Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ

(Βιβλίο: ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Κεφ. 12)

Η Βουλή του Θεού όρισε να αρχίσει το Προδρομικό Έργο της Δευτέρας Παρουσίας στην Ελλάδα. Το Έργο άρχισε ήδη και ορισμένοι εργάτες, δηλαδή πνεύματα προορισμένα να ενταχθούν και να εργασθούν στο Έργο αυτό, αφυπνίστηκαν και άρχισαν να προσέρχονται και να λαμβάνουν μέρος. Έτσι αρχίζει να εκδηλώνεται το Θέλημα του Θεού, γιατί κάτω από την εκδήλωση ενός Έργου στο γήινο πεδίο, υπάρχει η Βουλή, το Θέλημα Εκείνου που το κινεί και στην περίπτωση αυτή το Έργο που έχει αρχίσει ήδη, κινείται, κατευθύνεται, καθοδηγεί­ται, εξελίσσεται εκ Θεού.

Φυσικά υπάρχει ένα Θείο Σχέδιο, όπως οι μηχανικοί κάνουν σχέδια πριν κάνουν ένα έργο και ο Θεός έχει τα Σχέδιά Του. Το Έργο λοιπόν ακολουθεί την προκαθορι­σμένη πορεία Του, την προκαθορισμένη εξέλιξή Του. Μέχρι τώρα δεν έλαβε διαστάσεις γιατί έπρεπε να βρεθούν οι βασικοί εργάτες του, να σχηματιστεί ο Κεντρι­κός Πυρήνας σαν αρχή, να δοθούν οι πρώτες βάσεις μιας Διδασκαλίας και καθηκόντων που θα διέπουν τους εντεταλμένους εργάτες του Έργου αυτού. Το ξεκίνημα πάντα είναι δύσκολο, γιατί αφορά πνεύματα μεν αγαθά και φωτεινά, αλλά οπωσδήποτε ανομοιογενή στοιχεία του κοινωνικού συνόλου, με διάφορες εξελίξεις το καθένα, με το χαρακτήρα του, τις ιδιάζουσες προτιμήσεις του, τις διάφορες γνώμες του, τις έλξεις, τις συνήθειές του και διάφορα άλλα στοιχεία του μέσου κοινού γήινου ανθρώ­που.

Όλα αυτά όπως αντιλαμβάνεστε έχουν αρχίσει ήδη σε όλους να υποστέλλονται. Είναι απαραίτητο να υπο­σταλούν οπωσδήποτε τα ατομικά στοιχεία, ώστε να γίνουν οι κατάλληλοι φορείς εκδηλώσεως όλοι του Ενός και Μοναδικού Θείου Θελήματος. Μέχρις ότου φτάσουν στο πρώτο αυτό στάδιο, είχαν ανάγκη να ζυμωθούν, να περάσουν διάφορες εξετάσεις υπό τύπον δοκιμασιών ο καθένας, και φυσικόν ήταν ο καθένας να περάσει τις δοκιμασίες εκείνες στις οποίες το πνεύμα του υστερούσε ή είχε υποδοχές αρνητικές. Γιατί ο σκοπός των δοκιμα­σιών είναι να μας γυμνάσει και να μας στερεώσει στην Πίστη, στην Αγάπη, στην Υπακοή, στην Ταπεινοφροσύνη, στην Αδελφοσύνη κ.ά., που πρέπει να μας διακρίνουν. Γιατί οι ακόλουθοι ενός Έργου Θείου πρέπει να φτάσουν όχι μόνον να εννοήσουν, αλλά να πραγματοποιήσουν στην πράξη την αδελφότητα του Ανθρώπου και να υποστείλουν όλοι τις ατομικές τους γνώμες, τις ατομικές τους συνήθειες και προτιμήσεις, μέχρι του σημείου να τις εξαλείψουν εντελώς, για να φτάσουν να εκφράζουν το Θείο Θέλημα.

Έγινε λοιπόν αδελφοί μου μία εργασία, ένα διάστημα, μέχρις ότου βρεθεί ο κατάλληλος φορέας που θα μπορούσε να ηγηθεί της πρώτης ομάδας. Έγιναν συγκεντρώσεις πολλές, Προσευχές, μαθήματα, εφαρμο­γές, αναλύσεις, έλεγχοι, επιπλήξεις καμιά φορά σ’ όσους δεν υπάκουαν, μέχρις ότου φτάσαμε σ’ ένα σημείο που υπάρχει, μπορούμε να πούμε σήμερα, ένας όμοιος κραδασμός μεταξύ ορισμένων Αδελφών που έχουν προκριθεί και οι οποίοι έχουν λάβει κλήση εκ Θεού για να λάβουν μέρος σ’ αυτό το Έργο.

Αλλά όπως σας λέει η λογική σας, ένα Έργο δεν στηρίζεται ποτέ σ’ έναν εργάτη, ούτε σε δύο, ούτε σε τρεις. Οι εργάτες θα έρχονται σαν τα κύματα της θάλασσας, το ένα πίσω από το άλλο, συνεχώς, γιατί η περίοδος που βρίσκεται ήδη η ανθρωπότητα είναι πολύ κρίσιμη και ο Θεός θέλει ταχύρρυθμα να υπάρξει μια γενική αλλαγή Ποιότητας της ανθρωπότητας.

Επομένως μετά τη διαμόρφωση του πρώτου Πυρήνα δημιουργήθηκε ένα Κέντρο υποδοχής, ένας Πυρήνας υποδοχής νέων πνευμάτων, νέων εργατών που αποστέλλονται και θα εξακολουθήσουν να αποστέλλονται εκ Κυρίου. Οι παλαιοί Μαθητές δεν είναι τέλειοι, ακόμη έχουν πολλές ελλείψεις να βελτιώσουν, έχουν όμως δώσει εξετάσεις σε ορισμένα σημεία, έχουν λάβει ορισμένες διδασκαλίες, έχουν μελετήσει, έχουν αποκτή­σει ορισμένες γνώσεις και πείρες, έχουν μπει λίγο στο νόημα του Έργου της Νέας Εποχής όπως εκτυλίχτηκε μέχρι σήμερα.

Επομένως είναι πιο έμπειροι από τους νέους που θα έρθουν. Φυσικά είναι οι επί της υποδοχής Αδελφοί των νέων εργατών που αποστέλλονται, είναι οι επί της υποδο­χής κατάλληλοι, αρμόδιοι, έχοντας διδαχθεί πώς πρέπει να αγκαλιάζουν τους νέους, να δείξουν αγάπη, να φροντίσουν για την καλλιέργειά τους, για τις ανάγκες τους, να προσεύχονται συνεχώς, να βοηθούν στις δοκιμασίες τους, να τους κατατοπίζουν γύρω από το Έργο.

Γιατί είναι φυσικό ότι οι νέοι εργάτες θα έχουν και απορίες, θα έχουν και αντιρρήσεις ίσως, θα έχουν αρνήσεις, θα έχουν προσκόμματα. Πρέπει και αυτοί να περάσουν τα στάδια εξελίξεως, τα στάδια καταρτίσεως και εκπαιδεύσεως, πριν να γίνουν κατάλληλοι φορείς του Φωτός. Όπως έγινε λοιπόν από τον πρώτο Εκπαιδευτή, Πνευματική εκπαίδευση σ’ ένα Κύκλο Αδελφών, θα επα­κολουθήσει εκπαίδευση και στους νέους εργάτες από τον πρώτο Κύκλο Μαθητών, με την εποπτεία του αρχικού Εκπαιδευτού και Υπευθύνου όλου του Έργου.

Ο Κύριος είπε  «πολλοί οι κλητοί, ολίγοι οι εκλεκτοί».

Μιλώ γενικώς σε όλους, όσους έλαβαν ήδη κλήση και σε όσους πρόκειται να λάβουν αργότερα και έλαβαν με οποιοδήποτε τρόπο γνώση του Θείου Έργου. Θέλω να θυμάστε πάντοτε αυτά τα ρήματα του Κυρίου, γιατί θα υποχρεωθείτε να δώσετε εξετάσεις Πίστεως, Αγάπης, Υπομονής, Μακροθυμίας, Συγχωρήσεως, Αδελφοσύνης, Τιμιότητος, Εχεμύθειας και ούτω καθ’ εξής. Επίσης, θα υποχρεωθείτε να κάνετε διάφορες μάχες με το περιβάλ­λον σας που είναι αρνητικό, ή ίσως να λάβει τώρα αρνη­τική θέση για να σας πολεμήσει, να γίνετε και σεις Μαχη­τές, όχι γιατί ξαφνικά εναντιώθηκε. Εναντιώνεται το περιβάλλον σας ξαφνικά για να σας εκπαιδεύσει, να σας κάνει να αποκτήσετε προσόντα μαχητικότητας.

Σ’ ένα Έργο Αδελφοί, δεν φτάνει η αγαθότης, η καλοκαγαθία σας, ούτε η εσωτερική σας διάθεση, το φρόνημα της ψυχής σας, ότι θέλετε να προσφέρετε, ότι θέλετε να εργαστείτε. Αυτά είναι βασικά σημεία για να ξεκινήσετε, είναι βασικά προσόντα για να προκριθείτε, αλλά πρέπει να αποκτήσετε και άλλα εφόδια πολλά για να γίνετε κατάλληλοι φορείς του Φωτός, Συνεργάτες του Θεού. Στην διάρκεια της πορείας εκπαιδεύσεως πολλοί αποθαρρύνονται και σταματούν, πολλοί δεν τα βγάζουν πέρα και υποχωρούν, άλλοι χάνουν την Πίστη τους και στρέφονται προς τα πίσω, γι’ αυτό ο Κύριος λέει: "λίγοι οι εκλεκτοί". Λίγοι είναι αυτοί που φθάνουν στο τέλος της Πορείας, του Δρόμου. Θά’θελα να φτάσετε όλοι στο τέλος του Δρόμου. Αυτό όμως είναι θέμα δικό σας.

Η πλευρά των Αδελφών σας Εκπαιδευτών και του Υπεύθυνου του Έργου και Εκπαιδευτού επίσης, είναι να σας εφοδιάζουν με τα Πνευματικά στοιχεία και να σας δώσουν κατάλληλες οδηγίες για την Πνευματική γραμμή- πορεία που θ’ ακολουθήσετε. Η πλευρά η δική σας Αδελφοί είναι να περάσετε τις εξετάσεις σας και όσα μάθετε να τα εφαρμόζετε στην καθημερινή σας ζωή. Δεν αρκεί όμως η διάθεσή σας μόνον, το επαναλαμβάνω.

Συνεργάζομαι με όσους θέλουν να εργαστούν, είμαι πάντα πρόθυμος σε όσους θέλουν να συνεργαστούν. Όσοι θέλουν να αποχωρήσουν είναι ελεύθεροι, όσοι κουράστηκαν ουδεμία πίεσις υπάρχει, όσοι έχασαν την Πίστη τους είναι θέμα προσωπικής τους σχέσης με το Θεό. Εμείς δεν έχουμε εξουσία να επέμβουμε στη ζωή κανενός. Έχουμε διδαχθεί εκ Θεού να δεόμαστε, να προσευχόμαστε στις δοκιμασίες των Αδελφών μας, ώστε ο αδελφός μας να λάβει Έλεος, Χάρη, ανακούφιση, ενίσχυση, δυνάμεις. Πέραν αυτού ο καθένας είναι υπόλο­γος για την πορεία του και για τα έργα του. Ο καθένας θ’ αγιάσει μόνος του, με τα έργα του. Ο καθένας θα κάνει την Προσφορά του.

Μη νομίσει κανείς ότι θα κάνει ατομικό δικό του έργο τώρα. Όχι. Το Έργο είναι ενιαίο μέχρις ότου πάρετε με άριστα το πτυχίο σας και είστε όχι μόνον υπό την Επιστα­σίαν και Κοινωνοί του Αγίου Πνεύματος, αλλά κάτοχοι Πνεύματος Αγίου, δηλαδή έχετε Πνεύμα Άγιον όλες τις ώρες. Τότε μπορείτε να αποσπαστείτε, να κάνετε υπό την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος, του Κυρίου, ένα και το αυτό είναι, ατομικό έργο, όπου θέλει ο Κύριος να σας οδηγήσει. Μέχρι τότε θα μάθετε να υπακούτε στις γενικές οδηγίες που υπάρχουν για όλους, ώστε να εξελιχθείτε και να γίνετε κατάλληλοι φορείς, που θα διερμηνεύουν και θα παρουσιάζουν το Θείο Θέλημα στη γη και θα συντείνουν στο να καλλιεργήσουν και να αναμορφώσουν την ανθρωπότητα σύμφωνα με το Θείο Σχέδιο.

Ο Θεός προορίζει να δώσει Χάρες και Εξουσίες πνευματικές, την περίοδο αυτή όχι σε μένα μόνο, αλλά σε όλους ανεξαιρέτως τους εργάτες του Έργου της Δευ­τέρας Παρουσίας. Οι Χάρες και οι Εξουσίες έχουν σκοπό να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να αποδεσμευτεί από την ύλη. Όσοι θα λάβετε μέρος θα κινηθείτε εκ Πίστεως και Αγάπης, υλικά συμφέροντα δεν θα υπάρχουν. Ουδείς θα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση, να ζητήσει παροχές, να ζητήσει δώρα, να ζητήσει πληρωμή για κάτι. Ο οποιοσδήποτε που θα αναζητήσει υλικά συμφέροντα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του αμέσως έκπτωτον της Χάριτος και του Έργου. Το Έργο γίνεται ακριβώς γιατί έτσι πρέπει να οδηγηθεί η ανθρωπότητα, χωρίς διατίμη­ση Μυστηρίων και χωρίς διατίμηση της Ευλογίας του Θεού. Επομένως αν υπήρξαν παρανοούντες δεν θα πρέπει και εσείς να υποπέσετε στο ίδιο λάθος;

Θα εργαστώ και θα συνεργαστώ με όσους θέλουν και όσους μπορούν. Με εθελοντάς. Δεν θα κυνηγώ κανέναν, γιατί πρέπει όλοι σας να φτάσετε στο εξυψωμένο Πνευματικό επίπεδο που θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αξία έχει, όταν εσείς προσφέρετε αυθόρμητα, εθελοντικά. Ε­πομένως δεν θα πιέσω κανέναν, γιατί πρέπει όλοι να έχετε συναίσθηση του Έργου, της υπηρεσίας που πρέπει να προσφέρετε, των ευθυνών σας απέναντι του εαυτού σας, απέναντι του Θεού που σας προόρισε για Έργο και απέναντι των συνανθρώπων σας προς τους οποίους ήρθατε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Πρέπει να έρθετε όλοι σε επίγνωση του εαυτού σας και του Έργου, των ευθυνών και των καθηκόντων σας και των συνεπειών που θα έχει η ανυπακοή σας και οι παραλείψεις σας. 

Η Χάρη δεν δεσμεύεται από κανέναν, ούτε το Πνεύμα του Θεού δεσμεύεται. Επομένως θα έχετε Χάρη, όσοι λάβετε Χάρη, όσον χρόνο πληροίτε τους όρους της Χάριτος, τους όρους για τους οποίους σας εδόθη η Χάρη, όσο χρόνο εξυπηρετείτε τη σκοπιμότητα για την οποία σας εδόθη, γιατί σε κανένα δεν πρόκειται να δοθεί Χάρη για να προβάλλει το «Eγώ» του ή την προσωπικότητά του, αλλά ούτε για να δεσμεύσει κανέναν άνθρωπο επί της γης. Σε όλους θα δοθεί η Χάρη για να βοηθάτε ψυχές, για να βοηθάτε στην αποδέσμευση όλων εκείνων που για διά­φορους λόγους είναι δεσμευμένοι πάνω στη γη.

Είναι μία προεισαγωγική κατατόπιση, Τίμια, ανδρο­πρεπής, ευθεία, ειλικρινής, πλήρης, που αφορά την πρώτη εκκίνηση του Θείου Έργου και τους όρους με τους οποίους θα κινηθούν οι εργάτες Του. Αργότερα σε άλλη μου συγκέντρωση, όταν ο Κύριος το θελήσει, θα σας δώσω νέα στοιχεία, θα σας δώσω νέες οδηγίες. Σήμερα μπορώ να σας πω ότι μπήκαμε στο Προδρομικό στάδιο της Δευτέρας Παρουσίας. Δηλαδή γίνεται αναγγελία στην ανθρωπότητα περί επικειμένης Κρίσεως και Καθάρσεως των κατοίκων της γης και της μελλούσης εισπορεύοεως του Κυρίου στις ψυχές που καθαρίστηκαν, στις ψυχές που Τον λάτρεψαν, που Τον επικαλούνται, Τον Αγαπούν και Τον αναγνωρίζουν σαν Θεό.

Κάποιος κάνει την αρχή του Έργου Αδελφοί, στη συνέχεια πρέπει να φτάσετε και να περάσετε από την κατάσταση «Ιωάννου Προδρόμου» πριν να εισπορευτεί ο Χριστός στις ψυχές σας. Ο Ιωάννης Βαπτιστής, ήταν ο Πρόδρομος της Ενσάρκου Παρουσίας του ενανθρωπισθέντος Λόγου επί της γης. Ο Ιωάννης, ο Πρόδρομος της Δευτέρας Παρουσίας είναι ο Απεσταλμένος να προαναγγείλλει ακριβώς, και να προετοιμάσει ψυχές για να δε­χθούν εντός τους το Χριστό.

Λοιπόν, θα περάσετε από το στάδιο ή Πνευματική κατάσταση του Ιωάννη του Προδρόμου που έχει στη μία πλευρά, την ατομική σας Κάθαρση, δηλαδή περνώντας ο καθένας από το στάδιο κατάστασης Προδρομικής θα καθαρίζεται, γιατί χωρίς Καθάρσεις εσωτερικές του «είναι» σας δεν είναι δυνατόν να εισπορευτεί ο Χριστός εντός σας. Η άλλη πλευρά έχει την ατομική Προσφορά Έργου Προδρομικού, δηλαδή όλοι θ’ αναγγέλετε την επερχομένη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και τους όρους υπό τους οποίους θα γίνει στην ανθρωπότητα. Γι’ αυτό λέω, η περίοδος αυτή είναι η Προδρομική περίοδος της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού, αλλά είναι και η περίοδος των Προδρόμων.

Όλοι θα γίνετε Πρόδρομοι Χριστού, πριν να Χριστοποιηθείτε. Κατανοήστε ότι πρέπει να υποβληθείτε σε βαθιές Καθάρσεις για να φθάσετε στην εξυψωμένη κατάσταση Ανθρώπου, στην οποία ήταν ο Ιωάννης ο Πρόδρομος, και να προσφέρετε Έργο στην ανθρωπότη­τα, να συντελέσετε με την αναγγελία της εισόδου της ανθρωπότητας στη Νέα Εποχή και στην κατατόπισή της στις υποχρεώσεις της. Αυτό ισχύει για τους Άνδρες. Για τις γυναίκες πρέπει να εξυψωθείτε τόσο, που να αποκτήσετε με πλήρη συνείδηση και σε πλήρη εγρήγορση επαφή με τη Θεία Μητέρα. Αντιπροσωπεύετε στη γη την Ψυχή, το Θηλυκό μέρος του διαχωρισθέντος ανθρώπου. Η Ψυχή λοιπόν της κάθε ανθρώπινης Μονάδας πρέπει να εκλεπτυνθεί, να αποκαθαρθεί πλήρως και να αποκτή­σει επαφή με τη Θεία Υπέρ-Ψυχή και Ένωση μετ’ Αυτής. Λέω την Μητέρα Υπέρ-Ψυχή, γιατί δεν είναι η Θεοτόκος μια ψυχή σαν κι εσάς. Είναι μάθημα της Νέας Εποχής που δεν αποκαλύφθηκε ενωρίτερα.

Ο Κύριος κατερχόμενος από το Απρόσωπον στις μορφές, προκειμένου να μορφοποιηθεί, έπρεπε να φέρει διπολικότητα, όπως ήταν τα όντα που είχαν δημιουργηθεί και είχαν μορφές. Είχε λοιπόν και ο Κύριος διπολικότητα. Θετικό και αρνητικό εντός Του, αλλά ο Κύριος τα είχε πλήρως και απόλυτα εξισορροπημένα, γιατί σαν Θεός τα πάντα ευρίσκοντο εντός Του εις αμιγή Θεία κατάσταση. Έφερε λοιπόν εντός του ο Κύριος διττότητα. Άρρεν και Θήλυ, ή Θετικόν και Αρνητικόν εις Θεία Πληρότητα. Ο Κύριος δεν είχε γεννηθεί επί της γης ποτέ, ενώ οι άνθρωποι για να κατέβουν στη γη περάσανε από πολλά στρώματα, φέρνοντας επτά διαδοχικά σώματα μέχρι το υλικό μας σώμα.

Το υλικό μας σώμα είναι το πιο χονδρό περίβλημα. Το Θείο Πνεύμα μας, είναι το Αμιγές δημιούργημα, η Θεία Φλόγα, η Θεία Φωτιά του Πατέρα. Τα υπόλοιπα, οι διάφοροι επενδύτες, ήταν ανάγκη να τα περιβληθεί ο άνθρωπος για να λάβει γνώση όλων των πεδίων του Κόσμου. Στη γη ο άνθρωπος θέλησε να αποκτήσει εμπει­ρική γνώση της ζωής της ύλης και η θέλησή του και η επιθυμία του εδημιούργησαν παχύ σώμα υλικό, το οποίο φόρεσε ο άνθρωπος θέλοντας να ικανοποιήσει την επιθυμία του. Αλλά φορώντας το σαρκικό περίβλημα θάφτηκε μέσα σ’ αυτό η Πνευματική του υπόσταση, γιατί το νέο περίβλημα-σώμα του ήταν ασφυκτικά βαρύ.

Πέρασαν αιώνες μέχρι να αναπτυχθεί ο Νους του Ανθρώπου, μέχρι ο Νους να δώσει κινήσεις, μέχρι ν’ αναπτυχθεί λίγο η ψυχή, να δώσει ερεθίσματα στο Νου κ.λπ. Από της εποχής του Κυρίου έχει ανοίξει η Οδός της επιστροφής στο Θεό. Εμείς βρισκόμαστε στη γη φέρνο­ντας σαρκικό σώμα, αλλά εκτός από το σαρκικό μας σώμα έχουμε πολλούς επενδύτες-σώματα, όπως είναι το αιθερικό-αστρικό, το κατώτερο νοητικό, το ανώτερο νοητικό, το σώμα της Μακαριότητας κ.λπ.

Ο Κύριος δεν είχε σώματα όπως οι άνθρωποι, πώς να κατέβαινε στη γη; Θα μου πείτε Θεός ήταν, δεν έκανε ένα σώμα; Ο Θεός έχει Νόμους και για τον Εαυτό Του, τους οποίους τηρεί. Σύμφωνα με τους Πνευματικούς Νόμους και ο Εκδηλωμένος Θεός δεν μπορεί να κατέβει παραπάνω από ένα πεδίο, το πεδίο του Λόγου. Δεν έχει δικαίωμα ο ίδιος ο Θεός, ο εκδηλωμένος πλέον Θεός, να κατέβει πλέον από ένα πεδίο, από το πεδίον Του. Για να κατέβει παρακάτω ο Κύριος πρέπει να πολώσει το «Είναι» Του. Το Θετικό με το Αρνητικό να του σχηματίσουν περίβλημα για να κατέβει. Όταν λοιπόν ήθελε να ενανθρωπισθεί ο Λόγος επί της γης, υπήρχε πρόβλημα με τι κάλυμμα ο Θείος Λόγος, η Θεία Φωτιά, το Καθαρό Πυρ θα ενεφανίζετο στη γη. Και η λύσις υπήρχε: απεχωρίσθη το περίβλημα του Θείου Πνεύματος, της Θείας Φωτιάς, το οποίον απετέλεσε τη Θεία Μητέρα, η οποία ήταν η Παρθένα Ψυχή, η Ψυχή του Κυρίου, το θεωρητικά Αρνη­τικό τμήμα του Λόγου.

Δεν ήταν άνθρωπος η Μητέρα, δεν προϋπήρξε στη γη, δεν είχε Μετενσαρκώσεις, δεν ήταν ανθρώπινο πλά­σμα το οποίο εξελίχτηκε, ήταν η Θεία Ψυχή, η Ψυχή του Θεού, η ΠΑΡΘΕΝΑ ΨΥΧΗ, η οποία και μόνον μπορούσε να Κυοφορήσει τον ΘΕΙΟΝ ΛΟΓΟΝ. Γι’ αυτό σας είπα πως οι ψυχές σας πρέπει να ενωθούν με τη Θεία Μητέρα Υπέρ-Ψυχή, η οποία εκυοφόρησε το Λόγο. Η Μητέρα λοιπόν ήταν η Ψυχή του Κυρίου και από τη Μητέρα (άσπορος σύλληψη) όπως γνωρίζετε ο Κύριος έλαβε Μονωτικό-σώμα για την Κάθοδό Του στην ύλη, γιατί μόνον η Μητέρα είχε μονωτικά της ίδιας ποιότητας του αυτού κραδασμού. Ποιος άλλος ήταν δυνατόν να μπορέσει να κρατήσει εντός του το Καθαρό Θείο Πυρ;

Προορισμός σας είναι να ενωθείτε με τη Θεία Υπέρ- Ψυχή, μην αμελείτε να ζητάτε την Καθοδήγησή Της, να προσπαθείτε να Της μοιάσετε. Είναι το Θείο Πρότυπο για σας η Μητέρα, είστε υπό τη Σκέπη Της. Έχουν κατέβει την περίοδο αυτή στη γη πολλές Αδελφές, σταλμένες από Εκείνη, δηλαδή πνεύματα της Ακολουθίας Της, γιατί η Μητέρα έχει Αγίες και εξελιγμένα γυναικεία πνεύματα σαν Κυρίες της Τιμής. Αυτές οι Κυρίες της Τιμής έρχονται στη γη για Έργο που δεν γνωρίζουν και δεν ενθυμούνται την προΰπαρξή τους. Μερικοί έχουν το δικαίωμα να δουν το Φως σας, εντεταλμένα Πνεύματα φυσικά, όχι όποιος να ‘ναι και λαμβάνουν ειδοποίηση από τη Μητέρα για σας. Η Μητέρα θέλει να της ανοίξετε ψυχές στη γη, για να φέρει το Χριστό Της μέσα στις ψυχές αυτές, διότι η κυοφορία γίνεται πάντα μέσα στους Κόλπους της Μητέ­ρας. Η Μητέρα θέλει να την βοηθήσετε να κυοφορήσει Χριστούς πολλούς για όλη την ανθρωπότητα, να βοηθή­σετε με τη δική σας προσπάθεια να εξαγνιστούν Μητέρες, που δεν γνωρίζουν τίποτε, που καταριούνται τα παιδιά τους ακόμη. Ανοίξτε δρόμο στην ανθρωπότητα, παιδεύετε και εκπαιδεύετε κι άλλους εργάτες, στείλετε το Μήνυμα σ’ όλη τη γη.

Εγώ θα είμαι κοντά σας, Αγαπώ την κάθε κόρη Μου, όσο αφανής κι αν είναι. Πολλές μου το ζητήσατε οι ίδιες μόνες σας να έλθετε άσημες στη γη, για να μην σας περιτυλίξει και σας αφανίσει ο εγωισμός της ομορφιάς ή του χρήματος ή των σπουδών και Εγώ σας έστειλα όπως μου το ζητήσατε. Πολλές είστε προικισμένες με τη Χάρη Μου. Θέλω να εκδηλωθώ στη γη, θέλω να μεταφέρω Χάρη και Ευλογία στη γη. Θέλω να θεραπεύσω ασθένειες ανίατες. Μα πώς μπορεί να κατέβει το Πνεύμα Μου; Είναι αδύνατον μόνο Του. Ακτίνες Μου μόνον μπορούν να εισχωρήσουν μέσα σε σκηνώματα Παρθένων-γυναικών, τις οποίες εκαλλιέργησα επί σειράν ετών και εξεπαίδευσα ώστε να μπορούν σε μία ηλικία της ζωής τους να δεχθούν τη Φλόγα Μου και να μεταφέρουν τη Χάρη Μου, την Ευλογία Μου και Ιάσεις πολλές στη γη.

Να ‘στε ευλογημένες όλες, σας Αγαπώ όλες, σας ακούω όλες, μη μου ζητάτε παράλογα πράγματα που δεν επιτρέπει ο Νόμος του Πατέρα και του Υιού να ενεργήσω. Ζητάτε για ψυχές, ζητάτε την άνοδό σας, θα σας βοηθώ πάντα στη ζωή σας. Σας στέλνω πλούσια, πολλή Αγάπη, μέσα από την ψυχή της Μητέρας σας και θα παρακαλέσω το Γιό Μου να σας προφυλάξει όλες, να μην πάθει καμία σας κανένα κακό και να σας βοηθήσει με το Φως της Τριάδας να ενωθείτε μαζί Του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: