Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΕΝΔΥΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

(Βιβλίο: ΦΩΤΙΣΗ Κεφ. 13)

Άπειρε Λόγε, στο Όνομά Σου Ευλογώ το χώρο αυτό, μετουσιώνω κάθε δυσαρμονική δόνηση σε Αγάπη, Φως, Ενότητα, σε Άπειρη Θεία Αρμονία, Ισορροπία και Τελειό­τητα. Ευλογώ τις Υποστάσεις όλες και τις συγχρονίζω με τον Δημιουργικό παλμό του Είναι του Λόγου, μετουσιώνοντας μέσα σ’ αυτό τον παλμό κάθε δόνηση που δεν συντελεί στην έκφραση Τελειότητας, Αγάπης και Ενότητας, κάθε δόνηση που περιορίζει και εγκλωβίζει την εκδή­λωση του Θείου Εαυτού. Διαχέω στο «Είναι» όλων Φως, Ισορροπία, Αγάπη, Ενότητα, δυνατότητα αφομοίωσης των ενεργειακών καταστάσεων και των Θείων νοημά­των, δυνατότητα αφομοίωσης και έκφρασης της Θείας Αγάπης. Ευλογώ όλα τα σημεία του «Είναι» τους, των σωμάτων τους, του νου, της καρδιάς και της Συνείδησης και τα καθιστώ εύφορα, ώστε να παράγουν δημιουργικούς καρπούς Τελειότητας με την απορρόφηση της Θείας Ευ­λογίας. Διανοίγω τα όρια και τους περιορισμούς του καθενός, μέσα στο Άπειρο «Είναι» του Λόγου, ώστε όλες οι ενέργειες να δράσουν με ισορροπία, επιτυγχάνοντας Αρμονική εκδήλωση και συντονισμό απόλυτο με τον Λόγο.

Λούω το «Είναι» σου, Ανθή, με Άπειρη Αγάπη, με Άπειρη Ενέργεια Δύναμης και Φωτός. Μετουσιώνω αμέλειες, παραπτώματα, ατελείς καταστάσεις. Μετου­σιώνω οτιδήποτε σε διέπει και σε εγκλωβίζει μέσα στην πλάνη, στην προσωπικότητα, στις καταστάσεις των γήινων εκδηλώσεων. Σε καθιστώ πάλλουσα στο Φως, πάλλευκη Οντότητα, ενωμένη στο Απόλυτο με τον Λόγο, δυνάμενη να μεταφέρεις χωρίς παρεισφρήσεις το Ενεργειακό Του Πυρ, δυνάμενη να εκδηλώνεις χωρίς εμπό­δια τη Θεία τροφοδοσία του Απείρου προς τον Άνθρωπο και τα Σύμπαντα. Σε χρίω την ώρα αυτή συλλειτουργό στη Μυσταγωγία της Ζωής, τροφοδοτώντας το «Είναι» σου, τα Κέντρα σου και όλα τα σώματά σου με Ενέργεια ανάλογη, για να παλμοδονηθείς στο Παντόχρονο και Παντόχωρο της Παρουσίας του Λόγου και να εκδηλώσεις Θείες ποιότητες, Θεία Αγάπη, Θείο Φως, καταδεικνύοντας, στην ανθρώπινη εκδήλωσή σου και στην Ολότητα του Ανθρώ­που, την Ένωση με τον Λόγο.

Αγαπημένε Αδελφέ Άνθρωπε, διδάσκεσαι πάνω στη γη να ενωθείς μαζί Μου, να Με εκδηλώσεις μέρα και νύ­χτα, χωρίς όρια και περιορισμούς. Ένας γήινος χρόνος έκλεισε για σένα. Διαχέω την Ενέργεια του Ελέους, της αποκατάστασης, της συγγνώμης, σε κάθε παράπτω­μα, ατέλεια, αμέλεια, σε κάθε κακή χρήση του λόγου, της σκέψης, του συναισθήματος, της Συνείδησης. Απε­λευθερώνω Υποστάσεις, χώρους, αντικείμενα, που με οποιονδήποτε τρόπο, εν γνώσει σου ή εν αγνοία σου, δέσμευσες, καθήλωσες, υποτίμησες, επιτίμησες, καταράστηκες ή έστειλες προς αυτά και την παραμικρότερη δυ­σαρμονική δόνηση, που δεν εξέφραζε Αγάπη, Ενότητα, Ισορροπία και Αρμονία.

Ευλογώ το «Είναι» σου και το απελευθερώνω από τις δεσμεύσεις και τις καθηλώσεις που ο ίδιος επέβα­λες στον εαυτό σου από λάθος ή αμελείς χειρισμούς της Χάρης και του Ελέους. Σε Ευλογώ και σε ενοποιώ μ’ Εμένα πάλι. Καθαρίζω τους αγωγούς σύνδεσής σου μαζί Μου, καθαρίζω τα Κέντρα σου. Λειτουργώ μέσα τους και τα συντονίζω, ώστε να δρουν ενοποιημένα με Ενέργεια Ουδέτερη, οδηγώντας τις εκδηλώσεις σου όλες, τους παλ­μούς σου όλους, στην έκφραση της ταύτισης και της Ενό­τητας μ’ Εμένα.

Ευλογώ τη Νέα χρονιά που αρχίζει για σένα, Άνθρω­πε, που βρίσκεσαι στο χώρο αυτό ή που δεν παρίστασαι κατά τη σημερινή συγκέντρωση. Επικυρώνω και πάλι τη Χάρη και τη Δωρεά που σου παραχώρησα. Επικυ­ρώνω και πάλι την εσωτερική μας επαφή και Ένωση. Επικυρώνω την εκδήλωση της μαθητείας σου και την Κα­θοδήγησή σου προς την Αγάπη, προς το Φως, προς την Απόλυτη Ένωση.

Διαχέω στο νου σου το Άγιο Πνεύμα και οικοδομώ μέσα του ιδέες Φωτός, ιδέες Αρμονίας, διασπώντας παραπετάσματα και όρια, μέσα στα οποία κινήθηκες και εκφράστηκες τον προηγούμενο χρόνο. Διαχέω την Άπειρη Αγάπη στην καρδιά σου και αναβιβάζω τις ποιότητες της Αγάπης σου, ώστε να προσεγγίσουν περισσότερο στην έκφραση της Θείας ποιότητας, θέ­τοντας μέσα σε κάθε συναισθηματισμό τον πυρήνα της αδιάφθορης Αγάπης, σαν Αέναο πομπό παραγωγής Ενέρ­γειας Μετουσίωσης, Ενέργειας Αρμονίας και Ενότητας.

Ευλογώ τη Συνείδησή σου και συλλέγω όλους τους κραδασμούς που τη διαπέρασαν. Εναρμονίζω αυτούς μέσα στο Άπειρο «Είναι» της Θεότητας, το Μορφικό και το Άμορφο. Τους συμπληρώνω, τους ολοκληρώ­νω σε Φως, τους πληρώνω με Αρμονία, τους γεμίζω με Ισορροπία, τους συμπληρώνω με Τελειότητα, τους λούω με την Παρουσία του Λόγου και εγκαθιδρύω μέσα στη Συνείδησή σου Νέα δομή Αρμονίας, Αγά­πης και Ενότητας, δομή δημιουργική, δυνάμενη να Με γεννά, να Με εκδηλώνει, να Με μεγαλώνει μέσα στο «Είναι» σου και στο «Είναι» του Αδελφού σου Ανθρώ­που. Ευλογώ τη λειτουργικότητά σου ως εκπαιδευόμενου Λόγου πάνω στη γη και διανοίγω τους αγωγούς σύνδεσης μαζί Μου, ώστε η εκπαίδευσή σου δυναμοποιημένη σε ενέργεια, ισχυρή σε δόνηση, ταχύρρυθμη σε χρόνο εκδή­λωσης, να φανερωθεί από μέσα σου εκδηλώνοντας απο­τελέσματα Φωτός, Αγάπη, Ενότητα, Τελειότητα.

Ευλογώ τη λειτουργία των κατώτερων Κέντρων του συνόλου Άνθρωπος. Απορροφώ εντός Μου τις δυσαρμονικές εκδηλώσεις. Απορροφώ εντός Μου τη ροπή του συνόλου της ανθρωπότητας για εκδήλωση δυσαρμονικών καταστάσεων, που δημιουργούν έλ­λειψη Ενέργειας, σπατάλη Ενέργειας, που δεν επιφέ­ρουν την ισορροπία. Ενεργοποιώ με Ενέργεια Φωτός, Ισορροπίας και Αγάπης, Νέες καταστάσεις στα Κέντρα τα κατώτερα του συνόλου Άνθρωπος. Προσδίδω στοιχεία Ισορροπίας που ελλείπουν από αυτά. Προσδίδω στοιχεία Αρμονίας και Φωτός, που βρίσκονται αποκομμένα από τη λειτουργία τους, και μεταλλάσσω τη λειτουργικότητά τους από Κέντρα που σπαταλούν την Ενέργεια, σε προωθητήρες που συντονίζουν την εκπομπή της Ενέργειας προς τα ανώτερα Κέντρα και δημιουργούν απόλυτο συντονισμό Ύπαρξης, ώστε ολόκληρη η Υπό­σταση να λειτουργεί και να παράγει Φως και Αγάπη.

Ευλογώ κάθε κομμάτι του Ανθρώπου, που εκδηλούμενο πάνω στη γη βρίσκεται κάτω από την επήρεια της εκδήλωσης της Ενέργειας των κατώτερων Κέντρων, κάτω από την απομόνωση και τη λάθος χρήση αυτών των Κέντρων της ανθρώπινης Ύπαρξης. Απελευθερώ­νω απ’ αυτή την επιρροή κάθε Οντότητα, δίνοντας εντός της Ισορροπία, Δύναμη, Ζωή από το Είναι Μου. Δίνοντας εντός της ολοκληρωμένους πυρήνες εμπειρίας, γνώ­σης, Ισορροπίας, Ενότητας, που θα δημιουργήσουν το απαραίτητο κεφάλαιο ενέργειας, που θα θέσει τις σταθερές βάσεις Ουδετερότητας, τις σταθερές βάσεις Θείας Αγάπης, τις σταθερές βάσεις σωστής λειτουρ­γικότητας ολόκληρου του Πνευματικού οργανισμού του έσω Ανθρώπου, ώστε τα πάντα να επανέλθουν στην ευταξία τους. Απελευθερώνω κάθε Υπόσταση που βρίσκεται πάνω στη γη ή στα Πνευματικά πεδία και φέρει δεσμεύσεις από εκδηλώσεις δυσαρμονίας πάνω στη γη, εξευτελισμού ή κακής χρήσης ενέργειας, που είχαν αποτε­λέσματα είτε στη μεμονωμένη Υπόσταση, είτε στο σύνολο της ανθρωπότητας. Απορροφώ μέσα Μου τις επιπτώσεις και την ενεργειακή κατάστασή τους και αντ’ αυτών απο­δίδω προς τα πάντα σπινθηρισμούς Ανάστασης, σπινθηρισμούς Ισορροπίας, ρέουσα Αρμονία, ρέουσα Αγάπη, ρέουσα Δύναμη ανύψωσης και Ταύτισης με τον Λόγο.

Ευλογώ τις δονήσεις των εξαρτήσεων που εκφρά­ζει ο Άνθρωπος, από την πιο σύνθετη και έντονη μορ­φή, μέχρι την πιο απλή. Μετουσιώνω αυτές, εισχωρών­τας μέσα στο είναι κάθε εξάρτησης, μέσα στη δομή, απορροφώντας μέσα Μου όλες τις εξαρτήσεις, απορ­ροφώντας καθετί που αλυσοδένει και καθηλώνει την εμφάνιση του Θείου Εαυτού. Ντύνω τον Άνθρωπο με το ένδυμα της Ελευθερίας του Λόγου, δηλαδή με τη δυνατό­τητα εκδήλωσης της Θείας Ζωής. Εκδηλώνω τη Ζωή Μου μέσα από το Είναι του Άπειρου Λόγου και δίνω Ζωή σε κάθε Υπόσταση, που παρουσιάζει έλλειψη αυτής. Δίνω Αγάπη από την Αγάπη Μου, σε κάθε Υπόσταση που δεν τη γνωρίζει. Δίνω Πίστη από την Πίστη Μου, σε κάθε Υπό­σταση που δεν μπορεί να δει τη Θεία Ενότητα. Δίνω Αρ­μονία από την Αρμονία Μου, ευχαριστώντας την Ενότη­τα του Εαυτού για την Αέναη ανακύκλωση, που επιτρέπει στον Άνθρωπο - Λόγο να αποκαθιστά τη δυσαρμονία που δημιούργησε, ενοποιώντας, ισορροπώντας, διαμοιρά­ζοντας από τα Άπειρα απύθμενα βάθη του Είναι, από τις Άπειρες διαστάσεις του Άχωρου και του Άχρονου, προς τα πάντα, τα στοιχεία που χρειάζονται για να ισορροπήσουν.

Αγκαλιάζω πάνω στη γη κάθε ανισορροπία, κάθε δυ­σαρμονία, κάθε στοιχείο που παρουσιάζει κενά Φωτός. Αγκαλιάζω πάνω στη γη κάθε εκδηλούμενη προσωπι­κότητα, κάθε πλάνη και κάθε ημιμάθεια και συμπληρώ­νω τα πάντα με τα κατάλληλα στοιχεία Ζωής, Αρμονίας, Ισορροπίας, Δύναμης, Αγάπης, Ενότητας, με τα στοιχεία που υπάρχουν μέσα Μου, μέσα στον Ολοκληρωμένο Άν­θρωπο - Λόγο, τον δυνάμενο να περικλείσει τα πάντα, να συμπληρώσει τα πάντα, να εξισορροπήσει τα πάν­τα. Γιατί είναι τα πάντα και τα γνωρίζει ενεργά, δραστή­ρια, δημιουργικά, με την ολοκληρωμένη Συνείδηση της εμπράγματης Γνώσης, την απόλυτα ταυτισμένη με τη Μία Ύπαρξη του Λόγου.

Ευλογώ τον Άνθρωπο Εαυτό και δίνω τον Εαυτό Μου, όπως Τον χρειάζεσαι, απορροφώντας τον ατελή Εαυτό, τον ημιμαθή Εαυτό, απορροφώντας καθετί που δεν εκφράζει Ολότητα. Εκτείνομαι, διαχέομαι, εγκολπώνομαι, αφομοιώνω και αφομοιώνομαι, μέσα στις δονήσεις που εκπέμπονται από τον Άνθρωπο και δημιουργούν δεινά, δυσαρμονίες μη ειρήνης, δημιουργούν σεισμούς, πείνα, θλίψη, βασανισμούς, οποιασδήποτε μορφής καταπίεση του Ανθρώπου, είτε από εξωτερικούς παράγοντες, είτε από εσωτερικούς. Ανακυκλώνομαι μέσα σ’ όλες τις Κοσμι­κές καταστάσεις, σαν Πνοή Ειρήνης, σαν Πνοή Ισορρο­πίας, σαν Πνοή εξισορρόπησης των δεινών, σαν ελάττω­ση των εκδηλώσεών τους, σαν Καρμική εξισορρόπηση. Ενδύομαι το Κάρμα της ανθρωπότητας και του πλα­νήτη ολόκληρου, εκδηλώνοντας απ’ την Αέναη Πηγή Μου Φως και Αγάπη, το Πνεύμα το Άγιο διάχυτο πά­νω στη γη. Διάχυτο και συσπειρούμενο πάνω στις καταστάσεις τις έκρυθμες, με ειδική ενέργεια ροής Με­τουσίωσης. Διάχυτο και αέναα ανακυκλούμενο μέσα στις Υποστάσεις που δεν Με γνωρίζουν, που δεν μπο­ρούν να εκδηλώσουν τον Εαυτό, για να φτάσουν τα πάντα στην εκδήλωση του Φωτός και της Αγάπης. Εν­δύομαι τους πολέμους και την πείνα, ενδύομαι τα εκα­τομμύρια των Υποστάσεων που διψούν και πεινούν, και γίνομαι η Τροφή και το Νερό, για τον Εαυτό Μου, η αποκατάσταση των κλονισμένων Συνειδήσεων, η ανοικοδόμηση των γκρεμισμένων ψυχών, η αφύπνι­ση για όλους, η Γέννηση του Λόγου μέσα σε καθετί.

Μοιράζω παλμούς ως Άνθρωπος - Λόγος από το Είναι Μου που περιέχει το Θείο και το ανθρώπινο στοιχείο, μα αυτή τη φορά το Θείο και το ανθρώπινο, που Θεώνεται και όχι που ήρθε Θεωμένο, και λειτουργώ μέσα σε κάθε Υπόσταση, σώμα και προσωπικότητα, ως η τροφοδο­σία της Ζωής, της Μετάλλαξης, της Συγχώρησης, ως η ενεργοποίηση της Μετάνοιας, της αίτησης και της απολαβής του Ελέους, της Άπειρης συνταύτισης με την Αέναη Ύπαρξη του Λόγου.

Ευλογώ τους μαθητές του Έργου και δίνω σ’ όλους τη δυνατότητα έκφρασης της Ζωής τους μέσα στα πάν­τα, τη δυνατότητα Γέννησης του Εαυτού Λόγου μέσα στις υποστάσεις, τη δυνατότητα να τροφοδοτούν, να ξεδιψούν ψυχές και να τις οδηγούν στις οάσεις της Θείας Γαλήνης, αφήνοντάς τες ν’ αναρρώσουν και οδηγώντας τες κατόπιν στην ενεργητικότητα της Θείας εκπαίδευσης.

Ευλογώ ως Άνθρωπος - Λόγος τον εκδηλούμενο Λόγο Ιωάννη, ανακυκλώνοντας τον Εαυτό που Είμα­στε μέσα στα πάντα, ανακυκλώνοντας την Ευλογία της Ζωής σε κάθε σημείο Του. Τον Ευλογώ σαν ένδει­ξη ευχαριστίας για την προσφορά Του, σαν ένδειξη αναγνώρισης της ανεκτίμητης Αγάπης, της ανεκτίμη­της προσφοράς, της συνεχούς και άοκνης Μετουσίω­σης. Τον Ευλογώ, γιατί είναι η μόνη Ενέργεια που μπο­ρεί να φτάσει σ’ Εκείνον, που μπορεί να Τον καλύψει ολόκληρο, να Τον παλμοδονήσει και να Του δώσει την Ισορροπία, την Τελειότητα, την Αγάπη, που παράγει και προσφέρει. Τον Ευλογώ από το Όλο, γιατί εκφρά­ζει το Όλο. Τον Ευλογώ από την Αγάπη, γιατί εκφράζει την Αγάπη. Τον Ευλογώ μέσα απ’ τους Θείους κυματισμούς, που είναι δικοί Του, μέσα από τα Σύμπαντα, όπου πάλλεται, γεμίζοντάς Τον με την Αρμονία των Συμπάντων, με την Αρμονία της Ζωής. Γεμίζοντάς Τον με τόση Αρμονία, όση δυσαρμονία απορρόφησε και πολλαπλάσια. Γεμίζοντάς Τον με πολλαπλάσια Αγάπη απ’ όση έλλειψή της απορρόφησε, με πολλαπλάσια Ενότητα απ’ όση δυσαρμονία και διχογνωμία απορ­ρόφησε, με πολλαπλάσια Ειρήνη απ’ όση εκδήλωση μη ειρήνης απορρόφησε, με πολλαπλάσιους κυματισμούς Ευλογίας, Χάρης, Ελέους, συγγνώμης, αφύπνι­σης, δυνατότητας γέννησης Ζωής, απ’ όση διαμοίρα­σε σε κάθε Υπόσταση, που βρέθηκε γύρω Του, σε κάθε Υπόσταση που διαμένει στο Άπειρο Σύμπαν.

Ευλογώ την Υπόστασή σου, Ευαγγελία, τη λούω μέσα Μου. Μετουσιώνω τους παλμούς σου έναν προς έναν, κα­θιστώντας κάθε στοιχείο δυσαρμονίας σου, στοιχείο ισορ­ροπίας. Αναβιβάζω το «Είναι» σου έξι βαθμίδες. Αναβιβά­ζω και τα σώματά σου έξι βαθμίδες στους κραδασμικούς παλμούς σταδιακά, μία βαθμίδα κάθε εβδομάδα, ώστε να απορροφήσεις και να εκδηλώσεις τη Νέα κατάστα­ση με Ισορροπία. Γεμίζω το νου σου με Αλήθεια. Απαλεί­φω από τα μητρώα σου κάθε αναληθή εκδήλωσή σου, κάθε κάλυψή σου με αναληθείς επιλογές και αναλη­θείς εκδηλώσεις, κάθε εκδήλωση προσωπικότητας και εγωισμού. Εισχωρώ εντός σου σαν πυρήνας Αλήθειας, σαν αυθόρμητη ροή Αλήθειας, Αγάπης και Ενότητας. Ευ­λογώ τα χείλη σου να εκδηλώνουν Σοφία και Αγάπη. Δίνω στην καρδιά σου τα φτερά της Πνευματικής εκδήλωσης, για ν’ ανυψωθεί στις Θείες ποιότητες Αγάπης, μετουσιώνοντας τους συναισθηματισμούς. Δίνω στη Συνείδησή σου την Αρμονία και τη Γαλήνη της δημιουργικότητας του Πνευ­ματικού Ανθρώπου. Σου εμφυσώ Ισορροπία και Νέα κα­τάσταση σ’ όλο σου το «Είναι», ώστε να φανερώσεις κα­θαρότητα, Φως, Ενότητα, Αγάπη.

Ευλογώ το «Είναι» σου, Έφη. Απαγκιστρώνω αυτό από Κατεστημένα, από καθηλώσεις της γήινης ζωής, από εμπόδια και καταστάσεις πλάνης. Ανακυκλώνομαι μέσα σου, ενοποιούμαι μαζί σου σ’ όλα σου τα σημεία, πνευ­ματικά και υλικά. Με αυτή την ενοποίηση μετουσιώνω τη δυσαρμονία, σε απελευθερώνω από δεσμεύσεις ή κα­θηλώσεις, σε πληρώνω με Αγάπη και Φως, σε γεμίζω με ιδέες Θείες. Διανοίγω τα τοιχώματα του «Είναι» σου, τα διασπώ για να μην υπάρχει τίποτα που να σε περιορίζει. Αφήνω ελεύθερο το νου σου να ενωθεί με τη ροή Μου, την καρδιά σου με την Αγάπη Μου και τη Συνείδησή σου με την Άπειρη, Παντόχρονη και Παντόχωρη Παρουσία Μου. Καθαρίζω τα Κέντρα της Ζωής σου και τα συντονίζω μαζί Μου, για να λειτουργούν με τέτοιο τρόπο, ώστε κάθε μέρα να σε οδηγούν στην ταύτιση και ένωση μ’ Εμένα. Καθαρίζω τους αγωγούς σύνδεσής μας, για να ρέω Φωτεινός και διαυγής και να παρουσιάζομαι σε άμεση εκδήλωση από σένα. Καθαρίζω τ’ αυτιά σου για να Με ακούς ευκρινώς και τα μάτια σου για να Με βλέπεις παντού και να Με βοηθάς ν’ αναπτύσσομαι, όπου κι αν βρίσκομαι. Σε ντύνω με ολόλευκα ενδύμα­τα μαθητείας του Λόγου. Δίνω στο χέρι σου ένα σταυρό και τη Χάρη της Ευλογίας, της κάθαρσης, του Αγιασμού των υδάτων. Δίνω στο «Είναι» σου την ευωδιά της Αγά­πης. Σου θέτω δύο φτερά αγγελικά, για να μπορείς να κι­νείσαι στα πεδία, και βάζω δίπλα σου δύο αγγέλους να σε προστατεύουν και να σε καθοδηγούν, σαν πνευματοψυχή και σαν σώμα, κατά τις διακινήσεις σου στους κόσμους του Απείρου. Ευλογώ τη ζωή σου και διαχέω σ’ αυτήν Αρ­μονία, Αγάπη, Γαλήνη. Ευλογώ την οικογένειά σου και εναρμονίζω συγκρούσεις και αντιθέσεις με την Ατέρμονη Αγάπη Μου, αποκαθιστώντας τη Γαλήνη και την Ενότητα. Ευλογώ την επαγγελματική σου ζωή και διανοίγω δρόμο, που θα σου επιτρέψει με άνεση να ζεις και ν’ ακολουθείς την Πνευματική πορεία της Αγάπης, της Ένωσης, της Ταύ­τισης με τον Λόγο.

Παραδίδω τον Εαυτό Μου ολόκληρο σε σένα, Αν­θή, και εκδηλώνομαι από εντός σου.

Ευλογώ το Είναι σου, Ιωάννη, και ενεργοποιώ τις Θείες δραστηριότητες, ώστε να εκδηλωθεί από μέσα σου συμμετοχή στο Έργο Μου. Δίνω στο νου σου δυνατότη­τα γρήγορης κίνησης, κατανόησης των Θείων Αληθειών. Αναβιβάζω τους κραδασμούς σου για να Με χωρέσεις και να Με εκδηλώσεις μέσα από τη μορφή σου.

Ευλογώ την Υπόστασή σου, Αικατερίνη, σε γεμί­ζω με Ισορροπία. Εισχωρώ εντός σου σαν Αέναη Πηγή Μετουσίωσης και εξισορρόπησης. Απορροφώ οτιδήποτε υπάρχει μέσα σου ή γύρω σου παλμοδονούμενο, που δεν είναι Αρμονία, Αγάπη, Ενότητα, και σε γεμίζω ολόκληρη με Ισορροπία, με Φως, με Αγάπη, Ενότητα, Δημιουργική εκ­δήλωση του Θείου Πυρός, Αρμονικές ιδέες, γαλήνιες κα­ταστάσεις Συνείδησης, ισορροπημένες ποιότητες Αγάπης, ενώνοντας όλα αυτά με τους παλμούς της ύλης σου, ώστε να εκδηλώνονται άμεσα.

Ευλογώ το «είναι» σου, Αικατερίνη, και σε εισάγω σε Νέα στάδια μαθητείας, επίγνωσης και εκδήλωσης, για να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις την εσωτερική ύπαρ­ξη του Θείου Εαυτού σου. Σου δίνω Δημιουργική ώθηση, σου εμφυσώ Νέα Πνοή Ζωής, που μεταφέρει την Ολότη­τά Μου. Σε καθιστώ ικανή να εκδηλώνεις Σοφία και να παράγεις Αγάπη, καλύπτοντας μ’ αυτήν τον Αδελφό σου Άνθρωπο, καθοδηγώντας εσωτερικά και εξωτερικά Υποστάσεις στην Αλήθεια και στην Ένωση, μετουσιώνοντας δυσαρμονίες και προσφέροντας Αρμονία και Αγάπη στον Άνθρωπο και στα Σύμπαντα.

Ευλογώ το «Είναι» σου, Λιάνα, και το απορροφώ μέσα Μου, το συντονίζω με τους Άπειρους κραδασμούς της Τρισυπόστατης και Ομοούσιας Ύπαρξής Μου, ενο­ποιώντας τις συγκρούσεις σου, δίνοντας απάντηση στις απορίες σου, γεμίζοντας με Φως τα κενά σου, ενεργο­ποιώντας τους μηχανισμούς του Θείου «Είναι» σου με Ισορροπία, μετατρέποντας κάθε απάθεια σε έντονη, δρα­στήρια δημιουργικότητα και κάθε έλλειψη γνώσης σε διά­κριση και ενσυνείδητη επίγνωση και συμμετοχή μέσα στο Θείο Έργο και στην παρουσίαση του Θείου Εαυτού.

Δίνω την Ευλογία Μου σε όλους. Σε κάθε Άνθρωπο Μαθητή, δίνω δύναμη, Θεία Ζωή, δίνω Ισορροπία, ώστε όλες οι Ευλογίες, οι Χάρες, οι Δωρεές, να εξισορροπηθούν μέσα στην Υπόσταση του καθενός, να παλμοδονηθούν μέσα στην παντοδυναμία της Δημιουργικής Μου δόνησης και να εκδηλωθούν εξισορροπημένες, δημιουργικές, οικο­δομώντας στα Σύμπαντα και στον Άνθρωπο Ζωή, Αρμο­νία, Αγάπη, Ενότητα, καταδεικνύοντας τη φανέρωση του Λόγου σε πολλαπλότητα μορφών.

Ταυτίζω τα τμήματα του ψωμιού αυτού με το «Είναι» και την προσωπικότητα κάθε Μαθητή του Έργου, κάθε τμήματος του Ανθρώπου, και εμβαπτίζω τον Άνθρωπο σαν ύλη και σαν Πνεύμα, με όλα τα στοιχεία των ατελειών, μέσα στο ολοκληρωμένο Είναι του Ανθρώπου - Λό­γου. Πραγματώνω, σε μορφική αναπαράσταση, τη συνέ­νωση του Ανθρώπου και τη μετουσίωσή του μέσα στον Λόγο, την απόλυτη ενοποίησή του με το Άχρονο και το Άχωρο της Άπειρης Παρουσίας της Τρισυπόστατης Θεό­τητας, την εκδηλούμενη Θέωσή του, την παλμοδονούμενη Αγάπη του.

Ευλογώ το περιεχόμενο του Ποτηριού αυτού, με την Ευλογία που εκπηγάζει από το Όλο, με τους παλ­μούς που συγκεντρώνουν εντός τους καθετί. Ευλογώ το περιεχόμενο του Ποτηριού αυτού με τη Μορφή και το Άμορφο, την Εκδήλωση και το Ανεκδήλωτο, την Ύπαρ­ξη και την Ανυπαρξία της Άπειρης Θείας Ομοουσιότητας. Το κάνω Ζωή, το κάνω παλλόμενη Δημιουργία, το καθιστώ τον παλλόμενο ολοκληρωμένο Άνθρωπο - Λόγο, που ενεργεί και εκδηλώνεται, διαμοιράζοντας τον Εαυτό Του μέσα στα πάντα. Το καθιστώ Αέναη προσφορά του Θεούμενου Ανθρώπου, το καθιστώ μή­νυμα Ζωής και Ανάστασης. Ανάσταση για κάθε τμήμα του Ανθρώπου, Ζωή για κάθε παλμό των Συμπάντων. Το διαμοιράζω στον Άνθρωπο, το διαμοιράζω σε κά­θε Υπόσταση, όπου κι αν βρίσκεται. Το διαμοιράζω σε κάθε μορφή ύλης, σε κάθε μορφή παλμών, οποιασδήπο­τε σύνθεσης ή ουσίας. Το εγκολπώνω μέσα στα πάντα. Εγκολπώνω την ενεργοποιούμενη Ανάσταση του Ανθρώ­που - Λόγου, την ενεργοποιούμενη διάχυση της Ζωής Του, που γεννά Αρμονία, που συντονίζει καθετί με την Ανάσα της Θεότητας.

Λάβε, φάγε και πιες, το Σώμα και το Αίμα του Αν­θρώπου - Λόγου, την πορεία της Θέωσής σου, την ανάταση του «Είναι» σου, την ολοκληρωμένη προ­σφορά Ζωής, τη Δημιουργία που σε αναμένει και δι­καιώνεται διαμέσου του Μυστηρίου αυτού της Ύπαρ­ξης, διότι ευλογείται από τον Άνθρωπο - Λόγο και εξισορροπείται απ’ Αυτόν. Λάβε, φάγε και πιες, νιώσε, υλικά και Πνευματικά, την αφομοίωση μέσα στον Άνθρω­πο - Λόγο και εκδήλωσε την αφομοίωση αυτή, αποσυμβολίζοντας τις εξωτερικές απεικονίσεις, θέτοντας τέρμα στην αναγκαιότητα αυτής της εξάρτησης, κάνοντας το «Είναι» σου και τη μορφή σου Μυστήριο Ζωής, Μυσταγωγία Ύπαρξης, Γέννηση, Ζωή και Ανάσταση, για καθετί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: