Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΛΟΓΟΥ


05/02/2018

Με την Αγάπη Μου σε γαλούχησα και με την Χάρη Μου σε έντυσα, προετοιμάζοντάς σε για την φανέρωσή σου στον Άνθρωπο. Με το λόγο Μου και την μαρτυρία Μου για σένα, σε αποκατέστησα διαχρονικά μέσα στη συνείδηση του ανθρώπου που σε είχε χρεώσει και σε είχε δεσμεύσει ανά τους αιώνες. Με την Διδασκαλία Μου σε έθεσα εκ νέου στο ύψος της Μαθητείας και Εκπαίδευσης που παρέχει το Έργο της Δευτέρας Παρουσίας, απελευθερώνοντάς σε από προηγούμενες καταστάσεις καθήλωσης και περιορισμού.
Για την Φανέρωση της Γυναίκας Ψυχής την περίοδο αυτή μίλησα και ομιλώ και κατέδειξα στην πράξη τον σεβασμό και την αναγνώριση, την ώθηση για εκδήλωση και την στήριξή σου αγαπημένη μου με κάθε τρόπο. Και όσο εσύ δεν μπορούσες να πιστέψεις αυτό που συμβαίνει αυτήν την Νέα Κοσμική Περίοδο και ότι η εκδήλωσή σου είναι απαραίτητη για την απελευθέρωση του ανθρώπου και την αποκατάστασή του ως Ψυχοπνευματική υπόσταση, τόσο η θέση σου δίπλα Μου σε καθιστούσε υπεύθυνη αλλά και ορατή στους ανθρώπους της Γης αλλά και στους Δασκάλους των πνευματικών χώρων. Και όσο εσύ δυνάμωνες αγαπημένη μου Γυναίκα Ψυχή, όσο πίστευες στον εαυτό σου και στην Θεότητά σου, τόσο προχωρούσες και εξελισσόσουν μέσα στην Αγάπη.
Έως ότου κάποια στιγμή πίστεψες ότι δεν είχες πλέον την ανάγκη του Δασκάλου για να σε στηρίζει. Δεν είχες καταλάβει όμως ότι σε προετοίμαζα για να καταστούμε Ένα ως Θείοι Συνεργάτες και όχι για να πάρεις μόνη το δρόμο σου. Πίστεψες ότι μπορεί να καθοδηγήσεις ψυχές και να έχεις το επιτελείο σου, υποτιμώντας, παρακάμπτοντας και δείχνοντας ακόμα και ασέβεια σε Εμένα, βλέποντας ανταγωνιστικά όχι μόνο Εμένα αλλά και τις αδελφές που ήταν πλησίον Μου.
Πίστεψες αγαπημένη μου ότι κατείχες πλήρως την Διδασκαλία του Έργου και ότι μπορείς να ανυψώσεις την Γυναίκα και να την αποκαταστήσεις στα μάτια, τους νόες, τις καρδιές αλλά και τις συνειδήσεις των ανθρώπων. Μα η αποκατάσταση της Γυναίκας Ψυχής είχε ήδη γίνει! Αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να φανερώνεις τον Θείο Εαυτό Σου καταδεικνύοντας πνεύμα Συνεργασίας και Ενότητας με τον Δάσκαλο μέσα σου, με την άρρενα αρχή μέσα σου, με τον άνδρα σε μορφή που εκδηλώνει τον Δάσκαλο.
Απέτυχες στην αποστολή σου αγαπημένη μου, και αντί να φέρεις άνοδο, εξέλιξη και πρόοδο στις γυναίκες που είχες κοντά σου, τις δέσμευσες και τις καθήλωσες περισσότερο από ό,τι ήταν πριν και δεν είχες κανένα δικαίωμα να το κάνεις αυτό. Αποστολή σου είναι η φανέρωσή Σου ως Μητέρα Λόγος και η μεταφορά της Θείας Χάριτος με το λόγο σου ως απελευθέρωση μέσα σε κάθε άνθρωπο. Απέτυχες και σε αυτό.
Δεν είχες απολύτως καμία δικαιολογία για αυτή σου την αποτυχία, διότι σε είχα δίπλα Μου, σε δίδαξα τα πάντα, σε ένωσα με την Ουσία Μου και εσύ οικειοποιήθηκες την Θεία Χάρη, απολαμβάνοντας την εξουσία που νόμιζες ότι σου έδινε. Ξέχασες όμως ότι τις εξετάσεις του Θεού τις δίνουμε μέχρι την τελευταία μας πνοή πάνω στη Γη. Ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να δεις πως είσαι κενή από Θεία Χάρη, διότι σου την αφαίρεσα πριν αποχωρήσω από τη Γη, δίνοντάς σου την ευκαιρία να την ενεργοποιήσεις εκ νέου, συνειδητά, με ταπεινοφροσύνη και αγάπη. Και αντί αυτού, πρόδωσες την Ουσία Μου, εκείνη με την οποία σε είχα Κοινωνήσει και έχασες την άδεια πρόσβασης στους πνευματικούς χώρους, διότι αποστάτησες από τον Δρόμο της Αγάπης.
Ευλογώ δια της Ουσίας Μου της Μίας και απελευθερώνω κάθε ψυχή που δέσμευσες μέσα από την επιβολή του εωσφορικού εαυτού σου, επιβάλλοντας την δήθεν αγάπη και την δήθεν θεία διδασκαλία στον άνθρωπο. Απελευθερώνω και απαγκιστρώνω με την Θεία Ρομφαία της Αγάπης κάθε ψυχή που παραπλανήθηκε και λανθασμένα σε ακολουθεί και διασπώ κάθε σημείο ένωσης που έχει μαζί σου, ώστε να αφεθεί ελεύθερη από τα δεσμά της εξάρτησης. Πληρώνω το είναι των υποστάσεων αυτών με Φως και Αγάπη, ώστε να μην βιώσουν μοναξιά και αποπροσανατολισμό και φωτίζω το νου τους, ώστε να δουν το Φως και την Αλήθεια και να κατευθυνθούν προς τα εκεί.
Καθαρίζω τα μάτια, υλικά και πνευματικά όλων εκείνων των αδελφών που πλανήθηκαν, ώστε να δουν και να βιώσουν την πραγματική κατάσταση και όχι εκείνη μέσα στην οποία έχουν βολευτεί και έχουν συνηθίσει να ζουν. Το Έργο ποτέ δεν αναζήτησε παθητικούς ακολούθους και κόλακες. Θέλω Γυναίκες και όχι γύναια, Άνδρες και όχι ανδρείκελα, να φανερώσουν την Θεία Ουσία στον Άνθρωπο.
Σε αφήνω αγαπημένη μου να βιώσεις το κενό που αφήνει η έλλειψη αγάπης και Θείας Χάριτος ώστε να αναζητήσεις μέσα σου την καθοδήγηση εκείνη που θα σε οδηγήσει στην Αληθινή Μετάνοια. Αφαιρώ από εσένα Γυναίκα που μαθήτευσες πλησίον Μου και έλαβες Χάρη και Αναγνώριση από Εμέ τον τίτλο Μητέρα, διότι δεν αρμόζει να αποκαλείσαι έτσι. Δεν τίμησες ούτε μόνο τον τίτλο, ούτε την ουσία Αυτού, ούτε Εμέ που σε αποκάλεσα Μητέρα και σε φανέρωσα στους αδελφούς, δεν σεβάστηκες ούτε τους ίδιους τους αδελφούς που σε αγκάλιασαν με Αγάπη.
Την περίοδο αυτή που διανύουμε φανερώνονται Νέες Μητέρες που τιμούν τον Ιωάννη, διότι Τον εκδηλώνουν και δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους στον άνθρωπο, μεταφέροντας το Μήνυμα της Δευτέρας Παρουσίας, διδάσκοντας ενώ διδάσκονται την Αγάπη, την Υπακοή, την Ταπεινοφροσύνη, την Πίστη και την Αφοσίωση στο Θέλημα του Θεού.
Το Έργο του Θεού στη Γη αγαπημένες μου δεν έχει ανάγκη τις προσωπικότητές σας, ούτε τα πιστεύω σας για τον εαυτό σας, ούτε τους περιορισμούς και τις προκαταλήψεις σας. Το Έργο του Ιωάννη της Δευτέρας Παρουσίας διευρύνεται με νέους τρόπους μέσα στον άνθρωπο, αφυπνίζοντάς τον μέσα στην Αγάπη.
     Σε ευλογώ ώστε να δεις καθαρά την αποτυχία σου, να την παραδεχθείς και να ζητήσεις το Έλεος ώστε να μετανοήσεις βαθιά και αληθινά. Τότε μόνο τα δάκρυα της μετάνοιας πρόκειται να αποπλύνουν το είναι σου και να σε οδηγήσουν εκ νέου στην Αληθινή Μαθητεία του Θεού.

Χριστίνα Αλεξανδροπούλου

1 σχόλιο:

Pigi-Konstantara είπε...

Ευχαριστούμε για την φανέρωση της αλήθειας από την πένα σου, για άλλη μια φορά