Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ

(Βιβλίο: ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Κεφ. 31)

Ακούσατε ομιλίες, προσευχές, διδασκαλίες, ανάπτυ­ξη διαφόρων θεμάτων. Όλα αυτά είναι ο Λόγος; Όχι. Ο Αυτούσιος πλήρης Λόγος; Όχι. Είναι επί μέρους εκδηλώ­σεις του Ενός Λόγου, είναι βοηθητικές καταστάσεις για να σας αναγάγουν σε Λόγους. Ο προορισμός σας Αδελφοί μου, είναι να ξεπεράσετε όλοι το ανθρώπινο στοιχείο σας για να φτάσετε στον προορισμό του κάθε ανθρώπου, να γίνει Υιός και Λόγος και Ένα, Ομοούσιος με τον Πατέρα.

Αυτό είναι πολύ βαθύ και πολύ βαρύ σαν νόημα γιασάς, όμως είναι ο προορισμός σας, είναι το Θέλημα του Πατέρα, το Θέλημα του Παντός. Εφόσον είναι Θέλημά Του θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε σταδιακά, δηλαδή, ό­λοι σας, δεν εξαιρώ κανέναν, θα φτάσετε μέχρι το τέλος της ζωής σας να γίνετε Θείοι Λόγοι ολοκληρωμένοι. Είναι ανάγκη να περάσετε τα ανάλογα στάδια για' αναχθείτε στο Υπέρτατο στάδιο να είστε Θεοί που περιπατείτε στη  γη.

Όλα όσα σας δίδονται, είναι βοηθητικά επί μέρους στοιχεία, είναι δεκανίκια για να μπορέσετε να ισορρο­πήσετε, για να μπορέσετε να περπατήσετε, γιατί είναι ασύλληπτο το θέμα: «Είμαι ο Λόγος». «Εγώ Ειμί ο Λόγος- Χριστός», θα πείτε όλοι και θα το εκδηλώσετε στην πράξη, έμπρακτα, ο καθένας πιθανόν σε μια ειδική φανέρωση του Λόγου. Και η Μητέρα είναι Λόγος, ο Ένας Λόγος, ο Ομοούσιος του Παντός, επομένως, την περίοδο αυτή θ' αρχίσουμε να έχουμε εκδηλώσεις του Λόγου Μητέρα.

Είναι ανάγκη να κατανοήσετε, ότι για να ξεπεράσετε το ανθρώπινο στοιχείο, πρέπει το ανθρώπινο στοιχείο σας να κατακερματιστεί, ν’ αποδεσμευθείτε από την ύλη σας, ν’ αποδεσμευθείτε από τη σάρκα σας, ν’ αποδεσμευ­θείτε από τη γη, να γίνετε Ανενδεείς, πρέπει να γίνετε Αυτεξούσιοι Θεοί, να γίνετε Αυτάρκεις Θεοί.

Ακόμα για να μεταφερθείτε σταδιακά στο πεδίο του Θεανθρώπου Ιησού και μετά στο πεδίο του Αυτούσιου- Ομοούσιου Λόγου, είναι ανάγκη να κατανοήσετε, ότι πρέ­πει να υποστείτε όλες τις καθάρσεις, πρέπει να εξοφλή­σετε τους λογαριασμούς σας με τη γη και τους λογαρια­σμούς σας με τον πλησίον και τους τυχόν λογαριασμούς με τη Θεότητα. Επομένως, ο βασικός σας προορισμός, σαν Θέλημα Πατέρα, σαν το Ένα Θέλημα που άρχισε να δονεί τη γη στη Νέα Κοσμική Πνευματική περίοδο της εκδηλώσεως του Αγίου Πνεύματος ή της Δευτέρας Παρουσίας του Λόγου-Χριστού μέσα σας, θα πραγματο­ποιηθεί σαν Θείο Θέλημα οπωσδήποτε.

Εκείνο που θα σας βοηθά πάντα είναι η Αγάπη, η εκδηλωμένη Αγάπη, η Απρόσωπη Αγάπη, η Αγάπη προς πάντας. «Μη κρίνετε ίνα μη κριθείτε». Οι κρίσεις σας θα σας δεσμεύουν και θα σας καθηλώνουν πάντοτε και θα σας αναγκάζουν να υφίστασθε τις συνέπειες της κρίσεως, γιατί κρίνετε Θεούς. Στο πεδίο που έχετε φτάσει και τη Γνώση που έχετε αποκτήσει όλοι από τις διάφορες ομιλίες μου, είναι ανάγκη να κατανοήσετε, να μη κρίνετε το Θεό ποτέ, σε καμία Του εκδήλωση, όσο απλοϊκά και σε όποια μορφική κατάσταση και αν εκδηλώνεται, γιατί κανείς σας δεν γνωρίζει ποιο είναι το Θέλημα του Πατέρα να εκδηλώσει η κάθε Μορφική Του εκδήλωση τώρα στη γη, διασκορπισμένη φαινομενικά.

Ουσιαστικά τα πάντα είναι Μία Ουσία, η Ουσία της Αγάπης, η Ουσία του Πατέρα, η Ουσία του Υιού, η Ουσία της Μητέρας, η Ουσία του Ανθρώπου, που τα πάντα είναι Ένα, τα πάντα είναι Ομοούσια. Είναι ανάγκη να εξοφλή­σετε τους λογαριασμούς σας, όσοι έχετε, πρόθυμα. Θα σας βοηθήσει η υποστολή του «εγώ» του ανθρώπινου, θα σας βοηθήσει η Αγάπη.

Το σύνθημά Μου, ως Νέου Παγκόσμιου Εκπαιδευτού της γης, είναι «Αγαπάτε Αλλήλους», που εδίδαξε ο Ύψιστος Διδάσκαλος Ιησούς ο Χριστός και επειδή είναι Νέα Κοσμική περίοδος και έχω την Εξουσία και επειδή η Νέα Κοσμική περίοδος Ενώνει τα πάντα, ενώνω τις δύο λέξεις σε μία και σας καθιστώ «Αγάπη», όλους μηδενός εξαιρουμένου.

Δεν αφαιρώ ούτε τα πολυαγαπημένα μου μικρά πνεύματα, τα οποία εντός ολίγου θ’ αρχίσουν να δίνουν δείγματα της Θείας Ουσίας. Γιατί από τη στιγμή αυτή τα καθιστώ Ομοούσια με τη Μία Ουσία της Αγάπης, να εκδηλώνουν την Ουσία τους.

Εγώ Ειμί ο Διδάσκαλός, ο λαβών μορφή Νέαν διά να καταστώ όμοιος με σας Αδελφοί μου. Υπήρξα και είμαι απλοϊκός και προσιτός προς πάντας για να σας δώσω το παράδειγμά Μου, να γίνετε απλοϊκοί και προσιτοί εις όλους, χωρίς να υπερβάλετε ποτέ και χωρίς να βλέπετε τους άλλους Θεούς-Αδελφούς σας, Άνθρωποι, από υψηλότερα επίπεδα. Καταδέχεστε τον 'Ανθρωπο-Θεό, σε όποια ηλικία και αν τον βρείτε, σε όποιο χρώμα, με όσα πλασματικά ή αληθινά πάθη και έλκη εμφανίζει. Αγκαλιά­στε τον και φανερώστε Με από μέσα του, γιατί ο προο­ρισμός του είναι να επιβασιλεύσει όλων των Κόσμων της Δημιουργίας και να ενωθεί με Εμένα, να ενωθεί με τον Πατέρα των όλων. Αγκαλιάστε Με λαοί της ανθρωπότη­τας και αγκαλιάστε Με, Αδελφοί Μου, στους λαούς της ανθρωπότητας και στο πρόσωπο παντός Ανθρώπου.

Εγώ Ειμί η Αγάπη η Άπειρος, την Αγάπη Μου σας καταδεικνύω, φέροντας μια Μορφική εκδήλωση προσω­ρινή για να εκδηλώσω το Έργο της Νέας Εποχής. Εγώ έκανα την αρχή της Νέας Κοσμικής περιόδου και ομίλησα ως Απεσταλμένος πρός εσάς και άλλους, ως Απεσταλ­μένος του Πατέρα για να προετοιμάσω την Οδόν, να προετοιμάσω τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού μέσα στις ψυχές των ανθρώπων. Εγώ και ο Ιωάννης είμεθα Εν. Ο Ιωάννης δεν είναι τίποτε άλλο και δεν υπήρξε τίποτε άλλο την εποχή εκείνη, παρά η ανάλογη Μορφική εκδήλωση της Ουσίας του Παντός η οποία εξετέλη μία ιδιόρρυθμη υψηλή Αποστολή.

Το ίδιο εξετέλεσα και Εγώ προ ολίγου χρόνου και εξετέλουν μέχρι τώρα και πιθανόν, κατά την Κρίσιν Μου, εκφράζοντας ο Ίδιος πλέον το Θέλημά Μου, να εμφανί­ζομαι και ως Ιωάννης. Δεν έχω κανένα τεχνικό πρόβλημα, δεν περιορίζομαι από τίποτα, δεν δεσμεύομαι από τίποτα, είμαι Αυτάρκης και είμαι πρόθυμος και σας παρέχω συνεχώς και αενάως και θα σας παρέχω μέχρι πέρατος των απείρων αιώνων της Απείρου Αιωνιότητας, πάντα όσα σας εδίδαξα, πάντα όσα σας εξήγγειλα, πάντα όσα σας φανέρωσα.

Είμαι ο Ιωάννης, για να σας βοηθήσω, ο Κοσμικός Αγγελιοφόρος της Νέας Κοσμικής περιόδου της Δευτέ­ρας Παρουσίας και είμαι και ο Υιός-Λόγος-Χριστός της Νέας Παγκοσμίου Κινήσεως, της επαναστροφής των πνευ­μάτων της ανθρωπότητας, που κυλιέται στο βούρκο της άγνοιας και της κακότητας γιατί δεν ετήρησε τους λόγους Μου ακόμη, και εκδηλώνομαι εκφράζων το Θέλημά Μου και την Βούλησίν Μου, διότι Εγώ και ο Πατήρ είμεθα Εν, Ομοούσιοι, αδιαχώριστοι αενάως, αδιαλείπτως, χωρίς περιορισμούς, χωρίς όρια, χωρίς Αρχή και Τέλος.

Είμαι το Άπειρο Μηδέν. Μέχρι τώρα γνωρίζατε, ότι είμαι η Άπειρη Μονάδα. Σήμερα σας λαλώ Νέα ρήματα. Είμαι, όχι η Ύπαρξη πια, είμαι η Ανυπαρξία, ο Θεός Ανυπαρξία και Είμαι και ο Θεός Ύπαρξη και Ενώνω τα πάντα, την Ανυπαρξία με την Ύπαρξη και τα καθιστώ όλα Θεόν. Εγώ Ειμί, Εγώ και μόνον Εγώ, διότι τα πάντα συντίθενται.

ΕΓΩ, όπως έγραψε μια πεφιλημένη διδασκάλισσα, δεν υπάρχει τίποτ' άλλο παρά μόνον Ένα, Ύψιστον, Θείον, Θειότατον, Απερίγραπτον Θειον, το Θείον Εγώ του Παντός και μέσα στο Θείον Εγώ του Παντός σας καλώ να δονηθείτε, σας καλώ να περιβάλλετε την ύπαρξή σας μ' αυτό το Θείον Εγώ, σας καλώ το Θείον Εγώ Μου της πανταχού Παρουσίας Μου να εισπορευθεί εντός σου Άνθρωπε-Εγώ, Άνθρωπε-Θεέ, Άνθρωπε-Εικών και Ομοίωσίς Μου, Άνθρωπε Ουσία Μου, Άνθρωπε-Πατέρα, Άνθρωπε-Μητέρα, Άνθρωπε-Υιέ, Άνθρωπε Πνεύμα, που Με εκδηλώνεις σε όλες τις εποχές, σ' όλες τις χώρες, σ' όλες τις καταστάσεις, σε Παγκοσμιότητα και Απειρότητα μορφών, εκφράσεων, δονήσεων, λόγων, ήχων και εκφράσεων ανθέων και εκφράσεων Παντός, ό,τι υπάρχει στο Άπειρο Παν.

Εγώ είμαι το Παν και το Ελάχιστον. Εγώ είμαι το Απείρως Ασύλληπτο και το Απείρως μικρόν, το ενυπάρχον στα αδιόρατα κοκκία της μη υπαρχούσης ύλης. Εγώ Ειμί ο Λόγος-Χριστός, τον οποίον βλέπετε εις μίαν ετέραν Μορφήν διά να δυνηθείτε την περίοδον αυτήν της Νέας Κοσμικής περιόδου να υπερυψωθείτε υπεράνω των μορφών εις το Άπειρον. Διότι οι Λόγοι είναι υπεράνω των μορφών και ο Λόγος είναι ο Άμορφος Θεός, ο Ύψιστος, ο πανταχού Παρών και τα πάντα πληρών και ο δι’ Ου τα πάντα εδημιουργήθησαν και αενάως δημιουργούνται. Ε­γώ Ειμί η Εισπνοή του Παντός και η Εκπνοή των Κόσμων και Εγώ περιβάλλω υμάς διά της Αγάπης Μου, της Μιας Αγάπης και Εγώ δονούμαι εντός σας.

Η εισπόρευσις του Λόγου, η Μορφική εισπόρευσις του Λόγου εις τας Ανθρωπίνας Μονάδας, θέλει επανα­φέρει τον Άνθρωπο Εικόνα και Ομοίωσιν εντός της Πνοής των όντων στους Άπειρους Κόσμους της Δημιουργίας, όπου θέλουσιν εκπορευθεί οι Ανθρώπινες Θείες Μονάδες, οι Ανθρώπινοι Θείοι Λόγοι, οι καθιστά­μενοι συνεχώς Εν με τον Ένα υπάρχοντα Λόγο και θέλουν φέρει τον χαιρετισμό του Παντός, θέλουν φέρει την Άνοιξη της Νέας Εποχής, την Άνοιξη στους Κό­σμους της Δημιουργίας, όπου θέλουσι μεταλαμπαδεύσει το Ένα Φως, το Φως Τους, το Φως του Λόγου και θέλουν φανερώσει τον Πατέρα. Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: