Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΣΕ ΕΥΛΟΓΩ ΕΛΛΗΝΑ ΕΑΥΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΦΩΣ, ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αγαπημένε Ιωάννη, Διδάσκαλε του ανθρώπου, σε Σένα αποτείνομαι και παραδίδω το πνεύμα μου, την ψυχή μου, το λόγο μου ίνα εισακούσω τη δική Σου φωνή και μεταφέρω τα δικά Σου Νάματα και Οδηγίες, Θείο φως εκ της Αλήθειας Σου, που ελευθερώνει τον άνθρωπο που είμαι με διάφορους τρόπους, προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς είναι η δική Σου Ροή, άπειρη και τέλεια που αναζωπυρώνει και πυροδοτεί όλους τους χώρους, όλα τα πεδία της Δημιουργίας. Εσένα Αγαπημένε μου Σε επικαλούμαι να φανερωθείς και εισακουστείς μέσα σε κάθε τμήμα του εαυτού μου, με όλες εκείνες τις ψυχές που συνδέομαι, επικοινωνώ και καθημερινά αγωνίζομαι να μεταφέρω μέσα από τη σκέψη μου, το λόγο μου, τα συναισθήματά μου, τις δικιές Σου Διδασκαλίες, το Μήνυμα της Δευτέρας Παρουσίας που καλεί τη Νέα αυτή Εποχή τον άνθρωπο να ακολουθήσει νέα Πορεία ζωής.

Στο Όνομά Σου Αγαπημένε Διδάσκαλε ευλογώ την αφύπνιση όλων αυτών των τμημάτων, την ανταπόκρισή τους στο Θείο κάλεσμα που τους γίνεται, καθώς τώρα είναι η ώρα κάθε άνθρωπος να αποφασίσει πού θα σταθεί, με ποιον τρόπο, ποιον δρόμο θέλει να ακολουθήσει.

Εσένα ευλογώ αγαπημένε εαυτέ άνθρωπε και σου μιλώ απλά, λιτά ως εαυτός προς εαυτό και κρούω το είναι σου, όπου το τροφοδοτώ με Φως την ώρα ετούτη, για να μπορείς να δεις και να διακρίνεις τις εμμονές, τα λάθη σου, κάθε λάθος επιλογή που σε κρατά δεσμευμένο. Όλα αυτά τα φθαρτά στοιχεία τα κατακαίω την ώρα ετούτη στο Φως το υπερούσιο, για να μην σταθούν εμπόδιο, αλλά συνεχώς να διευρύνεται ο χώρος του νου, της καρδιάς και της συνείδησής σου να λαμβάνεις νέα βιώματα και εμπειρίες ζωής, διδαχές και τα γεγονότα που συμβαίνουν να μη σε τρομάζουν, να μη δημιουργούν εντός σου μοναξιά και απομόνωση.

Σε ευλογώ να πάψεις να τρέφεις τον φόβο, την διαχωριστικότητα άλλα να ανοιχτείς, να ανοιχτείς με την καρδιά σου να δεις κατάματα την αλήθεια στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων ενώνοντας όλες τις εκδηλώσεις, τα χρώματα, τις εκφάνσεις, όλες τις ποιότητες, διότι με διάφορους τρόπους σου προσφέρω την αλήθεια για να την ενώσεις.

Σε ευλογώ αγαπημένε μου εαυτέ, ιδιαίτερα εσένα που έλαβες κλήση στο Έργο της Δευτέρας Παρουσίας, για να δεις πού βρίσκεσαι και τι κάνεις. Ευλογώ εσένα εαυτέ μου που δέχθηκες τις Θείες Δωρεές και την Χάρη, σε καθάρισα, σε αποδέσμευσα, σε ανύψωσα στους ουρανούς και στις πλάτες Μου ταξίδεψες με τα φτερά Μου για να γνωρίσεις τη Βασιλεία των Ουρανών. Εσένα καλώ ενώπιων Θεού και ανθρώπου και σε ρωτώ που βρίσκονται όλα αυτά πού δέχθηκες για να προσφέρεις όπως τα έλαβες δωρεάν, με σεβασμό, με αγάπη και τιμιότητα.

 Εσένα ευλογώ αγαπημένε που σε ονόμασα μαθητή του Λόγου και διαμόρφωσα τις συνθήκες για να εργαστείς και να προσφέρεις στον άνθρωπο. Πάψε να δικαιολογείσαι και βρες την δύναμη να μετατοπίσεις τον εαυτό σου, βρες το κουράγιο να αποδεχθείς τα λάθη σου και πάρε νέα θέση, διότι οι καιροί είναι δύσκολοι και Εγώ ευλόγησα την ενότητα όλων των μαθητών, όλων των δυνάμεων του Φωτός, κάθε ικανότητα, κάθε χάρισμα και κάθε αρετή που διαμοίρασα μέσα σε κάθε ψυχή και πνεύμα που είναι προορισμένο να φανερώσει έργο στην Δευτέρα Παρουσία Μου. Εσένα καλώ αγαπημένε μου και ενισχύω την διάκριση, την πίστη, τη δύναμη να τολμάς να είσαι Λόγος, να αναζητήσεις τα αδέλφια σου απανταχού όπου μοίρασα την Χάρη Μου, όπου μοίρασα τα βιβλία Μου με πολύ κόπο και αγώνα, κατέγραψα τα βιώματα, τα στάδια της επιστροφής της πορείας του ανθρώπου.

Πού είσαι αδελφέ μου και γιατί κρύβεσαι, βγες στο Φως και στην Αλήθεια και ενώσου με τα αδέλφια σου που αγωνίζονται, γιατί όλους τους καλεί ο Πατέρας. Είναι μεγάλο το Έργο και χρειάζονται εργάτες να εργαστούν ακούραστα, άφοβα με πλήρη ταπεινοφροσύνη, με ελευθερία. Σε ευλογώ και σε συντονίζω με τη νέα παλμοδόνηση που σου παρέχω την ώρα ετούτη, να την αφουγκραστείς εντός σου, να ξεκλειδώσει κάθε πόρτα της καρδιάς σου. Ευλογώ την πυροδότησή σου ίνα κάθε ημέρα που περνά εσύ να δρας, να ερευνάς, να αναζητάς τα αίτια της παθητικότητας και της αδράνειας που βρίσκεσαι αγαπημένε μου.

Σε ευλόγησα και σε ευλογώ να καταστείς εργάτης, να καλύψεις και να προστατεύεις τη χώρα αυτή που είναι Φως. Πού είναι η Ελλάδα, σε τι κατάσταση βρίσκεται, δεν το βλέπεις; Μη χαμηλώνεις τα μάτια σου αλλά σήκω πάνω, μη σκύβεις άλλο το κεφάλι σου. Όλη η ανθρωπότητα περιμένει να λάβει νέα μηνύματα, να ακολουθήσει νέο δρόμο και εσύ επιλέχθηκες αγαπημένε μου να φανερώσεις το Νέο Φως, τη Νέα Ελλάδα, ως κατάσταση εσωτερική, ως Θεία δύναμη, ως Πολιτισμός, ως Παιδεία με όλους τους τρόπους, σε όλες τις γλώσσες να ομιλείς τη Μία γλώσσα της Αγάπης που ενώνει και διαλύει όλα τα κατεστημένα, όλους τους περιορισμούς και ενώνει όλες τις ηλικίες και όλες τις μορφές. Αυτή την Αγάπη σε ευλογώ να την ενεργοποιήσεις με το άγγιγμά σου, με το βλέμμα σου, με το περπάτημά σου. Πλησίασε κάθε άνθρωπο που φοβάται, άγγιξέ τον με το χέρι της θεραπείας και θεράπευσέ τον. Βοήθησε κάθε ανήμπορο, κάθε ανίκανο, κάθε άνθρωπο που βρίσκεται στο σκοτάδι και την πλάνη, δώσε του το φως, δώσε του την ανάσα της ζωής, δώσε του την αγάπη που πληρώνει τα πάντα.

Ευλογώ την παρουσία σου Εαυτέ μου, Εαυτέ μου Μαθητή του Λόγου και σε ενισχύω παντού, σε καλύπτω με την Άπειρη Αγάπη, με το Φως το Υπερούσιο και την Αλήθεια να μη σε περιορίσει πια τίποτε, ώστε ότι χρειάζεσαι να το λαμβάνεις άμεσα, να το αξιοποιείς και να το προσφέρεις πλουσιοπάροχα. Αυτή είναι η δύναμη της αγάπης, όσο μοιράζεται τόσο πολλαπλασιάζεται, τόσο δυναμώνει σε ισχύ, σε ύψος, σε βάθος, σε πλάτος και σε μήκος.

Εαυτέ μου, Ουσία Μου Αγαπημένη, Πνευματοψυχή μου να ήξερες πόσο σ’ αγαπώ, να ήξερες πόσο σε ελεώ και σε λούω με το Φως Μου, με την Πνοή Μου, με την Ανάσα Μου την ίδια καθώς βρίσκομαι μέσα σου, είμαι η μάνα και ο πατέρας για εσένα, είμαι ο φίλος και ο αδελφός σου για σένα, είμαι τα Πάντα. Αγκάλιασέ Με, παραδώσου στο Φως, στον Έναν Δρόμο της Αλήθειας και νιώσε τον παλμό, τη δόνηση και τον κραδασμό. Άκουσε τους ήχους όλων των συμπάντων για να σε αναγνωρίσουν ότι εσύ είσαι το τιμημένο μου παιδί.

Πατέρα Αγαπημένε, Πατέρα Φως και Αλήθεια ευλογημένος ο τόπος ετούτος, ευλογημένη η Δευτέρα Σου Παρουσία μέσα στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Πατέρα σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη του είναι μου για την τιμή που κάνεις στον άνθρωπο, που του δίνεις φωνή, που του δίνεις αέρα και τροφή, που του δίνεις Πνοή Ζώσα. Σε ευχαριστώ εγώ ο άνθρωπος και σ’ αγαπώ με όλο μου το είναι. Μέσα από την Αγάπη Σου, μέσα από το Φως Σου ζω και αναπνέω και ελευθερώνομαι. Σ’ ευχαριστώ. Αμήν

 ΣΕΦΑ ΧΑΡΙΤΙΝΗ

14/10/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια: