Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΕΥΛΟΓΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΘΕΟΥ

(Βιβλίο: ΦΩΤΙΣΗ Κεφ. 4)

Θα κάνω, Άνθρωπε, ένα Μυστήριο για σένα. Ο Άνθρω­πος - Λόγος - Μητέρα θα μυστηριεύσει, όχι ο Λόγος - Μητέρα. Σου υποδηλώνω τη συμμετοχή του Ανθρώπου μέσα στο Μυστήριο αυτό, τη συμμετοχή στην προσφορά. Περιφέρω το Ποτήρι αυτό, στο δωμάτιο όπου βρίσκεσαι, και κάθε Υπόσταση την εμβαπτίζω μέσα Του, τη λούω με το περιεχόμενο του Ποτηριού. Την αναδύω μέσα από το Ποτήρι, απόλυτα καθαρή, ενωμένη μ’ Εμένα, χωρίς δε­σμεύσεις, καθηλώσεις ή άλλα στοιχεία δυσαρμονίας.

Μέσα στο Ποτήρι αυτό, Άνθρωπε, αφήνω τις δε­σμεύσεις σου, τις καθηλώσεις σου, τις επιτιμήσεις σου, τις βασκανίες, τις μαγγανείες, την καταλαλιά, την κα- τάρα και κάθε κακή χρήση του λόγου, της σκέψης, της καρδιάς ή της Συνείδησής σου. Μέσα σ’ αυτό το Πο­τήρι αφήνω οτιδήποτε σε βάραινε, αφήνω οτιδήποτε εμπόδιζε την αναδίπλωση του Θείου Εαυτού σου και τη φανέρωση της Αγάπης.

Εμφυσώ μέσα σε κάθε Υπόσταση Αγάπη και Φως.

Εναρμονίζω τα Κέντρα Ζωής, που βρίσκονται στον καθέναν, τα διαπερνώ με τη Δημιουργική Δόνηση της Ενότητας του Λόγου, τα παλμοδονώ στον ήχο του Λό­γου, ώστε να δρουν παράγοντας Αρμονία και οδη­γώντας το Πνεύμα, την Ψυχή, τα σώματα στην εκλέπτυνση και στην εκδήλωση της Θεότητας. Ευλογώ τους αγωγούς σύνδεσης, που κάθε τμήμα του Εαυτού Ανθρώπου φέρει, μ’ Εμένα και ρέω μέσα σ’ αυτούς, σαν Πύρινα μόρια Φωτός, παλμοδονούμενα με τη συχνότητα του Απείρου, συντονίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο κάθε κομμάτι του Ανθρώπου, που Με ακούει αυτή την ώρα, με την παλμοδονούμενη Δημιουργική Πνοή, που διακατέχει τα πάντα, που ρέει στα πάντα, που τα συνέχει και τα ενώνει.

Έλκω όλες τις Υποστάσεις στο επίπεδο του Λό­γου, όπου εκδηλώνομαι. Ενδύω αυτές, για τη χρονική αυ­τή στιγμή της γήινης ζωής, με τη Χάρη του Συλλειτουργού, στη Μυσταγωγία της Ζωής και της Αγάπης, ώστε η τρο­φοδοσία σε Χάρη, σε Δωρεά, σε Ενεργειακή ισχύ, να είναι ζωντανή και παλλόμενη μέσα τους, εγκολπούμενη στα στοιχεία της ύλης και δυνάμενη να παραμείνει δραστήρια και ανεξάντλητη καθ’ όλη τη διάρκεια της γήινης διαδρο­μής τους.

Ευλογώ τον πλανήτη. Διαχέω Αρμονία και Αγάπη πάνω σ’ αυτόν, τον αναλύω σε μόρια. Εισέρχομαι σαν μόριο μέσα σε κάθε μόριο ύλης. Ταυτίζω τα Μόριά Μου τα Άπειρα με κάθε μόριο ύλης και δίνω Νέα στοι­χεία δομής στην ύλη του πλανήτη ολόκληρου και του ατμοσφαιρικού του περιβάλλοντος. Ευλογώ τον πλα­νήτη, ώστε να μην απορροφά την ενέργεια της δυσαρμο­νίας, αλλά να τη μεταλλάσσει. Καθιστώ σημεία της γης, όπου εκδηλώνονται συσσωρευμένες καταστάσεις ενέρ­γειας, Άπειρους Μεταλλάκτες της αρνητικότητας, θέ­τοντας στο κέντρο τους πομπό Ουδετερότητας Άπει­ρης Ισχύος. Ευλογώ όλα τα σεισμογενή σημεία του πλανήτη, αυτά που έχουν ενεργοποιηθεί και φανερω­θεί, κι αυτά που ακόμα δεν έχουν γίνει αντιληπτά από τον ανθρώπινο νου. Μεταλλάσσω τη δομή της ενερ­γειακής κατάστασης, που υπάρχει σ’ αυτά τα σημεία. Παρεμβάλλω, ανάμεσα στα κραδασμικά στρώματα της αρνητικότητας, αντίστοιχα κραδασμικά στρώματα θετικότητας, φέρνοντας ισορροπία, απορροφώντας την εκ­δήλωση δεινών, μειώνοντας στο ελάχιστο δυνατόν τις οποιεσδήποτε ενεργοποιούμενες εκρήξεις. Εισέρ­χομαι μέσα στα ηφαίστεια. Ενοποιούμαι με την πύρι­νη κατάσταση ενέργειας, που τα ενεργοποιεί. Αφαιρώ από αυτά τη δράση έκρηξης, μεταλλάσσοντας την Ενέργεια της αντίφασης σε Ενέργεια Αρμονίας.

Αναβιβάζω τον Άνθρωπο που κατοικεί πάνω στη γη, ώστε να μη βρίσκεται σε εξάρτηση δυσαρμονίας από τα στοιχεία της φύσης και τις ενεργειακές καταστάσεις που εκφράζουν, αλλά σε εξάρτηση Αρμονίας και Με­τουσίωσης. Δίνω πρόσθετη Χάρη με την αναγωγή αυτή του Ανθρώπου, ώστε η δυσαρμονία που εκπέμπει να μην ενεργοποιεί δεινά, ενώ η Θετική Ενέργεια να δρα και να μετουσιώνει καταστάσεις γήινων φυσικών φαι­νομένων.

Ευλογώ την εκδήλωση της άρνησης του Ανθρώ­που και τον εντάσσω σε συνειδητή εκπαίδευση, ώστε να αντιλαμβάνεται την κατάσταση εκδήλωσης της αρνητικότητας και να οδηγείται σε Μετουσίωση. Ενώνω επιλεγμένες Υποστάσεις με τις εκπορεύσεις της αρνητικότητας του Ανθρώπου, ώστε να δρουν ως Μετουσιωτές, μέχρις ότου ενεργοποιηθεί ο Άνθρωπος και δρα για τις αρνήσεις και τις δυσαρμονίες, που προκάλεσε. Ευλογώ τις εκδηλώσεις με φανερά αποτελέσματα δυσαρμονίας πάνω στον πλανήτη, όπως τους πολέμους, τις εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις Κρατών, την τυραννία, τις εκδηλώσεις βασανιστηρίων και ανε­λευθερίας, τις αμέλειες απέναντι στην πρόνοια των αναγκών του Ανθρώπου, που βρίσκεται σε κατάστα­ση μη υγείας ή φτώχειας ή σε άλλες μορφές υλικής εξαθλίωσης. Διαχέω μέσα στον Άνθρωπο την υπευθυνό­τητα, που φέρει για όλ’ αυτά. Διαχέω μέσα στους Υπευθύ­νους έντονα βιώματα πνευματικά, για να μπορέσουν να εκδηλώσουν Νέα κατάσταση φροντίδας και Αγάπης προς τον Άνθρωπο.

Ενεργοποιώ τις ενώσεις του Ανθρώπου, ώστε κά­θε τμήμα να ενδιαφέρεται για κάθε άλλο, ώστε μέσα σε κάθε κομμάτι Ανθρώπου ν’ αναπτυχθεί η διακαής επιθυμία για Προσφορά, για Ειρήνη, για βοήθεια, για ανύψωση όλου του Ανθρώπου.

Ευλογώ περιοχές της γης, που κατά διάφορες γήι­νες περιόδους δέχτηκαν καταιγισμό αρνητικών δονήσεων χρησιμοποιούμενες με λάθος τρόπο από τον Άνθρωπο. Μετουσιώνω τις δονήσεις αυτές και καθιστώ τους χώ­ρους παλλόμενους στην Αγάπη και στο Φως, στην Αρ­μονία και στην Ενότητα. Απεγκλωβίζω Οντότητες που βρίσκονται εγκλωβισμένες στην αρνητική συσσωρευμένη κατάσταση των τόπων αυτών. Δίνω σ’ όλες αυ­τές τις Οντότητες Ζωή, Πνοή Θεού. Θέτω σε λειτουργία τους Θείους μηχανισμούς, τις απεκδύω από τα ενδύ­ματα που φέρουν και τις ενδύω με λευκούς χιτώνες με το διακριτικό του Σταυρού. Τις κατανέμω σε δεκάδες και τις παραδίδω σε δύο Αγγέλους κάθε δεκάδα και σε δύο Δασκάλους Πνευματικούς, για να τροφοδοτηθούν με τη Θεία διδαχή της Αλήθειας. Εμφυσώ μέσα τους δύναμη Προσευχής και απαλείφω πίκρα, θλίψη και εντυπώματα που υπάρχουν, αφήνοντάς τες παλμοδονούμενες στην Αγάπη, απόλυτα Ελεύθερες να εκδηλώ­σουν Λόγο, απόλυτα ελεύθερες να ενσαρκωθούν, για να προσφέρουν.

Ευλογώ τις γεννήσεις στον πλανήτη και συνδέω κάθε μητέρα με Υποστάσεις, που μπορούν να εκδηλώ­σουν Θείο Φως, Θεία Αγάπη, Θεία Διδασκαλία, άσχε­τα από την εξέλιξη της μητέρας και τις καρμικές έλξεις. Μετουσιώνω εντός Μου τον Νόμο της καρμικής εξάρ­τησης στον τομέα των γεννήσεων και αποστέλλω στη γη πνεύματα εξελιγμένα, για να γεννηθούν σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της και να φανερώσουν την Αγάπη, το Φως, τη Διδασκαλία.

Ανυψώνω τις Υποστάσεις που ακόμα δεν έχουν εισχωρήσει στην Αλήθεια, δεν έχουν εισδεχθεί το Φως και βρίσκονται στα Πνευματικά πεδία σε επίπεδο μαθη­τείας. Εμφυσώ σε όλες τη Θεία Αγάπη, το Θείο Έλεος, τη διδαχή της Αλήθειας. Τις ενδύω, απεκδύοντάς τες από τα δεσμά και τα ράκη, με χιτώνες ταπεινότητας και μαθητείας και δίνω δίπλα στην καθεμιά έναν οδη­γό, για να την οδηγήσει στην κατανόηση της Αλήθειας και της Αγάπης.

Ευλογώ τις περιοχές του τρίτου Κόσμου και τις διαπνέω με Ειρήνη. Αποστέλλω σ’ αυτές τις περιοχές Οντότητες επιλεγμένες, για να γεννηθούν και να εκδηλώ­σουν τον δυναμισμό της Αρμονίας, αποκαθιστώντας την τάξη και φέρνοντας ισορροπία στη δυσαρμονική κατάστα­ση που εκδηλώνεται.

Ευλογώ την ισορροπία της γης και των λαών που την κατοικούν, ώστε ν’ αποκατασταθεί και να μην υπάρ­χουν δυσαρμονίες ευημερίας και ανέχειας, αλλά σωστός διαμοιρασμός των αγαθών της γης.

Ευλογώ όλες τις θρησκείες να ενωθούν μέσα στη Μία ενοποιημένη Αγάπη του Λόγου Θεού. Ευλογώ όλους τους θρησκευτικούς Αρχηγούς να κατανοήσουν την Ενότητα του Εαυτού. Εισέρχομαι μέσα σ’ αυτούς σαν Θείο Φως και Θεία Καθοδήγηση, διασπώντας τα όρια και τα δεσμά τους, εμφανίζοντας Νέα ροή ιδεών, Νέα ροή

Αγάπης και Συνειδησιακών βιωμάτων, που θα οδηγήσει στην επίτευξη της Ένωσης.

Ευλογώ την Ειρήνη να εκδηλωθεί στη γη. Ευλογώ όσους ασχολούνται με την ιδέα της Ειρήνης, είτε μεμονω­μένα είτε οργανωμένα, και τους κατευθύνω σε σωστές κι­νήσεις, που θα επιφέρουν την επίτευξή της.

Τεμαχίζω τον Εαυτό Μου και τον ενώνω με όλες τις Υποστάσεις του Ανθρώπου, που βρίσκονται στην ύλη ή στα Πνευματικά πεδία. Τον ενώνω με κάθε ενέργεια που εκδήλωσα. Τον προσφέρω σαν ζωντανή Παρουσία Ζωής μέσα στα πάντα, σαν Γέννηση και σαν Ανάσταση.

Μετουσιώνω τα υλικά της γης, που βρίσκονται στο Ποτήρι αυτό, μέσα στον Εαυτό Μου, που τεμαχίζε­ται αλλά δεν διαιρείται, που προσφέρεται αλλά δεν ανα­λώνεται, και καθιστώ τα υλικά της γης Ζωή του Απείρου, Ενέργεια του παντός. Τα καθιστώ Μορφή και Άμορφο, τροφοδοσία του τρισυπόστατου Ανθρώπου που κατοικεί στη γη, τροφοδοσία του εκπαιδευόμενου Λόγου, που βιώνει τη μαθητεία.

Αγαπημένε Μου Εαυτέ, λάβε και φάγε τον Άνθρω­πο - Λόγο, που προσφέρεται. Λάβε και φάγε τον Εαυτό Αγάπη, Φως και Ενότητα, που δέχεται να σηκώσει τα βά­ρη του Ανθρώπου, που δέχεται να ενεργήσει γι’ αυτά, να τα παραλάβει μέσα Του και να τα μετουσιώσει. Που δέχε­ται να γίνει η Ενέργεια για κάθε πλάνη, ώστε να την οδη­γήσει στην Αλήθεια, που δέχεται να χωρέσει τα πάντα, γιατί γνωρίζει ότι είναι τα πάντα και ότι τα πάντα υπάρ­χουν μέσα Του. Ότι τα πάντα είναι ο Ένας Άνθρωπος Λό­γος Θεός. Λάβε και φάγε τον Άνθρωπο Εαυτό, ένωσέ Τον με το «Είναι» σου που αναδύεται, με τον νου σου που δια­σπά τους περιορισμούς, με την καρδιά σου που ξεπερνά τα συναισθήματα, για να εισχωρήσει στην Αγάπη, με τη Συνείδησή σου που επεκτείνεται στο Άπειρο, με το σώμα σου, που γίνεται Σκήνωμα Θεού. Ένωσέ Τον με κάθε παλ­μό σου, για να μπορέσεις να λάβεις την ολοκληρωμένη Του Μετουσίωση συνειδητά και να την εκδηλώσεις άμεσα, για να μπορέσεις να λάβεις τη Χάρη που διαχύθηκε δια­μέσου Αυτού στα Σύμπαντα και να διαχύσεις κι εσύ όμοια Χάρη μέσα στα πάντα.

Παραδίδω το Ποτήρι αυτό σε αιθερικό αντίτυπο στους πνευματικούς χώρους, για να λάβουν τα Όντα, που βρί­σκονται σ’ αυτούς. Το διαχέω στους παλμούς των Συμπάντων, το ταυτίζω με κάθε Ον και με κάθε παλμό και χαράσσω δι’ αυτού την ενεργειακή πορεία της Ένω­σης, που παράγει συνεχώς σπινθηρισμούς, Ενέρ­γεια Μετουσίωσης και Ενότητας, και που οδηγεί στην εισχώρηση του παντός στη μορφή και στο Άμορφο, στην ταυτόχρονη Ύπαρξη και Ανυπαρξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: