Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ KAI ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

 03/08/2021

του Γεώργιου Κλειδαρά

Το φαινόμενο της γυναικοκτονίας, όπως και της ανδροκτονίας έχει παρατηρηθεί και σημειωθεί στην Ιστορία από τις πανάρχαιες ανθρώπινες κοινωνίες. Και στις δύο περιπτώσεις τα αίτια βρίσκονται στο φόβο και συγκεκριμένα στην αντίδραση εκείνης της φυλετικής σκεπτομορφής που φοβάται για την επιβίωσή της ή την επικράτηση του ενός φύλου προς το άλλο και τελικά την κυριαρχία. Είναι τεκμηριωμένο ότι κάποτε συνέβαιναν συστηματικές ανδροκτονίες στις γυναικοκρατούμενες κοινωνίες, ενώ τα τελευταία 12.000 χρόνια όπου επικράτησε το πατριαρχικό καθεστώς, έχουμε πολλές γυναικοκτονίες όπως στην εποχή μας στο Χουάρεζ του Μεξικού, όπου συστηματικά απάγονται και δολοφονούνται ή εξαφανίζονται χιλιάδες γυναίκες που χρησιμοποιούνται για θυσίες στους θεούς της Μαφίας. Το Χουάρεζ έχει απασχολήσει τον Παγκόσμιο τύπο εδώ και δύο δεκαετίες, αλλά τα εγκλήματα δεν σταμάτησαν.

Το μεσαίωνα υπολογίζεται ότι 2.000.000 γυναίκες κάηκαν στην πυρά μόνο στην Γερμανία και 25 άλλα εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο επί 500 χρόνια. Μισή χιλιετηρίδα συστηματικής εξόντωσης γυναικών, που κατά κανόνα ήταν μαίες ή θεραπεύτριες που γνώριζαν την απαγορευμένη χρήση των βοτάνων. Η βασικότερη διαφορά τρόπου εξόντωσης, είναι ότι το ανδρικό φύλο είναι αυτό που αποδεκατίζεται συστηματικά από τους αλλεπάλληλους πολέμους που σημάδεψαν το ανθρώπινο γένος. Επί 5.000 χρόνια, εκατοντάδες φυλές και θρησκείες θυσίαζαν τα παιδιά τους, κυρίως τα αρσενικά, σε θεούς όπως τον Κρόνο, τον Μολώχ και το Βάαλ, ή έκαναν γενοκτονίες στο όνομα του Γιαχβέ και αργότερα Σταυροφορίες και εθνοκτονίες προς εδραίωση της θρησκείας ή του «πολιτισμού» τους. Οι Ευρωπαίοι, κυρίως Φράγκοι, Αγγλοσάξωνες και Χάζαροι ευθύνονται για δουλεμπόριο και εθνοκτονίες όχι μόνο Αφρικανών και Ινδιάνων, αλλά δεκάδων φυλών.

Η πατριαρχία κράτησε την γυναίκα αμόρφωτη για χιλιάδες χρόνια, ώστε να θεωρηθεί υποζύγιο, ένα αντικείμενο πώλησης, όπως μια καμήλα ή ένα χαλί. Ως τον 18ο αιώνα ήταν σχεδόν αδιανόητη η αναγκαιότητα πανεπιστημιακής μόρφωσης για το γυναικείο φύλο, ενώ δικαίωμα ψήφου δόθηκε στις αρχές του εικοστού αιώνα έπειτα από αγώνες. Οι διαχρονικές γυναικοκτονίες του ανδροκρατούμενου πολιτισμού που γκρεμίζεται μπροστά στα μάτια μας κάθε μέρα, έγιναν για λόγους ζήλιας, τιμής ή συμφέροντος. Πάντα έφταιγε η Εύα. Προσέξτε το οξύμωρο των αιτιών και θα καταλάβετε το τραγικό αδιέξοδο εκατομμυρίων ανθρώπων και κοινωνιών που θυσιάστηκαν σε βρώμικο βωμό λανθασμένων αξιών. Η αιτία παιδοκτονίας κοριτσιών υπήρξε η αδυναμία τους να βοηθήσουν τον αγώνα επιβίωσης. Η συμφεροντολογία τους χρέωσε την γυναίκα δημιουργώντας συμπλέγματα κατωτερότητας. Τελικό αποτέλεσμα η έλλειψη σεβασμού προς τη ζωή. Αυτή η ύβρις προς την ίδια τη ζωή που επισύρει την Νέμεση, εκφράζεται συστηματικά προς την Φύση, την Ψυχή, την Γυναίκα και το Παιδί που αποτελεί πρωταρχικά μέρος της. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε οι εμπρησμοί των δασών και οι δολοφονίες γυναικών στην Ελλάδα. Στην Αμερική, Αγγλία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Γερμανία δολοφονούνται γυναίκες 2 με 3 φορές την εβδομάδα, ενώ κάθε μέρα στην Τουρκία, καθώς και σε πολλές Αραβικές χώρες.

Η Πνευματικότητα φανερώνεται συντονισμένα την ίδια χρονική περίοδο σε διαφορετικές υποστάσεις γυναικών επηρεάζοντας την εξέλιξη. Το ανδρικό κατεστημένο χάνει τον έλεγχο και στέκεται αμέτοχο ή αντιστέκεται σιωπηλά. Αυτή είναι η κοινή συνισταμένη. Υπάρχουν όμως και δυο ακραίες μειοψηφίες. Η πρώτη είναι εκείνοι οι άνδρες που διαθέτουν γυναικείο μυαλό όπως λένε ορισμένοι, ενώ στην πραγματικότητα έχουν συντονίσει τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου τους και έχουν αποκαταστήσει την σχέση ενότητας του πνεύματος και της ψυχής τους. Αυτοί προσαρμόζονται εύκολα στις εξελίξεις φανερώνοντας πρότυπα συνεργασίας, αλληλοσυμπλήρωσης με το γυναικείο φύλο. Η δεύτερη ακραία μειονότητα είναι υπεύθυνη για ενδοοικογενειακή βία, κακοποιήσεις και εγκλήματα κατά των γυναικών κατά συρροή. Ένας νέος κύκλος ωρίμανσης έχει ενεργοποιηθεί στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Η ανθρώπινη ψυχή της οποίας η ύπαρξη αμφισβητήθηκε και το ανθρώπινο πνεύμα το οποίο απερρίφθη από τη σύσταση του ανθρώπου από ορισμένους Πατέρες της Εκκλησίας στην 8η Σύνοδο της Κωνσταντινούπολης, διεκδικούν τη δικαίωσή τους και την ίδια τους την ύπαρξη μέσα στην Πανανθρώπινη συνείδηση.

Την ίδια περίοδο εντείνεται ο αλληλοσπαραγμός διαφόρων οπισθοδρομικών τάσεων με εκπροσώπους διαφόρων ποιοτήτων μισογυνισμού. Εκείνοι που αδιαφόρησαν για την πνευματοψυχή τους, εκείνοι που ασέβησαν ή αμφέβαλαν γι’ αυτήν υποτιμώντας την, βρίσκονται σε έντονη κατάσταση κρίσης. Στις τεκτονικές στοές παγκοσμίως υπερτερεί το ανδρικό φύλο, ενώ στις νεοεποχίτικες, εναλλακτικές ομάδες υπερτερεί το γυναικείο φύλο. Επομένως, τη συντηρητική γραμμή εκπροσωπούν οι άντρες, ενώ οι πιο προοδευτικές τάσεις εκδηλώνονται από γυναίκες. Ένα από τα μηνύματα του Έργου της Δευτέρας Παρουσίας του Λόγου είναι και η ανάδειξη της Γυναίκας Ψυχής, το οποίο σήμερα είναι γεγονός. Οι γυναίκες μορφώνονται πνευματικά σε βαθμό που ξεπερνούν τους άντρες, οι οποίοι αντιδρούν συχνά βίαια νιώθοντας μειονεκτικά.

Την ίδια εποχή στην Ελλάδα, κάποιοι δίνουν μαρτυρία για την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού στις ψυχές των ανθρώπων, τη φανέρωση του νέου Παρακλήτου Διδασκάλου αλλά και της Θείας Μητέρας ως Ένας Λόγος. Η αναχώρησή τους από την μορφή ήταν η ενεργοποίηση μια πνευματικής μαγιάς, που πρόκειται να επιφέρει αλλαγές και ανακατατάξεις. Η Ανάσταση και η διάχυση της Μητέρας ακολούθησε εκείνη του Δασκάλου εντυπώνοντας ένα ολοκληρωμένο βίωμα στην Ολότητα του Ανθρώπου. Εκατομμύρια γυναίκες διαφόρων ομάδων που υπηρέτησαν εν αγνοία τους την πλάνη, τώρα αρχίζουν να απελευθερώνονται, να αποδεσμεύονται, να φωτίζονται και να εμπνέονται από τον Λόγο Μητέρα Χριστό εντός τους. Αυτό το Θείο σπόρο ζωογόνησε η Ανάσταση και η διάχυση των Πρωτοπόρων στην Ανθρωπότητα. Οι γυναίκες τελικά θα θεραπεύσουν όσους θα επιβιώσουν και η παγκόσμια ζυγαριά θα αλλάξει θέση οριστικά.

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις, όταν εκατομμύρια γυναικών του Ισλάμ θα διεκδικήσουν τα φυσικά ανθρώπινα δικαιώματά τους, που καταπατούνται απάνθρωπα εδώ και 1.220 χρόνια. Πριν από αυτό, οι γυναίκες της Δύσης θα διεκδικήσουν τα Θεία Δικαιώματά τους και την ουσιαστική πνευματική ισότητα, ξεκινώντας από αυτήν του Λόγου Υιού και της Λόγου Μητέρας. Τα Χριστούγεννα και η Ανάσταση που εορτάζουν εδώ και 2.000 χρόνια οι Χριστιανοί, έχουν χάσει το αληθινό τους νόημα. Ο πνευματικός εκπεσμός είναι πάντα πιο αισθητός στην γιορτή της Παναγίας.

Η χρόνια υποτίμησή της εκδηλώνεται στις 15 Αυγούστου με πανηγύρια και λαϊκές γιορτές, που χαρακτηρίζονται από άκρατο υλισμό ακόμα κι όταν προηγείται η εθιμοτυπική νηστεία. Το φούσκωμα της μαγιάς για μια νέα Ανθρωπότητα ξεκίνησε το 2001 και στις 15 Αυγούστου του 2021 ολοκληρώνεται για να φανερώσει τα πρώτα αποτελέσματα. Εκείνη την ημέρα, ένα ασύλληπτο ενεργειακό κύμα θα ενεργοποιήσει τον συντονισμό εκατομμυρίων γυναικών, που θα έχουν κοινό όραμα μια νέα Ανθρώπινη Κοινωνία πνευματικότητας, ανθρωπιάς, συνεργασίας, εξέλιξης, αλήθειας, ελευθερίας, ενότητας και αγάπης. Οι πιο εξελιγμένες ψυχές που προορίζονται να φανερώσουν την Χάρη της Θείας Μητέρας στη Γη, θα επικαλεστούν την Θεία Μητέρα βιώνοντας την απόλυτη ταυτενέργειά Της με το Άγιο Πνεύμα και τον Ένα Λόγο Χριστό. Άλλη μια Σάλπιγγα θα ηχήσει κι άλλη μια σφραγίδα θα σπάσει, την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα βιοποριστικά τους προβλήματα και τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Κάποιοι θα λένε ότι είναι μια αντίδραση της γαίας, την Αλήθεια όμως θα την γνωρίζουν οι Πρωτοπόρες ψυχές που θα πραγματοποιούν θαύματα με την προσευχή τους. Η αλήθεια είναι όμως πως πρόκειται για την αρχή της ενηλικίωσης του Πανανθρώπινου Όντος που ονομάζουμε Ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι που βιώνουν την ύπαρξη της Ολότητας του ανθρώπου ως τον Έναν Εαυτό που Είμαστε, αυξάνονται διαρκώς. Η Ανθρωπότητα θα αλλάξει πρόσωπο ή μάλλον θα ολοκληρωθεί ως πρόσωπο Ιερό όταν ο Λόγος θα εκδηλώνεται πλέον από χιλιάδες στόματα γυναικών μεταφέροντας την Πίστη σαν πρωτόγνωρο βίωμα απελευθέρωσης μέσα από την Αλήθεια που θα αναδύεται από εντός τους. Αυτή η μαζική αποδέσμευση θα γίνει μαζικός φωτισμός και μαζική τελειοποίηση αλλάζοντας την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: