Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

 8-11-2020

Αγαπημένε μας Πατέρα, Άπειρε Λόγε Χριστέ, ως  Ένας  Άνθρωπος,  Ένας Νους, Μια Καρδιά,  Μια Συνείδηση, δέομαι και Σε παρακαλώ την ώρα αυτήν, ίνα λάβω την καθοδήγησή Σου, την έμπνευσή Σου, για το πώς να κινηθώ και τι να πράξω από δω και στο εξής. Δέομαι και Σε παρακαλώ ίνα με ελεήσεις και με καθαρίσεις από καθετί, που παρεμποδίζει ή παρακωλύει την Θεία Ενεργοποίηση που παρέχεις στον άνθρωπο για να δράσει στο Όνομά Σου, για να γίνει ο λόγος του Ένα με τον δικό Σου Λόγο, ώστε να πραγματωθεί, κάθε στιγμή που φανερώνεται, από κάθε πνευματοψυχή που καθοδηγείται από Εσένα και από το Πνεύμα Σου Το Άγιο.

Εσύ Πατέρα, Εσύ Άπειρε Λόγε Χριστέ,  φανερώθηκες στον Άνθρωπο και του προανάγγειλες ότι θα στείλεις άλλον Παράκλητο, κατά την Δευτέρα Σου Παρουσία μες στις Ψυχές των Ανθρώπων, για να μας οδηγήσει εις Πάσαν την Αλήθειαν. Φανέρωσέ μας τον Δρόμο, φανέρωσέ μας το Θέλημά Σου, ίνα καταστούμε Ένα με Αυτό, ίνα καταστούμε το Θέλημά Σου επί της Γης. Αμήν. Αμήν. Αμήν.

Αγαπημένες Μου Ψυχές, έχει έρθει η ώρα για την οποία προετοιμάζεστε και προορίζεστε εκ κοιλίας μητρός. Είναι οι έσχατοι  χρόνοι και η συντέλεια του Αιώνος, στον δρόμο αυτής της Τελειοποίησης των Πάντων να καταρρεύσει η πλάνη και το σκότος, που την περίοδο αυτή δείχνει να κυριαρχεί σε όλη την Γη. Όμως μην φοβηθείτε, διακρίνετε με καθαρό οφθαλμό ευλογημένοι από Τον Έναν Λόγο, τα κενά και τις ατέλειες του σχεδίου που εκδιπλώνεται στην Ανθρωπότητα σήμερα. Διακρίνετε και ενθυμηθείτε, γιατί  ο Παράκλητος της Δευτέρας Παρουσίας είναι ο Μέγας Υπενθυμητής, είναι ο Ενεργοποιητής της Θείας Συνείδησης και της Μνημοσύνης του Ανθρώπου, είναι η Φωνή της Συνείδησης του Ενός Ανθρώπου Λόγου, της Θείας Ανθρωποϊδέας που εκπορεύθηκε από τους Πατρικούς Κόλπους, είναι η Φωνή του Δημιουργού των Πάντων.

Είναι απαραίτητο να κατανοήσετε, ότι οι άνθρωποι  λατρεύουν  έναν άλλον θεό από αυτόν που φανέρωσε ο Ιησούς Χριστός, και είναι επίσης φανερό στη συνείδησή  σας ότι η πλειονότητα των Χριστιανών  καθοδηγείται και λατρεύει έναν άλλον Χριστό, που η κάθε σέκτα  και η κάθε θρησκεία διαμόρφωσε, σύμφωνα με τους περιορισμούς, τα δόγματα και τις δεισιδαιμονίες  κάθε εποχής, καθώς και σύμφωνα με τα συμφέροντα της Άρχουσας Τάξης όλων των Εθνών, όπου διεδόθη  πολύ συχνά μέσω μαστιγίου και ξίφους, με την διά της βίας επιβουλή, με βασανιστήρια, εξορίες και θανατώσεις εκατομμυρίων ανθρώπων.

Μιλώ σε Εσένα Άνθρωπε Εαυτέ Μου, που έχεις την Πνευματική Διάκριση να κατανοείς ότι δεν ήταν το Θέλημα Του Πατέρα αυτό, ούτε το Θέλημα Του Υιού Αυτού, Λόγου Χριστού, αλλά ήταν οι ανθρώπινοι περιορισμοί έπειτα από δύο χιλιάδες χρόνια παρανόησης και παρέκκλισης της Θείας Διδασκαλίας Του. Είναι τα ίδια πνεύματα που ξεστομίζουν σήμερα την βλασφημία ότι ο Υιός του Θεού, ο Υιός του Ανθρώπου απέτυχε στην Αποστολή Του, αρνούμενος να δει την δική του αποτυχία, να εφαρμόσει στην πράξη το Αγαπάτε Αλλήλους, Τον Έναν Ύψιστο Νόμο που παρέδωσε στον Άνθρωπο, προκειμένου να απελευθερωθεί. Αντί αυτού οι άνθρωποι προτίμησαν να υποδουλωθούν χειρότερα μέχρι σήμερον, με χιλιάδες ακόμα νόμους που περιορίζουν την Ελευθερία τους, την αναπνοή τους, την ζωή τους, την χαρά τους, το ίδιο το νόημα της ύπαρξής τους. Τυφλοί και κουφοί, κοπάδι που ακολουθεί  ψευτοποιμένες, ενδεδυμένους  με χρυσοποίκιλτα άμφια και πολιτικούς ηγέτες που ασκήθηκαν επί μακρόν και εκπαιδεύτηκαν για να είναι κομψές μαριονέτες, οπαδοί ιδεολογιών πάσης φύσεως και μορφής, δήθεν εκλεπτυσμένες στον χώρο της Τέχνης ή της Επιστήμης, της Παγκόσμιας Διανόησης. Όλοι αυτοί ξεπούλησαν Εσένα Εαυτέ Μου Άνθρωπε σε όλη την Γη, σε όλα τα Έθνη και τους Λαούς μέσα σε κάθε θρησκεία.

Ήρθε η ώρα να αφυπνιστείς γιατί ο χρόνος σου είναι πλέον περιορισμένος, είτε να δράσεις σύμφωνα με το Θείο Θέλημα, είτε να υποταχθείς για πάντα δεσμευμένος, τόσο εν ζωή όσο και μετά θάνατον. Αφυπνίσου Άνθρωπε Εαυτέ μου και δες τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σου, γιατί έχει έρθει η ώρα να επιλέξεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.

Μιλώ ακόμα και σε εσένα άνθρωπε Εαυτέ Μου, που με αλαζονεία, έπαρση, εγωισμό και ατομισμό, περιφρονείς τους συμπολίτες σου, τον πλησίον άνθρωπο αποκαλώντας  τον τεμπέλη, που καταδέχεται να ζει με τα ψίχουλα που μοιράζουν οι κυβερνήσεις με επιδόματα, προκειμένου να εδραιώσουν ένα καθεστώς υποταγής μέσα σε όλους τους Λαούς. Μιλώ σε εσένα Εαυτέ Μου που ξέχασες την Ουσία της ζωής σου, σε εσένα που κατακρίνεις τον γείτονά σου, τον πλησίον σου, απευθύνω μια ερώτηση στη συνείδησή σου: για ποιους εργάζεσαι Αγαπημένε Μου Εαυτέ και ποιους υπηρετείς; Δεν θα ’πρεπε να αναρωτηθείς; Πριν περιφρονήσεις ακόμα ένα τμήμα του εαυτού σου, θα ’πρεπε να γνωρίσεις τον χλευασμό και την περιφρόνηση για να καταλάβεις, ότι αυτό που υπηρετείς είναι μεγαλύτερη ζημία και βλάβη από εκείνον που στερείται την εργασία του δίπλα σου. Αναρωτήθηκες ποτέ αν ζεις εις βάρος του; Αναρωτήθηκες ποτέ εάν χρησιμοποίησες ψυχή τε και σώματι για να ανήκεις σε μία μειοψηφία που προς το παρόν λαμβάνει εύσημα και επαίνους,  ανάλογα με το πόσο σωστά και ολοκληρωμένα υπηρετεί το σχέδιο αυτό, της μαζικής υποδούλωσης του ανθρώπου. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για το αίσχος το οποίο συντηρείς. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που συμβάλεις στην υποδούλωση του αδελφού σου. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι να λέγεσαι Άνθρωπος για τις επιλογές σου.

Δέομαι και Ευλογώ την Υπόστασή σου να μετανοήσει και να κινηθεί πλέον σύμφωνα με το Θείο Θέλημα και την Επιταγή της Αγάπης που σημαίνει Αλληλεγγύη, Φιλία και Αδελφοσύνη, Συνεργασία, Συμπόρευση.

Δέομαι και σε Ευλογώ Άνθρωπε Εαυτέ μου, ώστε στα ραπίσματα που δέχεσαι την περίοδο αυτή, μάθεις να στρέφεις το άλλο σου μάγουλο, την άλλη σου πλευρά, την άλλη σου όψη την Θεία και να δρας Ενωμένος με τον Λόγο, Συντονισμένος μαζί Του.

Σε Ευλογώ να μάθεις να Προσεύχεσαι και αν Προσεύχεσαι ήδη σε Ευλογώ  να μάθεις να Ενεργείς και να Ευλογείς και αν ήδη Ευλογείς και Ιερουργείς, σε Ευλογώ να Μυσταγωγείς και να καθίστασαι Θεουργός, να αλλάζεις το ρου της Ιστορίας των γεγονότων.

Ευλογώ το Ελληνικό Πνεύμα απανταχού της Γης και όλους αυτούς τους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες που είναι συνδεδεμένοι μαζί του. Ευλογώ την Προσευχή τους, την Συντονίζω και την Δυναμώνω με το Πνεύμα το Άγιον, την περίοδο αυτήν, καθώς ο Παράκλητος θέλει  να λαλήσει από τα στόματα ημών, τα Ρήματα του Πατρός, ίνα συντελέσετε όλοι και φανερώσετε έμπρακτα, τις Θείες Επιταγές του, με Πνεύμα Παρρησίας και Αυταπάρνησης, Πίστης, Αγάπης και Σθένους.

Το Πνεύμα το Άγιο που τα ελλείποντα πληρεί και τα ασθενούντα θεραπεύει, Ένα με τον Παράκλητο της Δευτέρας Παρουσίας, θα φανερωθεί ως Παρηγορητής  και ως Θεία Ενίσχυση στον προσωπικό αγώνα ενός εκάστου εξ ημών, ίνα καταστεί αυτός Ιερό Πρόσωπο στην Νέα Κοινωνία των Ιερών Προσώπων που γεννάται την περίοδο αυτήν στην Ανθρωπότητα. Αυτός είναι και ο λόγος της ίδιας  επιβουλής του σκότους που επιχειρεί  την περίοδο αυτήν.

Ευλογώ τις υποστάσεις σας ίνα μάθουν να Συντονίζονται και να Ενεργούν όλα όσα θέλουν αποκαλυφθεί. Αμήν.

Γ. Κλειδαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: