Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

«ΕΑΝ ΜΕΘ’ ΥΜΩΝ, ΤΙΣ ΚΑΘ’ ΥΜΩΝ;»

 Δάσκαλος Ιωάννης

31-12-2021

Ένας μεγάλος κύκλος ανακατατάξεων στους πνευματικούς χώρους και τα πεδία του Λόγου ολοκληρώνεται, καθώς ένα επιτελείο Λόγων Δασκάλων και Μητέρων είναι πλέον συντεταγμένο και εντεταλμένο για συγκεκριμένες επεμβάσεις στη Γη.

Μολονότι σκορπίσατε οι περισσότεροι και πολλοί από τους μαθητές Μου βρέθηκαν μόνοι σε σύγχυση και αβεβαιότητα, παρ’ όλα τα κενά πίστης και επίγνωσης που παρουσιάστηκαν, η κοινή συνισταμένη του Έργου της Δευτέρας Παρουσίας κίνησε με την προσευχή και τη δράση της, νόμους κάλυψης, προστασίας, καθοδήγησης και ενίσχυσης.

Η περίοδος των δοκιμασιών και των εξετάσεων της Ανθρωπότητας δεν έχει λήξει και πρόκειται να ενταθεί στο επερχόμενο διάστημα γήινου χρόνου. Μην φοβάστε και μην θορυβείστε, διότι οι δραστηριότητες της πλάνης παρακολουθούνται πολύ στενά από τις αρμόδιες Ουράνιες και Γήινες Δυνάμεις και τίποτα δεν διαφεύγει από τον Έλεγχο, την Επιστασία και την Πρόνοια του Πατέρα Θεού.

Σας είχα προετοιμάσει προ της αναχωρήσεώς Μου από την μορφή και όσοι συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες Μου, όχι μόνο δεν καθηλώθηκαν, αλλά προχώρησαν και αναδείχθηκαν σε άξιους φορείς Χάριτος, ως πνεύματα Χριστοφόρα.

Σας είχα προειδοποιήσει για τα επερχόμενα και όσοι Με άκουσαν, έμαθαν να συνεργάζονται μεταξύ τους. Οι υπόλοιποι έλαβαν τους καρπούς της αδράνειας, της παθητικότητας και των επιλογών της προσωπικότητά τους και ανεστάλησαν. Μην επιτρέψετε όμως άλλες απώλειες, αλλά γίνετε πρότυπα συνεργασίας για τους νεότερους αδελφούς, που προετοιμάζονται να πλαισιώσουν την φανέρωση του Έργου της Δευτέρας Παρουσίας.

Συντονιστείτε με το Ένα Θέλημα της Αγάπης του Πατέρα και ελεήστε τον εαυτό σας Άνθρωπο σε κάθε μορφή. Ενεργοποιήστε την συγχώρεση και την μετάνοια και μετουσιώστε τις κρίσεις που ανακυκλώσατε μεταξύ σας, επί σειρά ετών. Εγώ επέτρεψα την εμπλοκή σας στην ανθρώπινη πλάνη. Αλλιώς, πώς περιμένατε να αποκατασταθούν οι χρεοφειλές της Ανθρωπότητας.

Είναι πολλά αυτά που θα εξακολουθήσουν να σας φαίνονται ακατανόητα, αλλά τα πάντα θα αποκαλυφθούν στην ώρα τους. Σας ελεώ και σας αφαιρώ τις δικαιολογίες και τους περιορισμούς της διάνοιάς σας, διότι καθυστερείτε την εξέλιξη, όχι μόνο των μαθητών σας, αλλά και των αδελφών σας στον ελλαδικό χώρο. Αφήστε λοιπόν τις μεμψιμοιρίες και ανασκουμπωθείτε, διότι το Θείο Σχέδιο «εκ της Ελλάδος το Νέον Φως», δεν άλλαξε. Γίνετε μάρτυρες της παρουσίας Μου και τολμήστε να φανερώσετε δείγματα της Χάρης που λάβατε, στον πλησίον αδελφό Άνθρωπο.

Η συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια έχει ήδη αποκαλυφθεί ως πρόσωπο, στους ευνοούμενους υπηρέτες της Άρνησης και η αλαζονεία τους πρόκειται να σπείρει νέο κύμα φόβου, για να εγκλωβίσει και άλλες ψυχές. Όλες αυτές οι δυνάμεις βρίσκονται σε πορεία αλληλεξουδετέρωσης, διότι το Θείο Ουδέτερο Ρεύμα της Ευλογίας Μου έχει εισχωρήσει στον πυρήνα τους.

Η Ελλάδα θα σημάνει την σάλπιγγα της Νίκης του Ανθρώπου-Λόγου και την διάλυση της πλάνης πολύ πιο σύντομα από όσο το περιμένετε. Να εμπιστεύεστε την εσωτερική σας καθοδήγηση και όχι όσα ακούτε εξωτερικά, διότι –όπως οι περισσότεροι έχετε καταλάβει–, είναι κατευθυνόμενα. Ο φόβος και ο τρόμος που διοχετεύθηκε στην Ανθρωπότητα θα επιστρέψει σε κάθε πηγή, απ’ όπου εξεπορεύθει και δεν θα επιτραπεί άλλος χώρος ή χρόνος για να ανακυκλώνεται.

Προετοιμαστείτε για συνεργασία και συμπόρευση με χιλιάδες πνεύματα, που εκπαιδεύω και καθοδηγώ επί σειρά ετών και τα οποία έχουν Αποστολή την ανοικοδόμηση μιας Νέας Ελλάδας, που θα μεταφέρει το Φως της Παρουσίας του Λόγου απανταχού της Γης.

Την περίοδο αυτού του θερισμού της Ανθρωπότητας, θέλω τιμήσει ιδιαιτέρως εκείνους που δεν έσπευσαν να κρυφτούν, αλλά που ετόλμησαν να αντιμετωπίσουν την πλάνη κατά πρόσωπο, ενώ δέχονταν όχι μόνο τα ραπίσματα, την χλεύη και την πολεμική της, αλλά ακόμη τις κρίσεις, την καχυποψία και τις υποτιμήσεις σας.

Όποιος με άκουσε, θα ακούει εντονότερα τη φωνή Μου και όποιος έκανε πως δεν ακούει, θα πάψει να Με ακούει. Εκείνοι που κράτησαν ζωντανό το Λόγο Μου μέσα τους, έκαναν πράξη τις οδηγίες Μου, για επέμβαση σε κάθε τομέα της ζωής των ανθρώπων. Τους ευλογώ να συνεχίσουν, όχι μόνο με την προσευχή –πίσω από την οποία κρύφτηκαν ορισμένοι–, αλλά και με την καθημερινή τους πράξη να τολμούν να είναι Λόγοι περιπατούντες επί της Γης.

«Ους ο Θεός προέγνω, τούτους και ετίμησε, τούτους και εδόξασε».

 (ελήφθη από τον αδελφό Δ.Γ.Κ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: