Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΒΙΩΜΑΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 15-16/04 2023

ΘΕΩΝΗ ΣΟΥΠΙΩΝΑ

Είσαι ο Υιός και η Θυγατέρα Μου. Σου φανερώνομαι και σου φανερώνω την Υιότητά Σου, απ’ την αρχή της Δημιουργίας Μου. Φωτίζω αδέλφια σου να σου μιλήσουν, να σου μεταφέρουν με όλους τους τρόπους την Αλήθεια. Είσαι Ένα μαζί Μου. Είσαι Θεός. Και ήρθε η εποχή που οι διανοίξεις που έχουν γίνει εντός σου, σου φανερώνουν το ποιος είσαι. Ήρθε ο καιρός να καταδείξεις την μετάνοιά σου, για όλα όσα επέτρεψες να συμβούν στον εαυτό σου.

Ο Χριστός ενανθρωπίστηκε και διαχύθηκε έτσι μέσα σ’ όλον τον Άνθρωπο. Έλαμψε το Φως και φωτίστηκε η συνείδησή σου. Τώρα αρχίζεις και αναγνωρίζεις την ουσία σου, την ουσία Μας. Οι προσευχές και τα δάκρυά σου καθάρισαν τον Δρόμο της Επιστροφής σου στον Πατέρα Θεό. Εσύ αδελφέ που βαδίζεις ως Πρωτοπόρος τον Δρόμο, τον αναγνωρίζεις και θυμάσαι τον Εαυτό σου, τον μη εκπεσόντα.

Η αγάπη του Θεού, δια του Χριστού, φανερώνεται και σε οδηγεί στην τελείωσή σου. Βιώνεις τον πόνο της πτώσης. Σου αναγγέλλω ότι αυτός ο πόνος σε οδηγεί στην Ανάστασή σου. Αυτός ο πόνος είναι ο εγωισμός και τα πάθη σου. Στο Δρόμο αυτόν, ο πόνος σου ανοίγει τις Πύλες του Παραδείσου. Ο πόνος ξυπνάει τις μνήμες της Αρμονίας, της Ισορροπίας και της Αγάπης, που κάποτε ήταν η Ζωή σου. Διανοίγεται ο νους, η καρδιά και η συνείδησή σου και λαμβάνεις βιώματα του Αληθινού-Αιώνιου Εαυτού σου.

Σήμαναν οι καμπάνες της Αναστάσεως με την γέννηση του Χριστού. Εσύ γεννιέσαι εκ νέου, με τους εν Χριστώ αδελφούς σου να σε φροντίζουν. Οι Άγγελοι της Αγάπης ψέλνουν τα άσματα της ένωσής σου με τον Πατέρα. Αναμένουν και μεταφέρουν το μήνυμα της Ολοκληρωτικής Ένωσής σου με τον Θεό. «Οι Ουρανοί αγάλλονται, χαίρεται η Φύσις όλη».

Εσύ, ως Δημιουργός της πλάνης, τη διαλύεις και μετουσιώνεις αυτήν σε Φως και Αγάπη. «Τα πάντα ρει και ουδέν μένει». Έτσι και εσύ ελεύθερος, αφού φώτισες τα σκότη που δημιούργησες, συνεχίζεις την διάχυση της Ουσίας Μας μέσα στα πάντα. Διανοίγεται ο νους, η καρδιά και η συνείδησή σου και κοινωνείς τον Εαυτό σου τον Άπειρο. Είσαι το Εν και το Άπειρο. Το Αεί υπάρχων. Ο Δημιουργός και το Δημιούργημα.

 

ΠΙΤΣΕΛΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Το βίωμα της ευχαριστίας, της ενότητας και της αγάπης διαχέεται στη ψυχή μου και στο πνεύμα μου από την ημέρα της Ανάστασης που ζήσαμε ως ένα. Η ένωσή μου με τον Δάσκαλο και την Μητέρα μεγαλείο και κεφάλαιο ζωής. Εκτόξευση στους ουράνιους κόσμους του Πατέρα ως δισκοπότηρο για όλο τον άνθρωπο.

 

ΛΕΣΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η δημόσια φανέρωση την Κυριακή των Βαΐων της Παρουσίας του Αναστημένου Δασκάλου εντός μας, επιτάχυνε τις εξελίξεις της πνευματικής ενεργοποίησης της ανθρωπότητας, καθιστώντας έκδηλα τα σημάδια της αφύπνισης όσων άκουσαν με νέους τρόπους την εσωτερική φωνή του Είναι τους, τον Λόγο να τους μιλά και να τους οδηγεί σε νέα πορεία ζωής, δηλαδή σε ενσυνείδητη μετάνοια. Αυτή η νέα κρούση Αναστάσιμου Φωτός μέσα στην πανανθρώπινη συνείδηση, επέτρεψε την διάχυση υψηλότερων κραδασμών και συχνοτήτων Ζωής, αναβιβάζοντας τις ανθρώπινες λειτουργίες για να καταστούν κατάλληλες να λαμβάνουν νέες δονήσεις.

Ο άνθρωπος στρέφεται μέσα του και αναζητά τις χαμένες αξίες που διαμορφώνουν την αληθινή ζωή. Τη συμμοιρασιά της αγάπης, την αληθινή και ουσιαστική επικοινωνία με τον πλησίον που καθίσταται Κοινωνία με τον Θεό. Αναγνωρίζεις το Θείο σου Δικαίωμα όχι μόνο για σένα μα και μέσα σε κάθε έναν που τολμά και διεκδικεί την ενότητά του με τον Λόγο Χριστό–Μητέρα, εκδηλώνοντας παν ό,τι του φανερώνει. Να καταστεί Πρόσωπο Ιερό, να καταστεί Θείος Συνεργάτης, να Χαριτωθεί διαχέοντας τη Θεία Χάρη που λαμβάνει για την εξέλιξη του Όλου.

Αναλαμβάνω την ευθύνη της εξέλιξής μου, τολμώ να ζήσω και να γνωρίσω τον Εαυτό μου ολόκληρο χωρίς κενά, καθώς ο Λόγος μυστηριεύει εντός μου διαλύονται τα προσωπεία του διαχωρισμού και της χωριστικότητας μέσα στην ενότητα των πάντων στο Ένα Θείο Πρόσωπο.

Σήμανε τη καμπάνα της Ανάστασής σου Άνθρωπε εν Χριστώ. Ψάλε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης σε κάθε σημείο του εαυτού σου, φτάσε εκεί που δεν τόλμησες μέχρι σήμερα να πας και κοινώνησε Ουσία Χριστού, αγκαλιάζοντας κάθε σου τμήμα για να λάβει κι αυτό που ζούσε στα σκοτάδια και στην ερημία. Διαχύσου ως Ζωή και Ανάστησε τα πάντα. Δύνασαι πλέον όχι μόνο να λαμβάνεις και να κοινωνείς το παρεχόμενο Θείο Φως, μα δύνασαι και να το προσφέρεις. Κοινώνησε με Θείο Φως κάθε Δημιουργία που μέσα σου βρίσκεται.

Μέσα στο ναό της ψυχής σου άνθρωπε ενεργώ την ώρα αυτή και σε ενώνω μαζί Μου για να διανοιχθείς στη απειρότητα του Θείου σου Εαυτού. Του Εαυτού μας. Σήμερα εννόησες την Ενότητά μας και σε καθιστώ Εικόνα Μου για να μεταφέρεις το Μήνυμα της Αλήθειας που ελευθερώνει κάθε αδελφό που πλανήθηκε ή παρέκκλινε από την πορεία του.

Γίνεται εσείς αγαπημένοι Μου η ζωντανή εκδήλωση του Έργου Μου. Του Έργου για το οποίο σας κάλεσα εκ κοιλίας μητρός. Της Μητρός Μου. Διότι η καταγωγή σου εξ’ Εμού είναι και σε καλώ αέναα να καταστείς η ζωντανή Μαρτυρία της Παρουσίας Μου. Ενωμένοι ως Εν, πραγματώστε το Έργο που είστε. Σεις οι Κοινωνοί των αδελφών Μου, που αδελφοί σας είναι. Σεις οι Ιερείς των νέων Μυστηρίων της Αγάπης Μου. Διαχυθείτε και ελευθερωθείτε, μετουσιώστε κάθε πλάνη του Ανθρώπου και ελευθερώστε μέσα στην Ενότητα των Πάντων την Ουσία μας, ίνα λάβουν πάντες το Μήνυμα της Ανάστασης των πάντων.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΠΗΓΗ

Χριστός Ανέστη εκ νεκρών.

Το βίωμα της Ανάστασης του Χριστού είναι το μήνυμα της Ανάστασης της ψυχής του ανθρώπου.

Ξεκινώντας από την Εκδήλωση του Δασκάλου, που μέσα μας αναστήθηκε, βιώνω ότι ήδη ο αγωγός του ανθρώπου είχε διανοιχθεί και λάμβανε, μέσα από την συμμετοχή του στον εορτασμό της Μ. Εβδομάδας.

Φθάνοντας το Μ. Σάββατο, συγκεντρωμένοι στο τραπέζι, γεμάτοι από ενότητα, συνεργασία, αγάπη, ο Δάσκαλος φανερώθηκε ενεργών για τον άνθρωπο, που την εποχή αυτή στρέφεται περισσότερο μέσα του, θέτοντας νέες προτεραιότητες στη ζωή του.

Το νέο Μυστήριο της Ανάστασης του Ανθρώπου που έγινε Θείο Δισκοπότηρο διαχύθηκε, κατά κύματα, από τον Όλυμπο της Σέττας σε κάθε άνθρωπο, φωτίζοντας και ενεργοποιώντας κάθε πνευματοψυχή που, συμμετέχοντας στην Μ. Εβδομάδα, ακολούθησε τον Κύριο στα Πάθη Του και προετοιμάστηκε να δεχθεί το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης.

Κατά τον ψαλμό του «Χριστός Ανέστη», οι ουρανοί άνοιξαν και πίδακες φωτός ξεχύθηκαν, αφαρπάζοντας τον άνθρωπο εντός του.

Άχωρο και άχρονο, αέναο, αληθές, ο ένας Άνθρωπος.

 

ΜΑΣΤΟΡΗ ΕΛΕΝΗ

Θεία Ουσία Ζωής κατήλθε εις το υλικό πεδίο που διαβιεί η υπόσταση του Ενός Εαυτού Ανθρώπου, ίνα επαναφέρει την τάξη με νέο έλεγχο στις συνειδήσεις που καλέστηκαν και αποδέχτηκαν κλήση Μαθητείας Λόγου επί των ημερών αυτών. Επήλθε νέα κατάρρευση των περιορισμένων πεπραγμένων, των εμποτισμένων με την ιδιοτέλεια του εγωισμού και των προσωπικών απαιτήσεων, των ψευδαισθήσεων περί Αλήθειας και των εντυπώσεων περί Έργου. Εισέρχεται Φως εις τα σκότη της διάνοιας και αποτρέπει μια νέα επανάληψη πάρεργου, ωθώντας ημάς στην Αλήθεια του Παρακλήτου.

Καταρρέει το τείχος των προσκολλήσεων και οι υποστάσεις ημών εισέρχονται σε νέα κατάσταση, βιώνοντας θάνατο εις την προσωπικότητα που ζει ημέρες παθών, τα περιορισμένα πάθη του ανθρώπου χάνουν κάθε δύναμη και εξουσία, λυγίζει και εξασθενεί το φθαρτό, καθώς τα βήματα οδηγούν την υπόσταση στο Γολγοθά, εκεί όπου πλέον μέρος παίρνει η θυσία του εγωισμού, του περιορισμένου ανθρώπου για να Αναστηθεί Εκείνος, ο Ένας Άνθρωπος Λόγος, ο Χριστοποιούμενος και Θεούμενος Άνθρωπος, που ως Θεία Ουσία διαχέεται προσφερόμενη και Κοινωνεί τους πάντες και τα πάντα με Νέα Ζωή Αλήθειας και Ελευθερίας, ουδέποτε αναλυσκόμενη και μηδέποτε δαπανούμενη δια της φθοράς, αλλά δια της επικρατήσεως της Αρμονίας και της Ισορροπίας των Πάντων.

Επέρχεται Ταυτενέργεια Θεού και Ανθρώπου και αγκαλιάζει ο Ένας Εαυτός τα τμήματα του Εαυτού του ως Πατέρας, Μήτηρ, και Υιός μαζί, ως φίλος και αδελφός του Θεού ο άνθρωπος συνειδητά εισέρχεται σε νέα κατάσταση και βιώνει την αφομοίωση του ατελούς στην Τελειότητα των Πάντων. Σώμα και Αίμα Χριστού καθίστανται το σώμα του Ανθρώπου Λόγου και δια του Αγίου Πνεύματος κοινωνεί Νέα Συνείδηση Ενότητας και Ταύτισης τα τμήματα του Εαυτού Του.

Δεύτε λάβετε Φως εκ του ανέσπερου Φωτός, ηχούν τα σήμαντρα των ψυχών ημών και Ανασταίνεται ο Αληθινός Εαυτός διαποτίζοντας τη γη και τα πεδία όπου κατήλθες πολυαγαπημένε μου Εαυτέ. Ανάσταση Χριστού Χαρισάμενη δονεί κάθε ύπαρξη και ανυπαρξία, διαχέοντας το χαρμόσυνο μήνυμα ως νέα εκκίνηση πνευματικής ανόδου και επαναστροφής σε κάθε ψυχή προετοιμαζόμενη να δεχθεί εντός της την Αλήθεια αυτήν.

Αλληλούια Πατέρα, δοξολογεί ο Υιός που επιστρέφει εις Εσέ, Αλληλούια Πατέρα αναφωνεί και ο Αδελφός που υποδέχεται την επιστροφή του Αδελφού Εαυτού του και αγκαλιάζει και Ευχαριστεί δια την εμπειρία αυτή που αμόλυντος λαμβάνει δια την επιστροφή του αδελφού του. Αλληλούια Πατέρα όλη η πλάση Ανασταίνεται, Αναγεννάται και κυοφορεί ως Μητέρα τον Νέον Άνθρωπο, τον Ενοποιημένο μετά του Πνεύματος του Αγίου και Ζωοποιού, κατερχόμενος από τους Ουρανούς Σου μα και Ανερχόμενος εκ της γης δοξολογεί Ωσαννά εν της Υψίστης μέσα από μυριάδες ψυχές αγωνιζομένων δια της επικράτησης της Ειρήνης των Συμπάντων Κόσμων της Δημιουργίας Σου.

Αναστήτω ο Χριστός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού και φυγέτωσαν από προσώπου της γης οι μισούντες αυτών!

Πάσχα Ιερό έζησε κάθε ψυχή κατά την έξοδο από τους κόλπους Σου Πατέρα, την έξοδο που ουδέποτε δεν σταμάτησε η Αγάπη Σου να καθοδηγεί βήμα προς βήμα ίνα καταστεί επιστροφή, πεπερασμένη η κατάσταση της περιπλάνησης, επιγνώνει ο εαυτός τον Αληθινό Εαυτό και διαδραματίζεται όχι πλέον Θείο δράμα μα Θεία αποκατάσταση των Πάντων εν Πάση εν Χριστώ.

Ευλογεί η ψυχή μου Εσένα Άπειρη Θεία Ψυχή των Κόσμων, Ευλογεί ο Άνθρωπος τον Έναν Εαυτό και τον επαναφέρει στην Ροή την Δημιουργική της Αγάπη του Λόγου.

Αλληλούια Άνθρωπε είναι Αλήθεια ο εναγκαλισμός ημών, η επανασύνδεσή μας και η Νέα Ζωή μας εν Χριστώ. Ίσταμαι ενώπιόν Σου Πατέρα και ενώπιόν σου Άνθρωπε και Μαρτυρώ το βίωμα της Ανάστασής Σου εντός ημών. Φανερώνει η Ψυχή μου Εσένα Άνθρωπε Λόγε Χριστέ, Διδάσκαλε της Αγάπης. Ευλογημένο το πέταγμά σου ως Αετός της ερήμου Διδάσκεις την απελευθέρωση, την νέα κατάσταση στον νου που ελαττώνεται ως περιορισμός ίνα αυξάνεται ως Απειρότητα.

Ευλογημένη η καθαρότητα και η λαμπρότητα της Παρθενίας Σου, που δύναται να αναγνωρίζει και να κυοφορεί Θεία Ουσία κάθε ψυχή που συναντά. Ευλογημένη η Παρρησία του Λόγου, αυτήν που Προσφέρεις Διδάσκοντας τον Έναν Εαυτό Άνθρωπο. Ευλογημένη η Θεραπεία που παρέχεις στο σώμα της ανθρωπότητας, παρέχοντας το δικό Σου σώμα προς εκλέπτυνση, αναγωγή, μετουσίωση, Φωτισμό και Τελειοποίηση.

Ευλογώ τους πόνους αυτούς που δέχεται το Είναι Σου ίνα φέρει αποκαταστάσεις και σε πληρώ με την θαλπωρή και την ευρυθμία της Ολοκληρωμένης Αγάπης Μου. Ευλογώ το Πρότυπο της Παρουσίας Σου Ιωάννη της Δευτέρας Παρουσίας του Λόγου μες στις ψυχές των ανθρώπων και το καθιστώ Ζώσα πραγματικότητα, Αλήθεια και Τελειότητα Αγάπης και Απείρου Ελέους επί πάντων ημών. Βασιλέας Ειρήνης και Αρχιερεύς Δικαιοσύνης καθίσταται το Θείο Είναι σου κολυμβήθρα εξαγνισμού και Δισκοπότηρο Θείας Κοινωνίας δια τις συνειδήσεις ημών! Μεγαλείο ζει η Ψυχή που σε γνωρίζει Χριστέ μέσα στις μορφές ημών καθιστάμενοι συνεχιστές της επικράτησής Σου, μάρτυρες της Φανέρωσής Σου και Απόστολοι του Θείου Έργου της Αγάπη Σου.

Ωσαννά εν τοις  Υψίστοις Χριστέ εν της Γεννήσεως και Αναστάσεώς Σου!

 

ΜΑΝΤΖΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το βίωμα αυτό ήταν  μια αναστάσιμη μυσταγωγία, που λειτουργήθηκε στο Άχωρο και στο Άχρονο, όπου όλοι οι συνλειτουργοί μετά του Δασκάλου πετύχαμε να αφεθούμε ολοκληρωτικά στην ταυτενέργεια με τον Λόγο, με τον Πατέρα. Κάθε ένας από εμάς λειτούργησε ως φορέας του Αναστάσιμου μηνύματος, ως συνείδηση αυτού σε όλους τους ανθρώπους και όχι μόνο σε αυτούς που συνδεόμαστε.

Η μεταφορά της διάχυσης του Θείου Φωτός γινόταν με ασύλληπτες ταχύτητες, ήταν μια μεταφορά Θείας συνείδησης, του εφικτού της ένωσης του ανθρώπου με το Θείο στοιχείο εντός του. Επισφραγίστηκε η ένωση αυτή, ως Θείο εντύπωμα-παρακαταθήκη στο νοητικό του ανθρώπου και στην πανανθρώπινη συνείδηση. Λειτουργήθηκαν ως αγωγοί διάχυσης προς τον άνθρωπο όλες οι ακτίνες του Λόγου. Επιβεβαιώθηκε η μέθεξη του ανθρώπου  με τον Θεό, σε μια Θεία κοινωνία συνύπαρξης στο «Πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών».

 

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΙΧΑΗΛ

Ήταν ιερή στιγμή και τιμή που δόθηκε στον άνθρωπο, της συμμετοχής του στην ιερή στιγμή της Αναστάσεως του Χριστού και της διάχυσης της θείας ενέργειας του θείου φωτός της Αναστάσεώς Του μέσα στα πάντα για τον άνθρωπο, για τα βασίλεια, τη γη και σε όλους τους κόσμους. Ήμασταν 12 και γίναμε Ένας. Οι φωνές μας ενώθηκαν σε μία, του Ενός. Η μια πύρινη φωνή του Λόγου διαχύθηκε παντού ως απονομή ευλογίας στον άνθρωπο σε αλλεπάλληλα κύματα παλμών και δονήσεων, που συνεχίζουν να παλμοδονούν και θα συνεχίσουν έως ότου δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα αφυπνισμένων εν Χριστώ ανθρώπων σε όλα τα έθνη και τις φυλές, μα ιδιαίτερα των Ελλήνων, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης όπου βρίσκονται αδελφοί μας.

Για μένα όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ως ενήλικας ήταν η ωραιότερη Ανάσταση της ψυχής μου η αληθινή. Η ψυχή μου συνεχώς φώναζε αλληλούια. Βίωμα ξεχωριστό, υπερούσιο, χαρμόσυνο. Ευχαριστώ το Δάσκαλό μας και τους αδελφούς, σε όλους στέλνω την αγάπη μου και την ευχαριστία μου.

 

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Κατά την διάρκεια της προσευχής υπήρχε τεράστια φωτοχυσία και αίσθημα πυρός, χάθηκε ο χρόνος και ο χώρος έγινε άπειρος, το βίωσα σαν να μεγάλωνε η εικόνα του δωματίου και να έχανε την δομή του την υλική. Ταξίδι στον χωρόχρονο σε περιδίνηση, αλλά με νέο τρόπο πρωτόγνωρο. Όση ώρα τραγουδούσαμε σταδιακά ενωνόμασταν μεταξύ μας, ώσπου στο τέλος κατά την διάρκεια του τρίτου Χριστός Ανέστη πλέον ήμασταν απόλυτα ενωμένοι μεταξύ μας με την αίσθηση ότι ενωθήκαμε πρώτα με τους ανθρώπους που συνδεόμαστε, αλλά και αυτό το ξεπερνούσε ενωνόμασταν με όλους τους ανθρώπους της γης, ήμασταν ο Ένας Άνθρωπος. Όσο υπερβολικό και αν ακουστεί υπήρχε κατάφαση μέσα μου πως όποιος άνθρωπος ή πνεύμα ήθελε, έλαβε από αυτό το Μυστήριο θα πω και βίωνε μαζί μας την Ανάσταση μέσα του. Περνώντας ο χρόνος συνειδητοποιούσα και κάτι ακόμα, ότι ζούσα ακριβώς αυτό το οποίο αιτήθηκα στην προσευχή προετοιμασίας μου που είχε ακριβώς την ίδια σειρά Μετάνοια, Αίτημα να βιώσουν οι αδελφοί μου και όλος ο Άνθρωπος την Ανάσταση εντός τους.

 Οι ταχύτητες αυξάνονται συνεχώς, γίνεται μία κίνηση συνεχόμενη με άλλη δυναμική που συνδέει τις προσευχές μας με ό,τι ζούμε καθημερινά και η Ανάσταση στο βουνό της Σέττας, παρόλο που εμείς είχαμε ήδη κάνει το μυστήριο της Ανάστασης μία εβδομάδα πριν στην Δημόσια Εκδήλωσή του ΑΠΠΑΝ και είχαμε ήδη ζήσει την Ανάσταση μέσα μας, ήταν ένα Μυστήριο όπου προσφέρθηκε το βίωμα της Ανάστασης ως συνείδηση πλέον σε όλο τον Άνθρωπο. Καθόλου τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι ήμασταν δώδεκα άτομα, όπως και δώδεκα είναι οι ακτίνες του Λόγου. Όπως και το ότι διαπιστώσαμε ότι η οποιαδήποτε περιγραφή και να έγινε δεν μπορεί να αποδώσει το μεγαλείο του τι συνέβη πραγματικά και ολοκληρωμένα.

 

ΧΑΡΙΤΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ

Τι μπορεί να είναι η Ανάσταση πάρα Ελπίδα, Αγάπη και Προσφορά; Ελπίδα για αυτό που ξεκινάει. Αγάπη για αυτό που είναι τώρα και προσφορά στον Άνθρωπο τώρα και πάντα. Ο άνθρωπος αναμένει και προσμένει Ανάσταση εντός του νομίζοντας ότι έτσι θα πιστέψει, αλλά η αλήθεια είναι πως πιστεύω και μετά Ανασταίνομαι.

 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δώδεκα Μαθητές του Λόγου, συγκεντρωθήκανε την ημέρα που γιορτάζεται στην Ελλάδα η Ανάσταση του Χριστού και ενωμένοι με τον Λόγο, με τον Παράκλητο της Δευτέρας Παρουσίας, για πρώτη φορά εκδηλώνουνε με τόλμη, παρρησία, σθένος και θάρρος και αιτούνται την απόλυτη τελειοποίησή τους, στέλνοντας το μήνυμα της Ανάστασης, τόσο της Πρώτης Παρουσίας όσο και της Δευτέρας Παρουσίας του Λόγου Ιωάννη Χριστού εντός τους.

Ο Νέος Άνθρωπος γεννιέται και μετά τον Παράκλητο ζητά επισήμως να Χριστοποιηθεί, να Τελειοποιηθεί από τον Πατέρα του, δεόμενος για όλη την ανθρωπότητα, η οποία εκείνη την στιγμή ενωμένη μαζί του, όπου όποιος έχει ζητήσει λαμβάνει και βρίσκεται στην ίδια πορεία. Γίνεται λοιπόν το πρώτο βήμα, με τόλμη, παρρησία, ταπεινότητα, απλότητα, απέριττα για την Χριστοποίηση και την Θέωση του ανθρώπου στο εδώ και τώρα. Ενωμένο το κομμάτι της ανθρωπότητας που ενεργοποιήθηκε από τον Παράκλητο Λόγο Ιωάννη Χριστό ψέλνει το Αλληλούια και το Χριστός Ανέστη εκ νεκρών μαζί με τις Αγγελικές Δυνάμεις ενώνοντας όλα τα βασίλεια. Γιορτάζουμε την Ανάσταση του Ανθρώπου μέσα στον Άνθρωπο.   

 

ΛΟΥΚΑΣ ΛΕΟΝΤΙΣΗΣ

Βίωμα ενοποίησης της φιλίας εντός μου. Γλυκύτητα στα βλέμματα με τους αδελφούς μου. Ενότητα αγωγών ενώσεων. Αναγέννηση εαυτού. Απελευθέρωση. Πτώση κατεστημένων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: