Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

 ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 

21/03/2021

Υπάρχει το ερώτημα γιατί παραμείναμε υπόδουλοι μετά την επανάσταση του 1821, γιατί αυτή η επανάσταση σταμάτησε και δεν ολοκληρώθηκε. Τι ήταν αυτό που την έκανε να αποτύχει, τι είναι αυτό που μας έχει κάνει να αποτύχουμε σήμερα έχοντας επίγνωση της δουλείας και της κατοχής που ζούμε. Αυτό μας το είπε κάποιος πριν δύο χιλιάδες χρονιά αλλά το ξεχάσαμε, ήταν ο Λόγος Χριστός ο οποίος μας είπε «και η Αλήθεια ελευθερώσει υμάς». Αν λοιπόν είμαστε ακόμα σκλάβοι, είναι γιατί έχουμε επωμιστεί ένα ψεύδος, είναι γιατί συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε ένα ψεύδος και συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτό το ψεύδος και μόνο όταν αποτινάξουμε από μέσα μας και αποδιώξουμε αυτό το ψεύδος και την πλάνη, τότε θα ελευθερωθούμε.

Ο γνώμονας για το δρόμο αυτό της ελευθερίας περνάει μέσα από την Αλήθεια και η Αλήθεια είναι ότι την μεγαλύτερη ζημία δεν μας την κάνανε οι Τούρκοι, αλλά οι Φράγκοι. Η Αλήθεια είναι ότι η Ορθοδοξία δεν είπε ποτέ «πίστευε και μη έρευνα» ή «σφάξε με πασά μου να αγιάσω». Το μοναδικό κρυφό σχολειό το οποίο λειτούργησε εκείνη την εποχή, μίλαγε για το ελληνικό πνεύμα. Ή μήπως είναι ψέματα ότι για χίλια πεντακόσια χρόνια ήταν απαγορευμένο το όνομα Έλληνας. Μήπως είναι ψέματα οι σφαγές που έγιναν στο όνομα του Χριστού, μήπως είναι ψέμα του κλήρου μέχρι σήμερα η διαφθορά και οι προδοσίες που διέπραξαν οι επίσκοποι.

Δεν συμμετείχε το ιερατείο στην επανάσταση, ιερείς συμμετείχαν, μοναχοί και καλόγεροι που δώσανε την ζωή τους, αγωνίστηκαν και κρυφά και φανερά και θυσιάστηκαν. Τα ιερατεία είναι τα κεφάλια, είναι η εξουσία και αυτοί ήτανε πάντοτε οι ίδιοι Καϊάφες και Άννες από την εποχή του Χριστού. Οι πατριάρχες, όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι, που ζήσανε στα χρόνια της επανάστασης, αφόρισαν τους επαναστάτες και θέλησαν να διαλύσουν την επανάσταση.

Πρέπει να παρατηρήσουμε ότι ο Ρήγας ορκίζεται στο σταυρό και ότι ενώ πιστεύει με θέρμη, θίγει το ιερατείο ως ξεπουλημένο. Γιατί; Γιατί αυτό ήταν το βίωμα του λαού. Οι Έλληνες δεν καταπιεζόντουσαν μόνο από τους Τούρκους, δεν τυραννιόντουσαν ούτε βασανιζόντουσαν μόνο από τους Τούρκους. Ένα άλλο πράγμα που μας απέκρυψαν ήταν οι Κοτζαμπάσηδες και οι αρχιερείς, οι οποίοι παίζανε τον ρόλο του μεσάζοντα στις φορολογίες και δίνανε τα χαράτσια στους Τούρκους, όπως και σήμερα. Αυτοί ήταν οι μεσολαβητές και πολλές φορές ο Τούρκος ζήταγε 5 λίρες αυτοί ζήταγαν 10, για να βάλουν και στην τσέπη τους.

Δεν έχει σημασία να κουνάμε πλαστικά σημαιάκια αν δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που κρατάμε, όπως δεν έχει άξια να ανάβουμε κερί στην εκκλησία αν δεν έχουμε αναμμένη την φλόγα μέσα μας. Ανάβουμε το κερί για να μας θυμίζει ότι όλα τα αλλά είναι εξωτερικά. Ήρθε λοιπόν η ώρα η Ελλάδα να αφήσει τους φαρισαϊσμούς, να γνωρίσει πραγματικά το εαυτό της και ο εαυτός της αυτός είναι αθάνατος. Να αποδεχτούμε ότι η Ελλάδα που ξέραμε πέθανε, είναι νεκρή. Αν δε το αποδεχτούμε δεν θα κατανοήσουμε και δε θα ζήσουμε την Ανάστασή της, γιατί Ανάσταση χωρίς Θυσία δεν υπάρχει.

Παρατηρήσατε ότι σε κάποιες σημαίες, τις οποίες ο Ρήγας προωθούσε, είχαν επάνω το ρόπαλο του Ηρακλή; Τι δουλειά είχε το ρόπαλο του Ηρακλή; Ποιος το αναρωτήθηκε και γιατί δεν είπε κανένας τίποτα για αυτό; Τι εκπροσωπεί; Την βία που ορισμένοι χρεώνουν στον Ρήγα ότι υποστήριζε; Μάλλον όχι, θα ήταν αστείο να το πιστεύουμε. Η Λερναία Ύδρα ήταν ο στόχος, γιατί γνώριζε ο Ρήγας ότι άμα της κόψεις ένα κεφάλι βγαίνουν δυο. Ο Ρήγας ήξερε ότι πρέπει να χτυπηθεί η ρίζα. Και ο θούριός του είναι αμείλικτος προς την εξουσία. Η αιτία δεν βρίσκεται μόνο στο προσωπικό του βίωμα που έσφαξαν τον πατέρα του όταν ήταν μικρός, βρίσκεται και από τα χρόνια τα οποία συναναστράφηκε τους Φαναριώτες, βρίσκεται και στα χρόνια που συναναστράφηκε τους ηγεμόνες των Βαλκανίων. Ήρθε σε επαφή με την τάξη της εξουσίας όχι μόνο των Τούρκων αλλά και των Αυστριακών και των Αψβούργων, που τον παρέδωσαν στους Τούρκους. Ήτανε τυχαίοι; Όχι δεν ήταν τυχαίοι.

Ο οίκος των Αψβούργων έχει και ιστορία στην συνέχεια, διότι στον Πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, ο εκπρόσωπός τους ήταν που δολοφονήθηκε και ξέσπασε ο πόλεμος. Ήταν η άρχουσα τάξη των Φράγκων-Χαζάρων που επικράτησε σε όλη την Ευρώπη, μόνιμοι συνεργάτες των τυράννων, μόνιμοι συνεργάτες των Τούρκων πριν από την εποχή του Ρήγα και μέχρι σήμερα.

Οι Γερμανοί εκπαίδευσαν τον στρατό των Τούρκων και τον εφοδίασαν στον Πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, οι Γερμανοί έκαναν το ίδιο και στον Δεύτερο, οι Γερμανοί κάνουν το ίδιο και τώρα. Οι Γερμανοί κάνανε πλούσια την Τουρκία, την γέμισαν βιομηχανίες και την χρηματοδότησαν. Γιατί; Μήπως σχετίζεται η Λερναία Ύδρα με αυτό ακριβώς, το οποίο ο Ρήγας γνώριζε πιο καλά από όσο νομίζουμε;

Ο Ρήγας αποτελεί φορέα μιας πανάρχαιας παράδοσης που χάνεται στα βάθη του μύθου και συγκεκριμένα την εποχή των Αργοναυτών. Μας μάθανε στο σχολείο, ότι κάποτε οι Αργοναύτες ξεκινούν με αποστολή να εκπολιτίσουν την οικουμένη και να δώσουν παντού το Φως του πολιτισμού. Την παράδοση αυτή θα συνεχίσουν οι λεγόμενοι Ηρακλειδείς, γνωρίζουμε σήμερα ότι δεν υπήρξε ένας Ηρακλής στην Ιστορία αλλά πολλοί. Όπως και Διόνυσοι, δεν υπήρξε ένας αλλά πολλοί.

Το ρόπαλο του Ηρακλή αποτελεί σύμβολο μιας κληρονομιάς, η οποία μεταλαμπαδεύτηκε μέχρι την Αγγλία και την Ινδία. Το ρόπαλο του Ηρακλή από μελετητές σύγχρονους και παλαιότερους, θεωρείται σύμβολο φαλλικό σε εξωτερική, σε μια πρώτη αποφλοίωση, αλλά σε μια εσωτερική κατανόηση του συμβόλου αποτελεί σύμβολο του Λόγου. Λέμε σήμερα την παροιμία «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος». Η ράβδος έχει να κάνει με ένα σύστημα θα λέγαμε ενεργειακό, το όποιο διαθέτει ο άνθρωπος και το οποίο σχετίζεται με την δύναμη του λόγου. Δεν είναι τυχαίο που ο Ρήγας χρησιμοποίησε τον λόγο για την επανάσταση και μάλιστα σε μια εποχή που ήταν δύσκολο να διαδοθεί. Το έργο του όπως και ο λόγος του είναι εμπνευσμένος. Υπάρχουν χιλιάδες ποιητές και συγγραφείς, αλλά αυτοί που μπορούν να εμπνεύσουν έναν ολόκληρο λαό δεν είναι τυχαία πνεύματα. Είναι πνεύματα που έχουν κάποια σχέση με τον λαό αυτόν και μια ρίζα πολύ παλαιότερη από αυτήν που μπορεί να μας πει η συμβατική Ιστορία.

Ο Ρήγας είναι γεννημένος επαναστάτης. Στο όραμα του Ρήγα βλέπουμε και την παρουσία του Αλεξάνδρου, ούτε αυτό είναι τυχαίο. Γνωρίζουμε ότι το ξίφος του Αλέξανδρου από την μια πλευρά έφερε την Αθηνά στην λαβή του και από την άλλη τον Ηρακλή. Ο Αλέξανδρος γνώριζε ότι είναι απόγονος Ηρακλειδών και αυτό από πολλούς μελετητές είναι τεκμηριωμένο. Ο Αλέξανδρος είναι ένας συνεχιστής του έργου των Ηρακλειδών, σε μυστική αποστολή από τον Αριστοτέλη, μυημένος στην Μιεζά με έδρα στην Βεργίνα και δεν ξεκινάει παράτολμα, όπως νομίζουν ορισμένοι, να κάνει μια εκστρατεία στην Περσία για να τιμωρήσει απλώς τον Πέρση μονάρχη. Έργο του είναι ένας νέος κόσμος, το όραμα των Αργοναυτών Ηρακλειδών, ξαναζεί στα χρόνια του. Αυτήν την φορά, έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει μια ολόκληρη παντοδύναμη αυτοκρατορία πολυεθνική και για αυτό όσοι τον θεωρούν έναν πρόγονο της παγκοσμιοποίησης, μάλλον έχουν μια επιφανειακή άποψη, η οποία μεταφέρθηκε από το σχολείο υποκινούμενο από το ιερατείο.

Συνήθως μιλάμε για την εκστρατεία του Αλέξανδρου, για τους πολέμους, για τις νίκες κατά των Περσών κ.τ.λ. αλλά αγνοούμε ένα τεράστιο κομμάτι του Έργου του για το οποίο ποτέ κανείς δεν μας μιλάει. Έχτισε 80 πολιτείες Αλεξάνδρειες, με σχολεία, ακαδημίες, γυμναστήρια, γήπεδα, εκκλησία του δήμου, νόμισμα, τα πάντα. Για σκεφτείτε το, ότι μέσα σε μια δεκαετία είχανε γίνει 80 πολιτείες εκείνη την εποχή με εκείνα τα μέσα. Για σκεφτείτε το λιγάκι να δείτε τι έργο είναι αυτό. Με Ελληνικά πρότυπα, με ελληνική γλώσσα, για αυτό ορισμένοι στοχαστές θεωρούν τον Αλέξανδρο έναν πρόδρομο για τον Χριστιανικό Λόγο που θα επακολουθήσει αργότερα, διότι τα Ευαγγέλια γράφτηκαν στα Ελληνικά χάρη στον Αλέξανδρο και ήταν μόνο 33 ετών.

Το 33 είναι θα λέγαμε, ένας αριθμός που υπενθυμίζει την μυστική του δύναμη, υποκρύπτει το μυστικό της κρίσιμης μάζας που είναι απαραίτητο να κινητοποιηθεί για να αλλάξει η κοινή συνισταμένη του όλου. 33 ήταν τα έτη στη ζωή του Ιησού επίσης. Υπάρχει λοιπόν το Έργο το οποίο φαίνεται το εξωτερικό και υπάρχει και ένα έργο το οποίο δεν φαίνεται, μια εσωτερική επανάσταση η οποία είναι το θεμέλιο της εξωτερικής επανάστασης.

Τα χρόνια του Ρήγα όμως τα πράγματα και το σκηνικό του τοπίου είναι πολύ διαφορετικά από τα χρόνια του Αλεξάνδρου, όχι μόνο ο ελληνικός λαός αλλά όλοι οι λαοί των Βαλκανίων βρίσκονται κάτω από μια τυραννική κατοχή η οποία λειτουργεί εκφυλιστικά, διότι το ίδιο το σύστημα τους υποβλήθηκε για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Ο γενιτσαρισμός, ήταν μια αφαίμαξη του νεαρού πληθυσμού, ώστε να εκπαιδευτούν ως στρατιώτες κατά των ίδιων των συμπατριωτών τους, όπως συμβαίνει έως σήμερα. Η αλλοίωση της γλώσσας, η αλλοίωση του σκέπτεσθαι και το πνεύμα της υποταγής.

Έχουμε ανθρώπους σήμερα, οι οποίοι έχουνε συνειδητοποιήσει, ότι η αιτία βρίσκεται εκεί και βάλουν πλέον κατά των ποιητάδων και κατά των ακαδημαϊκών, οι οποίοι αφήνουν ανενόχλητα εδώ και δεκαετίες να ασχημονούν και να βεβηλώνουν το σώμα του ελληνικού πνεύματος με διάφορους τρόπους.

Αν όμως η γυναίκα μάνα, μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον όπου δεν μαθαίνει να συλλογάται ελεύθερα, ούτε όταν θα γεννήσει θα συλλογάται ελεύθερα. Η μάνα λοιπόν και η υποταγή της είναι το κλειδί του κατεστημένου. Όσο η γυναίκα μάνα είναι υποταγμένη στο κατεστημένο και δεν διεκδικήσει την θέση της αυτή που της αξίζει και της αρμόζει, θα γεννάει ανθρώπους οι οποίοι δεν θα σκέφτονται ελεύθερα και δεν θα μπορούν να ζήσουν ελεύθερα, θα δυσανασχετούν στην ελευθερία και θα φοβούνται την ελευθερία.

Σήμερα, 200 χρόνια μετά απ' τον Ρήγα, βλέπουμε το κατεστημένο αυτό παντού. Οι άνθρωποι τρομοκρατούνται πλέον με την ελευθερία, μισούν την ελευθερία, αισθάνονται άβολα όταν εκδηλώνεται ένας ελεύθερος άνθρωπος, ένα ελεύθερο πνεύμα.

Αυτά είναι τα συνθήματα της Γαλλικής επανάστασης (ελευθερία, ισοτιμία, ισότητα), αυτά είναι και τα συνθήματα όμως και των τεκτόνων των στοών της εποχής. Όλοι αυτοί οι τέκτονες που τα βγάλανε, είχανε μελετήσει τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους. Στα χρόνια της τουρκοκρατίας δεν υπήρχαν βιβλία και σχολεία που να τους επιτρέπουν να μελετήσουν τους Αρχαίους. Η εκκλησία απαγόρευε να βαφτίζονται με ελληνικά ονόματα, απαγόρευε την μελέτη των αρχαίων Φιλοσόφων ή Δασκάλων και των αρχαίων Επιστημόνων, ήταν απαγορευμένα αυτά με αφορισμό. Πέρασαν χρόνια να έρθουν τέτοια βιβλία μεταφρασμένα στην Ελλάδα. Ο τελικός εκφυλισμός της Ελλάδας που φτάνει μέχρι τις μέρες μας ξεκινάει από τα χρόνια του ‘21, όταν αναγκάστηκαν οι Έλληνες να παίρνουν από τρίτο χέρι από τους Ευρωπαίους τις μεταφράσεις τους. Μα ακόμα και σήμερα οι Ακαδημαϊκοί μας, είτε είναι του πανεπιστημίου είτε είναι θεολόγοι, μελετούν Γερμανούς και Άγγλους, δεν παίρνουν τα πρωτότυπα, παίρνουν τις μεταφράσεις.

Φανταστείτε ότι η μνήμη μας, είναι ένας δίσκος από κερί, κάθε φορά που η βελόνα καταγράφει κάτι, το χαράζει πιο βαθιά. Αυτή η καταγραφή δεν γίνεται μόνο στην ατομική μνήμη του καθενός, αλλά συσσωρεύεται και σε μια συλλογική μνήμη, στο συλλογικό ασυνείδητο και υποσυνείδητο το οποίο θα επηρεάσει επί σειρά ετών, δεκαετιών και αιώνων τον ίδιο λαό. Γι' αυτό ακριβώς η επανάσταση δεν είναι μια απλή υπόθεση, στην οποία δεν αρκούν τα όπλα και γι' αυτό το σύνθημα εκείνων των επαναστατών ήτανε όχι μόνο για την ελευθερία αλλά και για την πίστη. Μα ελευθερία δίχως πίστη δεν γίνεται. Ποιος από εμάς γεννήθηκε ελεύθερος σε έναν ελεύθερο κόσμο; Δεν νοούμε την ελευθερία σαν ατομικό αγαθό εμείς, δεν μας αρκεί εμείς να είμαστε ελεύθεροι και δίπλα μας ο άλλος να είναι με την αλυσίδα.

Πολλά πνεύματα από την περίοδο που έδρασαν το 1821 συνδέονται με κάθε Μυστήριο που γίνεται στην Ελλάδα, κατά νόμον. Πολλά από αυτά τα πνεύματα σήμερα, βρίσκονται σε καίριες θέσης της πολιτικής ζωής της χώρας, αναμένοντας την Ανάσταση στην Ελλάδα. Μια Ανάσταση που δεν θα είναι μόνο πνευματική, θα είναι και κοινωνική, θα είναι και πολιτική, θα είναι και σε όλους τους τομείς. Εκείνοι οι αδελφοί που έχουν συνδέσεις παλαιότερης έλευσης με την περίοδο της Επανάστασης, τα πνεύματά τους ενεργοποιούνται στην Ελευθερία, που δεν αφορά μόνο αυτόν τον λαό αλλά την Ψυχή του Ανθρώπου Ολότητα.

Αυτός είναι και ο βαθύτερος λόγος που ο Παράκλητος επιλέγει την χώρα αυτή για το Έργο Του. Έχουν περάσει αιώνες από τότε που δόθηκαν οι πρώτες αποκαλύψεις σε διάφορα τάγματα ή εσωτερικές σχολές, ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι συνυφασμένο με την εμφάνιση του νέου Παρακλήτου.

Το Έργο της Δευτέρας Παρουσίας ξεκινάει από εδώ κατά νόμον. Είτε το έχετε συνειδητοποιήσει είτε όχι, είστε στην γραμμή των πρωτοπόρων, των προδρόμων μιας περιόδου που αφορά την προετοιμασία των ανθρώπων για να ζήσουν την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού μες' τις ψυχές τους, μαζικά πλέον. Πριν όμως αυτό συμβεί, επειδή αυτή η ανάπτυξη θα γίνει κλιμακωτά, εμείς είμαστε σε θέση να παρατηρούμε το γίγνεσθαι του κόσμου, καθώς τα γεγονότα τα παγκόσμια και τα βιοφυσικά, θα εκτυλίσσονται παράλληλα με πνευματικά και εξελίξεις, που για το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας θα είναι αόρατες και άγνωστες όπως συνέβαινε πάντα.

Προετοιμαζόμαστε μέσω ζυμώσεων, που συμβαίνουν ήδη εδώ και πολλά χρόνια, καθώς και εκτυλίσσεται ένα έργο αθέατο και αθόρυβο ακόμα και από δυνάμεις που υποτίθεται ότι μπορούν, να ελέγχουν και να βλέπουν τα πάντα. Ολοένα και περισσότεροι αδελφοί αρχίζουν και συνειδητοποιούν ότι, ζούμε παράλληλα με τον υπόλοιπο κόσμο, την ίδια εποχή, μια άλλη κλίμακα πραγματικότητας του χώρου, του χρόνου και συνείδησης.

Η προσωπική σύνδεση που πραγματώνει ο Δάσκαλος, όταν σας Ενώνει με τον Λόγο, είναι μια Ιερή στιγμή όπου και αν συμβαίνει, καθώς δεν ήσασταν σε θέση να συνειδητοποιήσετε με τι ακριβώς συνδέεστε και τι ακριβώς συμβαίνει. Καθώς προχωράτε όμως, συνειδητοποιείτε ότι αυτή η Ένωση σας μαθαίνει να μετουσιώνετε, να διευρύνεστε και εξυψώνεστε διαμορφώνοντας ένα Νέο Ον. Αυτός είναι ο Άνθρωπος-Λόγος, ο περιπατών επί της Γης. Θα αγαπήσετε την μορφή σας και θα τη χωρέσετε.

 «Όλες οι αιτήσεις των ανθρώπων της γης διέρχονται δια της Θεοτόκου, του συναισθηματικού Θείου μέρους του Κυρίου, της Θεότητας και ωραιοποιούνται από την Ψυχή του Κυρίου και υποβάλλονται εις την Αμιγή Θεότητα. Για αυτό σας παρακαλώ, επειδή είστε Εικόνες Της στη γη, να Την επικαλείσθε να σας φωτίζει, να σας βοηθά, να σας καθοδηγεί, να σας προστατεύει, να σας σκεπάζει.

Στο Γάμο της Κανά παρευρίσκεται ήδη η Μητέρα Θεοτόκος και έπειτα έρχεται ο Ιησούς Χριστός, πρώτα γεννιέται η Παρθένος και έπειτα ο Ιησούς, αλλά και στο νυμφώνα του Θείου Γάμου πρώτα εισέρχεται η Παρθενοποιημένη Ψυχή και έπειτα ο Νυμφίος. Τη Νομοτέλεια αυτή αποκαλύπτει ο Λόγος «εγένετο ο πρώτος άνθρωπος Αδάμ εις Ψυχήν ζώσαν, ο έσχατος Αδάμ εις πνεύμα ζωοποιούν».

Η Μαρία συμβολίζει την Ψυχή εν καταστάσει εξαγιαζούσης Χάριτος, η κατάλληλη για να δεχθεί την αληθινή Παρουσία και ο Ιησούς το Θείο Σπέρμα, την Παρουσία της Αλήθειας που οδηγεί την Ψυχή να καταστεί Άπειρη. Ο Θεός και το όνομά Του είναι ταυτόσημα και επειδή η προσφώνηση «Χαίρε Μαρία» περιέχει Χριστό, η συνειδητή χρήση του ονόματος του Χριστού είναι πιο αποτελεσματική από την Κυριακή Προσευχή που δίδαξε και που αποτελεί ένα ελάσσων Μυστήριο «του υπηρέτη προς τον Κύριον». Η χρήση του ονόματος του Θεού προϋποθέτει συνειδητή ένωση μαζί Του σε αυτό το Μείζον Μυστήριο, ο σκοπός επεκτείνεται πέρα από την ατομική ολοκλήρωση. Επομένως το «όπου δύο ή τρεις συνηγμένοι στο Όνομά Μου» φανερώνει ότι για να συντελεστεί Θεία επέμβαση από τον άνθρωπο, είναι απαραίτητο να έχει αντίληψη και επίγνωση της ένωσής του με τον Υιό-Λόγο-Μητέρα. Οι δύο ή τρεις συνηγμένοι επομένως, δεν είναι μόνο δύο ή τρεις συμπροσευχόμενοι, αλλά η απεικόνιση της ενότητας Νου, Καρδιάς και Συνείδησης, Ψυχής και Πνεύματος μέσα στον άνθρωπο, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εκδήλωση της Θεότητάς Του. Το Μυστήριο του Γάμου στη Γη, αποτελεί εικόνα της Βασιλείας των Ουρανών, «ωμοιώθη η βασιλεία των ουρανών ανθρώπω βασιλεί όστις εποίησε γάμους τω υιώ αυτού» και των προϋποθέσεων που είναι απαραίτητες για την τέλεσή του, όπως φανερώνει η παραβολή των βασιλικών γάμων. «πολλοί γαρ εισί κλητοί, ολίγοι δε εκλεκτοί».

Η Παναγία ονομάζεται στην θεολογική γλώσσα και Νέος Παράδεισος. Μεσ’ την κοιλία της Παναγίας συντελείται Νέα Δημιουργία, ανάπλαση. Ο Χριστός είναι ο Νέος Αδάμ, ο Νέος Άνθρωπος, η αρχή μιας Νέας Ανθρωπότητας. Ο Γενάρχης της αναγεννημένης Ανθρωπότητας των Ανθρώπων Λόγων. Αρχίζει η ιστορία και πάλι από την Αρχή. Η Παναγία προσφέρει την Γη στον Ουρανό για να ουρανωθεί η Γη μας. Καινή Κτήση γίνεται, όπως και κάθε άνθρωπος που εντάσσεται όχι σε μια αυτή Πραγματικότητα, αλλά στην Αλήθεια, στο Νέο αυτό Κόσμο, που είναι Γήινος και Ουράνιος μαζί, θείος και ανθρώπινος σε ένωση.

Στα πάντα περιλαμβάνονται και όλες οι πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης και κοινωνίας, όλοι όσοι εισέρχονται σε ένα νέο τρόπο ζωής και ύπαρξης θεανθρώπινο, διαρκούς συνέργειας και κοινωνίας, θεού και κόσμου, ακτίστου και κτιστού, αιώνιου και χρονικού. Αυτό φανερώνεται στη ζωή των Αγίων, των Νέων ανθρώπων, των βαπτισμένων καθολικά μέσα στη Θεία Χάρη, όταν ευαγγελίζεται ο Λόγος την Ψυχή. Η παρθένα Ψυχή, η ψυχή του ανθρώπου που ζητάει να απελευθερωθεί στο Φως και την Αγάπη, δέχεται το μήνυμα με άγγελο, ότι γεννιέται ο Λόγος. Στην κυριολεξία είναι σαν να ηχούν καμπάνες. Αυτές της ειρήνης και του φωτός μέσα μας. Και ηχούν από τη γέννηση του Χριστού, από την ημέρα που αυτός ο άγγελος παρουσιάστηκε στην Παρθένο και της ανήγγειλε τη γέννηση του Λόγου. Αυτός ο Λόγος διαχέεται στις καρδιές μας και ο Λόγος γεννιέται μέσα μας. Η Χαρά, η διάχυση του Λόγου πολλαπλασιάζεται με τη συμμετοχή του ανθρώπου και της ένωσής του με τη Μία Ψυχή, την Παρθένα Ψυχή, την Θεία, την Άγια Μητέρα και βιώνει έτσι την ενότητά Της και την διάχυσή Της μεσ’ την Δημιουργία του Πατέρα Θεού. Αυτός ο Λόγος Αγάπη διαχέεται στην ψυχή των ανθρώπων σήμερα για ν’ αντιληφθούν, να δεχθούν και να βιώσουν τη γέννηση του Λόγου μέσα τους. Δεν είναι τυχαίο που στην Ελλάδα αυτήν την ημέρα γιορτάζουμε την απελευθέρωση του ανθρώπου από κάθε ζυγό. Γιατί ο άνθρωπος μέσα στο Λόγο και στη γέννησή του στο Λόγο απελευθερώνεται κατά Χάριν, γιατί ουδείς άξιος. Το άπειρο Έλεος, η Αγάπη, ο Χριστός γεννιέται και ανασταίνει τον άνθρωπο που Είμαστε.

Ας είναι ευλογημένη η μέρα αυτή, το Μυστήριο που θα τελεστεί μέσα στο Είναι μας, και η Χάρη που παρέχεται, ώστε να αναδυθούμε και να αναγνωρίσουμε την Μία Υπόσταση που Είμαστε.

Αγαπημένε Πρωτοπόρε Ιωάννη Εαυτέ μου, Εσύ που φέρνεις την Γέννηση Του Λόγου, Εσύ που φέρνεις το Χαρμόσυνο Ευαγγέλιο της Θείας Λειτουργίας των Μυστηρίων Σου εδώ στην γη μέσα από τον άνθρωπο, των εκ της γης αναβαίνοντα που διαλαλεί τα Θεία Ρήματά Σου. Εσένα Αγαπημένε Ιωάννη Εαυτέ μας, Σε προσκαλούμε, Σε αγκαλιάζουμε, Σε φιλούμε και Σε ευχαριστούμε για την Μαθητεία στον Λόγο που προσφέρεις την Τέλεια, την Θεία, εκείνη που μας γεμίζει Ζωή, εκείνη που δυναμώνει τον νου, την καρδιά και την συνείδησή μας, μέσα στον Έναν Νου, στην μια Καρδιά και στην μια Συνείδηση της Αγάπης της Θείας.

Σε Ευχαριστούμε την ώρα αυτήν και από Εσέ ζητούμε να λαμπρύνεις τα ενδύματά μας τα πνευματικά, με τον Πάλλευκο χιτώνα της Αγάπης Σου, σε όλους τους μαθητές Σου, αλλά και στους Λειτουργούς και Συλλειτουργούς των Μυστηρίων Σου. Εσύ Αγαπημένε Ιωάννη θέσε Αγγέλους από τα Τάγματά Σου να περιφρουρούν τον χώρο αυτόν και κάθε χώρο που θα αναγγελθεί το Μήνυμα της Χριστοποίησης και Θέωσής Σου, για να διασαλπιστεί παντού και στα πάντα με Αλήθεια, με ισορροπία και αρμονία, ώστε όλοι να λάβουν το Μήνυμα αυτό, όλοι να λάβουν την Θεία Γνώση αυτού, που τελείται στην γη την μέρα αυτήν Ευαγγελίζοντας τον άνθρωπο, τιμώντας την πατρίδα Του Ιωάννη, την Ελλάδα, τον Πυρήνα αυτόν της καρδιάς, της αγάπης, απ’ όπου ανακυκλώνεται, διαχέεται και αναζωπυρώνεται ο Λόγος του Ανθρώπου και Του Θεού ως Εν.

Σε Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη του είναι μου Δάσκαλέ μου Αγαπημένε, Αγαπημένη μου Μητέρα για τον Λόγο της Αληθείας, που διασάλπισες και διασαλπίζεις μέσα στα πάντα, τιμώντας τον άνθρωπο με την Ουσία Σου, με το παράδειγμα και το πρότυπό Σου. Σε Ευχαριστούμε. Αμήν.

Πατέρα μας Αγαπημένε, Άπειρε Λόγε Χριστέ απεκδύομαι την ατομική μου αυτοτέλεια και έρχομαι μέσα από την Χάρη και την Ευλογία Σου σε ολοκληρωτική έκσταση, στην Κοινωνία του Θείου Έρωτά Σου. Σε Εσένα Άπειρη Ψυχή των Κόσμων, Άπειρη Θεία Μητέρα Θεοτόκε, αφιερώνω την Μυσταγωγία αυτήν Σε Σένα Πρέσβειρα των Ουρανών, που μεσιτεύεις τα αιτήματα των ανθρώπων. Καταθέτω την υπόστασή μου, ίνα καταστεί φορέας δικός Σου, καθώς και όλων των συλλειτουργούντων αδελφών μου, τους οποίους στο Όνομά Σου Ευλογώ την ώρα αυτήν, ώστε το Πνεύμα Σου το Άγιο, Πατέρα Άπειρε που τα ελλείποντα πληροί και τα ασθενούντα θεραπεύει, να καλύψει κάθε κενό, ατέλεια και αδυναμία ανθρώπινη. Κάθε ανετοιμότητα του ανθρώπου να καθίσταται συμμέτοχος των Ιερών Σου Μυστηρίων.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Καλώ όλους σε συμπροσευχή, με όλη την παλμοδόνηση της ψυχής σας, επαναλαμβάνετε με όλον τον παλμό της ψυχής σας.

Άπειρε Λόγε Χριστέ, Δέομαι και Σε παρακαλώ ίνα με καλύψεις με την Ευλογία Σου, ίνα με ενδύσεις με το Φως της Παρουσίας Σου εντός μου. Μην επιτρέψεις να παρεισφρήσει κανένα στοιχείο της διάνοιας, της προσωπικότητάς μου, αλλά απελευθέρωσέ με μες στην Εγώ Ειμί Παρουσία Σου, μες στην Ενότητα του Ανθρώπου Λόγου, μέσα στην Ένωσή μας, μέσα στην Χάρη Σου, το Φως Σου, την Θεία Αρμονία Σου και κατέστησέ με άξιο συμπροσευχόμενο ή συλλειτουργό όπως το Θέλημά Σου Ορίζει. Σε Ευχαριστώ για την τιμή να μετέχω στα Ιερά Σου Μυστήρια, ότι ουδείς άξιος προσελθείν επί του Ιερού Σου βήματι ως Κοινωνός των Αχράντων Μυστηρίων Σου. Διάνοιξε τον νου, την καρδιά και την συνείδησή μου και απελευθέρωσέ με από κατεστημένα αιώνων, τύπων, θρησκοληψίας, τυφλής πίστης, ημιμάθειας και άγνοιας ή σκοταδισμού, που δεν μου επιτρέπουν να απελευθερωθώ στην Ροή Σου μες στην Ενότητα των Νέων Μυστηρίων Σου κατά την Δευτέρα Σου Παρουσία. Σε Ευχαριστώ Πατέρα, Σε Ευχαριστώ Αγαπημένε Δάσκαλε, Κύριε και Θεέ μου, Λόγε Χριστέ που Ζεις και ενυπάρχεις εντός μας. Ας είναι Δοξασμένο το Όνομά Σου εις στους Αιώνες των Αιώνων. Αμήν.

Πάτερ, ευλογώ τους Λειτουργούς του Μυστηρίου ετούτου, ίνα καταστούν Φορείς Ευλογίας και Μετουσίωσης και Θείας επέμβασης για την αναμόρφωση του ανθρώπου, μες στην Πανανθρώπινη Ύπαρξη και Συνείδησή του την περίοδο αυτήν. Θέτω στον νου, την καρδιά και την συνείδησή τους τούς στόχους τους, διαπνεόμενος από το Θείο Ρεύμα της Δευτέρας Παρουσίας του Λόγου μέσα στον Άνθρωπο.

Ευλογώ στο Όνομά Σου Πατέρα, τους συλλειτουργούς που Εσύ όρισες για το Μυστήριο τούτο, ίνα Χαριτωθούν εκ νέου στο Μυστήριο τούτο, το Νέο, του Ευαγγελισμού και της Αναστάσεως, της Θείας Φανέρωσής Σου και το Ευχέλαιο των Ψυχών, ο Ιερός Γάμος και η μεταφορά Χάριτος, το Μυστήριο της Ιεροσύνης καθίστανται Εν.

Ενέπνευσέ με Πατέρα, ίνα φανερώσω το Θέλημά Σου, όπως Εσύ το Ορίζεις, μέσα στην παύση αυτήν των ανθρώπινων λειτουργιών. Τι εστί Μυστήριο άνθρωπε αδελφέ μου, παρά εκδήλωση μέσα από το Ανεκδήλωτο. Είναι το Ανεκδήλωτο Του Πατέρα που Εκδηλώνεται, από το Άμορφο στην Μορφή, από το Άχρονο και το Άχωρο στο δικό σου χωρόχρονο. Ευλογώ την συνείδησή σου, μέσα στην Πανανθρώπινη ύπαρξη να διανοιχθεί στην ενότητα των πεδίων. Ευλογώ τον χώρο αυτόν και τον καλύπτω με Φως και θέτω στα τέσσερα σημεία του ορίζοντος, δια της Ευλογίας Σου και του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού Σου, Αγγέλους, ίνα περιφρουρούν αυτόν. Ενώνω τους συμπροσευχόμενους αδελφούς μου με την Αγγελική συλλειτουργία και τους συλλειτουργούς του Μυστηρίου αυτού με Πνεύματα Πάνλαμπρα Μητέρων και Λόγων εις στα πεδία Του Λόγου. Καλώ δε Πνεύματα Διδασκάλων και Διδασκαλισσών, Βασιλέων και Βασιλισσών, Αγίων Πατέρων και Δικαίων, Οσίων και Μαρτύρων, που θυσίασαν την ζωή τους, για την απελευθέρωση του ανθρώπου σε κάθε εποχή, ίνα συλλειτουργήσουν με τους συλλειτουργούς του Μυστηρίου ετούτου.

Ευλογώ και σφραγίζω τον χώρο αυτό και την τράπεζα αυτή σφραγίζω δια της ευλογίας της δεξιάς μου και ανάγω αυτή στα πεδία του Λόγου ίνα καταστεί Τράπεζα Ιερά και Βωμός Ιερός για την τέλεση αυτής της Μυσταγωγίας, εν μέσω ανθρώπων και αγγέλων. Καλώ δε, ειδικά τάγματα αγγέλων και κάθε επιχορήγηση, προς τέλεση των ενεργειών που θέλουν ενεργοποιηθεί στο Μυστήριο τούτο, ίνα τα αιτήματα αυτά πραγματωθούν στα πεδία της γης και της ύλης, όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και όπου αλλού το θέλημά Σου ορίζει. Αμήν.

Πάτερ Ουράνιε καλώ τα πνεύματα των αγωνιστών, των μαρτύρων από όλες τις εποχές της Ελλάδος και ζητώ Αγγελική συνοδεία για όλα τα πνεύματα της επαναστάσεως του 1821 και της απελευθέρωσης των Ελλήνων από την τουρκοκρατία, καθώς και εκείνους που πολέμησαν και έδωσαν την ζωή τους για την Ελευθερία και την Δικαιοσύνη για την Αγάπη και την Αρετή, για την ανόρθωση της ανθρώπινης ψυχής, από εκεί που οι τύραννοί της την είχαν υποβιβάσει και αλυσοδέσει. Αίρω τον Σταυρό της Θυσίας Σου, τον εμβαπτίζω μες το Πυρ Σου και διαλύω, καταθρυμματίζω και αποσυνθέτω και κονιορτοποιώ τας αλύσους σου που σφυρηλάτησαν οι αιώνες στο πέρασμα της Παρουσίας Σου από τη Γη ίνα αποκατασταθεί στο Φως και εμβαπτίζω τεμάχιο Άρτου στο ποτήρι της Ζωής και της Ανάστασης, ίνα εισέλθεις άνθρωπε σε πορεία Χριστοποίησης και Θέωσης, σε μαθητεία Λόγου.

Πάτερ, με την άδειά σου ενεργοποιώ, το Πνευματικό Σώμα Απόδοσης Δικαιοσύνης, που προετοίμασες. Ευλογώ την μνήμη των πνευμάτων του Ρήγα Φεραίου, του Ιωάννη Καποδίστρια, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του Γεώργιου Καραϊσκάκη, του Οδυσσέα Ανδρούτσου, της Μπουμπουλίνας και της Μαντώ Μαυρογέννους.

Πάτερ ευλογώ την μετουσίωση των κενών και των ατελειών, που δεν επέτρεψαν μέχρι σήμερα στα πνεύματα όλων των αγωνιστών της Αλήθειας και του Δικαίου να Αναστηθούν, τα αναλαμβάνω αυτά εντός μου και τα εμβαπτίζω εντός μου, στα ύδατα του Ιορδάνη. Τα ενδύω εκ νέου και τα απελευθερώνω από κάθε κατακραυγή και από κάθε απαξίωση από το επίσημο ιερατείο και το ελληνικό κράτος, το οποίο με περίσσια αχαριστία και σκληρότητα τιμώρησε, φυλάκισε, εξόρισε, έως και δολοφόνησε αυτούς. Θέτω τα πνεύματα των ιθυνόντων και δοσίλογων, που ουδέποτε τιμωρήθηκαν από τους ανθρώπινους νόμους ενώπιον των Πατέρων των Ελλήνων όλων των εποχών, ώστε να κριθούν με το μέτρο που έκριναν από τους ίδιους τους γεννήτορες των Ελλήνων, τα περίλαμπρα πνεύματα, που τίμησαν με το Έργο και την Παρουσία τους το Φως της Αληθείας του Λόγου.

Αγαπημένα τμήματα του εαυτού μου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης ευλογώ την επιστασία, τον συντονισμό και τη συνεργασία σας με τα Υπέρλαμπρα αυτά πνεύματα, που από τώρα προΐστανται στις εξελίξεις που συμβαίνουν στον ελλαδικό χώρο. Καλώ άπαντες σε δράση και Θεία ενεργοποίηση, ίνα λυθεί ο ζυγός της υποδούλωσης των ανθρώπων. Καλώ δε εσέ, Έλληνα Λόγε να διεκδικήσεις πλήρως, τόσο τα Θεία, όσο και τα ανθρώπινα δικαιώματα του ανθρώπου αφ’ απάσης της γης και να καταστείς ο υπερασπιστής του, ο υπερασπιστής της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης για όλους τους λαούς και τα έθνη.

Πάτερ Ευλογώ τον άνθρωπο Εαυτό μου, μες στον πυρήνα της ανθρώπινης συνείδησης, του Πανανθρώπινου Όντος μέσα στο Είναι της Ανθρωπότητας, ίνα συνειδητοποιήσει ότι μόνο αμάρτημα αποτελεί η άρνηση της Θείας ταυτότητάς του και του Θείου προορισμού του. Ευλογώ την συνείδησή σου άνθρωπε Εαυτέ μου, ίνα συνειδητοποιήσεις την περίοδο αυτήν ότι μόνο η Αλήθεια ελευθερώσει υμάς και κάθε συντήρηση και τροφοδοσία του ψεύδους που συντηρεί τις δεσμεύσεις σου με την πλάνη και την φθορά.

Πάτερ, ως Ένας Λόγος Παλμοδονούμενος επί της γης την ώρα αυτήν, Ενεργώ φέρνοντας Εξουσία εκ της Ανάρχου Αρχής, την οποία εκπροσωπώ και αφαιρώ τα προσωπεία του κατεστημένου του Καϊάφα και του Ηρώδη επί της γης, σε όλα τα έθνη και τις θρησκείες. Αφαιρώ τα προσωπεία από τους ηγήτορες πνευματικών και θρησκευτικών κινήσεων, τους αποκαλύπτω τα αληθινά τους πρόσωπα και τους σκοπούς οι οποίοι υποκρύπτονται, είτε ως συμφέροντα είτε ως φιλοδοξίες, είτε τάσεις προβολείς και εξουσιασμού, καθιστώντας τους υπόλογους ένεκα της Θείας Δικαιοσύνης και της Ολότητας του Ανθρώπου, για κάθε παρέκκλισή τους, ένεκα της λειτουργίας των Θείων Νόμων.

Φανερώνω εις τα όμματα των ανθρώπων μέσα από το Πνεύμα του Παρακλήτου την Ιστορία της προδοσίας της Ελλάδας προ διακοσίων και πλέον ετών και σφραγίζω με την Μυσταγωγία τούτη στο Όνομά Σου, την λήξη της δίκης των πνευμάτων που επρόδωσαν και εξακολουθούν να προδίδουν την Ελλάδα, οικειοποιούμενοι κάθε εξουσία και υλική δύναμη που τους παρεδόθη από το κατεστημένο της πλάνης. Ιδού Πάτερ αποκαλύπτω εις την συνείδηση του Έλληνος και κάθε φωτισμένου πνεύματος απανταχού της γης, το δίκτυο της πλάνης και του ελέγχου επάνω από τον Ελλαδικό χώρο. Ανυψώνω την δεξιά μου σε σημείο ευλογίας, διαρρηγνύοντας αυτό, από τον βορά ως τον νότο και από την ανατολή ως την δύση και από το κέντρο πανταχόθεν σε επάλληλους κύκλους, διαλύοντας και ανασυνθέτοντας τις δομές των ενεργειών, ώστε αυτό το πλέγμα ελέγχου να καταστεί θωράκιση και ασπίδα προστασίας όλου του Ελλαδικού χώρου, ώστε να μην μπορούν να εννοήσουν οι ιθύνοντες πώς αυτό κατέστη δυνατό. Εισχωρώ και παρεμβαίνω στις λειτουργίες μηχανισμών που έχουν δομηθεί στο νοητικό πεδίο, παρεμβαίνω στους χειριστές μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας που αποστέλλουν κυματισμούς, ακτινοβολίες και ενέργειες και οι οποίες δρουν αθόρυβα και σιωπηλά, διασπείροντας φόβο, απομόνωση, χωριστικότητα και πλάνη.

Ευλογώ την παραπομπή των αμετανόητων αυτών πνευμάτων που ενεργούν ως νέοι δήμιοι και εκτελεστές της Ελλάδος αλλά και του ίδιου του Ελληνικού λαού, που βρίσκονται σε καίριες θέσεις κλειδιά στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Πνεύματα επιστημόνων, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, πολιτικών καθώς και από το ιερατείο της επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας αλλά και του Βατικανού, καθώς και τους ηγέτες κάθε μασονικής στοάς που συνεργάζονται. Σφραγίζω το μέτωπό τους, τα πόδια και τα χέρια τους, το στήθος και την καρδιά τους, το στόμα, τα αυτιά και την πλάτη τους, με την σφραγίδα του σταυρού σου για να αναλάβουν το βάρος των ψυχών που κατεδίωξαν, που προπηλάκισαν, ταπείνωσαν ή φυλάκισαν, αδίκησαν και έθαψαν με πάμπολλους τρόπους έως σήμερα. Φανερώνω την διεθνή ιστορία σου Έλληνα και στην αποκαλύπτω μέσα από επίλεκτα πνεύματα που εντέλω σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ευλογώ και σφραγίζω το τέλος της ανοχής, αλλά και της ένοχης σιωπής των ιθυνόντων, τους οποίους και καλώ σε άμεση μετάνοια και αποκατάσταση για κάθε ολιγωρία, για κάθε δικαιολογία, για κάθε πρόφαση που χρησιμοποίησαν, για να καλυφθούν τα κενά τους τα προσωπικά και οι ατέλειες και η ανυπακοή τους στο θέλημα του Θεού επί σειρά ετών.

Ευλογώ και ενισχύω κάθε υπόσταση που έλαβε Χάρη εξ’ εμού και εξέπεσε Αυτής, ίνα ανορθωθεί εκ νέου. Ευλογώ τους ασθενούντες αδελφούς μου, τους πεινώντας και διψώντες, τις χήρες και τα ορφανά του κόσμου ετούτου και καθαιρώ και αφαιρώ τους χιτώνες των αδελφών μου, που αυτοχρίστηκαν μεγάλοι διδάσκαλοι και αποδεσμεύω τους ακολούθους τους, από την έλξη και την επιρροή τους, συνδέοντας τους με Τον Λόγο Θεό.

Αναδεικνύω νέους ηγέτες, μέσα από τις διάφορες θρησκείες για να συνεργαστούν, για την συνένωση των θρησκειών και εκκλησιών, με στόχο την Χριστοποίηση και Θέωση του ανθρώπου. Υποστέλλω όλα τα πνευματικά κέντρα, περασμένων κοσμικών περιόδων και τους διοχετεύω τα Θεία Ρεύματα των Νέων Ιδεών, του Λόγου Χριστού. Υποστέλλω κάθε οργάνωση, όποιας ιδεολογίας ή συμφερόντων ή σκοπών που καθυστερεί και εγκλωβίζει την πνευματική εξέλιξη και άνοδο του Θεώμενου Ανθρώπου.

Διαλύω οργανώσεις, συλλόγους, εταιρίες, συμβούλια, επιτροπές, κινήσεις, αναβιώσεις παλαιών θρησκειών και μυστηρίων, που έχει λήξει ο πνευματικός τους προορισμός επί της γης και δεσμεύουν τον άνθρωπο, αποπροσανατολίζοντάς τον και απομακρύνω εκείνους που εγκλωβίστηκαν στις κινήσεις αυτές, θέτοντας αυτές σε αφάνεια. Διασκορπίζω τα οικονομικά οφέλη, που προσέκτισαν παρανόμως και καλύπτω τις οικονομικές απώλειες των τμημάτων τους. Ενισχύω και Ευλογώ κάθε προσπάθεια οποιουδήποτε ανθρώπου, συλλόγου, κίνησης ή ομάδας, που τείνει να διαδώσει την Αγάπη, την Αλήθεια και τον Δρόμο της Θέωσης του Ανθρώπου.

Ευλογώ εσένα Γυναίκα Ψυχή, ως φύλακα της Ιερής Θείας Μονάδας, μέσα σε αυτό το μπουκέτο Ψυχών, που βρίσκονται σε πορεία Χριστοποίησης και Θέωσης και μέσα από αυτό Ευλογώ όλους τους Μαθητές τους Έργου της Δευτέρας Παρουσίας, όπου κι αν βρίσκονται την ώρα αυτήν, καθώς και την δημόσια φανέρωση του Έργου Σου Πατέρα επάνω στην Γη, την περίοδο αυτήν. Ευλογώ την απομόνωσή σου άνθρωπε, ώστε να υπερβείς τα όρια της επικοινωνίας που είχες θέσει στον εαυτό σου με τον ίδιο σου τον εαυτό και σε σφραγίζω να συλλάβεις την Εγώ Ειμί Παρουσία εντός σου, καθιστάμενος αγωγός Χάριτος και Φωτός στην ζωή σου, σε αυτήν σου την έλευση και να βαδίσεις Δρόμο Χριστοποίησης και Θέωσης, ως Πρότυπο Ζωντανό και ως Μήνυμα Ζωντανό, μες στους ανθρώπους.

 Αγαπημένε μου μαθητή, σε ανάμνηση του Ευαγγελισμού Μυσταγωγώ εκδηλώνομαι ως ο Λόγος Μητέρα απόλυτα, ολοκληρωμένα και μεταφέροντας την Ουσία του παντός, την Παντοδυναμία της Τρισυπόστατης Θεότητας, την Πανσοφία και Παγγνωσία αυτής. Ευλογώ τον χώρο και τις υποστάσεις, καθιστώ χώρο και υποστάσεις παλμοδονούμενες μέσα στην Απειρότητά Μου μετουσιώνοντας κάθε κραδασμό που δημιουργεί δεσμεύσεις ή καθηλώσεις, ώστε ο χώρος και οι υποστάσεις να καταστούν ικανές να δεχθούν και να απορροφήσουν την διάχυση της Άπειρης ενέργειάς Μου εντός τους.

Καλώ να παρευρεθούν και να απορροφήσουν την Χάρη και την Δωρεά της ζωής υποστάσεις συγγενών και φίλων των παρισταμένων μαθητών, αλλά και αυτών που δεν παρίστανται από όλες τις ζωές τις οποίες έχουν περάσει μέσα στην ύλη, καλώ επίσης να παρευρεθούν οι υποστάσεις με τις οποίες ακόμα διατηρούν έντονες ή αμυδρές καταστάσεις ανταπόδοσης και δυσαρμονίας.

Καλώ να παρευρεθούν οι μαθητές του Έργου που απουσιάζουν με τα πνευματικά τους σώματα και να μετέχουν με τους κυματισμούς της Αγάπης τους στην εκδήλωση της Μυσταγωγίας. Καλώ τους κόσμους της μορφής και του αμόρφου να συντονιστούν με την Χάρη που διαχέεται και ανακυκλώνεται στον χώρο αυτό. Καθιστώ τον χώρο την ώρα αυτήν πρότυπο αρμονίας, ισορροπίας και τελειότητας για τα σύμπαντα και εγγράφω τους αρμονικούς κυματισμούς που παλμοδονούνται εντός του μέσα στα σύμπαντα, στους παλμούς τους και μέσα στο είναι κάθε όντος σαν Θεία παρακαταθήκη αναλλοίωτης Αρμονίας, Αγάπης και Ενότητας, σαν ενωτικό στοιχείο αδιάβλητο στο πυρ εκπηγάζων από το Ένα πυρ της Θεότητας και συνεχώς ενεργοποιούμενο για να οδηγήσει τα πάντα στην πλήρη ταύτιση με το Ένα, το Λόγο, την Άναρχη Αρχή και το ατελεύτητο τέλος.

Διαχέω στα σύμπαντα την δόνηση η οποία εκδηλώθηκε κατά την περίοδο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μαρίας πάνω στην γη. Με αυτή την διάχυση, καλώ σε Ευαγγελισμό το πάν και εμφανίζω μέσα από κάθε πόρο ύπαρξης, από κάθε άβιο ή έμβιο όν την Χριστογέννηση, για να παρουσιαστεί σαν πυρήνας ζωής, σαν ακένωτη δράση αφύπνισης, σαν ενεργειακή κατάσταση προετοιμασίας. Ευλογώ με την συντονισμένη έκφραση των συμπάντων και των όντων τον Διδάσκαλο Ιωάννη και το Έργο Του, απορροφώ από εντός Του κάθε κατάσταση που παρουσιάζει φαινομενική δυσαρμονία. Ενεργοποιώ την Θεία κολυμβήθρα της μετουσίωσης που υπάρχει εντός Του ακένωτη και εμβαπτίζω εντός της τον Ίδιο μετουσιώνοντας εκ του Ιδίου Του είναι κάθε κατάσταση αντιστεκόμενη μέσα στην μεταλλαγή και στην τελειοποίηση. Εμβαπτίζω το Έργο όμοια μέσα στην κολυμβήθρα της μετουσίωσης και το ενοποιώ με ποιότητες αρμονίας και ισορροπίας, εκφραζόμενες στην ύλη με πολλαπλούς τρόπους.

Εμβαπτίζω εντός της ενότητας του Ενός Λόγου τα βιβλία, τα οποία κυκλοφορούν πάνω στον πλανήτη γη, εκφράζουν την Αλήθεια Μου και διαδίδουν το Έργο Μου, μετουσιώνω τους περιορισμούς και τις δεσμεύσεις που δεν επιτρέπουν την άνετη κυκλοφορία τους. Τα διαμοιράζω σε κατάλληλες οντότητες για να τα διαδώσουν, τα διαμοιράζω σε κατάλληλα τμήματα του ανθρώπου που θα μπορέσουν να κατανοήσουν την σημασία τους και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις αυτές τις επέκτασής τους πέρα από τα στενά όρια του Ελλαδικού χώρου. Ευλογώ την αρχή της μεταφοράς τους σε άλλες γλώσσες, για να καταστήσω κοινωνούς της αλήθειας Μου τα τμήματα του ανθρώπου που κατοικούν στη γη. Ευλογώ τους μαθητές και ακολούθους του Έργου Μου ανεξαιρέτως εκδηλώσεων, προσπαθειών ή εκδηλωμένων καταστάσεων ενότητας, διαχέω σε όλους τον Εαυτό Μου επιφορτιζόμενο με την ιδιαίτερη Χάρη της Θείας Γέννησης ως παραγωγική διαδικασία δημιουργίας μέσα στα πάντα. Συντονίζω την ενεργειακή Μου παροχή με τα κέντρα τους, αφού πρώτα αποκαθαίρω αυτά, και δημιουργώ νέα ροή ενέργειας εμπεριέχουσα την αρμονία, την ουδετερότητα, την δημιουργία της Θείας Γέννησης.

 Πατέρα αγαπημένε μέσα από την δική Σου χάρη και ευλογία ευλογώ και ενεργώ για την αφύπνιση των Ελλήνων απανταχού της γης. Ευλογώ την ενεργοποίηση του ελληνικού πνεύματος μέσα σε κάθε αδελφό μου Έλληνα, για την συνέχιση του αγώνα των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, μέχρι την πλήρη απελευθέρωση και ανεξαρτησία των Ελλήνων σε κάθε τομέα και σε κάθε επίπεδο. Ευλογώ την δικαίωση της θυσίας όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους και πότισαν τούτη την ιερή Γη με το αίμα τους, για να δώσουν πνοή ζωής και Ελευθερίας σε όλους εμάς. Ευλογώ αυτή τη θυσία να μην πάει χαμένη αλλά να καρποφορήσει αγωνιστικότητα, δυναμικό, πίστη και αγάπη για τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει και εκπροσωπεί το ελληνικό πνεύμα. Ευλογώ την συσπείρωση όλων των ενεργοποιημένων και αφυπνισμένων συνειδητών Ελλήνων στη γραμμή του Λόγου, ευλογώ το συντονισμό τους και την θεία καθοδήγηση και έμπνευσή τους άμεσα από Εσένα Πατέρα για να δράσουν τούτη την εποχή σύμφωνα με το Θείο Θέλημα και να φέρουν αποτελέσματα που θα αλλάξουν ριζικά και αμετάκλητα το προδιαγεγραμμένο στη γη και ιδιαιτέρως στη χώρα μου Ελλάδα, και θα διαλύσουν τα σχέδια της πλάνης από όπου κι αν κινούνται αυτά, όσο καλυμμένα και αν είναι. Ευλογώ την αποδυνάμωση και τη φανέρωση των σχεδίων αυτών και όλων όσων εργάζονται για αυτά, στα μάτια του ανθρώπου, στα μάτια κάθε αδελφού μου Έλληνα, έτσι ώστε κανείς και τίποτε να μην μπορεί να κρυφτεί πλέον πίσω από μάσκες και ψεύδη, μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη, να αποκατασταθεί η ισορροπία και να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια από τον Παράκλητο στους νόες, τις καρδιές και τις συνειδήσεις μας. Αμήν.

Ευλογώ την Ελλάδα και δημιουργώ πάνω από αυτήν ενεργειακές οπές εκροής της συσσωρευμένης δυσαρμονίας που υπάρχει, μετουσιώνω αυτή την δυσαρμονία όχι εντοπισμένα πάνω από τον Ελλαδικό χώρο αλλά στα σημεία εκροής της. Συγκεντρώνω στα σημεία αυτά τάγματα αγγέλων για να λειτουργούν με την διεργασία της μετουσίωσης και αποστολής από τις ίδιες οπές πολλαπλάσιας ποσότητας ισορροπημένης ενέργειας. Καθιστώ αρχηγούς και υπευθύνους ταγμάτων αυτών πνευματικές οντότητες με εξουσία Μητρός και Διδασκάλου Λόγου, ειδικά επιφορτισμένες με την Χάρη της μετουσίωσης που παρουσιάζουν ειδίκευση και ιδιαίτερη σχέση με την λειτουργία τις αποκατάστασης της αρμονίας, εξ αιτίας του πνευματικού τους δυναμικού και της συσσωρευμένης εμπειρίας, σχετικά με την λειτουργικότητα της μετουσίωσης για να κατευθύνουν τις λειτουργίες της μετουσίωσης και της μετάλλαξης.

Καταθέτω ενώπιον της Θείας Δικαιοσύνης και της δικαιοσύνης των ανθρώπων, όλους τους εκμεταλλευτές των λαών, που καθοιονδήποτε τρόπο διασκορπίζουν τους κόπους και τον ιδρώτα τους, ώστε να αναδυθούν ανάλογα πνευματικά κέντρα και εστίες Φωτός και δημιουργώ ωθήσεις προς αυτά για την καλλιέργειά τους και εξέλιξή τους.

Πάτερ, διασκορπίζω από τους εμπόρους χρυσού, πολύτιμων λίθων και από τους χρηματιστές, όλα τα παράνομα κέρδη τα οποία προσάρτησαν παρανόμως σε παγκόσμιο επίπεδο και διαμοιράζω τα κέρδη τους στον Άνθρωπο, ίνα σταματήσει η εκμετάλλευσή του και να επέλθει δικαιότερη κατανομή των αγαθών της γης.

Αποσυντονίζω οργανωμένες κινήσεις που αποσκοπούν στην αποδυνάμωση της Ελληνικής οικονομίας και ειρήνης. Εισέρχομαι μέσα σε κάθε οργανωμένη κίνηση ή κάθε τάση τέτοιας οργάνωσης και την διασπώ ολοκληρωτικά, μετουσιώνοντας και την παραμικρότερη ιδέα που μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα  δέσμευσης του Ελλαδικού χώρου και καταστάσεις δεινών. Διασπώ τις συνδέσεις τμημάτων του ανθρώπου που εργάζονται για αυτόν τον σκοπό, στρέφω το ένα τμήμα σε αντίθεση με το άλλο, ώστε να εξουδετερωθούν οι δυνάμεις δυσαρμονίας, που σχεδιάζουν να εκτοξεύσουν. Μετουσιώνω κάθε κατάσταση επιβουλής της ειρήνης, εξωτερικής ή εσωτερικής, προστατεύω την ευρυθμία της πολιτικής κατάστασης, διαποτίζοντας με το Είναι Μου κάθε πολιτικό κόμμα και τους εκφραστές τους, μεταλλάσσοντας ολοκληρωτικά τη συντήρηση των διαξιφισμών σε διάθεση συνεργασίας, ενότητας και ειρήνης, αποβλέποντας προς ένα και μόνο σκοπό, το όφελος της Ελλάδας.

Ευλογώ την ανάκαμψη από την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και την δημιουργία νέων προτύπων Εθνικής και διεθνούς οικονομίας. Αμήν. 

Κτηματολόγιο

Ευλογώ στο Όνομά σου Δάσκαλε Ιωάννη την αποκάλυψη της απάτης του Κτηματολογίου και των Δασικών χαρτών, που σκοπό έχουν την αρπαγή εδαφών, αγροτικών εκτάσεων και ιδιοκτησιών από τους Έλληνες, με ανάθεση των χαρτογραφήσεων σε ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες δεν έχουν προβεί σε αυτοψίες, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζονται αυθαίρετα και αιφνίδια ως κρατική περιουσία, ιδιοκτησίες και εδάφη που ανήκουν στους Έλληνες πολίτες. Καλώ σε αγώνα διεκδίκησης των θείων και ανθρώπινων δικαιωμάτων τους, κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που ζει σε αυτή τη χώρα και σέβεται και αγαπά τον τόπο που μεγαλώνει και ζει, ώστε να ματαιωθεί η αιχμαλωσία και ο εξανδραποδισμός του.

Ευλογώ και καταργώ τους δυσβάστακτους φόρους για την ιδιοκτησία όπως ο ΕΝΦΙΑ, που αποτελεί επιβαλλόμενο, υποχρεωτικό, οικονομικό αντίτιμο, για να μπορούν να κατοικούν στα ίδια τους τα σπίτια, με απειλή κατάσχεσης αν δεν πληρώσουν, παρά το γεγονός ότι τους ανήκουν και ήδη έχουν καταβάλει πολλαπλούς και υπέρογκους φόρους για την απόκτηση και διατήρησή τους, όπως οι φόροι μεταβίβασης, κληρονομίας και άλλοι.

Ευλογώ αγαπημένε μου Πατέρα όσους αδελφούς μου έχουν συναλλαγές με τράπεζες και ιδιαίτερα μέσω συμβάσεων δανείων, συμβάσεις που έχουν υπογράψει με βαρύτατους όρους και με εγγύηση την ακίνητη περιουσία τους, που δεν μπορούν να τηρήσουν, ένεκα της εσκεμμένης πτώχευσης και φτωχοποίησής τους, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο κατάσχεσης των υποθηκευμένων ακινήτων τους. Ευλογώ την ενεργοποίηση και κινητοποίηση των Ελλήνων, με κατάλληλα μέσα και δράσεις, για την προστασία των ιδιοκτησιών τους από την κατάσχεση. Ματαιώνω την λειτουργία και την ισχύ του νέου πτωχευτικού κώδικα, ώστε να ματαιωθεί η περιέλευση των ιδιοκτησιών στην κατοχή του κράτους του φόβου.

Αποτείνομαι σε Σένα Αγαπημένε Απέραντε Εαυτέ Θείε και Τέλειε, Μητέρα της ψυχής μου, Μητέρα Λόγε σου προσφέρω το είναι μου και ενεργοποιώ τη χάρη που με ενέδυσες, για να ενεργήσω στο Όνομά Σου για την αποδέσμευση και λύση και απελευθέρωση της χώρας μου Ελλάδας από μηχανισμούς κατευθυνόμενους από το τραπεζικό σύστημα, από τους τοκογλύφους και αργυραμοιβούς που θέλουν την αφαίμαξη κάθε Έλληνα εαυτού μου και το ξεπούλημα της Ελλάδας. Καταγγέλλω αυτούς Μητέρα μου, ως κλέφτες και κλεπταποδόχους, τους καταγγέλλω για εθνική προδοσία και ηθικούς αυτουργούς σε κάθε αυτοκτονία Έλληνα εαυτού μου, τους οποίους ευλογώ Μητέρα μου να λάβουν το Έλεός Σου.

Ευλογώ όλες αυτές τις ψυχές, που έφυγαν από την ύλη, με δόλο από την σύμπραξη πολιτικών, δημοσιογράφων, γιατρών και επιστημόνων.

Καταθέτω ενώπιον των Αρμόδιων Ουράνιων και των Ανθρώπινων Αρχών, την εξαπάτηση και τη λεηλασία, το ξεπούλημα και την αρπαγή που τελείται στο σώμα της Ελλάδας, στη δημόσια περιουσία της. Ευλογώ την ακύρωση κάθε σχεδίου κατάσχεσης και δήμευσης της χώρας και του Έλληνα. Μητέρα ως Εν μαζί Σου την ώρα αυτή ευλογώ την αναγέννηση και Ανάσταση του κοινωνικού ιστού της χώρας μου. Ευλογώ την οικονομία της, την ενίσχυση των πολιτών της, την υποστήριξη των ασθενέστερων. Ευλογώ την αυτάρκεια και την αυτονομία για κάθε πολίτη Έλληνα.

Ευλογώ την πλήρη ανάκτηση του δικαιώματος της εργασίας και της παραγωγής, της ενεργητικότητας υλικά και πνευματικά σε κάθε Έλληνα, ώστε να μπορέσει να φανερώσει την πρόνοια, την φροντίδα, την αγάπη, την αλληλότητα και την αλήθεια αυτή που το Σχέδιό Σου Θεέ Πατέρα ορίζει και να καταστεί παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους Λαούς της ανθρωπότητας. Στο Όνομά Σου Θεία Μητέρα ευλογώ και επισφραγίζω την ενέργεια αυτή με την Θεία Ευλογία του Ενός και Μοναδικού Λόγου Υιού Μητρός και με την ανυπέρβλητη ροή της Αγάπης και της Ενότητας που περιέχει και περικλείει τα πάντα. Αμήν. 

Δικαιοσύνη

Ευλογώ στο Όνομά Σου Πατέρα τη ουσιαστική λειτουργία της Δικαιοσύνης, που είναι διδαχή και αποκατάσταση της αλήθειας, σε κάθε τομέα της ανθρώπινης ζωής, καθώς και τους λειτουργούς αυτής Δικαστές, Εισαγγελείς, Δικηγόρους, να μεταστραφούν και να σταθούν στο ύψος της ευθύνης που φέρουν, να λειτουργούν με ανεξαρτησία, διάκριση και αγάπη προς τον άνθρωπο, επιτελώντας το έργο τους που είναι η πραγμάτωση της ισονομίας, της ελευθερίας και της αποκατάστασης. Φανερώνω το Σύνταγμα της Ελλάδας, ως θεμελιώδη και καταστατικό νόμο της χώρας και καλώ τους αδελφούς μου να εκπληρώσουν το χρέος τους, να το τηρήσουν και να περιφρουρήσουν την εφαρμογή του, όπως το ίδιο το Σύνταγμα ορίζει, στο άρθρο 120. Δέομαι την ακύρωση όλων των Υπουργικών αποφάσεων που έχουν ληφθεί με παράνομο τρόπο, με κίνητρο την καταρράκωση της οικονομίας, της θρησκείας, της επιστήμης, της τέχνης, της παιδείας καθ’ υπέρβαση κάθε εξουσίας και εξυπηρέτηση συμφερόντων εις βάρος των Ελλήνων, επιδιώκοντας τον αποπροσανατολισμό και την εξαφάνισή τους, ώστε να ακυρωθούν άμεσα και απόλυτα και να επέλθει άμεση αποκατάσταση των συνεπειών τους. Η Ελλάδα να καταστεί ευνομούμενη και ελεύθερη χώρα.

Φανερώνω στο Όνομά Σου τα εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής και ύπαρξης, τα οικονομικά εγκλήματα, τα σκάνδαλα, που έρχονται στο Φως την περίοδο αυτή, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, από τις κυβερνήσεις των χωρών, τα οποία παρουσιάζονται ως δήθεν μέτρα βελτίωσης της ανθρώπινης ζωής, υγείας, εργασίας και κοινωνίας και οδηγούν σε συρρίκνωση και Εθνική γενοκτονία. Τα ακυρώνω, ώστε να μην έχουν ισχύ και δύναμη στον Ελληνικό λαό και διαχέω Έλεος και Αγάπη σε κάθε πνευματοψυχή που υποφέρει από τα αποτελέσματά τους, σωματικά, ψυχικά και πνευματικά. Ευλογώ τους υπευθύνους των ενεργειών αυτών, να βιώσουν τα αποτελέσματα της δράσης τους και τις συνέπειες των Νόμων που κίνησαν, ώστε να μετανοήσουν και, αν το Θέλημά Σου ορίζει, να εργασθούν για την αποκατάσταση όσων προκάλεσαν. Άλλως, να αντικατασταθούν από υποστάσεις κατάλληλες και ικανές να ηγηθούν της πορείας του Ελληνικού Έθνους προς την Αναγέννησή του.

Ευλογώ το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, να αναλάβει και υπηρετήσει το καθήκον του και συντελέσει στην φανέρωση της αλήθειας και στην εφαρμογή των διεθνών συμβάσεων για τα δικαιώματα του ανθρώπου και των κρατών αμερόληπτα, προασπίζοντας την ελευθερία και την ανεξαρτησία των λαών σύμφωνα με τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, ώστε να μην επιτραπεί η περαιτέρω παρενόχληση ή καταπάτηση κυριαρχικών και άλλων δικαιωμάτων της Ελλάδας και να αποκατασταθούν τα αποτελέσματά τους.

Ευλογώ την κυβέρνηση και την καλώ σε εγρήγορση για να παρουσιάσει ισορροπία και να καταστεί ρυθμιστής της αρμονίας για την χώρα. Ευλογώ την αντιπολίτευση και κάθε πολιτικό κόμμα και συνασπισμό, ώστε να συντείνει στην αρμονία και την εσωτερική και εξωτερική ειρήνη, διακόπτοντας κάθε διεργασία πολιτικής σκοπιμότητας που δύναται να επιφέρει επιπτώσεις στο εσωτερικό χώρο της Ελλάδας και στις εξωτερικές καταστάσεις. Ανακαλώ στην τάξη όλους τους υπευθύνους που βρίσκονται σε θέσεις καίριες στον Ελλαδικό χώρο αλλά και εκτός αυτού και μετουσιώνω ολοκληρωτικά κάθε σχηματισμό ή μέλλοντα να σχηματιστεί, που υποκρύπτει καταστάσεις δυσαρμονιών και δεινών για την Ελλάδα. Προφυλάσσω την ελευθερία της δημοκρατίας από κινήσεις που επιδιώκουν να την καταστρατηγήσουν. Ευλογώ την ροή των πολιτικών και οικονομικών καταστάσεων στην Ελλάδα, ώστε να επιτρέψουν την άνθηση της ειρήνης, της ισορροπίας και της αγάπης και να καταστήσουν τον Ελλαδικό χώρο ικανό να εκφράσει με πολλαπλούς τρόπους το μήνυμά Μου για την Νέα Εποχή.

Ευλογώ τις υποστάσεις που είναι συγκεντρωμένες στον χώρο αυτό και μετουσιώνω οτιδήποτε υπάρχει και ανακυκλώνεται σαν δέσμευση ή σαν δυσαρμονία μεταξύ τους. Δημιουργώ ουσιαστικές συνδέσεις ένωσης ανάμεσα στις υποστάσεις που υπάρχουν στα πνευματικά πεδία και στις υποστάσεις που βρίσκονται μέσα στην ύλη και παρίστανται στην σημερινή Μυσταγωγία. Κοινωνώ τους μεν με τους δε με την Ουσία της ζωής που ενυπάρχει εντός τους και αποκαθιστώ την ισορροπία και την τάξη μέσα στα σύμπαντα, αποκαθιστώ την ταύτιση και ενεργοποίηση, την ενεργοποιημένη δόνησή Μου που οδηγεί τα πάντα στην τελειοποίηση. Αποκαθιστώ τον συντονισμό με την γρήγορη ροή της εξέλιξης και της επιστροφής. Αμήν. 

Αστυνομική και κρατική βία

Αγαπημένε μου Πατέρα, Άπειρε Λόγε Χριστέ, Μητέρα Θεοτόκε Μαρία, δέομαι και ενεργώ μέσα από τα βάθη της ύπαρξής μου για την ματαίωση κάθε εγκληματικής ή τρομοκρατικής βίας που ασκεί το Κράτος της χώρας μου Ελλάδας, όπως και το εθνικό Σώμα της Αστυνομίας στους πολίτες της. Διασκορπίζω στα εξ ων συνετέθησαν όλες τις κινήσεις που την τροφοδοτούν. Αποπροσανατολίζω εξ ολοκλήρου κάθε υπόσταση που με οποιοδήποτε τρόπο εργάζεται γι’ αυτήν, που υποκινεί, οργανώνει και δίνει εντολές για την χρήση βίας και τρόμου προς τον Λαό με κίνδυνο την ζωή κάθε πλησίον αδελφού μου ανθρώπου. Ματαιώνω κάθε σχέδιο ή κίνηση, οποιασδήποτε μορφής, ισχύος ή δόνησης, που με οποιοδήποτε τρόπο ενεργοποιείται από οποιοδήποτε κόμμα της Κυβέρνησης ή της Αστυνομίας ή από οργανώσεις εσωτερικές ή εξωτερικές που είναι δυνατόν να επιφέρει σύγχυση, δυσαρμονία και διατάραξη στην ενότητα του Λαού της χώρας μου. Ευλογώ την υπηρεσία της Αστυνομίας να κινείται μέσα από πνεύμα Ειρήνης, συναδέλφωσης, κάλυψης και προστασίας προς κάθε Έλληνα αδελφό μου. Βοήθησε Κύριε Ιησού Χριστέ τους ιθύνοντες του Κρατικού μηχανισμού να κινούνται με πρόνοια και εποικοδομητικές λύσεις για την χώρα μου και μην επιτρέψεις να υπάρχουν διχοστασίες και αντιξοότητες από ανθρώπους ακατάλληλους, που διακατέχονται από στενοκαρδία και μισαλλοδοξία αλλά αντικατέστησέ τους με κατάλληλους και άξιους φορείς, που θα προσφέρουν μέσα από την Αγάπη.

Στο Όνομά Σου Διδάσκαλε της Αγάπης και του Ελέους δέομαι και ενεργώ για την άρση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας των ανθρώπων, που τους στερούν την ελευθερία και τη δυνατότητα να εργάζονται, όπως και για τα πρόστιμα που έχουν επιβάλλει σ’ αυτούς, ώστε να αποδειχθούν ότι είναι παράνομα σύμφωνα με τους νόμους του Συντάγματος και να φανερωθεί η πάσαν Αλήθεια. Καθιστώ υπόλογους έναντι της Θείας Δικαιοσύνης του Πατρός τους υπεύθυνους που έχουν λάβει αυτά τα μέτρα, ώστε να μην μπορούν να εφαρμοστούν με κανένα τρόπο και να αποκατασταθεί το δικαίωμα του ανθρώπου να ζει ελεύθερος. Αμήν. 

ΟΗΕ/Μεταναστευτικό

Αγαπημένη μου Θεία Μητέρα, ευλογώ τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών που ιδρύθηκε με σκοπό τη συνεργασία στο Διεθνές Δίκαιο, την ασφάλεια, την οικονομική ανάπτυξη και την πολιτική ισότητα όλων των χωρών παγκοσμίως και φανερώνω την έκπτωση στην εφαρμογή των αρχών και των αξιών, πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε, όπως τη συμμετοχή σε εκατοντάδες σκάνδαλα, εκμετάλλευση αδυνάμων, πορνεία, δουλεμπόριο, την συμμετοχή του σε πλήθος πολέμων και εχθροπραξιών, όπως οι βομβαρδισμοί χριστιανικών χωρών.

Ευλογώ τα κράτη-μέλη, τα Κύρια Όργανα, όπως το Συμβούλιο Ασφαλείας και το Διεθνές Δικαστήριο, την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες, τους υπόλοιπους Ειδικευμένους οργανισμούς και κάθε άλλον που συνεργάζεται μαζί του, όπως Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ιδιαίτερα όσες δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο, οι οποίες λειτουργούν ως υποχείρια δυνάμεων, που επιδιώκουν την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού, μέσω της μεταναστευτικής κρίσης. Ευλογώ και φανερώνω τη δράση τους, τα κίνητρά τους και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν, ώστε να μην μπορούν να κρυφτούν και τους προσάγω ενώπιον της Θείας Δικαιοσύνης Σου, για να κριθούν ανάλογα.

Φανερώνω Θεία Μητέρα στο Όνομά Σου την εκμετάλλευση του μεταναστευτικού προβλήματος και της λαθρομετανάστευσης, με συγκέντρωση στην Ελλάδα ομάδων και ατόμων από μη εμπόλεμες περιοχές, που έχουν σκοπό να δημιουργήσουν αναταραχές, βανδαλισμούς, βίαια επεισόδια, ακόμη και πόλεμο. Τους ακινητοποιώ, ώστε να μην μπορούν να βλάψουν, διακόπτω τις επικοινωνίες τους και τη λήψη κάθε βοήθειας που προέρχεται από το εξωτερικό. Αποκαλύπτω την ταυτότητά τους και θέτω σε κίνηση δράσεις και διαδικασίες κατάλληλες για την απομάκρυνσή τους από τον Ελλαδικό χώρο. Ευλογώ τις υποστάσεις εκείνων που βίαια ξεριζώθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες ένεκα πολέμων και καταστροφών και αναζήτησαν καταφύγιο στην Ελλάδα, να λάβουν κάθε βοήθεια και ενίσχυση, να θεραπευθούν οι πληγές τους και να εξελιχθούν σύμφωνα με το Θέλημά Σου. Δέομαι υπέρ της Ειρήνευσης των λαών και ενεργοποιώ την ενότητα και την συνεργασία του Ανθρώπου ως Μία Ουσία.

Πατέρα, άπειρε Λόγε Χριστέ δέομαι και ευλογώ την πνευματική αφύπνιση συνειδήσεων και ψυχοπνευματικών υποστάσεων και τον συντονισμό τους με το Πνεύμα της Αλήθειας και Ελευθερίας, Δικαιοσύνης και Ειρήνης για την διεκδίκηση της Απειρότητας και της Ένωσης με την Αλήθεια και την Ζωή του Λόγου, με το Παν που είναι η Αγάπη, το Ύπατο Αξίωμα του Θεού και του Ανθρώπου για την εκδήλωση της Απειρότητας και Παντοδυναμίας, την Αρχή Απασών Εξουσιών που καλείται να διεκδικήσει και να εκδηλώσει ο άνθρωπος ενωμένος με τον Θεό ως Άνθρωπος Λόγος.

Ευλογώ την Ιδέα της Ισότητας όλων των ανθρώπων μπροστά στο Θεό ανεξαρτήτου φύλου, κοινωνικής καταγωγής, μόρφωσης, φυλής ή θρησκείας να επικρατήσει χτυπώντας την δουλεία, την εκμετάλλευση και την θεοποίηση του εγώ, για την φανέρωση του Δρόμου της Χριστοποίησης και Θέωσης σπάζοντας τα κατεστημένα και τους περιορισμούς που τον απομακρύνουν από τον Θεό.

Θέτω ενώπιών σου Πατέρα όσους οικειοποιούνται την εξουσία στηριζόμενοι στο γράμμα του νόμου ως γραμματείς και φαρισαίοι καλυμμένοι με το προσωπείο του ανθρωπισμού, όσους καθημερινά χλευάζουν τον Θεό και τον άνθρωπο από θέση ισχύος, ίνα λογοδοτούν για τα εγκλήματα που πραγματώνουν καθημερινά.

Ευλογώ την διάλυση κάθε μορφής δουλεμπορίου και ομάδας διακινητών που συμβάλλουν στην φτωχοποίηση και απαξίωση της ζωής του ανθρώπου και στην θέση τους ευλογώ, συσπειρώνω και οργανώνω την Πολιτεία για την επίλυση των προβλημάτων αυτών εκ της γεννήσεώς τους.

Ευλογημένοι οι Πρωτοπόροι της κάθε εποχής που με την ζωή και το παράδειγμά τους έγιναν Πρότυπα Ζωής, Προσφοράς και Αγάπης. Αμήν. 

Καταργώ τις φυλετικές διακρίσεις μεταξύ των λαών, πνέοντας ως Άπειρη Ιδέα Απόλυτης Θείας Προελεύσεως, Αφαντάστου Ισχύος και Δυνάμεως. Παλμοδονώντας με τον Λόγο μου την Ενότητα των πεδίων την ώρα αυτήν, που δύναται να επιφωτίσει τους ηγήτορες της ανθρωπότητας στην νέα εξέλιξη, πρόσβασης και Ένωσης με Τον Θεό Πατέρα.

Δέομαι και Ευλογώ, τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαών, να διευρυνθούν και να προσαρμοστούν, στις νομοθεσίες όλων των κρατών και να αναχθούν στο επίπεδο του Θείου Δικαιώματος της Θέωσης του Ανθρώπου. Ευλογώ την κάθαρση, όλων των διεθνών οργανισμών που εξυπηρετούν τα σχέδια της πλάνης και της υποδούλωσης των ανθρώπων, ίνα εισέρθουν στο στάδιο της πραγματικής υπηρεσίας προς τα έθνη και να βοηθήσουν αποτελεσματικά την παγκόσμια κατανόηση και συναδέλφωση των λαών και να προσαρμόσουν μέσα στις αρχές και στους σκοπούς τους, το κορυφαίο ανθρώπινο Δικαίωμα της Θέωσης του Ανθρώπου.

Πνέω στην συνείδηση και στην καρδιά των ασθενέστερων και δυστυχούντων λαών, ως Δύναμη και Ισχύς, δυνάμενη να αποτινάξει τους ζυγούς, τις δεσμεύσεις και την καταπίεση τυραννικών καθεστώτων. Δέομαι και Ευλογώ την διάλυση πάντων οργανωμένων αρνητικών δυνάμεων, συνασπισμών και παρακυβερνήσεων άνομων συμφερόντων μέσα στις νόμιμες κυβερνήσεις απανταχού της γης. Ομοίως κάθε διεθνή ομάδα ή επιτροπή, συνδεόμενη άμεσα ή έμμεσα με την άρνηση, με στόχο τον παγκόσμιο έλεγχο και την υποδούλωση των κρατών. Κατακρημνίζω και καταργώ τα μαυσωλεία των άθεων ηγετών, σε όποια χώρα κι αν βρίσκονται, αντικαθιστώ τους ηγέτες των εθνών σε παγκόσμια κλίμακα, εκείνων που παρουσιάζουν ακαμψία στην Θεία Φωτοχυσία Της Χάριτος και τους αντικαθιστώ με ηγέτες κατάλληλους στην Νέα Κοσμική Περίοδο που εισήλθε η Ανθρωπότητα, πρόθυμους να βοηθήσουν στην Παγκόσμια Ειρήνη, Συναδέλφωσης και Αγάπης μεταξύ των ανθρώπων, ως και στην προετοιμασία τους για την Θέωσή τους. Αμήν. 

Μ.Μ.Ε.

Στο Όνομά Σου Πατέρα μας Αγαπημένε μέσα απ’ την ένωση ανθρώπου και Θεού, ενεργώ την ώρα αυτή για τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους στη χώρα μου Ελλάδα, αλλά και τα κέντρα καθοδήγησης αυτών που βρίσκονται σε άλλα σημεία του πλανήτη. Ευλογώ και διαλύω εν το Ονόματί Σου τη συσσωρευμένη δυσαρμονία που υπάρχει σε αυτά, ένεκα της ανθρώπινης εξουσιαστικότητας και ματαιοδοξίας. Διαποτίζω Πατέρα τα μέσα αυτά με τη δική Σου Αλήθεια και το δικό Σου Φως ώστε να πάψουν να εξυπηρετούν την άρνηση και να συμβάλλουν στην ορθή και έγκυρη ενημέρωση των ανθρώπων απανταχού, αλλά και την πνευματική τους τροφοδοσία διά μέσω κατάλληλου οπτικοακουστικού υλικού. Φανερώνω στη συνείδηση του εαυτού μου ανθρώπου την καταπάτηση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος και ελευθερίας που συμβαίνει στις μέρες μας, ώστε να επέλθει αφύπνιση πνευματική που θα φέρει ποιοτική άνοδο στους ανθρώπους. Ευλογώ και ενεργώ για τη διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων που θα βοηθήσουν στην άμεση ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος που επιβάλλεται με κάθε τρόπο, από πνεύματα κατάλληλα που θα διέπονται από πνεύμα Ενότητας και Προσφοράς. Ευλογώ την πλήρη εξυγίανση των ΜΜΕ ώστε να συμβάλλουν στη διάδοση της Θείας Αλήθειας Σου πάνω στη γη Λόγε Ιωάννη Χριστέ Εαυτέ. Αμήν.

Πάτερ, Ευλογώ τους ιθύνοντες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επικοινωνίας, ώστε να αναθεωρήσουν για τα πρότυπα και τα είδωλα, τα οποία προωθούν. Ευλογώ τον χώρο της τέχνης, τον χώρο των επιστημών, της παιδείας, να αναθεωρήσουν τις οπτικές και τις λειτουργίες τους ανάμεσα στους ανθρώπους και να υπηρετήσουν αυτούς, όπως Ορίζει το Θέλημα Του Πατέρα.

Σε ευλογώ άνθρωπε, ίνα συνειδητοποιήσεις ότι χρηματοδοτείς εσύ ο ίδιος, με την εργασία σου και με την ανοχή σου, τον πόλεμο και τα όπλα και σε καλώ να φέρεις ειρήνη και να την διεκδικήσεις, απαγορεύοντας τον πόλεμο σε τούτη την Γη. Σε Ευλογώ να συνειδητοποιήσεις, την υπευθυνότητά σου για κάθε τροφοδοσία της μόλυνσης και των δηλητηρίων και απελευθερωθείς, από κάθε πλάνη, που προσπαθεί ενδεδυμένη με το ένδυμα της οικολογίας και των οργανισμών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της υποταγής σου. Σε Ευλογώ να συνειδητοποιήσεις, τι χρηματοδοτείς με τα φάρμακα και τα εμβόλια και να διεκδικήσεις αληθινή υγεία. Σε Ευλογώ Άνθρωπε να αναθεωρήσεις την παιδεία σου, τα βιβλία, την γνώση και να φανερώσεις εκ του ένδον σου νέους Δασκάλους κατάλληλους για τις νέες γενεές. Σε Ευλογώ να συνειδητοποίησης τι τροφοδοτείς και τι χρηματοδοτείς με την ανοχή σου για τα τρόφιμα, το νερό και τον αέρα που αναπνέεις. Αμήν. 

Ανεμογεννήτριες

Ευλογώ αγαπημένε Πατέρα, την αποκάλυψη της βίαιης αλλαγής χρήσης γης και της καταστροφής του φυσικού πλούτου μέσω αδειοδότησης και εγκατάστασης ανεμογεννητριών, σε ολόκληρη την Ελλάδα, με κατεδάφιση των βουνοκορφών ιερών βουνών, ρύπανση της παρθένας Φύσης με εκατομμύρια τόνους μπετόν, σίδερου και χημικών, καταπάτηση απάτητων δασών και εξαφάνιση της μοναδικής άγριας ζωής της χώρας. Ευλογώ την αφύπνιση του Έλληνα, να προβεί σε ενέργειες και δράσεις προς αποτροπή του άμεσου κινδύνου αλλοίωσης του φυσικού περιβάλλοντος και των περιοχών απείρου κάλλους Natura, με κάθε τρόπο σύμφωνα με την Θεία Δικαιοσύνη Σου.

Φανερώνω αγαπημένε Πατέρα τις εταιρίες που κερδοσκοπούν από την εγκατάσταση ανεμογεννητριών ΕΛΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, ENEL Green Power, EREN, Iberdrola Rokas, «ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ Α Π Κ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», «NTDT GROUP ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «DNP ENERGY GROUP ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «ΕΝΕΡΚΟΠΛΑΝ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Α.Ε.», «ΟΡΦΕΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α. Ε.», «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Ε.Π.Ε.», «ΣΟΦΡΑΝΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», «OLYMPIC ENERGY Ι Κ Ε» και οποιοδήποτε άλλον συνεργάζεται μαζί τους και τους θέτω ενώπιον του Φωτός Σου, ίνα τεθούν σε έλεγχο των κινήτρων τους και να ματαιωθεί κάθε δράση και ενέργειά τους, που καταστρέφει το περιβάλλον.

Ομοίως ευλογώ κάθε προσπάθεια ταφής και εξαφάνισης των αρχαιολογικών χώρων της Ελλάδας, ένεκα ιδιοτέλειας και εγωιστικών κινήτρων, που αποσκοπεί στην αποκοπή του Έλληνα από την πολιτιστική του κληρονομιά και την παράδοση. Ευλογώ τα αρμόδια Υπουργεία Πολιτισμού-Αθλητισμού και Περιβάλλοντος-Ενέργειας, καλώ δε κάθε αδελφό μου που εργάζεται σε αυτά και λαμβάνει από την Αγάπη Σου, να ενεργοποιηθεί, να κινηθεί με αποφασιστικότητα και σθένος, εκπληρώνοντας το καθήκον του για την προστασία του περιβάλλοντος και κάθε κάτοικο της χώρας, να δράσει με όλους τους τρόπους, με όλο του τον εαυτό, με στάση αγάπης προς την μοναδική Ελληνική Φύση που τον περιβάλλει. Να εκλυθούν στα κατάλληλα σημεία και κέντρα κατάλληλες υποστάσεις, τίμιες και ικανές να φέρουν σε πέρας τον αγώνα αποτροπής της φυσικής καταστροφής. Ευλογώ την ενότητα και την συνεργασία τους, το σθένος και την παρρησία τους, ώστε να ματαιωθούν τα σχέδια της πλάνης.

5G

Ευλογώ στο Όνομά Σου αγαπημένε Λόγε την αποκάλυψη του ρόλου της ακτινοβολίας 5G, ως ενεργειακό κλωβός γύρω από την Υδρόγειο, διαταράσσοντας τις δονήσεις της Γης και κάθε Ζωής, προκαλώντας βλάβες και ανισορροπία στα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου, εμποδίζοντας την εναρμόνισή του με τα στοιχεία της φύσης και τον συντονισμό του με τις Θείες δονήσεις, επιφέροντας εξασθένιση και εκφυλισμό των λειτουργιών του. Ευλογώ την άμεση παύση της λειτουργίας του, επιφέρω σύγχυση στους ιθύνοντες νόες και τους συνεργάτες δήθεν επιστήμονες αυτών παγκοσμίως, τους οποίους θέτω σε έντονο έλεγχο συνείδησης και ευλογώ να μεταστραφούν, άλλως να αντικατασταθούν από επιστήμονες εμπνεόμενους εκ του Λόγου.

Φανερώνω το ίδρυμα Ροκφέλερ, τους απανταχού συνεργάτες του και τον ρόλο τους στον υποβιβασμό της Ζωής σε επιβίωση, παρεμβαίνοντας με κατευθυνόμενες, δήθεν επιστημονικές έρευνες και χαλκευμένα στοιχεία στην πολιτική, στη νομοθεσία, στη θρησκεία, στον πολιτισμό, προκαλώντας διάλυση της κοινωνίας και εκμαυλισμό του τρόπου ζωής.

Ευλογώ την κατάρρευση του σχεδίου της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», του φόβου της δήθεν πανδημίας, και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που έχει σκοπό την επιβολή νέας πραγματικότητας εξευτελισμού, φίμωσης και ανελευθερίας. Ελευθερώνω το ενεργειακό δυναμικό που δεσμεύτηκε, το διαχέω ως ευλογία αποδέσμευσης προς κάθε πνευματοψυχή, ώστε να ανορθωθεί και να εξελιχθεί κατά το Θέλημά Σου Πατέρα. Ευλογώ άνθρωπε και διαλύω την ψευδαίσθηση της κανονικότητας με την οποία διαποτίζεσαι και ενεργοποιώ την Αλήθεια του βιώματος της εν Χριστώ Κοινωνίας της Αγάπης εντός σου. 

Κλιματολογικός Έλεγχος

Αποκαλύπτω στο όνομά Σου αγαπημένε Πατέρα τον έλεγχο του κλίματος και τα τεχνητά γεωφυσικά φαινόμενα στην Ελλάδα και παγκόσμια, από συστήματα και τεχνολογίες όπως HAARP, δορυφόροι, DRONES και ψεκασμοί της ατμόσφαιρας, που δηλητηριάζουν τον αέρα, τη γη και το νερό και προκαλούν ψυχονοητική και σωματική ανισορροπία, τάσεις αυτοκτονίας, κατάθλιψη και ασθένειες. Ευλογώ τα συστήματα αυτά να αποδιοργανωθούν και να μην μπορούν να λειτουργούν, ώστε να παύσει η επιρροή τους εις βάρος του Ανθρώπου.

Ευλογώ την επέμβασή Σου, για τη μετουσίωση της αρνητικότητας του Ανθρώπου και εξομάλυνση κάθε γεωφυσικής αντίδρασης που ενεργοποίησε ο Άνθρωπος, ώστε να αποτραπούν σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις, πυρκαγιές, πλημμύρες, τυφώνες, υποχώρηση θάλασσας ή άλλες γεωφυσικές αντιδράσεις. Δέομαι για την πλήρη αποκατάσταση των σεισμοπαθών, πλημμυροπαθών και όλων των θυμάτων από καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα, ακτινοβολίες και δηλητηριώδη νέφη.

Ευλογώ τα εδάφη που αποψιλώθηκαν εξαιτίας πυρκαγιών, που προκλήθηκαν από ανθρώπινο λάθος ή τεχνητά και με δόλο, και διαχέω πυρήνες αναγέννησης, ανάπτυξης, ανθοφορίας, καρποφορίας και ζωής, ώστε κάθε ανισορροπία που προκλήθηκε στο φυσικό περιβάλλον να μετουσιωθεί σε αειφορία και να αποκατασταθεί πλήρως. Δέομαι υπέρ της άνωθεν Ειρήνης και της εναρμόνισης του Ανθρώπου με Εσένα Θεία Μητέρα και τα στοιχεία της Φύσης, υπόγεια, επίγεια, στην ατμόσφαιρα, στρατόσφαιρα και ιονόσφαιρα, καθώς και την εξεύρεση νέων πηγών ενέργειας, τροφοδοσίας και νερού για την κάλυψη των αναγκών του. Αμήν. 

COVID-19

Στο Όνομά Σου Κύριε Ιησού Χριστέ, ευλογώ τη σωματική, ψυχική και πνευματική αποκατάσταση των θυμάτων του κορωνοϊού, αυτού που ο άνθρωπος ονόμασε πανδημία COVID 19, που βρίσκονται εγκλωβισμένα στα νοσοκομεία. Δέομαι για τους ηλικιωμένους αδελφούς μου, που υποχρεώνονται σε διασωλήνωση παρά τη θέλησή τους, από επίορκους γιατρούς, μέσω εφαρμογής ακατάλληλων πρωτόκολλων νοσηλείας, τα οποία στοχεύουν στην εξασθένιση του οργανισμού τους και προκαλούν ή επιταχύνουν την επώδυνη και βασανιστική αναχώρησή τους από το πεδίο της Γης. Ευλογώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, να αφυπνισθούν και να τιμήσουν τον όρκο που έδωσαν για την θεραπεία και την φροντίδα προς τους ασθενείς. Δέομαι για την αποκατάσταση των πνευματοψυχών που αναχώρησαν από το πεδίο της Γης βίαια και πρόωρα, εξαιτίας δόλιων ή λανθασμένων ιατρικών πράξεων, να αποκατασταθούν εν Θεώ.

Ευλογώ οργανισμούς, όπως τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων, το Ινστιτούτο της Γερμανίας Ρόμπερτ Κοχ και το Ινστιτούτο Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, καθώς και κράτη όπως η Κίνα και η Γερμανία και κάθε άλλη χώρα, που συνεργάζεται στην οργάνωση και εκτέλεση σχεδίων, με σκοπό την εδραίωση της ιδέας της πανδημίας και την διασπορά φόβου μέσω ψευδών στοιχείων, καταστρέφοντας ζωές ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, επιβάλλοντας μέτρα απαγορεύσεων και περιορισμού της ελευθερίας, όπως υποχρεωτικά τεστ, μάσκες και εμβολιασμούς, οδηγώντας τον άνθρωπο στην εξαθλίωση. Δέομαι για την εξυγίανση και αναμόρφωση των δομών τους ώστε να υπηρετούν τον άνθρωπο και την εξέλιξή του.

Θέτω ενώπιόν Σου τις πολυεθνικές εταιρείες εμβολίων Astra Zeneca, Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Cansino, Sinovac, Sinopharm, Novavax, Gamaleya (Sputnik V) και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ευλογώ την άμεση παύση των εμβολιασμών, ώστε να μην προχωρήσει το σχέδιο μετάλλαξης του ανθρώπινου DNA και την παράδοση των ιθυνόντων στους Θείους Νόμους. Ευλογώ τους αδελφούς μου Φαίδωνα Βόβολη, Νίκο Αντωνιάδη και Ιωάννη Ιωαννίδη και κάθε αδελφό μου που εργάζεται για την αποκάλυψη και την ματαίωση του σχεδίου αυτού, να έχουν κάλυψη, προστασία, καθοδήγηση, θεία έμπνευση οι ίδιοι και οι συνεργάτες τους. Αμήν. 

Γεωπολιτική

Ευλογώ την άσκηση της Γεωπολιτικής από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα τη Γερμανία, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με τα Μνημόνια που επιβάλλει σε όλο τον Κόσμο. Αποκαλύπτω τις συνεργασίες της πλάνης και της άρνησης, που σκοπό έχουν την βλάβη και την οικονομική καταστροφής των χωρών, την καταστροφή του κλίματος, του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, της δημογραφίας, των φυσικών πόρων. Ευλογώ τα πρόσωπα που πρωτοστατούν στην άσκηση Γεωπολιτικής, όπως Χένρι Κίσιγκερ, Βλαντιμίρ Πούτιν, Τζο Μπάιντεν, Ντόναλντ Τραμπ, Άνγκελα Μέρκελ, Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε και τους συνεργάτες τους, Ερντογάν-Σόρος-Μόργκαν κ.ά., να βρίσκονται μόνιμα υπό την Θεία Επιστασία Σου. Ματαιώνω κάθε απόφασή τους που δεσμεύει τον άνθρωπο και τους θέτω σε κώδωνα Φωτός, ώστε να μην μπορούν να δράσουν ενάντια στην ανθρωπότητα που την περίοδο αυτήν αφυπνίζεται ραγδαία.

Φανερώνω την διαπλοκή, τις πιέσεις και τις απειλές, που ασκούνται από τις Βρυξέλλες σε συνεργασία με τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, την Χαζαρική Μαφία, και τους συνεργάτες τους εναντίον της χώρας μου, με σκοπό να καταπατήσουν εδάφη, πλούτο, εθνική κυριαρχία, να αλλοιώσουν τον πολιτισμό και την εθνική μας ταυτότητα με κάθε κόστος, ακόμα και σε ανθρώπινες ζωές. Τους αφαιρώ κάθε δύναμη και εξουσία, διαλύω το κράτος του τρόμου. Απελευθερώνω το Θείο Δυναμικό που εγκλώβισαν και οικειοποιήθηκαν και το διαχέω εκ νέου στον Άνθρωπο να το λάβει ως Θείο Πυρ Αναγέννησης και Αποκατάστασης.

Πάτερ, Ευλογώ τα αιτήματα του ανθρώπου, για την εξυγίανση του Ο.Η.Ε., της Greenpeace, των Γιατρών του Κόσμου, του ιδρύματος του Rockefeller, της Monsanto, της Nestle, της NASA, τα δορυφορικά συστήματα, το Haarp, τις Μ.Κ.Ο. Ευλογώ τις χώρες της Κίνας, του Ισραήλ και του Ιράν και ενεργοποιώ ανακατατάξεις στις σχέσεις μεταξύ τους, ματαιώνω τα σχέδιά τους Πατέρα, για μια νέα παγκόσμια σύρραξη, ματαιώνω τα σχέδιά τους για τις κατακόμβες των θυμάτων του νέου ιού, ματαιώνω τα σχέδιά τους και καλώ την ώρα αυτήν, επί των συλλογικών οντοτήτων τους Αγγέλους των Εθνών που επιστατούν στους λαούς αυτούς, ίνα συντονιστούν με το Θέλημα του Λόγου Χριστού. Πάτερ, σφραγίζω τα ρήματά μου αυτά, σε κάθε Ανθρώπινη μονάδα απ’ όπου προέρχονται όλοι οι λαοί της γης και οι ηγήτορες που προΐστανται αυτών.

Ευλογώ την καταβολή των Γερμανικών αποζημιώσεων, για την αρπαγή της περιουσίας της Ελλάδας, με την μορφή δήθεν δανείου κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής. Ευλογώ όσους εμφανώς ή αφανώς κωλυσιεργούν με οποιοδήποτε τρόπο, είτε στην Ελλάδα είτε στην Γερμανία είτε οπουδήποτε αλλού, να φανερωθούν, να χάσουν κάθε ισχύ και δύναμη και οι θέσεις τους να πληρωθούν από κατάλληλες υποστάσεις, ικανές να αναλάβουν και να ολοκληρώσουν το έργο αυτό. Ευλογώ όσους εργάστηκαν και εργάζονται με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση υπέρ των δικαιωμάτων της Ελλάδας, να λάβουν τα πολλαπλάσια της προσφοράς τους. Αμήν. 

Υπέρ αμύνης

Αγαπημένε μου Λόγε Χριστέ Διδάσκαλε Ιωάννη στο Όνομά Σου ευλογώ τον αδελφό μου Έλληνα απανταχού της γης, ίνα ενεργοποιήσει το έλεός Σου ως κάλυψη και προστασία στον αόρατο πόλεμο που βιώνει τις ημέρες αυτές. Τον καθιστώ σε εγρήγορση και ικανό άμεσα να θέσει σε εφαρμογή την ασπίδα του Ελέους και της Αγάπης Σου Χριστέ μου, σε κάθε πολεμική ενέργεια που απειλεί την υπόστασή του. Ευλογώ εκ νέου την κάλυψή του από κάθε ψυχοτρονικό, βιολογικό, χημικό ή άλλο όπλο επιχειρεί να καθυποβάλλει, υπονομεύσει ή να χειραγωγήσει την υπόστασή του, από οτιδήποτε προσπαθεί να συσκοτίσει το νου, την καρδιά και την συνείδησή του.

Διοχετεύω την δραστηριότητα της πολεμικής βιομηχανίας των κρατών, σε ειρηνικά πεδία ερευνών και εφευρέσεων, για την βελτίωση και ποιοτική αναβάθμιση της ανθρώπινης ζωής στην γη, στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς και σε κάθε τομέα, που βοηθάει στην ένωση των ανθρώπων και την πνευματική τους εξέλιξη. Εξουδετερώνω τους εμπόρους όπλων και κάθε εφεύρεση οπλικού συστήματος, βραχυκυκλώνοντας αυτά, δια του Θείου Ουδέτερου Ρεύματος, αποκαλύπτοντας τους εφευρέτες και εμπόρους, την ματαιότητα και την αρνητική επίδραση επί του συνόλου των ανθρώπων, οι οποίες δεν οικοδομούν, αλλά καταβαραθρώνουν τον άνθρωπο.

Στο Όνομά Σου Άπειρε Λόγε Χριστέ Δάσκαλε Ιωάννη, αποφορτίζω και διαλύω κάθε συσσωρευμένη αρνητικότητα στις υποστάσεις των αδελφών μου Ελλήνων και την βαπτίζω στην Άπειρη Πηγή της Αγάπης και του Ελέους Σου, μετουσιώνοντάς την σε Φως, Αγάπη και Έλεος, ίνα διαχυθεί στις υποστάσεις τους αποκαθιστώντας την αρμονία και την ευρυθμία στα κέντρα, τα σώματα και τις λειτουργίες τους. Ακόμα Χριστέ μου θέτω ενώπιον της Θείας Σου Δικαιοσύνης τους αμετανόητους υπεύθυνους των πολεμικών ενεργειών, που εμμένουν κατά του Έλληνα εαυτού μου, ίνα λάβουν το αντίτιμο των πράξεών τους άμεσα όπως ορίζει η Θεία Σου Νομοτέλεια. Τάδε τα ρήματα μου καταθέτω σε Εσέ Χριστέ μου, Άπειρε Λόγε Διδάσκαλε Ιωάννη, να συμπληρωθούν και ολοκληρωθούν σύμφωνα με το Θέλημά Σου. Είθε η διάχυση της Αγάπης και του Ελέους Σου, αφυπνίσει την Ανάστασή Σου στις υποστάσεις των αδελφών μου Ελλήνων. Σε ευχαριστώ Αγαπημένε μου. Αμήν

Δέομαι και Ευλογώ τους επιστήμονες να αφοσιωθούν σε έρευνες, για την βελτίωση της ποιότητας του ανθρώπου στην γη, Ευλογώ την λήψη τους, διευρύνοντας τους ορίζοντες του νου τους και διαστέλλοντας τους αγωγούς ροής Φωτός εντός τους, ώστε με τρόπο πνευματικό να αποδείξουν και ό,τι μέχρι σήμερα κατέχουν περί ψυχής, να τους αποκαλυφθεί. Καλύπτω αυτούς με Θεία Ροή Ουδετέρου ρεύματος και Ευλογώ την διάνοιξη της ροής του Λόγου εντός τους, Ευλογώ την απελευθέρωσή τους, από το επιστημονικό κατεστημένο.

Δέομαι και Ευλογώ τους διανοούμενους των εθνών και την σύνδεσή τους με Τον Λόγο Ιωάννη, ώστε το έργο τους να εμποτιστεί με έννοιες βαθύτερες, με νοήματα σωστά και ιδέες που ωθούν την απελευθέρωση του ανθρώπου, συνειδητοποιήσεις του πνευματικού προορισμού του και καλώ σε εγρήγορση και αφύπνιση, με έντονα κύματα Θείου Πυρός, συγγραφείς, λογοτέχνες, ποιητές, μουσικούς, διανοούμενους και τους φιλοσοφίζοντες, ώστε να αναλάβουν υπεύθυνα θέση και τοποθέτηση, φανερώνοντας την εκπόρευση του Λόγου Ιωάννη στην Νέα Κοσμική Περίοδο. Ευλογώ την ποιοτική άνοδο της τέχνης σε παγκόσμια κλίμακα και την ενηλικίωσή της ως έκφραση Του Λόγου, μέσα στον κοινωνικό χώρο, για την προετοιμασία κατανόησης και αφομοίωσης των Θείων Ιδεών.

Έλκω προς ενεργοποίηση πνεύματα καλλιτεχνών και Ευλογώ τα ταλέντα τους, ώστε οι λεπτές χορδές τους να συλλαμβάνουν και να παρουσιάζουν τις Ουράνιες μελωδίες και την Θεία Αγάπη, με ποικίλους τρόπους. Καλώ ομοίως πάσης φύσεως καλλιτέχνες, να φανερώσουν στοιχεία πνευματικά και να δώσουν κατευθύνσεις νέες, ωφέλιμες για την εξέλιξη του ανθρώπου, ως εκφραστές Του Λόγου. Υποστέλλω και περιορίζω την έκδοση και κυκλοφορία εντύπων, παλαιών πνευματικών εκδηλώσεων που καθυστερούν και παγιδεύουν την πνευματική εξέλιξη των ανθρώπων. Αμήν. 

Υπέρ της ενότητας του Έλληνα και την απελευθέρωσή του από κάθε κατάσταση διχασμού και εμφυλίου σπαραγμού

Αγαπημένη μου Θεία Μητέρα, σου παραδίδομαι την ώρα αυτή, με όλο μου το είναι, με όλη μου την ύπαρξη, με κάθε παλμό της καρδιάς μου, ίνα ενωμένη μαζί Σου ως Θεία άπειρη παλμοδόνηση διαχυθώ ως παλμός αέναος μέσα στον Έλληνα εαυτό μου, σε όποια κατάσταση ζωής και συνείδησης βρίσκεται και τον καλώ στο Όνομά Σου Χριστέ μου σε μετάνοια. Κρούω την συνείδησή του, σε κάθε διαχωρισμό και χωριστικότητα που εκδηλώνει, μέσα από τον περιορισμό που ο ίδιος έθεσε μέσα του, αποκόπτοντας τους δεσμούς της ενότητάς του μαζί Σου και με τον αδελφό του Έλληνα. Για κάθε ιδέα υπερηφάνειας και ατομισμού που τον απομόνωσε περιορίζοντάς τον σε πλαίσια οργανώσεων και ομάδων που συντηρούν τον διαχωρισμό, τροφοδοτώντας τον με ιδέες διχασμού, διχόνοιας και τον ωθούν σε καταστάσεις εμφυλίου σπαραγμού. Τον καλώ στο Όνομά Σου Πατέρα μέσα στο Θείο Άπειρο Είναι, Ουσία του παντός ώστε να πληρωθεί. Ευλογώ στο Όνομά Σου Παναγία Θεοτόκε την αφύπνιση και την επιστροφή του, μέσα από Εσένα στην ενότητα. Σταλάζω μέσα στο είναι του, το δάκρυ Σου Μητέρα μου, το δάκρυ της Ψυχής της Μίας και τον πόνο του διαχωρισμού του εαυτού μας και ξυπνώ την μνήμη του, με την άδειά Σου, πως πριν από λίγο καιρό αδελφός σκότωνε αδελφό. Ευλογώ Πατέρα μου το δάκρυ τούτο να καταστεί Ιορδάνης Ποταμός, να καθαρίσει τα ύδατα της ψυχής σου Έλληνα εαυτέ μου, που βρίσκονται σε ταραχή και να γίνει ισορροπία, ειρήνη και δικαιοσύνη μέσα σου, να καταστεί άπειρη ροή μετουσίωσης, αποκαθιστώντας την ενότητά σου με συμφιλίωση, αδελφοσύνη και αγάπη Χριστού. Για την πατρίδα τούτη την ψυχή Ελλάδα που σε συγχωρά και αναμένει την αφύπνιση και την αποκατάστασή σου στην ενότητα, ώστε να λάβεις τη δύναμη και την ισχύ της αγάπης του Λόγου να αποτινάξεις την σκλαβιά της αδράνειας και της παθητικότητας, ώστε να εκδιώξεις τους άπληστους και κίβδηλους διαχειριστές της ελευθερίας της ζωής, της Ψυχής σου Ελλάδα, για να γνωρίσεις τον αληθινό σου εαυτό και ενθυμηθείς την καταγωγή και τον προορισμό σου ως υιός και θυγατέρα Θεού. Πατέρα Θεέ και Δημιουργέ του Παντός δέομαι και παρακαλώ Σε ίνα τούτη η ενέργεια και αποστολή αγάπης καταστεί ζώσα και μηδέποτε δαπανώμενη έως ότου αποκατασταθούν τα πάντα μέσα στον Έλληνα εαυτό μου σύμφωνα με το Θέλημα Σου. Αμήν 

Στο όνομά Σου Διδάσκαλε Ιωάννη – Λόγε Χριστέ – Μητέρα Θεοτόκε δέομαι, ενεργώ, και απορροφώ την συσσωρευμένη δυσαρμονία από τα δεινά που υφίσταται η χώρα μου Ελλάς, από την Επανάσταση του γένους το 1821 μέχρι και σήμερα. Διαλύω κάθε ροπή και τάση διχόνοιας, βιαιοπραξίας ή εμφυλίου μεταξύ των Ελλήνων. Με την Χάρη και την Δύναμη του Ενός Λόγου Υιού και την εξουσία της Αγάπης Σου Πάτερ, μετουσιώνω όλη αυτήν την δυσαρμονία και την μεταλλάσω σε αρραγή ενότητα, ομόνοια και συνεργασία, μη δυνάμενη να διαρραγεί από καμία ενάντια δύναμη ή οντότητα ή ενέργεια από όποιο χώρο ή πεδίο κι αν εκπορεύεται, ορατό ή αόρατο. Αποκαθιστώ και ενώνω με δεσμούς αδιάρρηκτους Ελληνίδες και Έλληνες κατάλληλους να συνεργαστούν με πνευματικές οντότητες των πεδίων Του Λόγου, που φέρουν εξουσία Μητρός και Διδασκάλου Λόγου για την ταχύρυθμη ενεργοποίηση της παλιγγενεσίας της Ελλάδος. Αμήν. 

Διαλύω όλες τις κατηγορίες, τους περιορισμούς και τις περιοριστικές ερμηνείες που έγραψαν για την Ζωή και το Έργο του Λόγου Του Ιησού Του Χριστού. Αποσύρω την κυκλοφορία κάθε βιβλίου που έχει ψεύδη, πλάνη, αναλήθεια και όχι μόνο δεν ωφελεί τους αδελφούς μου, αλλά τους καθηλώνει και τους οδηγεί σε λανθασμένη πορεία. Σφραγίζω όλα τα βιβλία που κυκλοφορούν, παλαιών και νέων εκδόσεων και προσπαθούν να αναβιώσουν θρησκείες και μυστήρια του παρελθόντος και απομακρύνουν τον Ένα Άνθρωπο, περιέχοντας χωριστικότητα. Ευλογώ την ελεύθερη διακίνηση των βιβλίων Του Έργου Της Δευτέρας Παρουσίας και την υποστήριξή τους αρχικά από εκείνους που ασπάζονται τα Μηνύματα που μεταφέρουν, ως και την προβολή τους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, από τους διάφορους ελληνικούς και διεθνείς φορείς και απ’ όπου το Θέλημα Του Πατέρα ορίζει.

Ευλογώ όλους αυτούς τους αδελφούς και αδελφές Δασκάλους και Διδασκάλισσες του Λόγου, όπου και αν βρίσκονται την ώρα αυτή, είτε μυσταγωγούν, είτε όχι. Ευλογώ την ενεργοποίηση της συνεργασίας, της αλληλοσυμπλήρωσης και της εκ νέου εκκινήσεως του Έργου σου μέσα στο έτος τούτο, που καταγράφεται στα δρώμενα της γης. Ομοίως σφραγίζω και ευλογώ μαθητές και ακολούθους του Έργου σου σε κάθε ομάδα ή κύκλο μαθητείας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα που λειτουργεί με οποιοδήποτε τρόπο, ίνα φανερωθεί και συντονιστεί με το σώμα του Έργου σου που αφυπνίζεται την περίοδο αυτήν. Ευλογώ τους πρωτοπόρους συνεργάτες του Δασκάλου Ιωάννη ίνα δημιουργήσουν τον πρώτο πυρήνα φανέρωσης του Έργου στην Ελλάδα την περίοδο αυτήν. Ευλογώ την προετοιμασία όλων των ψυχών και των πνευμάτων που βρίσκονται σε κατάσταση ανισορροπίας και αμφιταλάντευσης, ώστε να ταξινομηθούν. Ευλογώ και σφραγίζω την ενδυνάμωση των αδυνάτων, που με οποιοδήποτε τρόπο μειονεκτούν έναντι των γεγονότων και των καταστάσεων και των δυνάμεων που αντιμετωπίζουν. Διασαλπίζω παντού την καλή αγγελία της Χριστοποίησης του Ανθρώπου, Θείου Ευαγγελισμού των ψυχών, της φανέρωσης της Θείας Μητέρας από επίλεκτα σκηνώματα γυναικών και την χαρά της Χριστογένεσης που αλλάζει το ρου της ιστορίας εδώ και τώρα.

Αποκαθιστώ την ταύτιση με την ενεργοποιημένη δόνησή μου που οδηγεί τα πάντα στην τελειοποίηση και αποκαθιστώ τον συντονισμό όσων έχουν αποσυντονιστεί κι έχουν εγκλωβιστεί σε προσωπικές καταστάσεις και ιδεοληψίες, τοποθετήσεις περιορισμένες δογματικές ή προσαρμοσμένες στα μέτρα και τα σταθμά της ιδιοτελείας και των προσωπικών συμφερόντων ή του βολέματος που έχουν διαμορφώσει στη ζωή τους. Ευλογώ την αποκόλλησή τους από την κατάσταση αυτή και τον επανασυντονισμό τους με το Έργο σου και την Θεία Δόνησή σου, τη ροή της εξέλιξης και της επιστροφής. Αμήν. 

Προς αποκατάσταση πάντων Πάτερ παραδίδω στους νόμους σου, ίνα διδαχθούν όλες οι αμετανόητες υποστάσεις οποιαδήποτε χάρη και αν έχουν λάβει στο Έργο σου και οι οποίες εξακολουθητικά με την στάση τους και χωρίς καμία ένδειξη μετάνοιας ή μετατόπισης εξακολουθούν να λειτουργούν οι εγκάθετοι της πλάνης στο Έργο σου.

Παραδίδω σε ειδικούς αγγέλους την εκπαίδευση των πνευμάτων αυτών που ευθύνονται για την συρρίκνωση του Έργου σου, το αδυνάτισμά του και την εξασθένισή του. Ευλογώ όλο αυτό το δυναμικό και τις θέσεις που οικειοποιήθηκαν οι υποστάσεις τούτες, να μεταβιβαστούν σε εκείνες τις υποστάσεις που είναι άξιες να τις λειτουργήσουν σύμφωνα με το θέλημά σου, με τόλμη, παρρησία και αγάπη, ενδιαφέρον και προσφορά ανιδιοτελή και όχι σε εκείνες οι οποίες ανακυκλώνουν φόβο, ημιμάθεια, σκοταδισμό, προκατάληψη, δεισιδαιμονία και περιορισμούς κατεστημένων, που έχουν ντύσει με πνευματική νομοτέλεια. Διαλύω τις δικαιολογίες, διαλύω τις προφάσεις που καλύπτουν την ευθυνοφοβία, τον φθόνο, την αδιαλλαξία, την στενότητα του νου, την μικρότητα της καρδιάς, την πνευματική κώφωση και την πνευματική τυφλότητα.

Ευλογώ την εμφάνιση νέων πνευμάτων καταλλήλων να αναλάβουν την συνέχιση του Έργου αυτού. Ευλογώ και ενισχύω πνεύματα παροπλισμένα να μετατοπιστούν, να αποκαταστήσουν και να αποκατασταθούν με πράξεις και έργα. Διαλύω τους κενούς λόγους και τις πομφόλυγες της περιορισμένης νόησης των ανθρώπων, που παρανόησαν και περιόρισαν την διδασκαλία του Έργου του Ιωάννη Λόγου Χριστού επί της γης. Ευλογώ την απελευθέρωση της έκφρασης και της εκδήλωσης του Έργου μου επί της γης και σφραγίζω την ζωή, τον δρόμο και την εκδήλωση όλων αυτών των πνευμάτων που λειτούργησαν ως τροχοπέδη άρνησης της μετάνοιας και ως αιτία καθήλωσης πνευμάτων, όσο οικειοποιήθηκαν την χάρη Λόγου εκδηλώνοντας αρνητικό Λόγο. Αμήν. 

Ευλογώ την κατασκευασμένη νέα τάξη πραγμάτων από πηγές άρνησης που συνδέονται: με νοοτροπίες ανθρώπων που συντηρούν την πτώση των αξιών, την ντροπή και την υποκρισία που έχουν καθιερωθεί ως ηθική και αξιοπρέπεια, την τυφλή θρησκευτική πίστη, δωροδοκίες και εξαγορές. Όσοι προγραμματίζουν κατασκευασμένα γεγονότα και προβλήματα, ώστε οι άνθρωποι να παραμείνουν μια άβουλη ελεγχόμενη μάζα δίχως ελεύθερη βούληση και συνείδηση, δημιουργώντας έναν εφησυχασμό και μια ψευδοασφάλεια, δίχως νόημα δυστυχή επιβίωση. Έναν μηχανισμό ελέγχου των μαζών που λειτουργεί με συνεχείς εκπομπές ψευδαισθήσεων και ενεργειών ανακύκλωσης της πλάνης, που οδηγεί σε εσωτερικό και εξωτερικό μαρασμό και τέλμα. Όλα αυτά που λειτουργούν δεσμευτικά στην Πνευματική κληρονομιά των εμπειριών και της γνώσης παλαιότερων αγώνων του Ελληνικού έθνους για πρόοδο και ελευθερία, ας γίνουν σεισμοί και αφύπνιση εντός της συνείδησης κάθε αδελφού και αδελφής μου, ώστε να διαλυθεί όποια πλάνη τα στηρίζει. Για να ξυπνήσετε, να ανασηκωθείτε και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα που δημιουργήσατε καθώς «ο αγαπών Με ποιεί και το Θέλημά Μου». Ευλογώ τον πλησίον να ωθείται να βρει τη διέξοδο μέσα του από το Πνεύμα το Άγιο το Ζωοποιό που τα ελλείποντα πληροί και τα ασθενούντα θεραπεύει.

Ευλογώ την κατάρρευση του μηχανισμού των λειτουργιών που ρυθμίζει όλες τις σχέσεις οικογενειακές, εργασιακές, προσωπικές, διανοητικές, ψυχικές, πνευματικές και στηρίζεται σε ένα σύστημα από ιεραρχίες και εξουσίες που εφαρμόζονται μέσα από καθοδηγούμενα πολιτικοκοινωνικά, φιλοσοφικά και θρησκευτικά συστήματα ιδεών που δεν κατάφεραν να φέρουν στον άνθρωπο ευτυχία και πληρότητα και που καθορίζονται από την ανακύκλωση κατεστημένων πλάνης, περιορισμών και δεσμεύσεων, ώστε να σταματήσει η ανακύκλωση αυτή και ευλογώ την Μαθητεία στην Αγαθή Αγάπη του Λόγου Εαυτού. Ευλογώ τις ομάδες απελευθερωτικών κινήσεων που ελέγχονται, χρησιμοποιούνται και κατασκευάζονται από το ίδιο το σύστημα κυβερνητικής τροφοδοτώντας την ανανέωσή τους να διαλυθούν. Ευλογώ την σχέση λαού και ηγετών που δεν επιτρέπει σε κανέναν την μετάθεση ευθυνών, αλλά την κοινή ενεργητική στάση για την πνευματική και υλική ευημερία όλων και της Πατρίδος. Ευλογώ την αυτοδιάθεση, αυτοδιοίκηση, υπευθυνότητα, εμβάθυνση στα Θεία ιδεώδη και αξίες και την συνείδηση στην ενεργητική ιδέα της Αγάπης του Χριστού «κάνε στους άλλους ό,τι θέλεις να κάνουν οι άλλοι σε σένα».

Ευλογώ την ανάγκη εκπαίδευσης στην εκδήλωση της Αγάπης μέσα στο νου, την καρδιά και την συνείδηση του Έλληνα αδελφού μου, την απάρνηση κάθε εκδήλωσης ιδιοτέλειας και την αντικατάσταση με την ιδέα της απόλυτης Ενότητας των Πάντων. Ευλογώ την εκδήλωση και φανέρωση της Προσευχής που δεν περιορίζεται σε τύπους λατρείας και εξωτερικά σύμβολα και στο οδόντα επί οδόντος, αλλά στο «αγαπάτε τους εχθρούς υμών και ευλογείτε τους καταρωμένους υμάς».

Αποστέλλω την αγάπη μου μέσα από την δική σου Τέλεια Αγάπη Λόγε Υιέ-Μητέρα, ως Ευλογία και Ευχαριστία σε όλους αυτούς που προσέφεραν, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν με οποιοδήποτε τρόπο, σε οποιοδήποτε χρόνο στην Ελλάδα ή σε οποιοδήποτε άλλο τόπο, συμβάλλοντας στην ανθρώπινη εξέλιξη. Αμήν.

Στο Όνομά σου Πατέρα ευλογώ την αποκατάσταση κάθε ατόμου, κάθε ζεύγους, ίνα καταστεί Θεία μονάδα. Ευλογώ την διαχρονική αποδέσμευση όλων των αδελφών μου από κάθε οικογενειακή κατάρα που είναι δυνατόν να έλαβαν πριν από γενεές. Ευλογώ την ενεργοποίηση της επανάστασης των ιδεών μέσα στον νου των Ελλήνων σε όλη τη γη και την πλήρη αποκατάσταση των φιλικών, αδελφικών και πνευματικών σχέσεων των αδελφών μου στο Έργο Λόγου Αγάπης, τη φανέρωση της ενότητας στην ενότητα του Έργου σου.

Ευλογημένη ας είναι η Θεία γέννα που καθορίζει και επισφραγίζει την ανάστασή σου άνθρωπε. Ευλογώ τις υποστάσεις που είναι συγκεντρωμένες στον χώρο και δημιουργώ ουσιαστικές συνδέσεις ένωσης, ανάμεσα σε υποστάσεις που υπάρχουν στα πνευματικά πεδία και σε αυτές που βρίσκονται στην ύλη και παρίστανται στη σημερινή μυσταγωγία. Προσφέρω την ευλογία μου στις υποστάσεις που δεν ήταν έτοιμες πνευματικά για να παρίστανται στην μυσταγωγία αυτή και απουσιάζουν. Σε όσους είναι σε κατάσταση μετάνοιας κοινωνώ το είναι τους, τους μεν από τους δε με την ουσία του ενός που υπάρχει εντός τους, αποκαθιστώντας την ισορροπία και την τάξη στα σύμπαντα.

Καταθέτω τεμάχιο άρτου στο Ποτήρι της Ζωής και της Ανάστασης, υπέρ της σύγκλισης των πνευματικών και κοινωνικών δυνάμεων της χώρας αυτής, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, σε όλα τα πεδία, ίνα συντονιστούν την περίοδο αυτή, ώστε το εκ της Ελλάδος Νέο Φως να διαλύσει τα σκότη, κάθε παγκόσμιας επιβουλής, κάθε παγκόσμιας επικυριαρχίας, όποια και αν είναι η δύναμη της, ορατή ή αόρατη, οποιαδήποτε δύναμη διαθέτει, να αυτοεξουδετερωθεί εκ των έσω, όπως καθιέρωσε.

Εμβαπτίζω τεμάχιο άρτου Πάτερ, υπέρ των αδελφών μου που έχουν φύγει από αυτή τη ζωή, τους χαιρετώ, τους ευλογώ, τους καλώ να κοινωνήσουν τον άρτο και τον οίνο, το σώμα και το αίμα του Λόγου Χριστού επί της γης. Ενώνω τα τεμάχια αυτά του άρτου με ομάδες όντων των πνευματικών πεδίων και τα εμβαπτίζω μέσα στον οίνο που καθιστώ ουσία αμόρφου, τα ενώνω με ομάδες τμημάτων του ανθρώπου που βρίσκονται στην ύλη και τα εμβαπτίζω στον οίνο όμοια, ενώνω τα τεμάχια αυτού του άρτου με υποστάσεις πνευματικές, εγκλωβισμένες πάνω στην γη, τα εμβαπτίζω στον οίνο απελευθερώνοντας τις υποστάσεις αυτές και ενδύω ταύτες με Εμένα, συνθέτοντάς τες με αρμονία σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονταν οδηγώντας τες σε κατάλληλο πεδίο εκπαίδευσης και μαθητείας, διδασκόμενους από εξουσιοδοτημένους Δασκάλους Λόγους. Ενώνω τα τεμάχια του άρτου με τους παλμούς των συμπάντων και τα εμβαπτίζω στο άμορφο, που εκφράζεται από τον οίνο τούτο, παρουσιάζω σε μορφική αναπαράσταση την συμπύκνωση του όλου στο ελάχιστο, διαχέω μέσα στον νου σου άνθρωπε την απειρότητα του Όλου που δεν δεσμεύεται από τις μορφές, αλλά τις επεκτείνει στο παν. 

Ευλογώ τα χέρια που έφτιαξαν τους Άρτους αυτούς, τους ενώνω σε Έναν, στον Άρτο της Ζωής, του Λόγου. Ευλογώ τον Οίνο, την Θεία Ψυχή, ίνα ρεύσει εντός του ανθρώπου. Ευλογώ τα χέρια των συλλειτουργών του Μυστηρίου αυτού Πατέρα, να είναι πάντοτε χέρια Προσφοράς και Αγάπης. Ευλογώ την ζωή των συμπροσευχόμενων αδελφών μου και των μετεχόντων του Μυστηρίου αυτού, μεταφέροντας Θεία Χάρη σε όσα πνεύματα και ψυχές συνδέονται με το Έργο Της Δευτέρας Παρουσίας, να λάβουν ανεμπόδιστα και ακώλυτα ό,τι το Θέλημά Σου Ορίζει, την πνευματική εξέλιξη και άνοδό τους.

Ευλογώ τις υποστάσεις των θανόντων αδελφών μου, Ιωάννη, Ελένη, Διδάσκαλε Γεώργιε, Μητέρα Έλλη και Μητέρα Αικατερίνη, ευλογώ τους εντεταλμένους φορείς του Έργου μου επί της γης και τους καλώ όλους πλησίον μου εκ νέου. Ευλογώ ιδιαίτερα και ενισχύω τον αδελφό μου Ιωάννη και Ευγενία και τους συνδεόμενους μετ’ αυτών αδελφούς μου.

Πάτερ, ευλογώ την αποκατάσταση και την πορεία επανασυντονισμού όλων των αδελφών μου, Αναστασίας, Ελισάβετ, Γεωργίου, Ιωάννη, Ευαγγελίας, Μαρίας, Δημητρίου, Φώτη, Ιωάννη, Αποστόλου, Στυλιανού, Κίμωνα, Ελένης, Σπύρου, Γεωργίου, Νικολάου και Δημητρίου. Ευλογώ την νέα αφύπνιση των πνευματοψυχών τους και αποστέλλω σε αυτούς κλήση συσπείρωσης. Καλώ σε δράση Θεία και συντονισμό όλες τις δυνάμεις του Φωτός που παρέμειναν αφανέρωτες όλα αυτά τα έτη, έπειτα από την αναχώρηση Σου Πρωτοπόρε από την μορφή.

Σας μεταβιβάζω στην συγκέντρωση αυτήν στο μυστήριο τούτο, την Θεία παρακαταθήκη του Δασκάλου για την συνέχιση του Έργου, παραδίδοντας σε όσους σταθούν ως αληθινοί πρωτοπόροι την σκυτάλη της εκπροσώπησης του Έργου τούτου με κάθε τιμή και με κάθε εξουσία από τα πεδία του Λόγου, πάνω στη γη. Αμήν.

Υψώνω το ποτήρι αυτό από την γη, το υψώνω σε κάθε πλανήτη σε κάθε μέρος του σύμπαντος σε κάθε ον μέσα στο είναι μου. Το υψώνω μέσα στο άμορφο και την μορφή, καθιστώντας το ζωή και ουσία, αγάπη και ένωση, προσφορά ακένωτη.

Εγώ Ειμί το ποτήριον τούτο στο χωρόχρονο της γης και σε όλα τα πεδία την ίδια στιγμή, ταυτισμένος ολοκληρωτικά με τον Πατέρα, Υιό, Μητέρα και Άγιο Πνεύμα, φανερώνοντας την τρισυπόστατη θεότητα. Λάβετε φάγετε, τούτο εστί το σώμα μου το υπέρ υμών κλώμενον, ο άρτος της ζωής αενάως διαιρούμενος και μηδέποτε δαπανώμενος. Ιδού το αίμα μου, λάβετε πίετε όλοι εξ’ αυτού, ίνα καταστείτε σύμμορφοι του σώματος της δόξης, τέκνα Θεού. Λάβε και φάγε Αγαπημένε Εαυτέ την προσφορά ζωής και ανάστασης που περιέχει το άπειρο που απευθύνει το ελάχιστο που ανυψώνει κάθε στοιχείο σε τελειότητα και εμπλουτίζει κάθε λειτουργία με την μετουσίωση και την αγάπη. Λάβε και φάγε τα στοιχεία του Ανθρώπου Λόγου σε ανάλυση και σύνθεση μέσα στη μορφή και στο άμορφο, στην εκδήλωση και στο ανεκδήλωτο σαν υπερούσια δωρεά χάρης και βοήθειας προσφερόμενη στην εκπαίδευση του ανθρώπου και στην προσπάθεια της Θέωσής του.

Παραδίδω αιθερικό αντίτυπο του ποτηριού αυτού στους υπεύθυνους Δασκάλους και Μητέρες των πνευματικών πεδίων για να κοινωνήσουν κάθε όν. Παραδίδω την ενεργειακή ροή του ποτηρίου αυτού σε αγγελικά τάγματα εγκολπώνοντάς την εντός τους και προσδίδοντας σε αυτά νέα ροή μετουσίωσης νέα κατάσταση συμμετοχής και προσφοράς στην εκπαίδευση του Ανθρώπου Λόγου.

Αφιερώνω το Μυστήριο τούτο και παραδίδω αιθερικό αντίτυπο, στους Πρωτοπόρους του Έργου τούτου τη Νέα Κοσμική Περίοδο, σε σένα Πρωτοπόρε Δάσκαλε Ιωάννη Διονύση Δώριζα και σε σένα αγαπημένη μου Πρωτοπόρα Ψυχή Μητέρα Άννα. Ευλογώ τα σύμπαντα και διαχέω το περιεχόμενο του ποτηριού σε κάθε παλμό τους ταυτίζοντάς τα με την ουσία του και την ενέργειά του.

Σφραγίζω το Μυστήριο ετούτο Πατέρα, μέσα στον Πυρήνα κάθε συλλογικής οντότητας, ίνα διασπαστεί εις στα εξόν συνετέθη και απελευθερώσει τον άνθρωπο στην Αληθινή του Ενότητα, στην Μία Αυθύπαρκτη Υπόστασή του. Ευλογώ αυτήν την Θεία Ανθρωποϊδέα που Εσύ εκπόρευσες στον εαυτό μου Πατέρα, μες στην συνείδηση κάθε ανθρώπου, να φανερωθεί ώστε να καταστήσεις τα αδύνατα δυνατά, να καταστεί το Ζωντανό θαύμα επί της γης και νυν και αεί και στους αιώνες των αιώνων. Άνθρωπε λάβε από το Ποτήρι της Ύπαρξης και της Ζωής, τον Οίνο και τον Άρτο. Σε ευλογώ να Αναστηθείς, σε νέα πεδία, καθιστάμενος Προσφορά, σε ευλογώ να καταστείς τα πάντα και να επιτρέψεις στο Είναι σου να καταστεί τα πάντα, χωρίς όρια και περιορισμούς, καθιστάμενος Λόγος Χριστός και Θεία Μητέρα, Ζωή και Ανάσταση.

Λάβετε το Ποτήρι αυτό και δια αυτού κοινωνήστε τα Σύμπαντα, ότι Εγώ και Αυτά, Εν Εσμέν, Εγώ και ο Πατήρ μου, Εν Εσμέν. Λάβετε το Ποτήριο ετούτο και κοινωνήστε τον εαυτό σας με τον Εαυτό, τον Έναν, τον Άπειρο και δώστε την Ζωή μέσα στα πάντα, γίνετε η Κλήση και η Ανάσταση μέσα σε καθετί.

Πάντα ταύτα τα ρήματά μου Πατέρα, Ευλογώ και Επισφραγίζω δια της δεξιάς μου, ως προέκταση της δικής Σου δεξιάς επί της γης και στην ενότητα των πεδίων. Αμήν. Να είστε όλοι Ευλογημένοι.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: