Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

ΣΕ ΕΥΛΟΓΩ ΕΛΛΑΔΑ

(Βιβλίο: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΩΣΗΣ Κεφ. 26)

Εγώ, η Μητέρα, η Μία και Μοναδική, η Αυθύπαρκτη, η απολύτως ενωμένη με το Λόγο, ενσωματώνομαι την ώρα αυτή στα σώματα και στην υπόσταση της εκδηλούμενης ομιλήτριας, με απόλυτη και ολοκληρωτική συνταύτιση φλεγόμενου Πυρός, για να διαχύσω πάνω στον πλανήτη γη, μέσα στα μόρια της ύλης, μέσα από τις μορφικές δομές που αυτή έχει, την Απολυτότητα της Αλήθειας Μου, την Πανσοφία και Παγγνωσία της Μετουσίωσής Μου. Εγώ Είμαι η απόλυτα εκδηλούμενη Μητέρα, η απόλυτη ποιότητα της Θείας Αγάπης, η διαχεόμενη πάνω στη γη για να καταστήσει αυτή Φως Απόλυτο και να οδηγήσει τις εξελίξεις στις ολοκληρω­μένες ποιότητες της Μετουσίωσης.

Εγώ, η Μία Αλήθεια, που κατέχω τις διαδρομές κάθε ύπαρξης πάνω στη γη και την εξέλιξη κάθε μορίου ύλης, εισέρχομαι και ταυτίζομαι απόλυτα με την ύλη του σκηνώματος που Με εκφράζει, για να διαχύσω σε Απόλυτη Απειρότητα την Παγγνωσία Μου και να πραγ­ματοποιήσω μεταλλαγή πάνω στη γη.

Ευλογώ τον Ελλαδικό χώρο. Διαχέω την Ύπαρξή Μου με πυρήνες Ζωής αέναους, αυθύπαρκτους, ανανεούμενους συνεχώς από το Άπειρο του Αμόρφου Πατρός. Καθίσταμαι ολοζώντανος παλμός Μετουσίωσης μέσα σε κάθε μόριο ύλης, που αποτελεί τον Ελλαδικό χώρο, το φυτικό, ορυκτό και ζωικό βασίλειο αυτού. Αποπλένω πλήρως όλες τις ποιότητες που διέπουν, δονούν και συνθέτουν τις δομές της ύλης που αποτελεί τον Ελλαδικό χώρο, τις ανακυκλώσεις της ισορροπίας που διέπουν το φυτικό, το ζωικό και το ορυκτό βασίλειο, καθώς και τις διαδρομές των ενεργειών που διαπερνούν το έδαφος και το υπέδαφος του Ελλαδικού χώρου μέχρι το κέντρο της γης, την τροπόσφαιρα, στρατόσφαιρα και ιονόσφαιρα μέχρι το άκρον του ηλιακού συστήματος, στο οποίο υπάγεται η γη.

Μεταλλάσσω ολοκληρωτικά τις ενεργειακές δομές, που σε συνθέτουν Ελλάδα. Μεταλλάσσω ολοκληρωτικά τα ενεργειακά σου αποτυπώματα μέσα στο Σύμπαν. Μεταλλάσσω ολοκληρωτικά, με τη διάχυση του Εαυτού Μου, οτιδήποτε μέχρι τώρα έχεις προδιαγράψει ως μελλοντική πορεία, που σε οδηγεί σε ενεργοποίηση Νόμων, ανάλογη με τις ήδη διαμορφωμένες προδιαγραφές σου, οι οποίες θέτουν σε λειτουργία καταστάσεις δυσαρμονίας, που αποτελούν τροχοπέδη για το Έργο Μου, το Έργο της Ανάστασης του Ανθρώπου. Το μετουσιώνω πλήρως, διά του Εαυτού Μου, που τεμαχίζω, αν και δεν τεμαχίζεται και Τον διαμοιράζω, αν και δεν διαμοιράζεται, σε κάθε σημείο, σε κάθε πόρο και σε κάθε παλμό σου, Ελλάδα. Καθιστώ κάθε τεμάχιό Μου Ολότητα παλμοδονούμενη και Ζωντανή μέσα στους πόρους σου.

Αλλάζω τις ροπές των Συμπάντων σε οτιδήποτε αφο­ρά την πορεία και την εξέλιξή σου, Ελλάδα. Αλλάζω τις ανακυκλώσεις των ενεργειών, που υπάρχουν στο ηλιακά σύστημα, σε οτιδήποτε αφορά την εξέλιξή σου Ελλάδα. Αλλάζω τους τρόπους με τους οποίους αποστέλλεις κυματισμούς στους πλανήτες και στο άμορφο, με τους οποίους επικοινωνείς με τους πνευματικούς Διδασκά­λους, τους Εκπαιδευτές των πνευματικών πεδίων, τις Μητέρες και τους Υιούς, που κατοικούν σε αυτά. Αλλάζω καθετί με Ένα και Μοναδικό στόχο, την ολοκληρωτική μετουσίωσή σου, την ολοκληρωτική καθοδήγησή σου προς την κάθαρση, προς τη φανέρωση του Έργου της Αγάπης και της Αρμονίας.

Ελλάδα, εισέρχομαι στα καίρια προβλήματά σου και προκαλώ σεισμούς στα κατεστημένα σου. Ανατρέπω πλήρως όλες τις θεωρίες, τις οποίες, οι άνθρωποι που σε κατοικούν, υποστηρίζουν. Ανατρέπω όλα τα ιδεολο­γικά συστήματα, τα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οδηγούν την Ελλάδα σε σύγχυση. Ανατρέπω όλες τις αντιθέσεις, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν αντιφάσεις και πνευματικά αδιέξοδα.

Μετουσιώνω ολοκληρωτικά τις δομές της μνησικακίας, της μισαλλοδοξίας και του φανατισμού. Απορροφώ όλες τις ποιότητες της αγανάκτησης και τις καθιστώ προσοδοφόρα ποιότητα συμμετοχής στην ενεργό δράση για την αποκατάσταση της Ισορροπίας, της Αρμονίας, της Ενότητας. Καθιστώ τα βιώματα του Έλληνα, είτε βρίσκεται στον Ελλαδικό χώρο, είτε σε τόπο εκτός της Ελλάδας και επιδρά σε αυτή συνειδητά διαμέσου εξωγενών συνθηκών, βιώματα επίγνωσης, υπευθυνότη­τας, Ένωσης και Προσφοράς. Καθιστώ αυτά τα βιώματα αφετηρία για νέες καταστάσεις πορείας που αφορούν το νου, την καρδιά και τη συνείδηση του Έλληνα πολίτη, μα που αφορούν βασικά το νου, την καρδιά και τη συνείδηση του Ανθρώπου που επιθυμεί να προχωρήσει και να εξελιχθεί.

Εισέρχομαι στη δικαιοσύνη σου, Ελλάδα και εμφανίζω όλους εκείνους που την υπηρετούν, οι οποίοι βρίσκονται ανάξια σε θέσεις. Παρουσιάζω τα ελλείμματα της ηθικής, τα πλεονάσματα της αναλήθειας. Παρουσιάζω ό,τι είναι απαραίτητο να παρουσιαστεί, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζω υποστάσεις κατάλληλες για να στελεχώσουν τις θέσεις αυτές και να αναλάβουν υπεύθυνα καθήκοντα.

Εμφανίζω όλα τα συστήματα, που λειτουργούν κρυφά με σκοπό να καταρρακώσουν την Ειρήνη και την ευταξία εντός του Ελλαδικού χώρου, από οπουδήποτε κι αν προέρχονται και με οποιοδήποτε κάλυμμα κι αν περιφέ­ρονται. Τα διασπώ, τα αποδυναμώνω, τα απενεργοποιώ ολοκληρωτικά, ώστε να είναι ανίσχυρη η δράση τους.

Εισέρχομαι μέσα σε κάθε τμήμα του Ανθρώπου, που αποτελεί το λαό της Ελλάδας. Μεταλλάσσω τις λειτουρ­γίες του, τον τρόπο Ένωσής του με τον Άνθρωπο και το Θεό. Δομώ νέες ισορροπίες εντός του, νέα κατάσταση σκέψης, συνείδησης και ποιότητα συναισθημάτων, προερ­χόμενα από τη Θεία Μου Αγάπη και τη Θεία Μου Ισορροπία.

Εντέλλω εκπαιδευμένες υποστάσεις από τους πνευ­ματικούς χώρους, όπως συνδράμουν στη Μεταλλαγή και Μετουσίωση τμημάτων του Ανθρώπου ομοιοκραδασμικών προς αυτές, που βρίσκονται στη γη. Επιλέγω κατάλληλα σκηνώματα που κατοικούν στην Ελλάδα και αποστέλλω, για να ενσωματωθούν εντός τους, τριακόσιες υποστά­σεις από τα πνευματικά πεδία, εκπαιδευμένες και ικανές να συμμετάσχουν στο Έργο Μου, να αναγνωρίσουν αυτό, καθώς και τον Ιωάννη της Νέας Εποχής.

Ευλογώ τους κυβερνώντες την Ελλάδα. Μετουσιώνω κάθε διάθεση, η οποία δεν εξυπηρετεί το όφελος του Ελληνικού λαού. Μετουσιώνω κάθε παραδρομή της σκέψης και κάθε υπέρμετρη φιλοδοξία, κάθε παρέκκλιση από το σωστό εξαιτίας ιδιοτελών επιδιώξεων. Φέρνω όλους σε εσωτερική κρίση εντονότατη, σε εικοσιτετράω­ρη καθημερινή επιστασία, εμπεριέχουσα εξωτερικές και εσωτερικές καταστάσεις διδαχής. Αποκαλύπτω κρυφά κίνητρα, ώστε κανείς να μη μπορεί να καλυφθεί κάτω από ωραιοποιημένες καταστάσεις. Μετουσιώνω σκληρότητα και ποιότητες, που εκπηγάζουν από την αδιαλλαξία. Ε­νεργοποιώ την κατανόηση, τη συνεργασία, τη συναδέλ­φωση, την Αγάπη.

Ειδικές υποστάσεις πλέον δυναμικές, πλέον κατάλ­ληλες και ενεργοποιημένες, ενσωματώνω, για περίοδο τριών μηνών, μέσα σε όλους τους κυβερνώντες την Ελλάδα, όχι απλώς για να διαποτίσουν, αλλά για να μεταλλάξουν πράγματι όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία τους αποτελούν και δεν συντελούν στην άνοδο και στην εξέλιξη της Ελλάδας, επιτρέποντας και τον ελάχιστο παραγκωνισμό αυτής ή την εισαγωγή της σε καταστάσεις που την πλήττουν με διάφορους τρόπους.

Ευλογώ με την Άπειρη Υπόστασή Μου, με την Άπειρη Ουσία Μου, με την Άπειρη Αγάπη Μου, όλα εκείνα τα στελέχη, όλα εκείνα τα τμήματα του Ανθρώπου που βρίσκονται σε θέσεις της αντιπολίτευσης ή των πολιτικών κομμάτων και με διάφορους τρόπους εξυπη­ρετούν παιχνίδια και αναγκαιότητες της εξουσίας. Μετουσιώνω όλα τα χαμηλά κίνητρα, τα οποία εκδηλώνει η ανθρώπινη υπόσταση. Μετουσιώνω όλες τις ιδέες, που εξυπηρετούντο προσωπικά οφέλη. Μετουσιώνω όλες τις ποιότητες, οι οποίες δεν επιτρέπουν να επέλθει συνταύτιση, Ειρήνη, Αρμονία, Ενότητα. Αποστέλλω και σε αυτές τις υποστάσεις ανάλογα εκπαιδευμένες οντότητες από τους πνευματικούς χώρους, για να πραγματοποιήσουν το έργο της μεταλλαγής εντός τους, παραμένοντας για ίδιο χρονικό διάστημα ταυτιζόμενες με την ύπαρξή τους και ενσωματωμένες στη μορφή τους. Αποκαθιστώ πλήρως την ισορροπία σε αυτή την ενσωμάτωση, για να μην υπάρχουν δυσαρμονικές εκδηλώσεις πάνω στους φορείς.

Ευλογώ τα εκκρεμή θέματα που απαιτούν διευθέτηση και ταξινόμηση. Αφαιρώ από αυτά την όξυνση. Μετου­σιώνω την τραχύτητα και τη σφοδρότητα που οδηγεί μόνο σε συνεχείς αντιπαραθέσεις, σε ποιότητα κατανόησης, συνεργασίας και Ενότητας. Ευλογώ κάθε ιθύνοντα, ο οποίος ηγείται, κατευθύνει και υπηρετεί τις ανάγκες του εργαζόμενου. Μετουσιώνω κάθε διάθεση που στηρίζεται σε προσωπικές φιλοδοξίες. Εμφανίζω ποιότητες Αρμο­νίας, Ισορροπίας από εντός του. Διέπω νου, καρδιά και συνείδηση με νέες δομές ιδεών, που να υπηρετούν πράγματι τον Άνθρωπο και την αναγκαιότητα της απεξάρτησής του από τον εγκλωβισμό στην ύλη, με τρόπους και χειρισμούς που θα του επιτρέπουν να κινείται και να ζει πάνω στη γη με Ισορροπία, Αρμονία και Αυτάρκεια.

Ενεργοποιώ το Σεβασμό προς την ανθρώπινη ύπαρξη, την ανθρώπινη αγωνία και την ανθρώπινη ανάγκη που εκδηλώνει ο λαός, στους ιθύνοντες που κυβερνούν, την αντιπολίτευση και τα κόμματα, μα και σε κάθε ηγέτη, συνδικαλιστικής οργάνωσης στον Ελλαδικό χώρο. Ενερ­γοποιώ το σεβασμό για την Αλήθεια μέσα σε κάθε ύπαρξη που κατοικεί στην Ελλάδα και μέσα από την ενεργοποίηση αυτού του σεβασμού, ανακυκλώνω ποιότητες κατα­νόησης, συναδέλφωσης, επικοινωνίας, που θα επιφέρουν όχι επιφανειακές λύσεις, αλλά πραγματικούς βηματι­σμούς προς την πορεία της ανόρθωσης και της μετάλλαξης. Εισέρχομαι μέσα σε όλες τις αντιθέσεις και καθιστώ αυτές αγωγούς συγκλίσεων, μετουσιώνοντας τις νοητικές ιδέες που επηρεάζουν το λαό, τα κόμματα, τις ηγεσίες και τους ιθύνοντες, καθώς και τις λειτουργίες των συναισθημάτων και των συνειδησιακών βιωμάτων, που δεν επιτρέπουν την ανεύρεση λύσης και ταξινόμη­σης. Ανοίγω δρόμο επικοινωνίας και επίλυσης όλων των αδιεξόδων που ο ανθρώπινος νους έχει δημιουργήσει. Ανοίγω δρόμο και διόδους κατανόησης και συναδέλφω­σης, που θα επιφέρουν σταδιακά ανόρθωση του βιοτικού, κοινωνικού και πολιτιστικού επιπέδου.

Ευλογώ όλους τους τομείς που αποτελούν την πολιτιστική έκφραση της Ελλάδας, για να συντείνουν με όλους τους τρόπους, είτε μέσα από διοργανώσεις είτε μέσα από εκδηλώσεις, στη μεταλλαγή του τρόπου της σκέψης, της εκδήλωσης και συμπεριφοράς του λαού και των κομμάτων.

Καταλύω στο Όνομά Μου το Ένα και Μοναδικό, το Υπερούσιο και Απέραντο, τους κομματικούς διαχωρι­σμούς. Μετουσιώνω μέσα από την ύπαρξη κάθε Έλληνα, ισχυρού ή όχι, επιφανούς ή αφανούς, κατέχοντα καίρια θέση ή συμμετέχοντα στον απλό λαό, την εριστικότητα που διαθλά και παραποιεί το δημιουργικό δυναμικό του Ανθρώπου και τον οδηγεί να ενταχθεί σε φανατισμένες επιμέρους ομάδες. Επιλέγω οντότητες που περιστοιχί­ζουν την κυβερνητική παράταξη και αποστέλλω αυτές σε όμοιας ποιότητας και σημασίας υποστάσεις που ανήκουν σε άλλα πολιτικά κόμματα. Πραγματώνω ενσκήνωση των πρώτων υποστάσεων στα σώματα των δευτέρων και των δευτέρων στα σώματα των πρώτων. Εντέλλω να διαρ­κέσει αυτή η μεταλλαγή ένα μήνα και να καταστεί ενωτική οδός συναδέλφωσης και συνεργασίας, η αφετηρία της πραγμάτωσης του κοινού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα και τον Έλληνα.

Στο Όνομά Μου το Ένα και Μοναδικό ευλογώ την αποκατάσταση της Αρμονίας της Ελλάδας, της εσωτε­ρικής Ειρήνης, όχι διά του απλού εφησυχασμού, αλλά διά της δυναμικής επεμβάσεώς Μου και της δημιουργίας προϋποθέσεων για πραγματική και ουσιαστική πορεία ανόδου και εξέλιξης. Απορροφώ εντός Μου τα κύματα της δυσαρμονίας του Έλληνα, σημαντικού ή άσημου και του τα αποστέλλω μετουσιωμένα ως ώθηση κατανόησης της Αλήθειας, συναδέλφωσης, επικοινωνίας και συμπόρευσης.

Ευλογώ εσένα, Ελλάδα και σε απεγκλωβίζω από τα αδιέξοδά σου, με τομές στα κατεστημένα σου, με επεμβάσεις στη συνήθη ροή των πραγμάτων. Ευλογώ την εξομάλυνση των σχέσεών σου με τις γειτονικές χώρες και την εδραίωση της Ειρήνης ανάμεσά σας και διασφαλίζω τα χερσαία, θαλάσσια και εναέρια σύνορά σου.

Ευλογώ τις καιρικές συνθήκες, ώστε να επιτρέπουν την ομαλή ανακύκλωση της ισορροπίας της φύσης. Ευλο­γώ την ευφορία του εδάφους σου, την ποιότητα και επάρκεια του νερού σου, την αφθονία των αγαθών σου, τη δυνατότητά σου να καταστείς σταδιακά ανεξάρτητη από πιέσεις και εξωγενείς συνθήκες οικονομικών εκβιασμών. Έλκω από όλα τα σημεία της γης στοιχεία απαραίτητα, για να σε καταστήσουν ικανή να παρουσιάσεις οικονομική ανεξαρτησία σταδιακά εμφανιζόμενη. Έλκω από όλα τα σημεία του πλανήτη τις απαραίτητες ποιότητες στη σύνθεση του εδάφους, στην ανακύκλωση των εσωτερι­κών ενεργειών και κοιτασμάτων της γης, ώστε να παρουσιάσεις νέες καταστάσεις. Δημιουργώ προϋποθέ­σεις, ώστε αυτές να τις χειριστούν κατάλληλες οντότη­τες με σκοπό ένα και μοναδικό: την εξέλιξή σου, την ανεξαρτησία σου, την οικονομική σου ακεραιότητα. Σε καθιστώ αδιάβλητη από σεισμούς, ώστε αυτοί να μην καταστούν πληγές για σένα. Σταθεροποιώ το έδαφος σου και τα εσωτερικά σου πετρώματα, ώστε να μην υπάρχουν κατακρημνισμοί εδαφών, καταποντισμοί κτισμάτων, αλλά οι διαφυγές σεισμικής ενέργειας να γίνονται από σημεία του Ελλαδικού χώρου, που δεν θα επιφέρουν ζημιογόνες επιδράσεις ουδεμίας μορφής. Ευλογώ τη θάλασσά σου και καθιστώ αυτή πλούσια σε ποικιλία ψαριών. Μετουσιώνω κάθε στοιχείο ραδιενέρ­γειας ή μόλυνσης, που τείνει επικίνδυνα να επιδράσει στο έδαφός σου, στα νερά και στις θάλασσές σου, στο ορυκτό, στο ζωικό και στο φυτικό σου βασίλειο.

Διαφυλάττω τη δυνατότητά σου να παλμοδονείσαι, Ελλάδα, ελεύθερη και να ακολουθείς ανοδική πορεία εκδηλούμενη μέσα από όλους τους τομείς της δραστη­ριότητας του Έργου Μου.

Ευλογώ κοινωφελή ιδρύματα, επιστήμες και τέχνες, καθετί που εδρεύει και εκδηλώνεται είτε σαν οργάνωση, είτε σαν επιμέρους ενασχόληση στον πληθυσμό σου Ελλάδα. Διέπω τα πάντα με τη νέα ροή, τη νέα ενέργεια της Αγάπης Μου, εντάσσοντάς τα υπό την επιστασία του Θείου Έργου. Αυξάνω το κριτήριο και την αντίληψη κάθε Έλληνα, για να αναζητά την Αλήθεια μέσα από τα πάντα και μέσα από όλες τις διεργασίες της ύπαρξής του σε αυτή να οδηγείται, βήμα με βήμα κι αυτή να παρουσιάζει. Αποκολλώ από τη στασιμότητα τις τέχνες και τις επιστήμες, τη λογοτεχνία και κάθε μορφή κοινωφελούς προ­σφοράς, δίνοντας νέα πνοή στα πάντα, καθιστώντας καθετί συμμέτοχο στην πορεία της ανόδου και της εξέλιξης.

Ευλογώ όσα τέλεσα, για να τελούνται αέναα μέχρι την πλήρη εκδήλωσή τους με αποτελέσματα πάνω στη γη, πάνω στον Ελλαδικό χώρο, με άμεση επίδραση στο χωρόχρονο της σημερινής σου πραγματικότητας, Ελλάδα. Σε ενώνω με τον άρτο που βρίσκεται ενώπιον Μου, ενώνω αυτόν με Εμένα και τον απορροφώ εντός Μου. Ενώνω αυτόν με το Άμορφο του Πατέρα και τον διαμοιράζω στα μόρια της ύλης σου, στα τμήματα του Ανθρώπου που κατοικούν πάνω σε εσένα, σαν παλμοδονούμενα μόρια Ζωής, Απείρου ισχύος Μετουσίωσης.

Καλώ εσένα, Άνθρωπε, να συμμετάσχεις στην ενέργεια αυτή παραλαμβάνοντας τεμάχιο του άρτου εντός σου, όχι σαν μία απλή διαδικασία κατάποσης των υλικών στοιχείων αυτού, αλλά σαν μία ολοκληρωτική συμμέθεξη της Ουσίας σου με την Ουσία Μου και με την εκδηλούμενη ενέργειά Μου, την ενέργεια του Λόγου Μητρός επί γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: