Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ (Παρακαταθήκη)

(Βιβλίο: ΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ Κεφ. 9)

Ως παλμοδονούμενη Άπειρη Αγάπη προς τα πάντα, ως Ενότητα του Παντός, ως Θεία Εκδήλωση επί του κοσμικού πεδίου της ύλης, ανάγω κάθε κυματισμό ανθρώπινο ή γνώση ανθρώπινη, οποιασδήποτε κατάβασης, οποιουδήποτε ανθρώπου από τους παρισταμένους και εμέ του ιδίου, οποιονδήποτε κυματισμό άρνησης, οποιονδήποτε κυματισμό διαχωρισμού, διττότητας, οποιαδήποτε άγνοια, ημιμάθεια ή πλάνη ενέδυσε ή ακόμα ενδύει αδελφούς μου, την ουσία του Πατέρα, τα απορροφώ μέσα στον Έναν Εαυτό, μέσα στην απειρότητα Λόγος - Θεός - Άνθρωπος.

Τα ανάγω σαν δονήσεις, σαν αναπαλμούς, σαν εκδήλωση. Τα μεταστοιχειώνω σε Θεία Απειρότητα Θείου Μεγαλείου, Θείας Εκδήλωσης, Θείου Φωτός, Θείας Αγάπης, Θείας Σοφίας. Ενώνομαι με σένα, Άνθρωπε, για να εκπροσωπήσω το όλον που είμαι, που είμαστε, που είσαι. Ενώνομαι με τα σκηνώματα των παρισταμένων αδελφών μου, ως Ένας Εαυτός Διδάσκαλος - Λόγος - Ιωάννης, ο Άνθρωπος ο εκ της γης ανερχόμενος Λόγος και ενούμενος με τον Έναν Διαχεόμενο Πατρικό Λόγο του Παντός.

Είμαι Εσύ, αδελφέ και αδελφή, είμαι η υπόστασή σου ως εκπρόσωπος του όλου, είμαι και οι ατέλειες και οι δεσμεύσεις σου και οι επιθυμίες σου και οι επιδιώξεις σου. Είμαι τα όνειρά σου, οι ελπίδες σου, η αγάπη σου ή η κακότητά σου. Είμαι καθετί το οποίον εξεπόρευσες και εξακολουθητικά εκπορεύεις, είτε εν γνώσει σου είτε εν αγνοία σου, ως Ουσία Πατρική εκπαιδευόμενη στο κοσμικό πεδίο της ύλης, για να αναχθείς στη Θεότητα του Παντός που προορίζεσαι, που είναι η καταγωγή σου.

Αφαιρώ τις παρωπίδες που εδέσμευσαν τον άνθρωπο, που του περιόρισαν το νου και την καρδιά, τις ιδέες και την αγάπη, που του δημιούργησαν τη διττότητα, και διαχέω μέσα στο χώρο την Πατρική Μου Ευλογία να κατακλύσει την υπόσταση άνθρωπος. Διαχέω την Αγάπη σε απειρότητα κραδασμών ενεργειακής ισχύος, άπειρης ανακυκλούμενης Αγάπης, αποδεσμεύουσας, αναβιβάζουσας, διδάσκουσας, Αγάπης ενώνουσας με τα πάντα. Διαχέω τον κραδασμό της ενότητας του Λόγου – Ανθρώπου, του αναδεικνυόμενου αυτή τη Νέα Κοσμική Περίοδο από το πεδίο της ύλης ως Πρώτος - Άνθρωπος - Λόγος. Τελών εν πλήρει επιγνώσει του καθήκοντος του σεβασμού που πρέπει να διδάξει και να δείξει, να καταδείξει στην υπόσταση Άνθρωπος όπου και αν βρίσκεται, σε οποιαδήποτε κοινωνική τάξη, σε οποιαδήποτε επιμόρφωση, σε οποιαδήποτε εξέλιξη, σε οποιαδήποτε άνοδο ή κατάπτωση. Διαχέομαι εντός σου, άνθρωπε, ως Ενότητα, ως Αγάπη, ως Φως ανέσπερο, ως δωρεά Πατρική, και απορροφώ από το είναι όλων σας κάθε πλάνη, ημιμάθεια ή σκότος, κάθε διδασκαλία η οποία αποκλίνει του Θείου Θελήματος ή κάθε διδασκαλία η οποία εξεπορεύθη σε άλλες εποχές, σε εποχές προετοιμασίας του ανθρώπου, για να δεχθεί την αυτούσια διδασκαλία, την αυτούσια εκδήλωση του Λόγου.

Απορροφώ τις κακώσεις σου, αδελφέ άνθρωπε, τους πόνους σου, την αστοργία που τυχόν επέδειξες στον Εαυτό σου, την έλλειψη Θείας Γνώσης, την έλλειψη ενδιαφερόντων πέρα από την ικανοποίηση την ατομική, του εγωισμού και της φιλαυτίας σου. Απορροφώ τις παραβάσεις των Θείων Νόμων της Θείας Δικαιοσύνης. Απορροφώ τις δεσμεύσεις σου, τα εισπορεύομαι ως Ένας Εαυτός Άνθρωπος - Λόγος - Θεός. Τα ανάγω μέσα στην Πηγή Μου, μέσα στην Άπειρη τροφοδοσία του Παντός, μέσα στην Άπειρη Πηγή της τροφοδοσίας και συντηρήσεως και αναγωγής των όντων. Τα μετουσιώνω σε κραδασμούς αγάπης, σε κραδασμούς Θείας Γνώσης, σε κραδασμούς ελευθερίας, γαλήνης, ισότητας, σε κραδασμούς πληρότητας, σε κραδασμούς ενδιαφέροντος για την πνευματική ανάδειξή σας, σε κραδασμούς των Θείων Τελείων εκδηλώσεων του Παντός, και τα διαχέω σε σας πάλι, άνθρωποι αδελφοί, να σας κατευθύνουν ως υποστάσεις, να κατακλύσουν την υπόστασή σας την πνευματική μα και τη σαρκική, να κατακλύσουν την αναπνοή σας, τα όργανά σας, τις λειτουργίες σας, το νου σας. Να κατακλύσουν κάθε εκδήλωσή σας, κάθε κίνησή σας, ώστε κάθε εκδήλωσή σας, κάθε παλμός σας, να οδηγείται από την Τελειότητα στην Τελειότητα.

Διαχέω τη Χάρη μου ως Διδάσκαλος - Λόγος - Ιωάννης, ως ο Νέος Κοσμικός Αγγελιαφόρος της γης, και μεταφέρω σε όλους σας την Πατρική Χάρη και Ευλογία, καθιστώ όλους, όσοι μέχρι τώρα δεν έχουν λάβει τέτοια Χάρη, μαθητές του Λόγου, ακολούθους του Λόγου, Διδασκάλους του Λόγου. Έλκω προς τα έξω σε φανέρωση τη Χριστική Χάρη του Λόγου μέσα από τις υποστάσεις σας. Αναδεικνύομαι μέσα από έναν έκαστον εξ υμών ως Υπερούσια Αγάπη, ως Ενότητα, ως Ταυτότης με τις υποστάσεις σας. Σας διαχέω την ισορροπία μου, την ισορροπία των δυνάμεων, την ισορροπία του Θείου Είναι, την ισορροπία του Ενός Εαυτού, την Αγάπη την Άπειρη, ως Ροή και Διάχυση σε κάθε παλμό σας, σε κάθε αναζήτησή σας, σε κάθε εκδήλωσή σας, στο φρόνημά σας, στις ιδέες σας, στο λόγο σας, στις εκφράσεις των χεριών σας.

Αναδεικνύω όλους μαθητές του Λόγου και σας ευλογώ με την Πατρική Ευλογία και εξουσία της αναγνώρισης της Χάριτος που σας εδόθη εκ του Πατρός μου και σας διοχετεύω τις ανάλογες διδασκαλίες για να εκπαιδευτείτε, για να μετουσιωθείτε ολοκληρωτικά σε Αγάπη και Φως, που είναι ο προορισμός σας, για να καταλάβετε τη θέση που σας ανήκει, τη θέση Θεού εν Θεώ, τη θέση εκδηλούμενου Λόγου - Διδασκάλου μέσα στην Άπειρη Δημιουργία.

Απορροφώ στο Είναι μου οποιονδήποτε κραδασμό υπάρχει μέσα στο χώρο που δεν είναι Ευλογία, που δεν είναι Αγάπη Τέλεια, που δεν είναι Ροή Θείων Ιδεών, που δεν είναι αναπαλμός του Άπειρου Λόγου, και τα μετουσιώνω όλα στη μία Αγάπη, στην Απειρότητα της Ροής της Θείας Αγάπης, μέσα στην οποία ως Διδάσκαλος της Αγάπης σάς εισάγω, για να λάβετε μέρος στην αναδημιουργία όχι μόνο της γης, αλλά στην αναδημιουργία των συμπάντων, όλων των κόσμων της δημιουργίας, γιατί η δημιουργία και ο άνθρωπος είναι μία ενότης, όπως είναι δημιουργία και άνθρωπος και Θεός Πατέρας Δημιουργός μία Ενότητα, Έν, εκδηλούμενον ποικιλοτρόπως, το οποίο διαμορφώνει τις υποστάσεις και διαμορφώνει τρόπο ζωής και εκδηλώνει διδασκαλία Σοφίας, διδασκαλία προορισμένη, ίνα ακολουθήσουν οι μαθητές του Λόγου, ίνα καταστούν Λόγοι - Διδάσκαλοι, εκδηλούμενοι Χριστοί, και να επανέλθουν ως Χριστοί - Λόγοι μέσα στη μία Θεότητα, μέσα στην πανταχού Παρουσία του Άμορφου Θεού.

Ενδύομαι την πλάνη σας, ενδύομαι τις ατέλειές σας, ενδύομαι το διαχωρισμό σας, ενδύομαι κάθε έλλειψη αγάπης ή ενδιαφέροντος για την αναγωγή σας, για την εκπαίδευσή σας, τα αναλαμβάνω ως βάρη μου, εκπροσωπώντας την ολότητα άνθρωπος, και τα μετουσιώνω μέσα μου, μέσα στην απειρότητά μου ως Λόγος. Τα εναρμονίζω με το Παν, τα εναρμονίζω με τη Θεία Διδασκαλία, με τη Θεία Τελειότητα, με τη Θεία Απειρότητα του Θεού - Λόγου, και τα διαχέω σε σας, αγαπημένοι μου, σαν βοήθεια, σαν ενίσχυση σε κάθε σας προσπάθεια, σαν ώθηση για τελειοποίηση, σαν αναγωγή για την ταύτιση του καθενός και όλων μαζί με τον Έναν Άνθρωπο, με τον εκδηλούμενο Θεό.

Δέομαι, αδελφοί, για καθετί, για κάθε ιδέα, όχι μόνο δική σας αλλά της απειρότητας του Ανθρώπου, δέομαι για κάθε επιθυμία για την εκπλήρωση της δικαιοσύνης και της ισότητας πάνω στη γη, πάνω στους πλανήτες του σύμπαντος. Δέομαι για τους ασθενείς και αδυνάτους. Δέομαι για τους κωφεύοντες στις Θείες παρορμήσεις του Έσω Εαυτού τους. Δέομαι για τους πόνους σας, για τις θλίψεις σας, για τα προβλήματά σας. Δέομαι για τη ζωή σας. Δέομαι για τις λειτουργίες σας, τις λειτουργίες του πνευματικού σας «Είναι» μα και τις λειτουργίες του σώματός σας. Δέομαι για καθετί που απασχόλησε το νου σας, για καθετί που απασχολεί την καρδιά σας, για καθετί που αναπνέει η υπόστασή σας και εκφράζει.

Η Άπειρη Παρουσία, η Άπειρη Παντοδυναμία και Σοφία Ελεεί και Συγχωρεί τα πάντα, τροφοδοτεί με νέες ιδέες, τροφοδοτεί τα πάντα με νέες καταστάσεις. Ό,τι απορρόφησα και ό,τι ενεδύθην προσφέροντας τον Εαυτό μου εις Θυσίαν, το συμπληρώνω σε ωραιότητα και σε Νομοτέλεια Θεία, ώστε να εκφράζει η κάθε αίτηση και η κάθε επιθυμία τη Θεία Άπειρη Τελειότητα, τη Θεία Άπειρη Νομοτέλεια. Συμπληρώνω τις δεήσεις να έχουν καλλιέπεια, να έχουν συναισθήματα διαυγή, πλήρη, να έχουν ιδέες κρυστάλλινες, διαυγείς, κατασταλάγματα Σοφίας Θείας, και όλα αυτά τα ανάγω στη Θεότητα του Λόγου και τα Ευλογώ και τους διαχέω απειρότητα κραδασμών, να καταστούν Αλήθεια, Λόγοι, να καταστούν εκδήλωση της άπειρης τελειότητάς σου, Άνθρωπε, της άπειρης υποστάσεώς σου. Τα ευλογώ να καταστούν Αλήθεια και Φως, τα ευλογώ να καταστούν Αγάπη και να διαχυθούν μέσα στην υπόσταση του καθενός από όπου εξεπορεύθηκαν ως ιδέες ή επιθυμίες ή καταστάσεις. Ευλογώ την ανάδειξη του πνεύματος και της ψυχής σου, άνθρωπε, στα πεδία της Θείας Τελειότητας, στα πεδία της Θείας Ισορροπίας, στα πεδία της Θείας Αρμονίας και του Θείου Κάλλους, ώστε η ψυχή και το πνεύμα Σου, Άνθρωπε, να ενωθούν για να καταστούν Ενότης, να καταστούν πνευματικές μονάδες, να καταστούν Απειρότητα, Εαυτός - Λόγος, διαχεόμενος στα σύμπαντα, διδάσκων Λόγος, διαχέων την Εαυτού διδασκαλία στους κόσμους τους άπειρους, όπου εισέτι δεν ενεφανίσθη ο Διδάσκαλος Χριστός, ίνα διδάξει την Απειρότητα του Θεού, του Θεού Δημιουργού.

Δέομαι για τις γυναίκες αδελφές Μου. Καλώ από τους πνευματικούς χώρους τους δυναμένους να παραστούν με την άδειά σου, Πατέρα, ενεργώ ως Λόγος συμπαντικός και ανοίγω τη Ροή Σου μέσα σε όλες τις υποστάσεις αδιακρίτως, ίνα ακουστεί η φωνή του Λόγου στα σύμπαντα, ίνα διαχυθεί η Αγάπη, το Έλεος, ίνα διαχυθεί η Θεία Σοφία, ίνα γίνει η ανακαίνιση των υποστάσεων, ίνα καταστεί έκδηλη η παρουσία της Θεότητας επί της γης, ίνα καταστεί έκδηλο το Θείο Θέλημα της ενώσεως του Παντός. Διαχέω σε όλα τα πεδία την αρμονία Μου, την αρμονία ως Λόγος - Εαυτός – Διδάσκαλος, και καλώ τους κεχρισμένους Διδασκάλους του «Είναι», τις κεχρισμένες Μητέρες, όλα τα πνεύματα τα οποία δεν έχουν ιδιαιτέραν απασχόλησιν την ώρα αυτή, ίνα παραστούν στη Μυσταγωγία του όλου, του όλου ανθρώπου και Θεού, στη Μυσταγωγία του Παντός, στη Μυσταγωγία της Ζωής και της Ανάστασης, στη Μυσταγωγία της ύπαρξης του Ενός Εαυτού, της διάχυσης, της Αγάπης και της Αρμονίας.

Σας χαιρετώ, αδελφοί Λόγοι, σας εναγκαλίζομαι, αδελφές Μητέρες. Εναγκαλίζομαι υποστάσεις αγαπημένες. Καλώ αντιπροσωπείες αγγελικών δυνάμεων από τους πλανήτες του σύμπαντος να παρασταθούν στην εκδήλωσή Μου, καλώ από τα Τάγματα του Ιωάννη αγγέλους, όσους δεν έχουν απασχόλησιν, καλώ πρεσβυτέρους και πρεσβυτέρες, καλώ διακόνους, καλώ τα πνεύματα που εβαπτίσθηκαν εις Χριστόν, καλώ όλους τους πρώην Εβραίους που κατέστησα Χριστιανούς, καλώ τους Τούρκους που κατέστησα Χριστιανούς, καλώ το Αιγυπτιακό ιερατείο το παλαιό που εξεδήλωσε Σοφία, καλώ Ορθόδοξους και Καθολικούς και Διαμαρτυρόμενους και πάσης τάξεως άνθρωπο, πάσης θρησκευτικής αποχρώσεως, και σας Ευλογώ όλους και σας ενώνω μέσα στη διαφάνεια του Παντός, μέσα στη διαφάνεια του Λόγου, μέσα στη συμπαντική ισορροπία του Λόγου. Σας καθιστώ Ένα με Εμέ, με τον Πατέρα, με τον Λόγο - Χριστό και Μητέρα - Θεοτόκο. Σας καθιστώ Ένα με το Σύμπαν, σας καθιστώ Ένα με τον Άνθρωπο, ίνα μεταλαμπαδεύσετε τη χάρη Μου, τη χάρη σας, την αγάπη σας, την ευλογία σας μέσα στα πάντα, μέσα σε κάθε ύπαρξη, όπου κι αν βρίσκεται, απελευθερώνοντας τους δεσμώτες της ύλης, τους δεσμώτες των παραπτωμάτων, τους δεσμώτες που παραποίησαν την Αλήθεια και τη Θεία Δικαιοσύνη. Διαχύστε την αγάπη σας και τη Θεία Ενέργεια την Πατρική και την Πατρική Μου Ευλογία μέσα στις υποστάσεις που κατάκεινται, μέσα στις υποστάσεις που είναι ακόμα δεσμευμένες, μέσα στις υποστάσεις που δεν βλέπουν και δεν ακούν, που δεν εγνώρισαν την αγάπη, μέσα στις υποστάσεις που δεν κατανόησαν εισέτι την έννοια του Πλησίον και της Ενότητας. Διαχέω τον Έναν Δημιουργικό Παλμό, τη Μία Δημιουργική Δόνηση μέσα στα πάντα που είστε, αγαπημένοι αδελφοί.

Η στοργή Μου, ο διαχεόμενος κραδασμός της Ενότητας ας κατακλύσει τη γη, την επιφάνεια, ας εισχωρήσει κάτω από την επιφάνεια, στο υπέδαφος, ας μετουσιώσει την ατμόσφαιρα στη γη, ας μετουσιώσει τη στρατόσφαιρα και την ιονόσφαιρα, δημιουργώντας σταθμούς εκπομπής Θείων, ανανεουμένων και αναπαλλομένων αενάως κραδασμών φωτός, γαλήνης, ισορροπίας, Θείας ενότητας του Παντός.

Διαχέω την Αγάπη Σου, Μητέρα – Θεοτόκε, σε όσες γυναίκες απώλεσαν τον προορισμό τους, σε όσες γυναίκες έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης, σε όσες γυναίκες υπεστάλη η Ουσία τους, υπεστάλη η προσωπικότητα και η ατομικότητά τους, τις ελευθερώνω από την κατάκρισή μου ως Εαυτός, από την κατάκριση παντός ανθρώπου, τις ελευθερώνω από την κατάκριση του εαυτού τους, τις λύω, τις καθιστώ ελεύθερες, θέτω μέσα στην ψυχή τους τη Θεία Σου Μορφή, Μαρία - Θεοτόκε, θέτω μέσα στο νου τους το Θείο Σου Μεγαλείο, τη Θεία Σου Αγάπη μέσα στην καρδιά τους, να τις δονεί, να τις ενώνει με τα πάντα, να τις σώζει. Κονιορτοποιώ τις ιδέες εκείνες που εκπορεύουν οι άνθρωποι και προσπαθούν να επιβληθούν εκμεταλλευόμενοι υπάρξεις αδελφών Μου γυναικών, τις ψυχές που βρίσκονται στη γη. Δίνω δυνάμεις σε όσες τολμούν να διαρρήξουν τα δεσμά τους, σε όσες τολμούν να διαρρήξουν τον τρόπο ζωής τους και να τον αλλάξουν. Δίνω δυνάμεις και μαχητικότητα, δίνω άπειρες ιδέες για να μπορέσουν μ’ αυτές τις ιδέες να ολοκληρωθούν, να εξαγνισθούν, να ενωθούν με τα πάντα.

Επιδρώ δι’ απείρων Δυνάμεων ενεργειακής ισχύος, δι’ απείρου Φωτός και Αγάπης από την αέναη ροή, μέσα στα ψυχιατρεία όλης της γης. Επιδρώ σε κάθε οντότητα καθηλωμένη, μέσα στους τοίχους των σανατορίων και των ασύλων ανιάτων, ως και των κωφαλάλων, μέσα στα ιδρύματα που λέγονται νηπιακοί σταθμοί, μέσα στα γηροκομεία, μέσα στα βρεφοκομεία. Ελεώ και συγχωρώ, το γαρ Έλεος Άπειρον, όσο η Απειρότης του Πανάγαθου Θεού. Διαχέω την Αγάπη σου, Πατέρα. Παρακαλώ τους κόσμους του σύμπαντος και τη γη, τους ήλιους και κάθε ενδιαίτημα υποστάσεως όλων των κατηγοριών, είτε υλικούς πλανήτες, είτε πνευματικούς πλανήτες, να αποστείλουν στον δεόμενο Άνθρωπο - Λόγο τον παλμό της Αγάπης τους, να ενωθούν μαζί Μου και να αποτείνουν στην Άναρχη Θεότητα τη δέηση και ικεσία των προσκυνούντων κόσμων στο Άπειρο και απερίγραπτο Μεγαλείο του Θεού - Πατέρα - Δημιουργού.

Υπέρ της Σωτηρίας του Ανθρώπου, υπέρ της Αναστάσεως του Ανθρώπου, υπέρ της καλλιέργειας των όντων, υπέρ της εξευγενίσεως των ψυχών, υπέρ της ανόδου του Ανθρώπου - Λόγου ως Τριαδικού Θεού μέσα σε ολόκληρη την δημιουργία και να εκδηλωθεί ως Λόγος Τρισυπόστατος Θεός, μεταφέρων την αγγελία της Αγάπης, μεταφέρων την Θεία Σοφία, μεταφέρων τα διδάγματα του όλου Θεού μέσα σε ολόκληρη την δημιουργία, μέσα σε όλα τα όντα.

Καλώ Χερουβείμ και Σεραφείμ, καλώ αγγελικές Δυνάμεις, Θρόνους και Κυριότητες και Εξουσίες και παρακαλώ να διαχύσουν την αγάπη τους, την ακτινοβολία τους μέσα στα πάντα, μέσα στους κόσμους, μέσα στους αδελφούς μου που παρίστανται, να τους βοηθήσουν να αναγεννηθούν, να τους βοηθήσουν να έχουν ισορροπία. Αναγεννώ τις υποστάσεις που παρίστανται πλησίον μου, τις αναγεννώ ως γέγραπται, ίνα γεννηθούν άνωθεν, εξ ύδατος και Πνεύματος Αγίου, ίνα αναγεννηθούν εξ Αγάπης, εκ του Λόγου του Δημιουργικού, ίνα καταστούν η εκδηλούμενη Τελειότητα, η χιλιοπρόσωπη και χιλιοεκδήλωτη Αγάπη του Θεού Πατέρα, ίνα καταστούν η προέκτασις των χειρών του Θεού, η προέκτασις των χειρών της περιθάλψεως. Απορροφώ απ’ όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων που εμνημόνευσα τα λάθη του παρελθόντος τους, τις δεσμεύσεις τους, την αδράνεια, την άγνοια του νου τους, την έλλειψη Αγάπης, την αδιαφορία τους, την πλάνη, την ημιμάθεια, το σκότος που τους καλύπτει. Διασπώ τα τοιχώματα του νου τους και ελευθερώνω το νου τους στη Θεία Απεριόριστη Τελειότητα, διασπώ τους πάγους και με την πύρινη Ροή της Αγάπης λιώνω τους πάγους και την αδιαφορία που υπάρχει γύρω από την καρδιά σου, άνθρωπε, να διαχυθεί ο ένας Εαυτός - Λόγος μέσα στην κάθε υπόσταση και να ανασύρει την Τελειότητα, τη δομή της Νέας Κοινωνίας των Τελείων Ανθρώπων που θα περιπατούν επί της γης, ως δείγμα εκδήλωσης της Νέας Κοσμικής Περιόδου.

Έλκω δυνάμεις απεριόριστες από τη Θεία Άπειρη Παρουσία, από τη Θεία Άπειρη Παντοδυναμία, και ευλογώ όλους όσοι χρησιμοποιούν ναρκωτικά πάνω στη γη. Αποκαλύπτω τους εμπόρους του θανάτου, τους αποκαλύπτω στις αρχές των κρατών, στις αρχές που έχουν ως κύριο μέλημα την πάταξη των ναρκωτικών. Διαχέω Φως μέσα στο νου των υποστάσεων που υποφέρουν, διαχέω συναισθήματα μέσα στο ψυχικό τους είναι και δημιουργώ καταστάσεις καινούργιες αποδέσμευσης. Διαχέω την ελπίδα μέσα σε όλους, διαχέω την αγάπη Μου, την ανωτερότητα των Θείων Ιδεών Μου, διαχέω την επιθυμία για αποτοξίνωση, για απομάκρυνση, για απελευθέρωση. Διασπώ τα κυκλώματα του εμπορίου των ναρκωτικών σε ολόκληρη τη γη. Θέτω τους εμπόρους σε αντιδικία και σε ασυμφωνία, μέχρις ότου αλλάξουν ιδέες, αλλάξουν επαγγέλματα, αλλάξουν τρόπο ζωής. Τους αποδεσμεύω και τους απομακρύνω από την επιρροήν την οποίαν ασκούν επί των ανθρώπων. Ελευθερώνω την κάθε υπόσταση. Ευλογώ τα μάτια τους να βλέπουν καθαρά με ακτίνες Φωτός και Ελέους, συμπληρώνω Εγώ τη σκέψη του καθενός, όπου είναι ατελής, συμπληρώνω τα συναισθήματα των ψυχών που δεν δύνανται να ολοκληρώσουν συναισθήματα Αγάπης και Ενότητας, τα συμπληρώνω Θεία Πατρική Αδεία, Θεία Δυνάμει, με συναισθήματα Αγάπης του Λόγου - Μητέρα, για όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων, να αναζητούν τη θαλπωρή της Αγάπης, τη θαλπωρή της οικογένειας, τη θαλπωρή της Ενότητας.

Δέομαι για τις εκκλησίες των διαφόρων θρησκειών, να ενωθούν μεταξύ τους, διότι Είς ο Διδάσκαλος και Μία η Διδασκαλία του Παντός. Διασπώ τα εμπόδια, καταθρυμματίζω τους περιορισμούς, αφαιρώ τις παρωπίδες, ενεργοποιώ τον Λόγο μέσα στις υποστάσεις του κάθε ιερατείου, οποιονδήποτε βαθμό έχει και αξιώματα, να μην έχουν περιορισμούς, να ανακαινισθούν εκ του Φωτός και της Αγάπης. Ανάγω όλους τους ιερωμένους, όλων των δογμάτων και όλων των εκκλησιών, ένα σκαλοπάτι υψηλότερα κάθε ημέρα, επί έναν μήνα. Προκαλώ ζυμώσεις έντονες σε αρχιερείς, να δώσουν το παρόν στη Νέα Κοσμική Διδασκαλία χωρίς να δεσμεύονται και χωρίς να διώξουν τους Νέους κήρυκες τους επιφορτισμένους να μεταφέρουν τα διδάγματα της Αγάπης στο κοσμικό πεδίο της ύλης, σε όλη την ανθρωπότητα. Προκαλώ δονήσεις, σεισμούς εν ανάγκη, για να ξεφύγουν από τον περιορισμό τους, διασπώ τις επαγγελματικές τοποθετήσεις οποιασδήποτε κατηγορίας ιερωμένου, τον καθιστώ υπηρέτη, ως είναι το Θείο Θέλημα, ως είναι εγγεγραμμένο στα Ευαγγέλια του Λόγου, υπηρέτη των αδυνάτων, των πτωχών, των αγραμμάτων, των αδαών, των πεφιλημένων Μου αδελφών, των ομοουσίων αδελφών. Ευλογώ την ανάδειξή Μου μέσα από σκηνώματα ιερωμένων.

Ευλογώ τους γεωργούς της γης, τους χειρώνακτας και μη. Ευλογώ τα χέρια που δούλεψαν σκληρά για να αποδώσει η γη καρπούς διά την διάθρεψη του πληθυσμού της. Αποκαθαίρω τα χέρια τους και τα σφραγίζω με έναν Πύρινο Σταυρό. Ευλογώ τους καλλιεργητάς των δένδρων, των κήπων. Ευλογώ τους καλλιεργητάς εκείνους που προσδίδουν ομορφιά και κάλλος μέσα στη δημιουργία του ανθρώπου της γης, ώστε να γίνεται η ζωή του ομορφότερη, ανετότερη, ώστε να γνωρίσει ο άνθρωπος τα αρώματα, τα χρώματα, τη δημιουργία του Πατέρα του, τους καρπούς των δένδρων. Ευλογώ τα δένδρα να μη σταματήσουν να τροφοδοτούν τον άνθρωπο. Ευλογώ τη θάλασσα και τους Ωκεανούς, να αναπαράγεται συνεχώς η ζωή η ενυπάρχουσα εντός αυτών. Ευλογώ τα Ρεύματα τα ενυπάρχοντα στους ωκεανούς να μην αλλάξουν πορεία συνεπεία κοσμικών γεγονότων. Ευλογώ τους πάγους που ευρίσκονται στους πόλους, να μη δημιουργηθεί τήξις απρόοπτη. Διαλύω οποιαδήποτε ενέργεια ανθρώπινου νου ή ανθρώπινου λόγου, ο οποίος προσπάθησε ή προσπαθεί με διάφορους πειραματισμούς να επιδράσει επί των καιρικών μεταβολών της γης και να δημιουργήσει αναταραχή στην παγκόσμια οικονομία.

Ευλογώ τους κυβερνήτες των κρατών, τις κυβερνήσεις όλες, να διαχέουν Αγάπη στη γη, να διοικούν με Δικαιοσύνη, να επιλύουν τις υφιστάμενες διαφορές μεταξύ των και των κρατών με Ειρήνη, με Αγάπη, με αλληλοκατανόηση. Ευλογώ τους ιθύνοντας των ιδρυμάτων κοινής ωφελείας, να διοικούν σωστά, με Αγάπη, με καλοσύνη, με ευπροσηγορία, με καταδεκτικότητα, με απλότητα, με έναν αέναο εναγκαλισμό προς τους πάντες και τα πάντα, και καταστέλλω οποιαδήποτε τυχόν ιδιοτέλεια, φιλαυτία ή εγώ ενυπάρχει σ’ αυτούς. Αντικαθιστώ τους μη ικανούς με ικανότερους, με συμβούλους Αγάπης, με συμβούλους Θείας Δικαιοσύνης. Διαχέω, μα τι μπορεί να διαχέει ένας Θεός, τον Εαυτό Του, τη Θεία Δημιουργική Δύναμη, τη Θεία Δημιουργική Δραστηριότητα, το Θείο Δημιουργικό Κάλλος, την Απειρότητα των Δυνάμεων και των Παλμών, μέσα στην ανθρωπότητα της γης. Να αναγεννηθεί με νέους παλμούς, με νέους ορίζοντες, χωρίς κακότητα, χωρίς απληστία, χωρίς ιδιοτέλεια, με συναδέλφωση, με Ενότητα, με Αγάπη, για να καταλάβει ο καθένας τη θέση για την οποία προορίζεται.

Αγαπημένοι μου, κάθε αίτηση που κάνατε στη διάρκεια της εκδήλωσής Μου, αγαπημένοι αδελφοί που βρίσκεστε σε σάρκα, μα και αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές που παρευρίσκεστε σαν πνευματικές υποστάσεις, ο Θεός - Πατέρας μα και ο Υιός - Λόγος ευλογούν κάθε αίτησή σας, κάθε δόνηση, κάθε παλμό σας που έχει σκοπό την αναγωγή έστω και μιας υπόστασης.

Ευλογώ την Άναρχο Βουλή που εκπορεύει στον κόσμο την Ενότητα, που εκπορεύει στον κόσμο το Θείο Θέλημα και τη Θεία Αγάπη. Ευλογώ την άρνηση που εξαποστέλλεται στη γη, καλώ αρχηγούς εκπεσόντων αγγέλων, αρνητικά τουτέστιν πνεύματα, συνοδεία Χερουβείμ και Σεραφείμ, τα θέτω σε κώδωνα Φωτός ίνα μη η εκπεμπόμενη ακτινοβολία τους επιδράσει σε καμία υπόσταση.

Στο Όνομά Σου, Πατέρα Μου, ευλογώ τις υποστάσεις που υπηρέτησαν το Θείο Σχέδιο της αναγωγής των όντων. Ευλογώ τις υποστάσεις να αναχθούν ως Θεία Ουσία στον Θείο Προορισμό τους. Τους διαχέω Φως από την απειρότητά Σου, Λόγε - Άνθρωπε, τους διαχέω Αγάπη, Ισορροπία και Γαλήνη, αποπλύνω τους οφθαλμούς των τους πνευματικούς, να δουν το Φως, να δουν τον εαυτόν τους πώς ήταν και για πού προορίζονται.

Αγαπημένοι μου, ο Δρόμος είναι Ένας και Μοναδικός. Είναι η Αγάπη, η Θεία Νομοτέλεια του Παντός. Ήρθα στη γη να σας φέρω το μήνυμα της συναδέλφωσης και ενοποίησης των πάντων. Ήρθα στη γη να σας φέρω το μήνυμα της επαναστροφής, της επαναγωγής του ανθρώπου στην Πηγή του και της ένωσης και ταύτισής του με τον Θεό - Πατέρα. Ήρθα στη γη μεταφέροντας τα μηνύματα και τη διδασκαλία της Νέας Εποχής, να σας μεταφέρω Χάρη και Ευλογία και Εξουσίες τις οποίες για πρώτη φορά γνωρίζουν οι άνθρωποι και έλαβαν την άδεια να χειρίζονται.

Ενώνω τον άνδρα και την γυναίκα, το θετικόν και αρνητικόν. Γιατί εκπροσωπώ το όλον του ανθρώπου. Ως Διδάσκαλος Ιωάννης, είμαι ενωμένος με τον Διδάσκαλο - Λόγο - Μητέρα - Ελένη. Είμαι ενωμένος με τον Λόγο - Χριστό και Μαρία τη Θεοτόκο, με τον Άναρχο Πατέρα. Σας μεταφέρω την Ευλογία της Τριαδικότητας του Θεού, την Ευλογία της Ενότητας, την Ευλογία του Θεού - Πατέρα.

Υπέρ όσων εδεήθην και υπέρ της τελέσεως και εκπληρώσεως αυτών, υπέρ πάντων των παρισταμένων αδελφών μου, δι’ έναν έκαστον ονομαστικώς, υπέρ των νέων αδελφών μου που προσήλθαν, υπέρ της Μητέρας ΤΕΡΕΖΑΣ, υπέρ της Μητέρας Έλλης Βασιλικής, υπέρ της Μητέρας ΜΑΡΙΑΣ όπου βρίσκεται, σε όποιο σκήνωμα, σε όποια υπόσταση για να μπορεί να εκδηλωθεί, υπέρ όσων απεσκίρτησαν από το έργο Μου και απεμακρύνθησαν, υπέρ πάντων εκείνων οι οποίοι με βοήθησαν στο έργο Μου, υπέρ πάντων εκείνων οι οποίοι με επολέμησαν στην εκδήλωσίν Μου, με εσυκοφάντησαν με διάφορους τρόπους και προσπάθησαν να αμαυρώσουν το πρόσωπό Μου και το έργο Μου.

Υπέρ της κυκλοφορίας των βιβλίων, των περιεχόντων τις Θείες Διδασκαλίες της Νέας Κοσμικής Περιόδου.

Υπέρ της Μητέρας Ελισάβετ σε οποιοδήποτε σκήνωμα κι αν είναι.

Ευλογώ τον αδελφό μου Ηλία, του διαχέω δυνάμεις από την Άπειρη Παντοδυναμία του Λόγου - Θεού. Του διαχέω αυτοπεποίθηση, διάκριση πνευματική, αγάπη, καλοσύνη, ισορροπία, στοργή προς τους γονείς του.

Υπέρ εκείνων που δεν έχουν κανέναν να τους ενθυμηθεί, υπέρ εκείνων τους οποίους δεν ενεθυμήθην.

Χρησιμοποιώ το χέρι Σου, Θεέ - Παντοκράτορα, χρησιμοποιώ το χέρι Σου, Λόγε - Χριστέ, που φέρει τον τύπο των Ήλων, και τα ενώνω με το δικό Μου, χρησιμοποιώ το χέρι Σου, ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ, ως Ένα χέρι εκπροσώπου Διδασκάλου - Λόγου. Ευλογώ και καθαγιάζω το περιεχόμενο του Ποτηρίου της Αγάπης, το περιεχόμενο του Ποτηρίου της Ζωής και της Ανάστασης, το καθιστώ παλλόμενο Φως, Ροή Αγάπης, Αιωνιότητα, Απειρότητα, το καθιστώ ΕΙΝΑΙ και Θεία Ουσία παλλόμενη στους κόσμους και μέσα στις υποστάσεις εκείνες που στερούνται Θείου σπινθήρος, το καθιστώ Τελειότητα, Αρμονία, Ενότητα, το καθιστώ Αλήθεια, Δικαιοσύνη, Σώμα και Αίμα του Διδασκάλου, είτε λέγεται Διδάσκαλος Ιωάννης, είτε λέγεται Διδάσκαλος - Μαρία - Θεοτόκος ή Λόγος – Χριστός, διότι οι πάντες ταυτίζονται στο Έν, διά του εκπροσωπούντος τη Νέα αυτή Κοσμική Περίοδο το Πατρικό Θέλημα. Ευλογώ και καθαγιάζω την αγάπη με αγάπη, τη θυσία με θυσία, το Είναι με το Είναι και συμπεριλαμβάνω και το μη είναι. Το καθιστώ δύναμη, μαχητικότητα, διάκριση, λειτουργικότητα αγάπης και προσφοράς προς τα πάντα.

Λάβετε φάγετε, τούτο εστί το σώμα μου το υπέρ υμών θυσιαζόμενον εις άφεσιν αμαρτιών. Υπέρ της επανόδου σας στην Πατρική Εστία, υπέρ της αποδεσμεύσεώς σας, υπέρ της αιωνίου σας ζωής, υπέρ της αναστάσεως παντός Ανθρώπου. Πίετε εξ αυτού πάντες. Τούτο εστί αγάπη, τούτο εστί η Ζωή και η Ανάσταση των όντων. Τούτο εστί η ενότητα του Παντός. Διαστέλλω το Ποτήριο τούτο, σε απειρότητα, και το καθιστώ μη αλλοιούμενον, ουδέ φθειρόμενον, ουδέ δαπανώμενον, αλλά παρεχόμενον διά την σωτηρίαν του ανθρώπου, όπως διδάσκει την ενότητα του Παντός, την ενοποίησιν του ανθρώπου, τον αναβιβασμόν των υποστάσεων εις τα πεδία του Λόγου.

Ενεργοποιώ την Χριστικήν Χάριν σ’ όλες τις υποστάσεις και έλκω αυτήν προς εκδήλωσιν. Ευλογώ το νου κάθε υπόστασης. Αφαιρώ προσκόμματα ύλης, υλικά παραπετάσματα, άτινα εισεχώρησαν στο νου της υποστάσεως. Αφαιρώ τάσεις εκδίκησης, τάσεις κατακτήσεως, τάσεις υποδουλώσεως από πάντας και ενεργοποιώ την Αγάπη του Λόγου μέσα στο νου και την καρδιά όλων. Ενεργοποιώ την καλοσύνη, εμφυσώ την ενότητα σε όλους, ίνα οι πάντες κατανοήσουν ότι είναι αδελφοί και Ένα μαζί Μου. Υποστέλλω την διάνοιαν σε όλους, ίνα κατανοήσουν οι πάντες, ότι η διάνοια είναι προϊόν και αποτέλεσμα της πτώσεως του ανθρώπου, και εμφυσώ στους πάντες την Πνοή Μου, το Πνεύμα Μου, την Αγάπη Μου, ίνα οι πάντες καταστείτε συνειδητοί άνθρωποι, ίνα οι πάντες κατανοήσετε ότι είστε όντα έλλογα, προορισμένα να βασιλεύσητε επί του ουρανού και της γης και της Απείρου Δημιουργίας. Ίνα οι πάντες κατανοήσητε ότι ο προορισμός σας είναι όχι βέβαια να μάχεσθε ή να υποδουλώνετε ο ένας τον άλλον, αλλά να Θεωθείτε. Μετασχηματίζω τους κραδασμούς Μου εις την γλώσσαν την οποίαν κάθε πνευματοψυχή εγνώρισε και ομιλεί και λαλεί, ώστε ο κυματισμός του Θείου Λόγου να διέρχεται από την κάθε υπόστασιν και να την ενεργοποιεί. Αμήν.

Αναγγέλλω σε σας όλους, τους οποίους αποκαλώ αγαπημένους αδελφούς Μου, ότι η γη εισέρχεται σε νέο στάδιο εκπαίδευσης των όντων που την κατοικούν. Η Νέα Κοσμική Περίοδος, στην οποία εισέρχεται η γη και η ανθρωπότητα, αποσκοπεί να ενώσει τον άνθρωπο με τον Θεό σε μία ενότητα, τον άνδρα με τη γυναίκα σε μία ενότητα.

Αγαπημένοι αδελφοί, είμαι ο Δάσκαλος Ιωάννης της Δευτέρας Παρουσίας. Έχω τη Χάρη και την Εξουσία του Πατέρα να σας αναβιβάσω. Η πρώτη μου κίνηση ήταν να σας ανασύρω από εκεί που βρισκόσαστε και να σας αποστείλω Αγάπη και Φως, Γαλήνη και Ενότητα. Οι παραβάσεις των διαφόρων Νόμων σάς κατέταξαν εκεί που είσαστε, αλλά η γη μπήκε σε μία Νέα Κοσμική Περίοδο, για την οποία το Θέλημα του Θεού όρισε να ενεργοποιηθεί η Αγάπη και το Έλεος, και ο άνθρωπος έλαβε την εξουσία να ενεργεί παντού, φέροντας προς τούτο την άδεια του Θεού. Σας απαλλάσσω από τα παραπτώματα που σας εβάρυναν, από τις παραβάσεις των Θείων Νόμων τους οποίους παρέβητε, από τις επιπτώσεις των παραβάσεων, από τις ποινές που όφειλε ο καθένας από σας να πληρώσει για να επανεύρει την ισορροπία του και για να αποκατασταθεί η ισορροπία στον άνθρωπο. Όμως, πάνω από τη λειτουργία των Νόμων, αγαπημένοι μου αδελφοί, θέλω να κατανοήσετε ότι είναι η Θεία Αγάπη και το Άπειρο Έλεος που, χωρίς να καταστρατηγούν τους Νόμους, τους θέτουν σε μία σχετική αδράνεια, ώστε εκεί που πλεόνασε η αμαρτία, να υπερπλεονάσει η Αγάπη και το Έλεος. Να ακουστεί από μύρια στόματα το «Σ’ Αγαπώ», να ακουστεί από κάθε υπόσταση που φέρει και που δημιουργήθηκε σαν εικόνα και ομοίωμα Θεού, να ακουστεί, «Πατέρα, Σ’ ευχαριστώ, Αλληλούια», και η ιαχή αυτή του Λόγου - Ανθρώπου, του Λόγου - Ανθρώπου που ανασταίνεται την εποχή αυτή για να βρει τον προορισμό του, να διαπεράσει όλα τα πεδία, να διαπεράσει κάθε σκότος, να διαπεράσει κάθε αρνητική κατάσταση και να διαδοθεί, να ακουστεί στην Άπειρη Δημιουργία, στα Άπειρα Σύμπαντα, ως Ύμνος και Ευχαριστία του ανθρώπου που άρχισε να ζωογονείται από τη Ζωή και το Φως, που άρχισε να εισδέχεται τη Μία αλήθεια και να ενώνεται με τον Θεό.

Αληθώς σας λέγω, αδελφοί αγαπημένοι, ότι ανατέλλει ο νέος ήλιος, ο νέος Πνευματικός ήλιος που θέλει επιφωτίσει τους πάντας, ίνα κατανοήσουν την καταγωγήν τους και τον προορισμόν τους για να επανέλθουν ενεργητικοί Θεοί, εν επιγνώσει Θεοί, στην Πηγή της εκπόρευσής τους. Ελεώ και συγχωρώ εκ νέου τους πάντας, αφαιρώ ποινές, δεσμεύσεις, την άγνοια, την πλάνη σας, την ημιμάθεια, την εχθρότητα, την επιθετικότητα, τη μνησικακία, και έλκω και εισπορεύομαι μέσα στην απειρότητά Μου όλες τις εκπορεύσεις του κάθε νου, του κάθε λόγου, τα έργα των χειρών σου, άνθρωπε, και τα ανάγω και τα μετουσιώνω και τα καθιστώ, μέσα στο Άπειρο Έλεος που Είμαι, Φως και Αγάπη και Έλεος και τα διαχέω σε όλους σας να σας περιβάλλουν. Σας δίδω την Γαλήνη και την Ισορροπία και την Ειρήνη του κόσμου του Φωτός, την αρμονία του Είναι, του Ενός Είναι, του Λόγου - Θεού - Ανθρώπου. Σας δίδω Καλοσύνη, Ανεξικακία, σας δίδω την Ολότητά Μου, να μεταστοιχειωθείτε ψυχικά και πνευματικά, να γίνετε Φως, Αγάπη και Έλεος. Εμβαπτίζω μέσα στην πνευματική κολυμβήθρα της μετουσίωσης των όντων το άπειρο πλήθος της ελέησης, ανεξαρτήτως χρώματος ή θρησκείας ή κοινωνικής τάξεως ή παραπτώματος, ανεξαρτήτως πίστεως και αγάπης, και σας βαπτίζω στο Όνομά Μου το Ένα, το Άπειρο, το Μοναδικό, σας ονομάζω Άνθρωπο, Νέο Άνθρωπο, εικόνα και ομοίωσίν Μου, να εξελιχθείτε, να αναχθείτε, να Θεωθείτε κατά το Θέλημά Μου. Αμήν.

Ενεργοποιώ μέσα σας όλες τις καταστάσεις της Τελειότητας που ενυπάρχουν μέσα στον Θείο Νου, να εισπορευθούν κατά τάξη μέσα στις υποστάσεις που εμβαπτίζω την ώρα αυτή στην άπειρη κολυμβήθρα της Αγάπης και του Ελέους, της Μίας Ύπαρξης, για να αναδειχθούν ως Νέα όντα, ως Τρισυπόστατοι Θεοί, φέροντες εν εαυτοίς τον σπινθήρα της ύπαρξης και την ένωση με την αέναον τροφοδοσία του Παντός.

Αποκαθαίρω την πνευματικήν σου όραση, άνθρωπε, να διακρίνεις την Αλήθεια, να διακρίνεις το Φως, να μπορείς να βλέπεις παντού όπου υπάρχει εκδήλωση της δημιουργίας του Είναι, το Κάλλος, την Αρμονία, την Ενότητα και την Ισορροπία, να βλέπεις τον ίδιο σου τον εαυτό παλλόμενο, διδάσκοντα και ενεργούντα για την βελτίωσιν και την Ανάστασίν σου.

Ενδύω ως απόλυτος Λόγος, ως Άναρχος και Ατελεύτητος, την κάθε υπόσταση με τον ΧΙΤΩΝΑ της Αγάπης του Λόγου, με τον Χιτώνα εκείνον τον οποίον οι άνθρωποι απέκτησαν εκ της Θυσίας του Λόγου - Χριστού, τον Χιτώνα εκείνον τον οποίον δικαιούται ο άνθρωπος να περιβληθεί αφού πλυθεί με το αίμα της Θυσίας του Λόγου. Και ενδύω τους πάντας με τον Χιτώνα της Αγάπης Μου, με Χιτώνα Φωτός και Ελέους, λευκό, ποδήρη, κάθε υπόσταση, αναγεννημένη την ώρα αυτήν, μηδεμίαν σχέσιν έχουσαν με τις προηγούμενες, ας εκάλεσα και ανέσυρα εκ του εδάφους και υπό το έδαφος, ίνα όντες περιβεβλημένοι την Αγάπη του Λόγου μετουσιωθείτε πνευματικά και καταστείτε Έν μετ’ Εμού.

Σφραγίζω τα χέρια σας, ω αδελφοί του αυτού Πατρός, με έναν Πύρινο Σταυρό και σας δίνω την άδεια, τη χάρη, την εξουσία, την ευλογία, να ευλογείτε και εσείς απεριορίστως. Υψώστε το δεξί σας χέρι προς τον ουρανό, προς την απειρότητα του Λόγου και αναφωνήστε μαζί μου «Θεέ απέραντε και ανεξιχνίαστε, Πατέρα του παντός, στο Όνομά Σου το Άγιο, ευλογούμε τον Άνθρωπο, όπου κι αν βρίσκεται, και τη γη που κατοικεί και διαχέουμε αγάπη και φως, γαλήνη και ισορροπία. Αμήν».

Στους χιτώνες σας τοποθετώ το σύμβολον της Θυσίας του Λόγου, το σύμβολον διά του οποίου εξηγοράσθητε, όντες πεπτωκότες και περιβεβλημένοι την άγνοιαν και το σκότος. Τοποθετώ έναν Σταυρό στο στήθος και την πλάτη του καθενός σας. Σας ευλογώ όλους την ώρα αυτή και σας διαχέω την απέραντη Αγάπη Μου. Σας διαχέω την αρμονία του Παντός, σας ενώνω εκ νέου με την Πηγή της εκπόρευσής σου, άνθρωπε, με τον Άναρχο Πατέρα, με τον Άναρχο Λόγο - Υιό - Μητέρα, σας ενώνω με το Πνεύμα το Άγιο, σας ενώνω με τον Λόγο - Ιωάννη, τον Δάσκαλο της Δευτέρας Παρουσίας.

Παρακαλώ τα πνεύματά Μου και τα αγγελικά Μου τάγματα, συνοδευόμενα υπό Αγίων, τους οποίους καλώ την ώρα αυτή να συμμεθέξουν στο Έργο της αποκατάστασης του ανθρώπου, να μεριμνήσουν διά την άνοδον των ανθρωπίνων υποστάσεων στα πεδία του Λόγου, προκειμένου να διδαχθούν τα της Αγάπης και της Θείας Νομοτέλειας από τους εντεταλμένους Διδασκάλους του Λόγου - Ιωάννη. Αμήν.

Ευλογώ και διαχέω την αγάπη Μου, την ενωτική κατάσταση του Λόγου - Αγάπη, του Λόγου - Μητέρα - Υιός, σε όλες τις υποστάσεις που έλαβαν μέρος εις το αναγεννητικόν Έργον της Δευτέρας Παρουσίας του Λόγου, στο Έργον της υποδοχής του Φωτός και της Αγάπης. Ευλογώ την κάθε υπόσταση και ανάγω ανά μία βαθμίδα τούς έχοντας ανάγκην ανυψώσεως, ανόδου, από το σκαλοπάτι στο οποίον ευρίσκονται. Αμήν.

Ενωμένος με τον Λόγο - Υιό εις το Απόλυτο Έν, φιλώ τα χέρια σου, Μητέρα Ελισάβετ, με Αγάπη απέραντη, που δεν είναι μόνο δική Μου αλλά και δική σου. Τα ωραιοποιώ και τα καθιστώ Χέρια Αρμονίας, προέκταση των Χειρών της Παναγίας - Μητέρας - Θεοτόκου, να ιαίνουν τους πόνους, να αποπλύνουν τα λάθη, να μεταφέρουν την ενέργεια του Θείου Πυρός στη γη, να χαϊδεύουν και να νουθετούν, να ανεγείρουν μέσα από τα ερείπια τις υποστάσεις, μέσα από τον πόνο, μέσα από τη θλίψη, μέσα από τις ανάγκες της ύλης. Είμαι το χάδι σου, η αναπνοή σου, ο Εαυτός σου, ο Λόγος σου. Είμαι η σκέψη σου και οι ιδέες σου, είμαι η έκφρασή σου ωραιοποιημένη. Σε καθιστώ Τίμια Μητέρα του ανερχόμενου Ανθρώπου. Διακατέχομαι από τη Μία Τρυφερότητα, Αγάπη και Στοργή και τα εξωτερικεύω σε δονήσεις και παλμούς και στο χάδι των χεριών μου.

Πάρ’ τα όλα και μοίρασέ τα, γιατί όντας ενωμένος μαζί σου δεν χρειάζεσαι τίποτα, και μοίρασέ τα σ’ όσους δεν γνώρισαν αγάπη, σ’ όσους λείπει η τρυφερότητα, το χάδι και η στοργή. Μοίρασέ τα αφειδώς, χωρίς να μετράς τίποτα, μοίρασέ τα σε όλους, διότι όλοι χρειάζονται, όλοι έχουν ανάγκη, μέχρι να μάθουν να προσφέρουν. Ελέησε και συγχώρησε τον άνθρωπο που προκάλεσε πόνους και δυσαρμονία, συγχώρησε πάντα παρέχοντας Έλεος. Σε Ενώνω με τη Μία πηγή που Είμαι, και που Είσαι και εσύ, του Απέραντου, Απερίγραπτου, Αστάθμητου Ελέους, και να το χειρίζεσαι όπου και αν βρίσκεσαι, χωρίς να κοιτάς πρόσωπα ή μορφές, χωρίς να κοιτάς την τελειότητα ή την ασημότητα κανενός, αλλά δίνοντας απρόσωπα σε όλους.

Στο πρόσωπό σου φιλώ τον Εαυτό Μου με Απέραντο Σεβασμό και Αγάπη. Το Σεβασμό και την Αγάπη τα Ευλογώ και γίνονται εικόνα και ομοίωση του Θεού και επανέρχονται στον Θεό σφυρηλατημένα απ’ όλες τις πλευρές. Αμήν

Δεν υπάρχουν σχόλια: