Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΡΓΟ



ΝΟΥΚΟΥ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ
04.10.2015

Αγαπημένοι μου μαθητές σας φανερώνομαι την ώρα αυτή ως η φωνή η Απόλυτη που ηχεί μέσα στα Σύμπαντα και σας μιλώ μεταφέροντας εντός σας την Ουσία Μου, σε κάθε κύτταρο του είναι σας, κάτι που κι εσείς αυτή την περίοδο καλείστε να κάνετε προς τον άνθρωπο καθώς έχετε αποδεχτεί πως Εγώ σας διδάσκω τον Δρόμο, καθώς λέτε πως είμαι ο Δάσκαλός σας.
Έχει έρθει ο καιρός αγαπημένοι μου να φανερώσετε το Έργο στο οποίο μαθητεύετε χρόνια, να φανερώσετε την Μαθητεία που λάβατε, τα βιώματα τα Θεία που σας επέτρεψα να ζήσετε για να αναγνωρίσετε εντός σας τον προορισμό σας μα και την Αγάπη με την οποία σας περιβάλω. Αυξάνω συνεχώς αυτήν την περίοδο την παροχή Της, φροντίζω ιδιαίτερα να λαμβάνετε εσωτερικά κι εξωτερικά δείγματα της Παρουσίας μου μέσα σας και γύρω σας, και κανείς από εσάς δεν έχει καμία δικαιολογία πλέον για να παραμείνει στην επιφάνεια και να μην εισχωρήσει στην βαθύτερη έννοια του Έργου και της Διδασκαλίας, στην βαθύτερη έννοια της Προσφοράς.
Για να το κάνετε όμως αυτό πρέπει να έχετε κατανοήσει την απλότητα και την προσιτότητά  Μου που κι εσείς καλείστε να διδάξετε και να ΕΙΣΤΕ φανερώνοντας στον άνθρωπο το Πρότυπο και διαμοιράζοντας την Αγάπη με την οποία σας τροφοδοτώ συνεχώς.
Σας ακούω πολλές φορές να λέτε ακόμα και στην προσευχή σας «Δάσκαλέ μου σ’ αγαπώ». Πώς με αγαπάτε; Ποια ποιότητα αγάπης είναι αυτή που δεν μπορεί να χωρέσει εντός της το λάθος που έκανε κάποιος αδελφός σας, ποια αγάπη είναι αυτή που δεν εμπεριέχει το Έλεος, την Προσφορά, την Κατανόηση;
Σας έχω ξαναπεί, με αγαπάτε όσο αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Εγώ βρίσκομαι μέσα στα πάντα και όταν λέω τα πάντα εννοώ και μέσα σε όλους σας, επομένως εκείνος που δεν αγαπάει τον αδελφό του δεν αγαπάει ούτε κι Εμένα, οπότε σας τονίζω ότι όποιος Με αγαπά ας το δείξει στην πράξη αγαπώντας τον αδελφό του, τον πλησίον του και τότε μπορεί να πει «Δάσκαλέ μου σ’ αγαπώ» κι ο λόγος του θα παλμοδονεί τα πάντα.
Λέτε πως έχετε διάκριση και η διάκριση αυτή που αναπτύξατε σας βοηθάει να έχετε μέτρο στην αγάπη που δίνετε. Είστε λάθος αδελφοί μου που το πιστεύετε αυτό. Γιατί όπως και το Έργο που σας φανερώνω απευθύνεται σε όλο τον Άνθρωπο χωρίς διακρίσεις, έτσι και η Αγάπη που είναι το Έργο προσφέρεται στον άνθρωπο χωρίς διακρίσεις. Οπότε μην περιορίζετε την διδασκαλία Μου και μην πιστεύετε ότι είναι μόνο για μερικούς, γιατί θα επαναλαμβάνετε το ίδιο λάθος και θα βρεθείτε κάνοντας πάρεργο σε απομονωμένα μονοπάτια, απομακρυσμένοι απ’ την Οδό Του Πατέρα.
Μιλάτε για Ενότητα μα διαχωρίζεστε απ’ τον άνθρωπο βάζοντάς του ταμπέλες και κρίνοντάς τον για τον λόγο του, για τις πράξεις του, για το πιστεύω του, εσείς που τα λόγια σας είναι πολλά, στολισμένα απ’ τη Γνώση μα που οι πράξεις σας απέχουν, όχι μόνο απ’ την Διδασκαλία αλλά και από τις σκέψεις σας.
Απευθύνομαι σε σας αδελφοί που μαθητεύσατε πλησίον μου και σήμερα μερικοί από εσάς έχετε τον κύκλο σας, τους μαθητές σας που δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και τους κρατάτε σε παθητικότητα, μεταφέροντάς τους μία διδασκαλία που την «κόψατε» και την «ράψατε» στα μέτρα σας, γιατί αν τους είχατε μεταφέρει την Αλήθεια σήμερα δεν θα τους κρατάγατε υπό περιορισμό, δεν θα είχατε τίποτα να φοβηθείτε, θα τους είχατε αφήσει ελεύθερους, να γνωριστούν με τους άλλους, να αγκαλιαστούν, να αγαπηθούν, να ολοκληρώσουν το «μπουκέτο»  που επιστρέφει στην Πηγή του.
Η Χάρη που λάβατε από Εμέ σας την αφαίρεσα για να μην χρεωθείτε άλλο, γιατί σας εδόθη να την χρησιμοποιείτε πάντα για την ανύψωση και όχι για την καθήλωση του ανθρώπου. Έλεος είναι η κίνησή μου αυτή και Έλεος Είμαι.
Είναι απαραίτητο να εργαστείτε, τρέξτε αυτή την περίοδο για να αποκαταστήσετε, ζητήστε Έλεος και Βοήθεια για να αποδεσμεύσετε τον άνθρωπο και να τον οδηγείτε σωστά. ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ!
Σας ευλογώ να αποκτήσετε την συνείδηση εκείνη του Θεματοφύλακα του Έργου και του Οδηγού Ψυχών στο εδώ και το τώρα γιατί δεν υπάρχει χρόνος.
Σας φιλώ
Ο Δάσκαλός σας    

1 σχόλιο:

Pigi-Konstantara είπε...

Ευλάβεια ψυχής που φιλά κι αναγνωρίζει τον εαυτό της, τέλειο ως εκπρορευθέντα. Ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου για κάθε υπενθύμιση στον άνθρωπο της Αλήθειας που απελευθερώνει.