Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ"

Προβολή: Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 
Θέμα: "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ" 

Το Ε.Λ.Α. (Έργο Λόγου Αγάπης) σας προσκαλεί κάθε Δευτέρα να παρακολουθήσετε μαζί μας επιμορφωτικές προβολές ταινιών αφύπνισης, ενημέρωσης και διαλόγου. Μετά το πέρας της προβολής, ακολουθεί συζήτηση με την συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων θεατών.




"ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ"
Ελάτε να παρακολουθήσουμε μαζί ένα αφιέρωμα στον πρόδρομο της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 που με την παθιασμένη για ελευθερία πένα του, έβαλε φωτιά στα μυαλά και στις καρδιές των ανθρώπων της εποχής του, εντός και εκτός Ελλάδας. Πολέμησε με πατριωτικό ζήλο και πάθος για την διάδοση των ιδέων του και πολεμήθηκε σκληρά απο το κατεστημένο της εποχής του και εν τέλει θυσιαστηκε παραμένωντας ωστόσο πιστός στα πιστεύω του και κρατωντας ζωντανή την αγάπη του για την ελευθερία της Ελλάδας.
Εγινε ετσι ο πρώτος Μάρτυρας της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821. Ενέπνευσε με τα κείμενα του τις επόμενες γενιές Ελλήνων και τους μεταλαμπαδευσε την πνευματική του δύναμη και φλόγα για να ξεσηκωθούν και να διεκδικήσουν την πολυπόθητη ελευθερία. Ακόμα και σήμερα τα γραπτά του με πρώτο και κύριο τον Θούριο, φωτίζουν τον δρόμο προς την ελευθερία των λαων απο κάθε ζυγό, και είναι σε θέση να παραδώσουν μαθήματα αληθινής Δημοκρατίας στους σύγχρονους πολιτικους και νομοθέτες μας.

Οι προβολές πραγματοποιούνται στο καφέ "Πατινάζ"

Μυκηνών & Εδέσσης, Άλσος Μπαρουτάδικο Αιγάλεω (δίπλα στο 2ο Γυμνάσιο & το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω)
Τηλ. Επικ.: 6974058158
Έναρξη προβολών 21:00μ.μ.

Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Πως έρχεστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: