Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ



30/06/2013

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ

  Τι περιμένεις τώρα να ζήσεις; Συ που πέταξες στο καλάθι των αχρήστων τόσα βιώματα Αγάπης που σου πρόσφερα; Μήπως τελικά και αυτά ήθελες να τα παγιδεύσεις, μέσα στην πλάνη που σε διακατέχει, σκεπάζοντας για ακόμη μια φορά το Φως εντός σου;
   Τώρα η λυχνία σου τρεμοσβήνει. Γνωρίζεις καλά τι σημαίνει αυτό, σε λίγο θα παρακαλάς τον άνεμο να μην περάσει και την σβήσει. Μετατοπίσου, διότι ο χρόνος σου τελειώνει και τότε θα είναι αργά πια για σένα, θα ζητάς μάταια το Έλεος Μου, αμετατόπιστος ως θα είσαι.
    Ο ιδρώτας και το αίμα των αδελφών σου θα σε σημαδεύουν, θέτοντάς σε παράδειγμα προς αποφυγή για όλους. Δεν έμαθες να μοιράζεσαι ούτε καν κάτι από τα υλικά φθαρτά σου συμφέροντα.
     Ζητάς το μερίδιό σου επίμονα, δικάζοντας τον Δάσκαλο και τους αδελφούς σου. Ανόητε άνθρωπε οι σκιές σε κατατρώγουν, έγινες υποχείριο της πλάνης σου. Είχες την εντύπωση πως θα μειώσεις τον Δάσκαλός Σου, μήπως θεωρείς ότι βρίσκεσαι στον δρόμο της Θέωσης ή της αποχαύνωσης σου;
   Σου διέφυγε όμως κάτι. Αυτήν την εποχή, δεν σου επιτρέπω να με δικάσεις. Πήγαινε να βρεις τους φίλους σου, αυτούς που άπιστοι είναι ακόμα. Φτιάξτε το μαγαζάκι της απώλειας και χρεωθείτε όλοι μαζί τον Νόμο, ως ακατάλληλοι καθοδηγητές ψυχών. Η κοτρόνα σας περιμένει.
    Μετανοείτε και αποκαταστήστε άνθρωποι. Η εποχή δονείται με τους αγωνιστές της Αγάπης και της Αρετής και όχι με σκουλήκια προς κατανάλωση.
    Είστε υπεύθυνοι απέναντι στην Θεία Δικαιοσύνη ως Θεομάχοι και Πολέμιοι της διδασκαλίας μου. Το αστείο είναι ότι θεωρήσατε πως τα όπλα που στρέψατε προς Εμέ και τους αδελφούς μου είναι γεμάτα, ξεχάσατε όμως ποιος έχει τα πυρομαχικά του Φωτός. Λοιπόν; τώρα που θα δείτε τον εαυτό σας όπως είναι, θα το αντέξετε ή θα πάτε πάλι να κρυφτείτε πίσω από την ανθρώπινη ιδιοτέλεια σας ως ανθρωπάκια;
    Ξυπνήστε και μετακινηθείτε, περάστε στο επόμενο βήμα της αναγνώριση του Δασκάλου και εκπαιδευτή σας και φροντίστε να επουλώσετε της πληγές που του ανοίξατε, είναι ο μόνος τρόπος να συγχωρεθείτε, ότι άλλο εκτός αυτού θα σας οδηγήσει στην απώλεια.
    Καλύπτω Σε Ιωάννη με την Αγάπη Μου, που κονιορτοποιεί κάθε πλάνη σε Ευλογώ και σου εμφυσώ δύναμη Αγάπης και Ελέους, επουλώνοντας της πληγές που σου άνοιξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: