Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ



Αυτή η πρόσκληση είναι ένα κάλεσμα Αγάπης και Ενότητας.

Σαν νέοι μαθητές του Έργου της Δευτέρας Παρουσίας, που δεν γνώρισαν τον Πρωτοπόρο Δάσκαλο Ιωάννη, τον αγαπημένο Άνθρωπο Διονύση Δώριζα, που δεν γνώρισαν τους Δασκάλους που ο ίδιος έχρισε και των οποίων τα κείμενα αποτελούν μέρος της Διδασκαλίας της Χριστοποίησης και Θέωσης του Ανθρώπου. Σαν μαθητές που δεν γνώρισαν τους συμμαθητές τους ούτε τις καταστάσεις που δημιούργησαν μεταξύ μας αυτές τις δυσκολίες συνύπαρξης, συντονισμού και συνεορτασμού της επετείου του Πρωτοπόρου, παίρνουμε την πρωτοβουλία και αποστέλλουμε κάλεσμα σε όλους.

Με όλη την αγάπη που έχουμε στην καρδιά μας, μέσα από την συνείδηση που φέρουμε απευθυνόμαστε προς όλους τους Δασκάλους και Μαθητές του Έργου, και ρωτάμε. Υπάρχει κάτι ασυγχώρητο; Έχει εκδηλώσει ο Άνθρωπος στην μαθητεία του οποιαδήποτε σκέψη ή λόγο δράση η κίνηση που δεν μπορεί να συγχωρεθεί, που δεν είναι άξιο για το Έλεος του Πατέρα; Που δεν είναι άξιο για το Έλεος του Ανθρώπου; Είναι δυνατόν η Διδασκαλία της κατανόησης της συγχώρεσης της αποδοχής να βρίσκεται τόσο μακριά από εμάς;

Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να γνωρίσουμε τους Πρωτοπόρους Δασκάλους; Εσείς δεν έχετε υποχρέωση να μας γνωρίσετε το Έργο, να μας μεταφέρετε τα βιώματα σας και τις Διδασκαλίες σας; Προς τι αυτός ο Διαχωρισμός;

Αποστέλλουμε κάλεσμα Ενότητας και Αγάπης προς όλους. Ελάτε να γνωριστούμε, ελάτε να συνυπάρξουμε, ελάτε να δώσετε την μαρτυρία σας για τον Λόγο, έτσι όπως τον ζήσατε και τον ζείτε μέσα σας, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Πρωτοπόρο Δάσκαλο Ιωάννη.

Σας ευχαριστούμε όλους μαζί και έναν έναν προσωπικά για την προσφορά και την εργασία σας στο Έργο της Δευτέρας Παρουσίας. Σας ευχαριστούμε για ότι μας παραδώσατε. Σας ευχαριστούμε όλους χωρίς καμία προσδοκία.

Με όλη μας την αγάπη οι Αδελφοί σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: