Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΥΧΕΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΖΑΚΟΣ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΟΥ

16/11/2022

Στο Όνομά Σου Άπειρε Λόγε Χριστέ, Αγαπημένη μου Θεία Μητέρα, Αγαπημένε μου Διδάσκαλε Ιωάννη, σε Εσέ παραδίδω το Είναι μου, την Υπόστασή μου ολόκληρη, να λάβω ενίσχυση και δύναμη εκ της Δύναμής Σου και Χάρη εκ της Χάριτός Σου. Αιτώ την Θεία Σου Καθοδήγηση και έμπνευση την ώρα αυτή, προς ίαση, θεραπεία και αποκατάσταση, κάθε αδελφού και αδελφής μου στο Έργο Σου που πάσχει από αυχενικό σύνδρομο.

Στο Όνομά Σου Αγαπημένε μου, ευλογώ την περιοχή των αυχενικών σπονδύλων και οτιδήποτε την αποτελεί, οστά χόνδρους, νωτιαίο μυελό, αιμοφόρα αγγεία και νεύρα, εγκεφαλονωτιαίο υγρό και διαχέω εντός τους Αγάπη εκ της Αγάπης Σου, Φως εκ του Φωτός της Αληθείας Σου και Έλεος εκ του Ελέους Σου, ίνα επέλθει ίαση και θεραπεία και αναγεννητική δύναμη σε αυτούς.

Ευλογώ καθετί στην περιοχή που δημιουργεί εγκλωβισμό σε νεύρα και αιμοφόρα αγγεία και εκτονώνω κάθε πίεση και επαναφέρω οστά και μεσοσπονδύλιους δίσκους εις την προτέραν τους θέση και τους στηρίζω μέσα από την Αγάπη και το Έλεός Σου. Διαλύω κάθε εξόστωση όπου κι αν αυτή εμφανίζεται και δημιουργεί πιέσεις και ελαττώνει την φυσιολογική διατομή στην διάταξη των τρημάτων και του μεσοσπονδύλιου διαύλου. Επαναφέρω στην φυσιολογική λειτουργία και στις φυσιολογικές τιμές και επίπεδα την πίεση του εγκεφαλονωτιαίου υγρού, ίνα μην δημιουργείται συμφόρηση και άλγος, το ίδιο πράττω και στα νεύρα της σπονδυλικής στήλης.

Ευλογώ την αναγέννηση των οστών και των μεσοσπονδύλιων δίσκων, στην διάταξη που είχαν πριν, επαναφέροντας την σωστή τους θέση και εργονομία. Ευλογώ την επούλωση κάθε τραύματος νευρικού ιστού και αιμοφόρων αγγείων στον νωτιαίο μυελό των ασθενούντων.

Ευλογώ την αποτοξίνωση της περιοχής του αυχένα και της σπονδυλικής στήλης από κάθε ουσία αλλότρια, που έδρασε τοξικά. Διαχέω Φως, Έλεος και Ευλογία μετουσίωσης από κάθε κατάλοιπο φόβων, αρνητικών δεσμεύσεων, ενοχών, λανθασμένη στάση ζωής, υποτίμησης, έλλειψης αυτοσεβασμού, στρες, άγχος, αγωνίας, που δημιούργησαν ανισορροπία στα πνευματικά, ψυχικά, νοητικά, αιθερικά, σωματικά ρευστά. Ευλογώ με το Μέγα Έλεος της Αγάπης Σου όλα όσα δρουν μιασματικά στα σώματα, στα όργανα, τα κέντρα και τις λειτουργίες τους και τα λούω στο Φως της Αληθείας Σου, ίνα αποκαλυφθούν τα αίτια που τα δρομολόγησαν στις ζωές τους, ώστε να κινηθούν νόμοι αποκατάστασης.

Ευλογώ κάθε έλξη και ροπή προς ιδέες, εμμονές, πάθη που οδηγούν στη μη μετατόπιση του νου, της καρδιάς και της συνείδησής τους, που δρα ως οικειοποίηση της Θείας Ουσίας Σου εντός τους. Διαχέω Φως, Αγάπη και Έλεος ίνα ενωθούν με στοιχεία Φωτός, Αγάπης και Ελέους, ίνα επέλθει Θεία ουδετεροποίηση και έλκω, γαλήνη, ηρεμία, νηφαλιότητα προς τις υποστάσεις τους και ενεργειακή ισχύ να καλύψει τους πάντες και τα πάντα.

Ευλογώ ακόμα την διάλυση κάθε επιβλαβούς ακτινοβολίας από όπου κι αν αυτή προήλθε και επηρέασε τα νεύρα, τα αγγεία και το εγκεφαλονωτιαίο υγρό και μέσα από την Αγάπη και το Έλεός Σου αποκαθιστώ κάθε βλάβη και ζημία σε αυτά και επαναφέρω την Ροή της Δικής Σου Θείας Παροχής προς αποκατάστασή τους.

Εισπορεύω ευλογία αναγέννησης στους χόνδρους των μεσοσπονδύλιων δίσκων όπου έχουν φθαρεί ή αλλοιωθεί για οποιαδήποτε αιτία, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία ολόκληρης της σπονδυλικής στήλης καθώς και το νευρικό σύστημα.

Θέτω εν τω Ονόματί Σου Άπειρε Λόγε Υιέ-Μήτηρ πυρήνες Ζωής εκ του Θείου Είναι μου εντός τους, ίνα ζωοποιήσουν και τροφοδοτήσουν με Θείο Φως και Ενέργεια αποκατάστασης κάθε αδελφό και αδελφή μου.

Στο Όνομά Σου Άπειρε Λόγε Χριστέ, Θεία Μητέρα αιτώ και δέομαι εν τη Αδεία Σου την συνδρομή των Αγγελικών Τάξεων σε κάθε αδελφό και αδελφή μου, ίνα βοηθηθεί το Έργο της ίασης, της θεραπείας και αποκατάστασης αυτών, μέσω της ενεργοποίησής τους.

Ευλογώ την τυχόν στρέβλωση ή αποκοπή αιθερικών ινών στην περιοχή των αυχενικών σπονδύλων και παλμοδονώ αυτήν στην Δική Σου Θεία Παλμοδόνηση, ίνα αποκατασταθεί πλήρως η δομή και η συνέχειά τους.

Ομοίως Ευλογώ Χριστέ μου στο Όνομα της Αγάπης Σου την αύξηση της μετουσιωτικής τους ικανότητας, μέσα από την επίγνωση των αιτιών που ακόμα δεν τους έχουν αποκαλυφθεί και την ενισχύω ώστε να δράσει προς ελάττωση της αίσθησης του βάρους που επωμίσθηκαν.

Τους Λόγους μου αυτούς Ευλογώ μετά του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού Σου, τον οποίο φέρω εις την Δεξιά μου και καταθέτω στην Άπειρη και Αέναη Αγάπη Σου, να ολοκληρωθούν και τελειοποιηθούν και εν τη Αδεία Σου καταστούν έννομοι και λειτουργηθούν άμεσα όπως ορίζει το Θείο Σου Θέλημα και μόνο. Σε Ευχαριστώ Αγαπημένε Μου Άπειρε Λόγε Υιέ Μήτηρ, Αγαπημένε μου Διδάσκαλε Ιωάννη. Ευλογημένη η Παρουσία Σας Εντός μας και στα πάντα. Αμήν, Αμήν, Αμήν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: