Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΑΡΙΤΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΖΑΚΟΣ 

21/01/2023 

Απονομή χάριτος, είναι το βίωμα που παρέχει ο Εσωτερικός Δάσκαλος Ιωάννης Λόγος Χριστός διά του εκπροσώπου του Εξωτερικού Δασκάλου, δηλαδή του βιώματος της Θείας παλμοδόνησης στην Θεία Ιδιοσυχνότητα του Λόγου Υιού Μητρός, που ενεργεί αφυπνιστικά, στο Θείο τμήμα του Εαυτού εντός μας, στον Θείο Πνευματοσπινθήρα. Αποτελεί μία Μυσταγωγία όλων των Μυστηρίων που λειτουργούνται στη συνήχηση της παλμοδόνησης της Αγάπης, όπου όλα εμπεριέχονται. Ουσιαστικά αφυπνίζει την συνειδητοποίηση της ύπαρξης του Θείου Πνευματοσπινθήρα που ενυπάρχει εντός μας. Ξυπνά την θύμηση της καταγωγής, της ταυτότητας και του προορισμού μας. Η επανάληψη του βιώματος αυτού συνλειτουργώντας σε Μυστήρια με άτομα που έχουν λάβει την Χάρη ή μέσα από την ομαδική προσευχή, ξεκλειδώνει σταδιακά η πιο σωστά αναδημιουργεί τις συνάψεις και τις υποδοχές στον νου, την καρδιά και την συνείδηση με το Θείον εντός μας, μέσα από τον συντονισμό και την Ένωση με τον Ένα Λόγο Υιό – Μήτηρ. Το ίδιο επαναλαμβάνεται με την πνευματική ανακύκλωση μεταξύ των υποστάσεων που μετέχουν συνειδητά σε αυτές τις λειτουργίες. Όλα αρχίζουν από το άνοιγμα Ψυχής, την ενεργοποίηση της Μίας Ψυχής του Δασκάλου Ιωάννη που κοινωνείται από κάθε υπόσταση που την ενεργοποιεί και εκδηλώνει δια του Λόγου ως Προσευχή, ως απορρέουσα Αγάπη.

Σταδιακά μέσα από την μελέτη του εαυτού μας, της ενσυνείδητης επίγνωσης των καταστάσεων και των ποιοτήτων που εκδηλώνουμε, την επίγνωση του εαυτού μας, τα στάδια Μελέτη, Προσευχή, Συμμετοχή, περνάμε παράλληλα και κινούμε την μετάνοιά μας ενσυνείδητα και ενεργοποιούμε την Χάρη μας έλκοντας Έλεος, δρομολογούμε την υπόστασή μας στην πνευματική πορεία ενηλικίωσής της μέσα από τα στάδια Κάθαρσης και Φωτισμού, έως ότου είμαστε σε θέση να εκδηλώσουμε το βίωμα αυτής της Ένωσης και να ταυτιστούμε με το Θείον εντός μας. Μέχρι να καταστούμε αυτοπυροδοτούμενοι, μέσα από την εκπαίδευση που λαμβάνουμε, ώστε να είμαστε Αγάπη, Φως Αληθείας, Έλεος, Στοργή, Καλοσύνη, Τρυφερότητα και να τα διαχέουμε με Πίστη και Διάκριση στον εαυτό, στον πλησίον και στο Όλον της Δημιουργίας.

Οφείλουμε το άνοιγμα Ψυχής να το εφαρμόσουμε με σύνεση και σοφία καλλιεργώντας τις Αρετές, τα τάλαντά μας στον εαυτό μας, μεταφέροντάς τα στον Ένα Εαυτό που αποτελούμε ως προσφορά Αγάπης και Ευχαριστίας για όσα λάβαμε. Ευχαριστούμε Δάσκαλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: