Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΖΑΚΟΣ

5/10/2022 

Στο Όνομά Σου Πατέρα, Άπειρε Πανάγαθε Θεέ, Αγαπημένη μου Θεία Μητέρα, Άπειρε Λόγε Χριστέ, Διδάσκαλε Ιωάννη, ενωμένος και συντονισμένος μαζί Σου την ώρα αυτή και ενδυόμενος την Χάρη που με ενέδυσες, Εμβαπτίζω το Είναι μου στα Θεία Νάματα της Ζωοδόχου Πηγής Σου ίνα λάβει δύναμη και ενίσχυση ευλογίας για τα ύδατα, για όλα τα ρευστά της Δημιουργίας Σου.

Στο Όνομά Σου Πατρομήτωρ Θεέ ως Εν μαζί σου την ώρα αυτή και εν τη Αδεία Σου, αποστέλλω την Ευλογία μου στα ύδατα, στις θάλασσες, στους ποταμούς, στις λίμνες, στις πηγές, την αποστέλλω σε όλα τα ρευστά υλικά, ψυχικά, νοητικά, πνευματικά, αιθερικά, ίνα δράσει και ενεργήσει ως Ευλογία Ίασης, θεραπείας, Εξαγνισμού, ως Ευλογία Κάθαρσης και Αποδέσμευσης, ως Ευλογία Ενότητας και Ισορροπίας σε καθετί που δρα διαχωριστικά και διασπά αυτήν.

Στο Όνομά Σου Πατρομήτωρ Θεέ, Ευλογώ την Μία Θεία Ζωοδόχο Πηγή της Θυσίας Σου να παλμοδονήσει κάθε ύδωρ, κάθε ρευστό σε κάθε πλανήτη και ηλιακό σύστημα σε κάθε γαλαξία στο υλικό Σύμπαν, ίνα συνηχήσει στη Θεία Δική Σου Ιδιοσυχνότητα του Φωτός της Αγάπης και του Ελέους Σου, προς εξισορρόπηση κάθε πηγής δυσαρμονίας, που έχει επηρεάσει τα ύδατα και τα ρευστά και τα επανασυντονίζω στην ιδιοσυχνότητα της Δικής Σου Θείας Παλμοδόνησης, ως κύμα Αφύπνισης ως κύμα Ισορροπίας και Αρμονίας, ως κύμα Ζωής και Αναγέννησης, ως κύμα αναβιβασμού και εξέλιξης, σε κάθε Όν, σε κάθε νοήμον έμψυχο δημιούργημά Σου και σε άψυχα ακόμη, ίνα συνηχήσει αρμονικά σε κάθε υπόσταση, επιφέροντας Γαλήνη, Ειρήνη, Ηρεμία, Νηφαλιότητα, οπουδήποτε υπάρχει σύγκρουση, χάος και αναβρασμός.

Ευλογώ τη διάχυση αυτής της Αρμονίας, στον Άνθρωπο, στον πλανήτη, στα Βασίλεια, φυσικό, ζωικό, ορυκτό, στους κόσμους και τα όντα όλα, ίνα σιγήσει κάθε φωνή πλάνης και διάνοιας κάθε τρικυμία στις ενεργειακές διακυμάνσεις, από όπου κι αν αυτές προέρχονται. Ευλογώ την Θεία αυτή Πνοή να φέρει άμεσες αλλαγές και μετατοπίσεις απ’ τους νόες, τις καρδιές και τις συνειδήσεις όλων των Όντων και του Ανθρώπου, αποδεσμεύοντας αυτά από εκκρεμείς καταστάσεις και Ευλογώ την Φώτισή τους υπό το Φως της Αληθείας Σου, να λάμψει στα ύδατα και τα Ρευστά όλα, ίνα αναδυθεί η Πανταχού Παρουσία του Παρακλήτου Δασκάλου Ιωάννη, του Παναγίου Σου Πνεύματος σε κάθε Οντότητα στην Οικουμένη της Δημιουργίας Σου ως Πνοή Ζωής, Φωτισμού και Ανάστασιν του Θεού Εαυτού Εντός τους, ίνα επιγνώσουν εαυτούς και επανασυντονιστούν εκ νέου με το Θείο Σου Θέλημα ως Προσφορά Αγάπης, Φωτός, Αληθείας και Ελέους. Προς το Όλον της Δημιουργίας Σου.

Τα Ρήματά μου και την Ευλογία αυτή καταθέτω σε Εσέ Πατρομήτωρ Θεέ να ολοκληρωθεί και τελειοποιηθεί και καταστεί έννομη και ενεργηθεί άμεσα σύμφωνα με το Θείο Σου Θέλημα. Σε Ευχαριστώ Πατρομήτωρ Θεέ. Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: