Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ

 19/03/2022

Η στέρηση παιδείας που εμφανίζεται στη σύγχρονη ανθρωπότητα, έχει προκαλέσει πολλές απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό, έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα από διάφορες πολεμικές ενέργειες, οι οποίες λειτουργώντας δόλια υπονομεύουν, καθηλώνουν και χειραγωγούν με διάφορους τρόπους τον άνθρωπο. Αυτές οι ενέργειες δυστυχώς εφαρμόζονται από τον άνθρωπο στον πλησίον, λόγω της πλάνης που δημιουργεί η έλλειψη παιδείας και τον ωθεί σε περιπλανήσεις και δημιουργεί υποδοχές σύνδεσης με οντότητες μη φιλικά προσκείμενες στην ανθρωπότητα. Έτσι συμπεριφέρονται ως ανθρώπινα υποτακτικά αυτών των οντοτήτων, παραδιδόμενοι ψυχή τε και πνεύματι σε αυτές. Ο σύγχρονος άνθρωπος ελάχιστα γνωρίζει και ακόμα λιγότερο διαθέτει γνώση και μπορεί να λειτουργήσει με σωστούς τρόπους ενάντια σε αυτές τις πολεμικές ενέργειες που δέχεται (μαγείες, κατάρες, καταλαλιές, βασκανίες κλπ.) και που τον δεσμεύουν και χειραγωγούν τη ζωή και την ύπαρξή του. Ο τρόπος αυτός διδάχθηκε από τον Ιησού Χριστό και τους Αποστόλους και είναι αυτός που ο άνθρωπος πρέπει να εφαρμόζει και να λειτουργεί στη ζωή του «Εγώ Ειμί η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή».

Αυτός ο τρόπος, είναι η ενσυνείδητη προσευχή στο Θεό που όλοι φέρουμε εντός μας. Ο άνθρωπος όμως αποτελείται από πολλά στοιχεία άπειρα αφού είναι Θείο δημιούργημα, κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση Θεού. Πολλές φορές ξεχνάμε τι είμαστε -Υιοί και Θυγατέρες Θεού και ότι μας έχει δοθεί βοήθεια απείρου δυναμικού, Θεία αέναη Παροχή Φωτός Αγάπης και Ελέους. Ποτέ δεν είμαστε μόνοι, κάθε άνθρωπος φέρει τον Θείο εαυτό εντός του (πνευματοσπινθήρα), καθώς επίσης και όλες τις Αγγελικές Τάξεις. Όταν συνδεόμαστε και συντονιζόμαστε με τον Παράκλητο της Δευτέρας Παρουσίας, τον Δάσκαλο Ιωάννη, αφυπνίζουμε τον Θείο Εαυτό μας και παράλληλα και αυτές τις Αγγελικές Τάξεις, τις Θείες μας παρακαταθήκες. Αυτές είναι η βοήθειά μας ώστε ενεργοποιώντας τες ενσυνείδητα, μπορούμε να παρέμβουμε στον εαυτό μας, στον πλησίον και τη  Δημιουργία όλη. Για να γίνει αυτό, ενεργοποιούμε πρώτα τη Χάρη που ενδυόμαστε, τη Δωρεά του Πατέρα, το Πνεύμα του Παρακλήτου, το Φως της Αληθείας που έχει διαχυθεί στην Ανθρωπότητα αυτή την Κοσμική Περίοδο. Μέσα από την συνεχή μετάνοια (μετατόπιση νου, καρδιάς και συνείδησης), αλλάζουμε την συνειδητότητά μας και με την προσευχή μας συντονιζόμαστε και μέσα από την ένωσή μας έλκουμε τη Χάρη του Δημιουργού Πατέρα μας. Έτσι λαμβάνουμε παροχές Αγάπης και Ελέους και αυτός ο συντονισμός και η ένωση επιτρέπει μέσω της συνήχησης την ενεργητική συνεργασία των Αγγελικών Τάξεων εν Αρμονία να επιβοηθήσουν όπου χρειάζεται, πάντα για το κοινό όφελος του συνόλου της Ολότητας Άνθρωπος.

Η πορεία μας αυτή είναι βίοι παράλληλοι, δηλαδή η ανθρώπινη και η αγγελική οντότητα εμπεριέχουν τη Θεία ουσία του Πατέρα, η πρώτη ενσυνείδητα η άλλη όχι. Μέσα από την επίγνωση του Θείου Εαυτού Χριστού που φέρουμε και ανάλογα με το επίπεδο αυτής της συνείδησης, μπορούμε να ενεργοποιούμε αυτές τις Αγγελικές Τάξεις και το βαθμό επιρροής τους στα πάνα. Ας μην ξεχνάμε ότι τα ανθρώπινα υποτακτικά του κόσμου τούτου, εργάζονται με τους δαίμονές τους κατ’ ουσίαν και όχι με την Θεία ουσία εντός τους. Όπως καταλαβαίνουμε η διαφορά ισχύος είναι άπειρη, οι Αγγελικές Τάξεις και ο Άνθρωπος είναι και αποτελούν Θεία δημιουργήματα, ενώ οι άλλοι εκπεσόντα, τα οποία κατ’ εξακολούθηση διαπράττουν βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος, εξαιτίας του μισανθρωπισμού που εκδηλώνουν με τις πράξεις τους και χαρακτηρίζει την ζωή τους. Τρέφονται από εμάς, διότι δεν ενεργούμε και λειτουργούμε σύμφωνα με τη Θεία Νομοτέλεια και αντιδρούμε προβάλλοντας στοιχεία προσωπικότητας και ατομικότητας ως εμπόδια στην ένωση και συντονισμό με το Θείο εαυτό μας. Απλά λοιπόν, επιτρέπουμε τον παρασιτισμό και την οικειοποίηση της Θείας ουσίας που φέρουμε ως Θείο δυναμικό από το άκτιστο στο κτιστό και που ουδέποτε εξέπεσε.

Η Διδασκαλία που λαμβάνουμε, μας προτρέπει να είμαστε συνειδητοί σε ό,τι κι αν κάνουμε, σε όποια βιωματική κατάσταση κι αν βρισκόμαστε και υπεύθυνοι σε όσα πράττουμε και ενεργούμε. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο δεν πρέπει επ’ ουδενί να παραβλέπουμε το τεράστιο σώμα των Αγγελικών τάξεων που φέρουμε και που εκπαιδεύεται μαζί μας. Έφτασε ο καιρός να επιτρέψουμε την μετάβασή τους από μια παθητική κατάσταση σε μια πιο ενεργή, δίνοντας νέα λειτουργικότητα στην διαχείριση της ζωής και το έργο μας. Οι Αγγελικές τάξεις που φέρουμε επηρεάζουν τα σώματά μας: υλικό, ψυχικό, πνευματικό (νου, καρδιά, συνείδηση), τα αιθερικά, ψυχικά κα πνευματικά ρευστά και τη διάχυσή τους μέσω της παλμοδόνησης που φέρουν. Ο Λόγος ο Ζώντας ο Δημιουργικός είναι αυτός που τις κατευθύνει και οι οδηγίες κατεύθυνσής τους, είναι τόσο καθαρές όσο και ο συντονισμός και η ένωση μαζί Του. Λόγος και Χάρη λοιπόν, είναι οι καταλύτες ενεργοποίησης αυτών των τάξεων. Η συνεργασία των αγγελικών και ανθρώπινων μονάδων επενεργεί όπου υπάρχει αναγκαιότητα, όπου έχουμε εστιαστεί με καθαρά κίνητρα και σκοπούς προς αποκατάσταση και αποδέσμευση της δυσαρμονίας του συνόλου της Ολότητας Άνθρωπος.

Οι 9 Αγγελικές τάξεις είναι:

·         Θρόνοι-Θείο Πνεύμα, θέληση στο νευρικό ρευστό

·         Σεραφείμ-ζωτικό πνεύμα, Θεία καθοδήγηση, πανταχού παρών παρουσία Θεού

·         Χερουβείμ-διευθύνουσα διοικητική δύναμη του αιθέρος στο νευρικό ρευστό

·         Κυριότητες-νοητικό αίμα στο νευρικό ρευστό και στο φλεβόκομβο (πνευματοσπινθήρας)

·         Εξουσίες-αστρικό αίμα, ενεργεί στον δεξιό καρδιακό κόλπο και το αντλιακό σύστημα

·         Δυνάμεις-εξέλιξη του Όντος (Ιχώρ ποιότητα-σχηματισμός)

·         Αρχές-το νευρικό ρευστό στους νευρώνες-δενδρίτες, νευρικό σύστημα και ιερό κέντρο του κόκκυγα

·         Αρχάγγελοι-με το αίμα που ρέει και το κυκλοφοριακό σύστημα και το ιερό της λεκάνης

·         Άγγελοι-με το λεμφικό σύστημα, λεμφαδένες, γονάδιον της αναπαραγωγής

Ας εξετάσουμε τώρα πώς δουλεύει το σφράγισμα της  πλάνης του matrix στον κόσμο της υλικής δημιουργίας. Γνωρίζουμε ότι η πλάνη χρησιμοποιεί μέρη της Αλήθειας ή αλλιώς δανείζεται τμήματα της Θείας Δημιουργίας για κάθε σχέδιό της. Έτσι λοιπόν, έχουμε την Πυθαγόρεια Πεντάλφα ως σύμβολο ισορροπίας και αρμονίας, το οποίο αποτελεί εικόνα της κανονικής, φυσιολογικής κατάστασης του ανθρώπου. Η πλάνη και αυτά που την υπηρετούν χρησιμοποιούν την ανάποδη πεντάλφα, σύμβολο χάους και δυσαρμονίας και είναι υπεύθυνη για τη μη φυσιολογική κατάσταση του ανθρώπου. Το σφράγισμα με αυτή, που προέρχεται από συνδυασμό μαύρης μαγείας και από κατάρες και που εκτελείται από τα Μαύρα ιερατεία, εντυπώνεται και στα επτά κέντρα του ανθρώπου:

·         Κέντρο κεφαλής-επίφυση

·         Μετωπιαίο κέντρο-λοβός-κέντρο όρασης

·         Κέντρο λόγου και ελευθερίας-βάση

·         Καρδιακό κέντρο αγάπης-καρδιά, θύμος

·         Κέντρο διάκρισης-διαχείρισης-ηλιακό πλέγμα, στομάχι

·         Κοιλιακό κέντρο-ισορροπία-επινεφρίδια

·         Γήινο κέντρο-σεξουαλικό, κέντρο ζωτικότητας, γονάδες

Με αυτόν τον τρόπο κυνηγούνται και σφραγίζονται όλα τα φωτεινά πνεύματα που δεν έχουν αφυπνισθεί και αυτά που αποστατούν από το σύστημα που διευθύνεται από τα υποτακτικά (ανθρώπινα και μη) των αρχόντων του αιθέρα και του εωσφορικού κύκλου. Η πεντάλφα συμβολίζει τα πέντε στοιχεία, τις πέντε δυνάμεις και τις αιθερικές ενέργειες. Το σφράγισμα που αποκαλούν οι αντεστραμμένες πεντάλφες δημιουργεί μπλοκάρισμα κέντρων, δυσαρμονία και χάος στις λειτουργίες τους και επειδή προκαλούν ανισορροπία στα στοιχεία (ύδωρ, γαία, αιθήρ, αήρ, πυρ), τις δυνάμεις (βαρυτική, ηλεκτρομαγνητική, πυρηνική ισχυρά, πυρηνική ασθενής, κοσμική ακτινοβολία) και τους αιθέρες (ηλεκτρικός, μαγνητικός, ζωτικός, βιοχημικός, πλανητικός), δημιουργεί χάος στην ζωή του ανθρώπου και σε κάθε επιμέρους τομέα αυτής και εκδηλώνεται ως μιασματική μόλυνση ποικιλοτρόπως (αρρώστιες, αυτοάνοσα, κατάθλιψη, σχιζοφρένεια, βιαιότητα, επιθετικότητα, δυστυχήματα, αυτοκτονίες κλπ.). Στα θύματα τώρα θα λέγαμε, ότι κομματιάζεται η συνοχή των αιθέρων, αποδομούνται οι αιθερικές ίνες που ενώνουν τα σώματα του ανθρώπου. Η φύση των Αγγέλων είναι Θεία και η ύπαρξη σχετίζεται με το αιθερικό στοιχείο. Αυτή ακριβώς η αφύπνιση και η ένωση των δυναμικών είναι που φοβίζει τους υπηρέτες και τους άρχοντες της πλάνης. Το θλιβερό είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος τα τροφοδοτεί μη γνωρίζοντας πώς να αλλάξει την κατάστασή του. Κάποιες φορές ακόμα, στρέφει τις ίδιες τις Αγγελικές τάξεις που τον συνοδεύουν εναντίον του με την ελεύθερή του βούληση. Γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε άνθρωπο να μάθει ενσυνείδητα να ενεργοποιεί τις Αγγελικές τάξεις που φέρει εντός του ως βοήθεια προς διάλυση αυτών των σφραγίδων που του επιβλήθηκαν από το σύστημα. Αν θέλει λοιπόν να ζει και να λειτουργεί κατά φύσιν και μάλιστα Θεία, είναι υποχρεωμένος, φέρει ευθύνη να αποκαταστήσει τις λειτουργίες των κέντρων και των σωμάτων του μέσα από προσευχή ενεργοποίησης των αρμόδιων γι’ αυτές τις λειτουργίες, δηλαδή των Αγγελικών τάξεων.

Φυσικά γνωρίζουμε ότι και αυτό είναι μέρος της Θείας προδιαγραφής του στην εξέλιξή του ως Χριστοποιούμενο πνεύμα στον δρόμο προς Θέωση και επιστροφή στον Πατέρα Δημιουργό. Οι 9 Αγγελικές τάξεις έχουν συμμετοχή στην δόμηση του υλικού μας φορέα και είναι υπεύθυνες μαζί με μας για την ομαλή λειτουργία του. Εάν εμείς τους το επιτρέψουμε σε συντονισμό και ένωση με τον Θείο εαυτό μας, μπορούν να αποκαταστήσουν κάθε δυσλειτουργία και δυσαρμονία, κυριολεκτικά να αλλάξουν την ζωή μας και το ρυθμό εξέλιξής μας σε κάθε τομέα. Ο άνθρωπος πέρα από το ανθρώπινο δυναμικό του φέρει Θείο και Αγγελικό δυναμικό. Αυτή η ένωση τον αποδεσμεύει, τον αποκαθηλώνει και δρα μετουσιωτικά ως αναγωγή και εξέλιξη στην Χριστοπορεία του. Όσο ο άνθρωπος δεν κατανοεί και δεν αποδέχεται την ύπαρξη αυτού του δυναμικού και την λειτουργικότητα που τα διέπει, τόσο το δεσμεύει εντός του. Αυτό το σύνολο των δυναμικών αποτελεί έλεος και Θεία δωρεά βοηθείας από τον Πατέρα ως εκδήλωση της Θείας πρόνοιας. Αν η στάση μας δεσμεύει την ενεργειακή επίδραση και επενέργεια των Αγγελικών τάξεων, τότε αυτές λειτουργούν παθητικά, είτε λειτουργούν εναντίον μας (αμαρτίες και χρεώσεις Θείων νόμων) ακόμα και να οδηγήσει να εκπέσουμε της Χάριτος ή τέλος να βλασφημήσουμε κατά του Αγίου Πνεύματος και τότε η Θεία μας Ουσία, η τροφοδοσία της απενεργοποιείται μαζί με τις Αγγελικές τάξεις και επέρχεται δαιμονοποίηση.

Διαμέσου της εκπαίδευσης στη Μαθητεία Λόγου που λαμβάνουμε εδραιώνοντας πίστη, αγάπη και διάκριση με προσευχή συντονισμού και ένωσης αντιστρέφονται οι σφραγίδες αυτές και καθίστανται καθ’ ομοίωση του Χριστικού Προτύπου. Ως μαθητευόμενοι Λόγοι οφείλουμε να ενεργοποιήσουμε την Αγγελική βοήθεια να λειτουργήσει εξαγνιστικά ως κάθαρση, αποδέσμευση και μετουσίωση κάθε εμποδίου-σφραγίσματος, που η πλάνη μας εντύπωσε και διαμέσου της Θείας Χάριτος (Άγιο Πνεύμα) που τόσο απλόχερα δίνεται στον άνθρωπο αυτή την Κοσμική Περίοδο.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Στο Όνομά Σου Πατρομήτωρ Θεέ, ενωμένος και συντονισμένος μαζί σου την ώρα αυτή και ενεργοποιώντας την Χάρη που με ενέδυσες, δέομαι και παρακαλώ σε ως υιός σου και υπό την επιστασία του Παναγίου Σου Πνεύματος, ενσυνείδητα να ενεργοποιήσω την βοήθεια και συνδρομή των Αγγελικών τάξεων που με συνοδεύουν προς διάλυση κάθε σφραγίσματος, κάθε εντυπώματος πλάνης στα κέντρα και τα σώματα που φέρω και εν τη αδεία Σου τις θέτω σε λειτουργία κάθαρσης και αποδέσμευσης αυτών ίνα ελευθέρως και ακωλύτως δύναμαι να παραδώσω το είναι μου σε Εσέ Πάτερ, ίνα τίποτε να μην παρακωλύει την ένωση και τον συντονισμό μου μαζί Σου.

Στο Όνομά Σου Πατρομήτωρ Θεέ, εντέλλω τις Αγγελικές τάξεις να βοηθήσουν στο Έργο της μετουσίωσης και αποκατάστασης των κέντρων, των σωμάτων που φέρω και των λειτουργιών τους, από κάθε αρά, μαγεία, βασκανία, καταλαλιά, ζηλοτυπία, ίνα κάθε μου στοιχείο, κάθε μου μόριο και άτομο, ο,τιδήποτε με αποτελεί και με συνθέτει να αποκατασταθεί πλήρως παλλόμενο και δονούμενο στη δική Σου Θεία Παλμοδόνηση. Τις θέτω σε αέναη εγρήγορση ως ασπίδα, ως άμυνα σε κάθε σχέδιο πλάνης, σε κάθε αρνητικότητα που βιώνω στο νου, την καρδιά και την συνείδησή μου, με αίσθηση υπευθυνότητας και σύνεσης, ίνα καταστώ Κύριος του εαυτού μου, κάθε μου λόγου, σκέψης, πράξης, συναισθήματος, κάθε μου ενέργειας προς περάτωση της αποστολής που έχω αναλάβει στο Έργο Σου στην πορεία της Χριστοποίησης και Θέωσης ως Εν με Εσέ Πατρομήτωρ Θεέ.

Στο Όνομά Σου Πατέρα, ευλογώ την συνεργασία και την επικοινωνία με τις Αγγελικές τάξεις που φέρω εντός μου μέσω Εσού Πατέρα μου και τους αποστέλλω την αγάπη μου μέσα από την δική Σου Τέλεια Αγάπη μαζί με την ευχαριστία μου για την βοήθεια και την αρωγή τους στον άνθρωπο εαυτό μου.

Τα ρήματά μου αυτά καταθέτω σε Εσέ Πατρομήτωρ Θεέ, ίνα καταστούν έννομα και λειτουργηθούν όπως ορίζει το Θείο σου Θέλημα και μόνο. Σε ευχαριστώ Πανάγαθε Θεέ Ποιητή Ουρανού και Γης, ορατών τε πάντων και αοράτων. Αμήν.

Κωνσταντίνος Μαντζάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: