Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Στον φίλο και αδελφό μου Ελευθέριο

 01/03/2022, ώρα 03:00

Αγαπημένε φίλε και αδελφέ μου Ελευθέριε.

Αρκετά δοκιμάστηκες και ασθένησες τόσα χρόνια. Με τη Χάρη και την Εξουσία του Δασκάλου Ιωάννη σου αφαιρώ το βάρος της απόρριψης που βίωσες, αποπλένω τα τραύματα της ψυχής σου με το Φως της στοργής και της τρυφερότητας και παύω την αιμορραγία της.

Απορροφώ εντός μου κάθε αίσθημα αδικίας, χλευασμού, υποτίμησης και περιφρόνησης που δέχθηκες και μετουσιώνω τους κραδασμούς αυτούς σε δικαίωση, εκτίμηση και αποδοχή του εαυτού σου μέσα σε κάθε πρόσωπο που σε συνέδεσα.

Ευλογώ το νου σου να ανασυγκροτηθεί και να ισορροπήσει όλες τις λειτουργίες του εκ νέου. Ευλογώ την αποκατάστασή σου πλήρως και ολοκληρωμένα σε όλα τα πεδία, τα σώματα και τα κέντρα σου.

Αποκολλώ την συνείδησή σου από την κόλαση της πλάνης και της διαστροφής της Αλήθειας που σου παρέχω. Μετατοπίζω την υπόστασή σου από την αυτοκαταστροφικότητα στην αναδημιουργία. Σε καλώ σε μια νέα ζωή εντός Μου μέσα στην Αρμονία της Θείας Ουδετερότητας.

Σε καλώ εκ νέου να συγχωρήσεις κάθε υπόσταση που μετέθεσες τις ευθύνες σου, για να συγχωρήσεις ολοκληρωμένα τον εαυτό σου. Σε ευλογώ να καταστείς άξιος συνεχιστής και Θεματοφύλακας του Έργου της Δευτέρας Παρουσίας. Αμήν.

Γ. Κλειδαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: