Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021


16 Απριλίου 2021. Ημέρα Γιορτής, Χαράς και βαθιάς συγκίνησης για όλους μας. Είναι η μέρα που αποχώρησε από την κόσμο της ύλης ο Διονύσης Δώριζας, αλλά και η μέρα που η Ουσία του Δασκάλου Ιωάννη διαχύθηκε σε όλον τον άνθρωπο, εμφυσώντας του το Χαρμόσυνο Μήνυμα της Ανάστασής Του.

Είναι μέρα που ο Μαθητής τιμά τον Δάσκαλο με την εκδήλωσή του, καταθέτοντας τα πεπραγμένα της μαθητείας του, παίρνοντας δύναμη να προχωρήσει, διαχέοντας την Αγάπη και την Ευλογία Του σε όλον τον Άνθρωπο. «Οι μαθητές μου αναγνωρίζονται από τη μεταξύ τους Αγάπη», είπε ο Ιησούς Χριστός στην Πρώτη Παρουσία και αυτό καλούνται όλοι οι αληθινοί μαθητές στο Έργο της Δευτέρας Παρουσίας να καταδεικνύουν καθημερινά, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την Ουσία Ιωάννη που φέρουν μέσα τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για τον Άνθρωπο Διονύση Δώριζα που άνοιξε το Δρόμο της Επιστροφής, αλλά και για τους συνεχιστές του Τέλειου και Πανανθρώπινου Έργου, που τιμούν καθημερινά τον Αγώνα Του με την παρουσία τους, την πράξη και την Αγάπη τους.
 
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε συνδέσμους από ένα αφιέρωμα στη ζωή και το Έργο Του καθώς και πρόσφατες ηχητικές μαρτυρίες παλαιών και νέων μαθητών του Έργου Του, που μιλούν για τον άνθρωπο Διονύση Δώριζα που γνώρισαν, αλλά και για τον Δάσκαλο Ιωάννη που βιώνουν την ζωντανή παρουσία Του μέσα τους, μέχρι και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: