Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΚΛΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ


01/05/2020
 
Σε πολλούς ο αδελφός Δάσκαλος Δημήτρης Μακρίδης είναι άγνωστος πέρα από το βιβλίο που εξέδωσαν οι μαθητές του και τη ζωντανή τους παρουσία που φανερώνει την ποιότητα της παιδείας που έλαβαν. Κολακείες και συναφή, γνωρίζετε ότι δεν ανέχομαι στο περιβάλλον μου. Όταν μιλάω στους αδελφούς μου για τον αδελφό Δάσκαλο Δημήτριο στην Καβάλα φανερώνω τον θαυμασμό μου για ένα ζωντανό Πρότυπο, έναν αφιερωμένο στο Έργο Δάσκαλο γεμάτο με αγάπη και πίστη, πράο, έντιμο, σταθερό, ειλικρινή, ευθύ, γλυκύτατο, με δύναμη, αντοχή, απλότητα, καθαρότητα, ανιδιοτέλεια, στοργή, τρυφερότητα, καλοσύνη, έλεος, προσφορά και διδαχή.
Ο Δημήτριος φανέρωνε πάντα το πνεύμα της Ενότητας, της Ειρήνης, της Ανθρωπιάς και της Ανδρείας κι  εύκολα μπορεί να προσθέσει όποιος τον γνώρισε άλλα τόσα. Όμως το πιο ακριβό πνευματικό κόσμημα που φέρει η υπόστασή του, παράδειγμα για όλους μας ήταν, είναι και θα είναι η ταπεινοφροσύνη του.
Αισθάνομαι ότι στην συνείδησή τους ορισμένες υποστάσεις τον έχουν χρεωμένο και αυτό το βιώνω ως αδικία ανεπίτρεπτη. Όχι, αδελφοί μου! Δεν αξίζει κάτι τέτοιο ο Δάσκαλός σας, εκτός εάν εσείς δεν αξίζετε να λέγεστε μαθητές του. Επαναλαμβάνετε την ιστορία εκείνων που κάποτε κατέκριναν τον Πρωτοπόρο Δάσκαλο Ιωάννη και Τον χρέωσαν στην συνείδησή τους, Τον υποτίμησαν και Τον γέμισαν πληγές εγκαταλείποντας τον Άνθρωπο. Αυτόν για Τον οποίο γίνεται όλο το Έργο.
Ευλογώ τον αδελφό μου που ήταν και παραμένει βράχος πίστης, όσο κι αν τα φαινόμενα στον κόσμο τούτο εξαπατούν. Μόνο ο Πατέρας γνωρίζει της αιτίες των πιο παρεξηγήσιμων κινήσεών μας που για τους ανθρώπους μπορεί να είναι αξιοκατάκριτες.
Ευλογημένη είναι η υπόστασή σου Μαρία, ενωμένη με την Μητέρα σταθερά και ανοδικά όπως και η υπόστασή σου αδελφέ Δάσκαλε Νικόλαε, σας εντέλλω να αποδεσμεύσετε από κάθε κατάσταση καλυμμένου παρασιτισμού την υπόσταση του αδελφού μου Δημητρίου τολμώντας να ταξινομήσετε κάθε παρανόηση. Οι Αληθινοί Μαθητές του Λόγου δεν εγκαταλείπουν αδελφό που ασθενεί ή δοκιμάζεται.
Γίνετε Πρότυπα αλληλεγγύης και αδελφοσύνης. Προστρέξτε στους ασθενούντες αδελφούς σας που υποφέρουν.
Δεν σας κάνει υποδείξεις για το έργο σας ο γραφών. Ο Πρωτοπόρος Δάσκαλος Ιωάννης σας καλεί όλους να προσεύχεστε καθημερινά για τον αδελφό Δάσκαλο Δημήτριο στην Καβάλα στην αποκατάσταση της υγείας του.
Πάτερ, στο Όνομά Σου το Άγιο, εμφυσώ Πνεύμα Αναγέννησης Ζωοποιό και ευλογώ την υπόσταση του αδελφού Δασκάλου Δημητρίου να ενδυναμωθεί από το Φως της Παρουσίας Σου εντός του, ενεργοποιώντας την φανέρωση της Αλήθειας που απελευθερώνει μέσα σε κάθε υπόσταση που συνδέθηκε μαζί του. Ευλογημένοι όλοι οι άξιοι μαθητές του που συνεχίζουν το έργο του με πίστη και αγάπη. Ευλογημένη η πνευματική Άνοιξη μέσα στις ψυχές σας.

Με αγάπη ο αδελφός σας Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: