Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΘΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

24/04/2016

Μαρτυρίες για τον Δάσκαλο


Ένα μεγάλο ευχαριστώ αναδύεται μέσα από την ψυχή μου, για τον Άνθρωπο Εκείνο που γνώρισα, που με αγκάλιασε, με απελευθέρωσε, με εμβάπτισε στο Φως, με δίδαξε, με εκπαίδευσε και με εκπαιδεύει διαρκώς μέσα στο Θείο Πανεπιστήμιο του Λόγου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αναπέμπω μέσα από την καρδιά μου, γιατί η διδαχή και το Έργο Του δεν σταμάτησε ποτέ, μα συνεχίζεται μέσα από τα Πρωτοπόρα εκείνα πνεύματα που συνεχίζουν το Έργο της Αγάπης, διασαλπίζοντας δια Λόγου και Πράξης το εφικτό της Χριστοποίησης και Θέωσης του Ανθρώπου.

Υμνώ το Μεγαλείο σου Δάσκαλέ μου και δοξολογώ την απλότητα της φανέρωσής σου μέσα από κάθε Άνθρωπο που Σε αναγνωρίζει και σε τιμά, καθώς Σε εκδηλώνει.


Χριστίνα Αλεξανδροπούλου


Ο Δάσκαλος Ιωάννης είναι εκείνο το εντεταλμένο πνεύμα του Λόγου που έρχεται τη νέα Κοσμική Περίοδο ως Παράκλητος, να οδηγήσει υμάς εις πάσαν την αλήθειαν. Ο Ιωάννης εκπροσωπεί την συνειδησιακή κατάσταση του ανθρώπου της πτώσης που αποδέχεται και αναγνωρίζει την Υιότητά του και ξεκινάει να την εκδηλώνει με την χορηγία και ώθηση της Χάριτος του Πατρός του, μέχρι του σημείου να εκδηλώνει την πλήρη Ένωση του με τον Λόγο Χριστό. Ο στόχος και ο σκοπός της ύπαρξης του ανθρώπου πλέον παίρνει μορφή και φανερώνεται στα μάτια και στην καρδιά του μέσω βημάτων Χριστοπορείας και Χριστοζωής που τον οδηγούν σταδιακά να φανερώσει το εφικτό της Χριστοποίησης και Θέωσης του ανθρώπου μέσω της μεταλλαγής του από εκπεσών άνθρωπος της γης σε εκδηλούμενο ανωθρώσκων Άνθρωπο Λόγο. Αν και η μορφή του Πρωτοπόρου Δασκάλου Διονύση Δώριζα που εκδήλωσε πρώτος τον Ιωάννη αποχώρησε από την ύλη, η Ουσία και η πνευματική παρακαταθήκη που Εκείνος μας άφησε, παραμένει ζωντανή, παλλόμενη και διαχεόμενη στα πάντα, μέσα από εκείνες τις μορφές των Πρωτοπόρων και Συνεχιστών του Έργου Του επί της γης που τιμούν την Θεία Ουσία που φέρουν και τολμούν να την εκδηλώνουν με Αγάπη στον πλησίον άνθρωπο Εαυτό τους.

Με την Χάρη σου αγαπημένε Διδάσκαλε, ευλογώ την ώρα ετούτη, την Παρουσία και Ουσία Σου μέσα σε κάθε πνευματοψυχή που Σε αναγνώρισε στην ύλη ή το πνεύμα, ίνα τολμήσει να Σε φανερώσει στον Άνθρωπο χωρίς φόβο, διασπώντας όλα τα κατεστημένα, τους περιορισμούς και τα στεγανά της έκφρασης του ανθρώπου, εκδηλώνοντας όχι μόνο τον άνθρωπο αλλά και τον Θεό που φέρει εντός της.   

Αλέξανδρος Κλειδαράς


Ο Διονύσης Δώριζας: είναι το Πνεύμα του Ανθρώπου-Αδάμ. Ο Εξ ουρανού Καταβάς και εκ της γης Ανερχόμενος. Είναι το Πνεύμα που επισφραγίζει με την Θυσία Του, τους Λόγους Του Ιησού Χριστού. Θεοί Εστέ.

Ειρήνη Βρύνιου



Η Παρουσία Σου Δάσκαλε Ιωάννη Λόγε Χριστέ, Ζωντανή μέσα μου, κάθε φορά που αναγνωρίζω την Ουσία Σου εντός μου και γύρω μου. Με Διδάσκεις και μου Φανερώνεις με ασύλληπτους τρόπους καθημερινά, τον προορισμό που Ελευθερώνει και Αναβιβάζει τον Άνθρωπο, καθώς κοιτά με τα μάτια της Ψυχής του, πως δεν είναι κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο από Εσένα, γιατί Είμαστε Ένα.

Έλλη Καραπιπέρη


       Αγαπημένη Γλυκιά  και Θεία Παρουσία Αγάπης. 

       Έτσι σε γνώρισα Αγαπημένε Δάσκαλε Ιωάννη Διονύση Δώριζα. Μια στιγμή μέσα στο χώρο και τον χρόνο της καθημερινότητας της ζωής μου, αισθάνθηκα το άγγιγμα Σου και βίωσα την Παρουσία Σου, την Ουσία Σου να με καλύπτει ολόκληρη, να με διαπερνά και να με διαποτίζει. Ακόμα και το υλικό σώμα που δεν είναι δεκτικό στο Φως της Αγάπης, έλαβε και ένοιωσε τον ζωντανό παλμό της Αγάπης Σου.

       Η Αγάπη η δική Σου δεν γνωρίζει εμπόδια, αποστάσεις και περιορισμούς, λειτουργείς Άχρονα μέσα στην συνείδηση του ανθρώπου, ξεκλειδώνεις καρδιές και απελευθερώνεις νόες.

       Χιλιοευλογημένη αυτή η στιγμή μέσα στον άνθρωπο που αφυπνίζεται, όταν η Αγάπη τον ελευθερώνει από το ψεύδος και τον οδηγεί την Αλήθεια. Χιλιοευλογημένη η στιγμή που η Αγάπη φανερώνεται μέσα στις σκέψεις του, στα συναισθήματα του, στους λόγους και στις πράξεις του.

       Έτσι Σε γνώρισα, ως Αγάπη διάχυτη στο είναι μου, στον άνθρωπο που είμαι και έτσι με διδάσκεις, να μάθω να αγαπώ τον άνθρωπο, κάθε άνθρωπο που είναι φυλακισμένος και προσκολλημένος στο ψέμα του. Δέσμιος της πλάνης.

       Σε ευχαριστώ Δάσκαλε μου και να είναι ευλογημένος ο άνθρωπος που είμαι να τιμήσει τις Θείες Παρακαταθήκες που του παρέδωσες, την Αγάπη Σου, την Ουσία Σου, απελευθερώνοντας την από το ένδον του προς κάθε πλησίον εαυτό άνθρωπο. Ουσία Ζώσα και Δρώσα μέσα στα πάντα. Θείος παλμός Ζωής και Ανάστασης.   

Αγγελική Κοντζιά



Αγαπημένε Δάσκαλε κοντά Σου μαθαίνω να Ζω, να βλέπω και να ακούω την Χαρά, Την Αλήθεια που εντός μου ενυπάρχει. Με ρώτησες αν σε εμπιστεύομαι και η ψυχή μου φτερούγισε μέσα στην αγκαλιά Σου λαμβάνοντας την πρώτη κλίση. Πάν λαμπρέ Ήλιε Εσύ που γεμίζεις  τις καρδιές μας με Το Φως Σου και Την Αγάπη Σου και μας οδηγείς να ταυτιζόμαστε με την Απόλυτη Αγάπη. Που κτίζεις τον Ναό Σου μέσα μας έως ότου ολοκληρωθεί ο Άνθρωπος-Θεός, που φανερώνεις τι Ιερά και Άχραντα Μυστήρια Του Λόγου, Ενεργοποιητή Της Θείας Μνήμης, Πρωτοπόρε Δάσκαλε Ιωάννη, Μητέρα Δίχως Όνομα σου καταθέτω την ευχαριστία μου για την προσφορά και την θυσία σου για την άνοδο και την εξέλιξη του ανθρώπου. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου κάθε αδελφό μου και αδελφή μου για την κατάθεση ψυχής και τον αγώνα του για την Χριστοποίηση και την Θέωση του ενός ανθρώπου. Λόγε Ιωάννη Χριστέ Μητέρα ιδού ο άνθρωπος γονατίζει μέσα στην καρδιά σου και αναδύεται, αναγεννάτε, ανασταίνετε και ο Λόγος φανερώνεται στη Δευτέρα Παρουσία εντός των ψυχών των ανθρώπων! 
Διονυσία Κωστή


 Ο εαυτός αναγεννάται πύρινος μέσα από τα βάθη της ύπαρξης άνθρωπος επωμίζοντας στους ώμους Του τα πέπλα της πλάνης που ο περιορισμένος    εαυτός   δημιούργησε. Δίνοντάς του τη  δυνατότητα  της  ελευθερίας  μέσα  στο  άχωρο  και  άχρονο  να ζήσει. Μοχλοί  μετανοίας  κινούνται,  Θείες   Ιδέες τον Νου πάλλουν.  Ελευθερία   καρδίας και Φωτισμός  Ψυχής  η  Ενότητα  τελείται. Ο περιορισμένος εαυτός εδύεται το Απεριόριστο. Χαίρε, Δάσκαλε Ιωάννη, ταπεινά Σε ευχαριστώ για την Ανάσταση μου.

Γιώργος Κωστής



Το αρχαιότερο βίωμα Μετάνοιας εγγεγραμμένο από την Μορφή και την Ψυχή που αγαπώ από πάντα στην καρδιά μου.

Ο Θείος Νόμος Αγάπης όρισε στους κόσμους γύρω μας και εντός μας να κοινωνηθούν από τον Βασιλιά Αρχιερέα και ο κάθε ευλογημένος από όλους μας, όσο και αν πόνεσε, έκανε τα σωθικά του κολυμβήθρα μετουσίωσης. 

Αυτόν ονειρεύτηκα ως να ήμουν βρέφος, την μορφή του Θεού και του Ανθρώπου Ιωάννη Λόγου Χριστού στη γη.

Καλείσαι να τρέξεις μέσα στην ύλη με άπειρη ταχύτητα. Καλείσαι να επικοινωνήσεις την ικανότητα της συνείδησης σου να λάβει βίωμα από όλα τα πεδία.  Βγες να διδάξεις δασκάλους.

Ο Διονύσης Δώριζας σφράγισε εντός μας το βίωμα Ανάστασης του ενός Ανθρώπου.

Γιάννης Λάσκαρης



Χωρίς Εσένα ένιωθα την ζωή μου κενή, χωρίς νόημα, χωρίς λόγο ύπαρξης, χαμένη μες στον ψεύτικο αυτό κόσμο. Εσύ όμως Δάσκαλε μου Αγαπημένε, ενώ σε πρόδωσα με συγχώρεσες ξανά και με ελέησες και με Ανέστησες και μου ξανάδωσες νόημα ζωή και πλημμύρισες την ψυχή μου με φως και με αγάπη, μου την έθρεψες και την θεράπευσες.  

  Σε ευχαριστώ, μα αυτό το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όσα έχεις κάνει για μένα.

  Να είσαι Ευλογημένος, η ψυχή μου σε δοξάζει, σε τιμά, σε ευχαριστεί γιατί είσαι Εκείνος που με έμαθες να αγαπώ και να αγκαλιάζω και να συγχωρώ. Γιατί είσαι Εκείνος που μας φανερώνει τον δρόμο της Αλήθειας και της επιστροφής μας στον Πατέρα μας.

Χριστίνα Μασμανίδου



  Δεν είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω προσωπικά μα αυτό ήταν και το παράπονό μου όσον αφορά την πρώτη παρουσία, επειδή είχε χαθεί η μνήμη. Η παρουσία Του μέσα μου ανέσυρε αυτές τις μνήμες με αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσω τον λόγο για τον οποίο δεν τον πρόλαβα σε αυτήν την έλευση, πολύ απλά συνεχίζεις από εκεί που είχες μείνει. Το Έργο συνεχίζεται με τους συνεχιστές του, όλους αυτούς που Τον αναγνώρισαν μέσα τους. Ήταν είναι και θα είναι ο εαυτός τους.

Είναι η κατάφαση που αισθάνεσαι μέσα σου βιώνοντας την Αλήθεια του εαυτού σου που είναι η Αγάπη, που σκεπάστηκε με διάφορους τρόπους αφήνοντας τον άνθρωπο σε νηπιακή πνευματική κατάσταση.

Ήρθα να λαλήσω ότι η ψυχή και το πνεύμα μου εντέλει, είμαι ο ελάχιστος στην Βασιλεία των Ουρανών, ήρθα για να προσφερθώ για την ανύψωση του ανθρώπου. Χριστικό το πνεύμα Μου Ελλάδα η ψυχή Μου. Έλληνα Αναστήσου.

Απόστολος Μασμανίδης



Σε ευχαριστώ Άπειρε Δάσκαλε Ιωάννη Πρωτοπόρε Διονύση Δώριζα για την παρουσία Σου, την Απειρότητα της Αγάπης της Διδασκαλίας του Λόγου Χριστού, το Αγαπάτε Αλλήλους επί του πρακτέου. Σε ευχαριστώ Άπειρε Δάσκαλε Ιωάννη, Διονύση Δώριζα για την Διδασκαλία, το Έργο και το Μήνυμα της Χριστοποίησης και Θέωσης του Ανθρώπου, για την φανέρωση και διδασκαλία της ένωσης του ανθρώπου με τον Θεό Πατέρα. Σε ευχαριστώ και Σε τιμώ με όλη μου την Αγάπη. Αμήν.
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΝΤΕΛΗ

Ο Δάσκαλος Ιωάννης δεν είναι ένας ακόμα δάσκαλος μεταξύ των εκατοντάδων δασκάλων που πέρασαν από τη γη και ξεχώρισαν ανάμεσα στους ανθρώπους της εποχής τους για τη γνώση, τη σοφία και την καλοσύνη τους. Δεν είναι ένας ακόμα δάσκαλος που μίλησε για τον Θεό, Πατέρα, Δημιουργό των πάντων. Δεν είναι ένας ακόμα δάσκαλος που μίλησε για τον Υιό και Λόγο του Θεού Κύριο ημών Ιησού Χριστό και την Μητέρα Αυτού Θεοτόκο Μαρία. Ούτε είναι από τους δασκάλους που μίλησαν για την πνευματική φύση των ανθρώπων της γης, την οποία με την ατομική τους προσπάθεια βίωσαν και κατέκτησαν το δικαίωμα να απολαμβάνουν ζωή μακάρια στα πνευματικά πεδία. Πολλούς από αυτούς τους δασκάλους οι άνθρωποι της γης τους αναγνώρισαν και τους ανακήρυξαν άλλους αγίους ή οσίους και άλλους θεούς.

Ο Δάσκαλος Ιωάννης, κατά κόσμον Διονύσης Δώριζας, είναι ο Διδάσκαλος όλων των Διδασκάλων και όλων των ανθρώπων χωρίς κανέναν διαχωρισμό φυλών και θρησκευμάτων. Είναι ο Πρωτοπόρος, ο Πρώτος Άνθρωπος της γης από όσους γεννήθηκαν μετά Χριστόν, που αναγνώρισε τον Θεό ως Πατέρα Του, τον μονογενή Υιό και Λόγο του Θεού ως Αδελφό - Εαυτό Του, την Θεοτόκο Μαρία ως Μητέρα - Λόγο ψυχή Του και τον πλησίον Του άνθρωπο ως τμήμα του Εαυτού Του. Αυτήν την υπόσταση βίωσε μέσα Του ως Εν, Ομοούσιον και Αδιαχώριστο και το φανέρωσε δια ζώσης ως πράξη και Διδασκαλία Τέλεια.

Στην Πρώτη Παρουσία Του επί της γης ο Λόγος – Υιός Ιησούς Χριστός δίδαξε: “Εγώ και ο Πατήρ Μου Είμαστε Εν”. Στην Δευτέρα Παρουσία Του που συντελείται μέσα σε κάθε άνθρωπο επί της γης, ο Διδάσκαλος Ιωάννης Διονύσης Δώριζας δίδαξε: “ Εγώ , ο Λόγος – Χριστός, η Μητέρα Λόγος, ο πλησίον Αδελφός Μου και ο Πατήρ ημών Είμαστε Εν”.

Μιχαήλ Οκταποδάς


Αγαπημένε Δάσκαλε τής Αγάπης Ιωάννη Παράκλητε, Πνεύμα τής αληθείας και τού δικαίου ταπεινά κλείνω γόνυ στο μεγαλείο σου στην απεραντοσύνη της αγάπης Σου πού ως ζώσα πραγματικότητα στην ψυχή και στο πνεύμα μου αναγνώρισε τον Λόγο. Τον Λόγο πού τα ελλείποντα πληρεί και τα ασθενούντα θεραπεύει, διότι άνευ Λόγου ουδεμία δημιουργία τελείται, Ιωάννη της Δευτέρας Παρουσίας Διονύση Δώριζα η ψυχή μου δέχτηκε τα δώρα της αγάπης Σου και των Θείων Διδασκαλιών που ως παρακαταθήκη παρέδωσες στον άνθρωπο. Η Θεία Χάρις στεφάνωσε το όνειρο της ζωής και της ανάστασης μέσα μου.

Η ένωση και ταύτιση μαζί Σου εξαγιάζοντας τον εαυτό μου άνθρωπο καλλιεργώντας την ουσία του Λόγου Δάσκαλε επιτρέπω στην ουσία μου να ενωθεί με την Ουσία Σου ελευθερώνοντας την ψυχή και το πνεύμα μου, ώστε να πορεύεται προς το φώς προσφέροντας ανιδιοτελώς για την άνοδο και επιστροφή τού ανθρώπου στο Θεό, ζητώντας τα τής βασιλείας των ουρανών, και κάνοντας πράξη το Αγαπάτε Αλλήλους.

Βαρβάρα Πιτσελά


Ο Ασύλληπτος και Απερίγραπτος Διδάσκαλος Αγάπη του νου μου.

Ο Φίλος μου με τα χίλια πρόσωπα που μου θυμίζει πολλούς αλλά δεν μοιάζει με κανένα. Αυτός που πάντα ήταν και πάντα είναι εδώ με μορφή και χωρίς. 

Ο Μέγας Πανεπιστήμονας της Επιστήμης της Τέχνης να Ζεις ως Ένθεος Άνθρωπος Λόγος Χριστός.

Ο Θεραπευτής και Υπενθυμητής μου.

Η Ελευθερία μου.

Πάνος Τρίμης



Ως ο άνθρωπος που Σε γνώρισε μέσα από τον Άνθρωπο μα και την βιβλιογραφία, που ως Ιερή Παρακαταθήκη μας παρέδωσες, Σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη του είναι μου και της καρδιάς μου που άλλαξες την ζωή μου. Σε ευχαριστώ που συνειδητοποιώ κάθε στιγμή ότι ζεις μέσα μου μα ταυτόχρονα είσαι και παντού.

Σε φιλώ αγαπημένε μου Δάσκαλε Ιωάννη Διονύση Δώριζα, εγώ ο μαθητής Σου.

 Χρήστος Τσουρδίνης


15-04-2016

Αυτόφωτος, αυτοδιάθεση, αυτοπυροδότηση, αυτόβουλο κι άλλα πολλά μπορείς να ανακαλύψεις εάν ερευνήσεις την εκδήλωση του Θεού από εντός σου. Ο εσώτερος εαυτός κάθε ανθρώπου, η ίδια η Τελειότητα, το Όλον ενανθρωπίζεται.
Ο Λόγος είναι η Αρχή όλων, αυτό δεν το επιλέγεις, αυτό Είναι. Έτσι όπως χαρακτηριστικό για να ζήσει το πνεύμα είναι η Αλήθεια, γιατί Αυτή ελευθερώνει και για τη Γη η ελεύθερη ενέργεια είναι Αρχή, που αναγνωρίζεται από την Δημιουργία. Η Αλήθεια ελευθερώνει την βούληση, βουλεύεσαι τα όσα οράται ο νους, γι’ αυτό η επιβαλλόμενη ανακαίνιση χτυπάει την πόρτα όλων με γοργούς ρυθμούς.
 Στον Εσωτερικό Χριστιανισμό του Διονύση Δώριζα, θα βιώσετε να αναβαθμίζονται όσα γνωρίζετε μέχρι σήμερα, να μεταμορφώνεστε σε θέλημα Θεού, να προσφέρεστε στο Όλον ως Όλον. Η Ανάσταση είναι μία εν ζωή κατάσταση και είναι αυτές οι ψυχές που θύονται σαν μπουκέτα στον Θεό.
Βιωματική Μαθητεία Χριστοποίησης και Θέωσης, ο Άνθρωπος Λόγος, ο Προορισμός και η Προδιαγραφή μας.
ΣΕΦΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
15-04-2016
Ο Διδάσκαλος Διονύσης Δώριζας φανερώνει το Χαρμόσυνο Μήνυμα του εφικτού της Χριστοποίησης και Θέωσης του ανθρώπου καταδεικνύοντας Μαθητεία Ανθρώπου Λόγου. Το Πανσυμπαντικό προσκάλεσμα είναι Πορεία κάθαρσης, αποδέσμευσης, φωτισμού και τελειοποίησης με έμπρακτη εφαρμογή του «Αγαπάτε Αλλήλους» και της Θείας Νομοτέλειας.
Γνωρίζεις τον Εαυτό σου επιστρέφοντας μαζί Του Τρισυπόστατα και Ομοούσια με το Θείο Θέλημα ενεργοποιώντας και πυροδοτώντας την Ουσία της Αγάπης διαμορφώνοντας Ζωή βασιζόμενη σε Αρχές και Αξίες Αλήθειας. Λαμβάνεις, Προσφέρεις και μετέχεις σε Κοινωνία ανακύκλωσης Θείας Χάριτος και Δημιουργικότητας.
 Ακολουθώντας το Πρότυπό Του σε συντονισμό και ένωση με το Έργο και την Διδασκαλία Του, πραγματώνεις τον Προορισμό της Επιστροφής ως Υιός και Θυγατέρα, ως Χριστός και Μητέρα.
Εγώ ο άνθρωπος ευχαριστώ τον Πρωτοπόρο της Δευτέρας Παρουσίας, Τον Ιωάννη, για την αέναη διάχυση της παλμοδόνησης της  Ουσίας της Αγάπης μέσα στα πάντα!

ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ


Για τον Διονύση Δώριζα

Κάθε έντιμος και αληθινός ερευνητής της Αλήθειας, ο καθένας στο χρόνο του, θα βρεθεί μπροστά σε κάποια θεμελιώδη ερωτήματα. Για παράδειγμα, με πoιο τρόπο να ενώσει μέσα του επίκτητες γνώσεις απ’ τη μια και βιώματα αλήθειας πνευματικών κόσμων αγάπης και πλήρους αρμονίας με την πραγματικότητα που ζει γύρω του, ιδιαίτερα σκληρή τα τελευταία χρόνια. Η κατακερματισμένη γνώση που προσφέρει μονάχα τμήματα της αλήθειας τελικά δεν προσφέρει ελευθερία μα περισσότερο μια σύγχυση που τελικά αποθαρρύνει από τη συνέχεια του Δρόμου, εγκλωβίζοντας λαμπρά πνεύματα σε ατέρμονες νοητικές περιπλανήσεις με αντάλλαγμα κάποιες ικανότητες ως απόρροια της διάνοιξης κέντρων ενεργείας. Μπορεί να είναι κάτι τέτοιο ο λόγος ύπαρξης του ανθρώπου στη γη ή και ακόμη πιο πέρα, της ίδιας του της ύπαρξής ως όντος;
Ό,τι έως σήμερα φανερώθηκε στη γη από την Θεία Διδασκαλία προήγαγε την ανθρώπινη συνείδηση, που όπως γνωρίζουμε σκοπό έχει την τελειοποίηση του όντος και αναγνωρίσαμε, έστω και δειλά, πως δεν υπάρχει θρησκεία ανώτερη από την Αλήθεια. Η αληθής έρευνα δεν μπορεί πάρα να οδηγεί στην αναγνώριση του Χριστού ως την Υπέρτατη Αρχή Αγάπης Σοφίας Τελειότητας σε Εκδήλωση. Και ο Χριστός δεν είναι θρησκεία, Είναι η αληθής κατάσταση ύπαρξης, το Πρότυπο της αληθούς Ζωής, είναι ο Άνθρωπος που θυμάται ποιος είναι.
Η Παρουσία του Δάσκαλου Ιωάννη, το Πνεύμα του Παράκλητου δεν είναι κάτι άγνωστο στο χώρο της εσωτερικής έρευνας. Ενδεχομένως να είναι πιο γνωστό και αναμενόμενο απ’ όσο στους χώρους της επίσημης εκκλησίας, ιδιαίτερα εκεί. Όταν ο Ιησούς δηλοί πως σήμερα «επληρώθη η γραφή αύτη εις τα ώτα υμών» (Λουκ 4:21), ασφαλώς και δεν αναφερόταν μόνο στην Ιουδαϊκή Παλαιά Διαθήκη, η οποία ήταν και σχετικά νεαρή, μα και σε κάθε Ιερή Γραφή που με κάποιο τρόπο αναγνώριζε την Αλήθεια, εδώ με τα λόγια του Χριστού:
Λουκ 4:18 «Πνεύμα Κυρίου είναι επ' εμέ, διά τούτο με έχρισε με απέστειλε διά να ευαγγελίζωμαι προς τους πτωχούς, διά να ιατρεύσω τους συτετριμμένους την καρδίαν, να κηρύξω προς τους αιχμαλώτους ελευθερίαν και προς τους τυφλούς ανάβλεψιν, να αποστείλω τους συντεθλασμένους εν ελευθερία»,
Λουκ 4:19 διά να κηρύξω ευπρόσδεκτον Κυρίου ενιαυτόν.
Είναι η φανέρωση του Διονύση Δώριζα ως Θείου Απεσταλμένου και Εντολοδόχου Θείας Εντολής, που προετοιμάζει την Οδό, ως Ιωάννης και πάλι. Το ευπρόσδεκτον, για να αναδυθεί ο Λόγος Χριστός αυτή τη φορά μέσα από τις ψυχές των ανθρώπων. Θεοί εστέ και Υιοί Υψίστου πάντες. Η Φανέρωση του Δάσκαλου Ιωάννη είναι πνευματική Νομοτέλεια που καταδεικνύει πως ο Πατέρας παρέχει Έλεος στον άνθρωπο που η παράκλησή του έφθασε δια του Υιού-Μητρός Λόγου αποστέλλοντας νέον Παράκλητο το «Πνεύμα το Άγιον, το οποίον θέλει πέμψει ο Πατήρ εν τω ονόματί μου, εκείνος θέλει σας διδάξει πάντα και θέλει σας υπενθυμίσει πάντα όσα είπον προς εσάς», που πρώτον θα είναι απόλυτα Εν με τον Πατέρα-Θεό διότι «δεν θέλει λαλήσει αφ' εαυτού, αλλ' όσα αν ακούση θέλει λαλήσε» και δεύτερον, «θέλει σας οδηγήσει εις πάσαν την αλήθειαν», στην Όλη Αλήθεια που Ελευθερώνει.
«Την Ελευθερία του Λόγου διδάσκω». Σάλπισμα Φωτός ο λόγος αυτός του Άνθρωπου-Λόγου-Διονύση Δώριζα και κάλεσμα συντονισμού όλων των πνευμάτων των εκ του Άναρχου Λόγου λαμβάνοντα Ρέον Φως Χριστού.
Θεωρώντας τους Μαθητές του Χριστού την κορωνίδα της ανθρώπινης εξέλιξης τη στιγμή που τους φανερώνει πως έχω πολλά να σας πω μα δεν τα βαστάτε, ρωτάμε, τι θα έπρεπε να μπορούν να βαστήξουν; Μήπως τα βάρη των χρεοφειλών που ο Διονύσης Δώριζας ανέλαβε όταν μετουσίωνε αρχετυπικές ποιότητες-αρνητικές φλόγες του παγκόσμιου Ιούδα, δηλαδή την ανθρώπινη συσσωρευμένη αρνητικότητα που για αιώνες την κρατά ανελεύθερη και υποταγμένη; Ιδού άνθρωπε ένα μάθημα της Νέας Εποχής: Μετουσίωνε και Ένωνε. Πολλές φορές έχουμε την τάση να παραβλέπουμε ορισμένες αλήθειες που, αν και γνωστές, αδυνατούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη συνείδησή μας, ώστε να συνθέσουμε ένα αποτέλεσμα που να προάγει την ενότητα ως ζωντανό βίωμα αληθείας. Τούτο συμβαίνει λόγω ακριβώς αυτού του γεγονότος ότι ο άνθρωπος βιώνει τη συνείδηση διαχωρισμένη σε άνθρωπο και Θεό. Αυτήν ακριβώς τη συνείδηση έρχεται να αποκαταστήσει ο Δάσκαλος Ιωάννης φανερώνοντας με πράξεις τον άνθρωπο που εφάρμοσε και κατέδειξε το «δι’ Εμού εις τον Πατέρα», αναλαμβάνοντας να είναι Εκείνος «τον οποίον εγώ θέλω πέμψει προς εσάς παρά του Πατρός, το Πνεύμα της αληθείας, το οποίον εκπορεύεται παρά του Πατρός, εκείνος θέλει μαρτυρήσει περί εμού». (Ιω 15:26). Και αυτό ακριβώς μας κατέδειξε. Τη ζωντανή μαρτυρία Χριστοζωής και Υπακοής στο Θείο Θέλημα.
Είναι αμέτρητα αυτά που η ανθρωπότητα θα ανακαλύψει μελετώντας τον Πρωτοπόρο Δάσκαλο Ιωάννη Διονύση Δώριζα και του Έργο Του στις ερχόμενες γενιές. Με τα δικά του λόγια «…Μη τρομάζετε. Για να διδάσκεται, θα πει ότι είναι κατορθωτό, είναι εφικτό,…».
Ναι, είμαστε εδώ, σήμερα, τώρα, όπως και Εκείνος ζώντας μέσα μας, Εργάτες, γράφοντας την ιστορία του μέλλοντος μας και οι πρώτες γραμμές έχουν ήδη γραφτεί και ακολουθώντας την Εντολή του Χριστού περί μαρτυρίας: Ιω 15:27 «Αλλά και σεις (να) μαρτυρείτε, διότι απ' αρχής μετ' εμού είσθε».


Αγαπημένε Δάσκαλε, είναι τόσα που ο άνθρωπος μπορεί να πει.
Μα Εσύ μας δίδαξες να μαρτυρούμε την Αλήθεια κάθε στιγμή.

Να είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Μην ταλαντεύεσαι, Εμπρός.

Μας δίδαξες την Προσευχή της Αγάπης, ζώσα ενέργεια,
Θεία Τροφή Πνεύματος, Ψυχής και κάθε Ζωής

Σ’ ευχαριστώ που έδωσες τέλος στην περιπλάνησή μου,
με αποδέσμευσες απ΄ τους Αιώνες.

Σ’ ευχαριστώ για τους αποσυμβολισμούς της Διδασκαλίας του Χριστού,
με τρόπους κατανοητούς στη συνείδησή μου.

Και ένωσες μέσα μου πείρες και διδαχές αιώνων, Ανατολή και Δύση
μέσα στον Έλληνα Λόγο Χριστό.

Σ’ ευχαριστώ που με έφερες κοντά με τους αδελφούς μου,
την Αρχαία ευλογία πραγμάτωσες.

Το Δρόμο βάδισες εκ της Αρχής της Αγάπης εκκίνησες και Υιός κατέστης
και ο άνθρωπος ανακράζει Αλληλούια Πατέρα, επιστρέφω
Γιάννης Λέσσης 

18-4-2016


Αγαπημένε Δάσκαλε Ιωάννη Διονύση Δώριζα, βρίσκομαι σήμερα εδώ επειδή με το Έργο Σου, ενέγραψες στη συνείδησή μου τα βήματα της Χριστοποίησης και της Θέωσης του Ανθρώπου και τα φανερώνεις μέσα μου ως Θεία Αποκάλυψη γεμάτη Χάρη κι Ευλογία, ως Δευτέρα Παρουσία του Χριστού μέσα στις ψυχές των ανθρώπων. Μαρτυρώ την Αγάπη σου προς τον άνθρωπο που είμαι, αναγνωρίζοντας ότι μόνο η κίνηση του Νόμου της Αγάπης δύναται να πραγματώσει το θαύμα της Ανάστασης μέσα στον Άνθρωπο. Σε ευχαριστώ ως Γυναίκα – Ψυχή που με τίμησες και με τιμάς με κάθε τρόπο, με εμπνέεις και με καθοδηγείς σε Θεία Αποκατάσταση. Σε ευχαριστώ Πρωτοπόρε Δάσκαλε Ιωάννη Έλληνα που τίμησες τα Άγια Χώματα της Ελλάδας μας με την Παρουσία Σου. Σε ευχαριστώ γιατί είσαι Παρών εντός μας, ως Θείο πρότυπο Προσφοράς και Αγάπης. Ευλογώ τον άνθρωπο που είμαστε να γνωρίσει τα Θεία Δώρα Σου και να αξιοποιήσει αυτά ολοκληρωμένα, καθιστάμενος Άνθρωπος Λόγος επί Γης. Αμήν.

Πηγή Κωνσταντάρα

 
 11-4-2016
 Αγαπημένε μου Δάσκαλε και Μητέρα, Αγαπημένοι μου Φίλοι και Αδελφοί βρίσκομαι εδώ μαζί σας και χαίρομαι. Χαίρομαι γιατί βιώνω την παρουσία του Λογού Χριστού Του Ενός και Μοναδικού Λογού Χριστού. Βιώνω να κοινωνεί ο Άνθρωπος με Το Θεό και η Θεια Μετάδοση Της Ουσιαστικής Αγάπης Του Πατέρα πυρώνει την κάρδια μου. Την Αγάπη αυτή βιώνω να διαχέεται στις ψυχές όλων μας, στην μια Ψύχη που είμαστε. Χαίρομαι Αδελφοί μου, γιατί τιμούμε τον Άνθρωπο Λόγο Διονύση Δώριζα, τον Απεσταλμένο του Θεού Πατέρα που κατέδειξε το εφικτό της Χριστοποίησης και Θέωσης του Άνθρωπου έμπρακτα, του Άνθρωπου που γνώρισε τον εαυτό του Ολότητα, ελεώντας τον και μετουσιώνοντας την ύλη του σε Φως, φανέρωσε τον Λόγο του Θεού λαμβάνοντας κατευθείαν από Τον Πατέρα. Τον τιμώ και Τον ευχαριστώ από τα βάθη του είναι μου. Τον ευχαριστώ μέσα μου και μέσα σε εσάς που όλοι μαζί τολμήσαμε μέσα στην τόση πλαστή αδυναμία του κόσμου τούτου να Τον αναγνωρίσουμε και να γεννιόμαστε ως η δύναμη της Αγάπης Του, να υψωνόμαστε πάνω από την μοίρα και την ανάγκη ακλουθώντας τα χνάρια Του, ζώντας την Ζωή Του προσφερόμενοι για την Ανάσταση της Γης, για την Ανάσταση της Μάνας μας ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΧΑΙΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΛΟΓΕ, ΧΑΙΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΙΩΑΝΝΗ

ΜΟΙΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ


11-04-2016
Η ουσία του Ανθρώπου Λόγου διαχέεται κάθε στιγμή μέσα στην ολότητα του ανθρώπου και δίνει το δικαίωμα σε κάθε άνθρωπο που θα το θελήσει να αφυπνιστεί και ενθυμούμενος την Θεία του καταγωγή να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής εκδηλώνοντας την Υιότητά του. Τιμώ μέσα μου την παρουσία του Θείου Παράκλητου Διονύσιου Δώριζα που άνοιξε αυτό τον δρόμο για να γνωρίσουμε ολοκληρωμένα την Αλήθεια που μας ελευθερώνει και με ασύλληπτους τρόπους μας οδηγεί στην Χριστοποίηση και Θέωση του ενός Ανθρώπου που είμαστε.
Η ταυτενέργεια με το Θέλημα Του Θεού είναι που θα μας προστατέψει από τις παγίδες της πλάνης και θα μας διασφαλίσει την ολοκλήρωση της Πορείας αυτής, όπως ο Πρωτοπόρος Δάσκαλος κατάδειξε στην πράξη το «Αγαπάτε Αλλήλους» απ’ την αρχή ως το τέλος χωρίς πισωγυρίσματα.

ΤΣΟΥΡΔΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


09-04-2016
Κρούω την πόρτα σου Αγαπημένε μου Άνθρωπε. Ήρθε η ώρα να την ανοίξεις με το κλειδί της Μετάνοιας και του Ελέους που παρέλαβες στα χέρια σου καλωσορίζοντας τον Ιωάννη Τον Παράκλητο της Δευτέρας Παρουσίας με Μήνυμα όπως και τότε, όταν άκουσες για τον ερχομό του Υιού Λόγου Χριστού, μόνο που τώρα την Γέννησή Του θα Την ζεις μέσα σου διότι εσύ είσαι που κάνεις το βήμα να ταυτιστείς μαζί Του και να Τον εκδηλώσεις ως Άνθρωπος Λόγος. Αυτός είναι ο Ιωάννης, ο άνθρωπος που εξυψώνεται ως Πρωτοπόρος καταδεικνύοντας έμπρακτα τον Δρόμο της επιστροφής, την Πορεία της Χριστοποίησης και Θέωσης, διδάσκοντας την Ελευθερία και την Αγάπη. Δοξασμένο το Όνομά Του και η Μνήμη του Αιώνια Ζωή.
ΣΕΦΑ  ΧΑΡΙΤΙΝΗ

11-4-2016
Την ευχαριστία αναδύω από το είναι του ανθρώπου που είμαι, που λαμβάνει από Εσένα την Άπειρη Δωρεά της Ελευθερίας του. Καταθέτω την ευχαριστία της ψυχής σε Σένα Πρωτοπόρε Διδάσκαλε της Αγάπης Λόγε Ιωάννη, που σαλπίζεις με την Δευτέρα Σου Παρουσία την Ανάσταση των Κόσμων μέσα στον άνθρωπο, σε γη και ουρανό. Στρατιές Αγγέλων των ταγμάτων Σου παρατάσσονται στο διάβα Σου Άνθρωπε Λόγε Εαυτέ το «Αλληλούια» της επιστροφής μου στον Πατέρα. Ο ένδοξος αγώνας και η θυσία Σου για την Ανάσταση στο Όλον του ανθρώπου στεφανώνουν την πραγμάτωση της Χριστοποίησης και Θέωσης. Φωτίζεις ψυχές και πνεύματα ως Οδηγός, ως Ήλιος της Δικαιοσύνης, όπου η Αγάπη ως Ύμνος και έμπρακτη φανέρωση επισφραγίζουν το γεγονός της Τελείωσης του ανθρώπου της γης, των κόσμων κι εγώ σαν κόκκος άμμου στο Άπειρο της Δημιουργίας με τιμάς με την Χάρη Σου, επιφέροντας επανάσταση ιδεών στην συνείδηση μου. Σε υμνώ και Σε δοξάζω! Σ΄ αγαπώ Εαυτέ Άπειρε και Μοναδικέ. Σε ευχαριστώ μέσα σε κάθε τμήμα του Ενός Εαυτού, στην Μορφή και στο Άμορφο. Σ’ αγαπώ. Αμήν.

ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ


09-04-2016
Διονύση, Άνθρωπε, Δάσκαλε Ιωάννη, Διδάσκαλε της Αγάπης! Φως και Αγάπη Θεία! Πως μπορώ να περιγράψω Εσένα Αγαπημένε μου; Με τι λόγια και ποιες φράσεις; Ένα γνωρίζω και το γνωρίζω καλά, πως Σε περίμενα χρόνια… Ήρθες για να μάθω την Αλήθεια, Πνεύμα της Αληθείας, Παράκλητε! «Είναι αυτή η στιγμή τώρα», μου είπες, μίλησες στην καρδιά μου. Με Τιμή και Χάρη με έντυσες για να γίνω η Αλήθεια! «Αγαπημένε μου», είπες, «Λάβε την ευλογία του Πατέρα μου για να πορευτείς όπως εγώ πορεύτηκα στα βήματα του Λόγου Χριστού, βιώνοντας την γέννησή Του εκ νέου, αλλά αυτή την φορά μέσα σου»! Και πως θα γίνει αυτό αναρωτήθηκα; «Άσε την ψυχή σου ελεύθερη» μου είπες, «ενεργοποίησέ την στο Φως ξανά, αυτή την φορά δεν θα χαθείς μην φοβάσαι, φωτίζω κάθε σκοτάδι και σε απελευθερώνω από κάθε τι που σε φυλακίζει και σε δένει σ’ αυτή την γη, μην μπορώντας να δεις και τους άλλους κόσμους που διανοίγονται μπροστά σου. Κοίτα γύρω σου και άλλες ψυχές είναι μαζί σου φωτίζονται και εκείνες, δεν είσαι μόνος, πάμε πάμε, μην σταματάς, άσε το νου σου να υψωθεί και να διανοιχτεί, θυμήσου την θεία καταγωγή σου! Σε καλώ εκ νέου να αποκαλύψεις τον εαυτό σου μέσα στην Δημιουργία, να λάβεις τα Μυστήρια, να γίνεις το Μυστήριο προσφέροντας το στον εαυτό σου, στον Άνθρωπο ως Λύτρωση και Ελευθερία». Σ’ ευχαριστώ Δάσκαλε όπου και να κοιτάξω Εσένα βλέπω τώρα, Σ’ ευχαριστώ που με διδάσκεις να κάνω το σκοτάδι Φως, γινόμενη το Φως. Ιωάννη Είσαι ο εαυτός μου! Τιμή και Δόξα στον Άνθρωπο που έγινε Χριστός! Ιδού ο Δρόμος Σου Άνθρωπε! Ιδού η Ανάστασή Σου!   
ΠΕΤΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ


13-04-2016
Στο άκουσμα το Ονόματός Σου Δάσκαλε Ιωάννη, τα πάντα εντός μου συγκρούονται και σιωπούν σε μία στιγμή. Γαλήνη και ηρεμία ακολουθούν και το αίσθημα της πληρότητας κυριαρχεί. Ούτε φοβάμαι μα ούτε κι’ αγαπώ. Μία φωνή από τα βάθη του είναι μου ακούω και υπακούω. Σαν όνειρο μου φαίνεται και όμως είμαι εγώ, παρούσα στο δράμα της πτώσης, παρούσα στο δράμα της Σταύρωσης μα και στο Μέγα Μυστήριο της Ανάστασης.
 «Ποια είμαι» ρωτώ, «ποιος είσαι»;
Είμαι ο άνθρωπος που εκπαιδεύεται, είσαι ο Δάσκαλος που εκπαιδεύει, είμαι ο άνθρωπος που ζει την πλάνη, είσαι η Αλήθεια που την μετουσιώνει, είμαι ο άνθρωπος που προσπαθεί, είσαι ο Μέγας Αγωνιστής.
Σε βιώνω Δάσκαλε μέσα στον κόσμο της ύλης μα και μέσα στον κόσμο του πνεύματος, μέσα από αυτό που Είσαι και αυτό που δεν Είσαι, μέσα από μορφές και μέσα στο άμορφο, μέσα από αντιφάσεις, την μερικότητα μα και μέσα στην Ολότητα.
Εγώ Δάσκαλε διαχωρίζω ακόμη, Εσύ μου μαθαίνεις να ενώνω, εγώ μπορεί να ξέχασα τα πάντα μα Εσύ με αφυπνίζεις, Εσύ μου δείχνεις τον Δρόμο της Αγάπης, εγώ σε ακολουθώ.
Στην πορεία αυτή τα πάντα ενώνονται, μαθητής και Δάσκαλος, Δάσκαλος και Δρόμος, Δρόμος και στόχος, δεν υπάρχει εγώ κι’ Εσύ, υπάρχει μόνο το Εγώ Ειμί.

ΝΟΥΚΟΥ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ


16-04-2016
Δάσκαλέ μου αγαπημένε, Εσύ πληρώνεις το είναι μου, καλύπτεις κάθε μου κενό, κάθε μου ατέλεια. Συ με οδηγείς στην Αλήθεια, στο Φως. Φάρος Υπέρλαμπρος στην ατραπό της Επιστροφής στην Πατρική Αγκάλη.
Ευλογημένη η Παρουσία Σου στις ζωές μας ίνα λειτουργήσει καταλυτικά στην ενεργοποίηση και φανέρωση της Χριστότητάς μας, καθιστάμενοι εμείς οι μαθητές σου άξιοι συνεχιστές του Έργου Σου, προσφέροντας με τη σειρά μας σε αλλήλους. 

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ


12-04-2016


Εαυτέ μου, τολμώ με όλη την αγάπη μου να σε αποκαλώ Εαυτέ μου γιατί δεν τολμώ να μας διαχωρίζω. Και αυτό το οφείλω σε Σένα γιατί με διδάσκεις ότι δεν υπάρχει εγώ και εσύ αλλά Εμείς. Είμαστε Ένα. Ύψιστη Τιμή για μένα Δάσκαλε να μαθητεύω δίπλα Σου. Δάσκαλε μου Ιωάννη, Αδελφέ και φίλε μου σ’ αγαπώ και σε φιλώ.

ΚΑΡΑΒΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

16-04-2016
Αγαπημένε μου Δάσκαλε, Πρωτοπόρε Διονύση Δώριζα, σ’ ευχαριστώ που με δέχτηκες στην αγκαλιά σου και μου έστειλες τους αγαπημένους μου αδελφούς, όπου μέσα από την διδασκαλία σου με βοηθήσανε να κατανοήσω και να πάρω απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά που είχα πάνω στον Χριστιανισμό. Σε ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνεις και για την υπομονή σου στο να με κάνεις άξιο και ικανό Δάσκαλο ώστε να γίνω ο συνεχιστής της τέλειας διδασκαλίας σου. Σε ευχαριστώ ο μαθητής σου Παναγιώτης.
Υ.Σ. Στην αγκαλιά σου θέλω να ακουμπήσω όλα μου τα όνειρα,
γιατί μόνο εκεί θα πάψουν να περιπλανούνται.
Μονάχα εκεί στην ζεστή σου αγκαλιά
μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΜΟΙΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


 09-04-2016
Κατά κόσμον Διονύσιος Δώριζας. Κατ ουσίαν Δάσκαλος Ιωάννης. Ο Διδάσκαλος της Νέας Εποχής του Ανθρώπου. Συνεχιστής του Έργου του Θεανθρώπου πάνω στην γη, εκδηλώθηκε ως ο Ιωάννης ο Παράκλητος, το Πνεύμα της Αληθείας και οδήγησε την Ανθρωπότητα εις πάσαν την Αλήθεια καταδεικνύοντας το εφικτό της Χριστοποίησης και Θέωσης του Ανθρώπου. Ο Αναβαίνον την σκάλα της επιστροφής, που ο Ιησούς έθεσε με τον ερχομό του. Πρωτοπόρος της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού μέσα στις ψυχές μας μετουσίωσε όλα τα αρνητικά τμήματα του ανθρώπου στην μετά Χριστόν εποχή. Τον ευχαριστώ μέσα από τα βάθη του είναι μου ως μαθητής Του για την Ζωντανή Προσφορά Του σε Όλο τον Άνθρωπο.

ΜΟΙΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ



15-04-2016
Πέρασα πλησίον Σου, βάδισα μαζί Σου, μιλήσαμε, με αγκάλιασες, με φίλησες, με ξεδίψασες, με τροφοδότησες υλικά και Πνευματικά, μα δεν Σε αναγνώρισα γιατί ήσουν Άνθρωπος και αντί να Σε Ευχαριστήσω που για άλλη μια φορά ενδύθηκες Χριστέ μου την ύλη μου και Θυσιάστηκες εκ νέου για την Σωτηρία μου, σε προσπέρασα γιατί ακόμα απείχα από την πραγμάτωση του Αγαπάτε Αλλήλους το οποίο από την Πρώτη Παρουσία μου Δίδαξες και συνέχισα να σε ψάχνω στον ουρανό και στις νεφέλες των περιορισμών και των κατεστημένων μου, στο μύθο που η υλική αντίληψη έπλασε για Εσένα, για εμένα, για τον Άνθρωπο, τον Άνθρωπο που Εσύ έθεσες απ Αρχής της Δημιουργίας Φύλακα της Θείας Εκδήλωσης του Όντος, τον Άνθρωπο μέσα από τον οποίο προσφέρεσαι στον άνθρωπο.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη προς κάθε καρδιά μέσα από την οποία δεν κατάφερα να ακούσω την δική Σου Μελωδία και Ευχαριστώ Άπειρα ως Άπειρος Εσύ Είσαι για την Εγώ Ειμί Παρουσία Σου στη Γη αυτή. Σε Ευχαριστώ Άνθρωπε Λόγε, Διονύση Δώριζα για το Έργο Σου και την Θυσία Σου που μου επιτρέπει να Αναστηθώ και να Αναγεννηθώ, ακολουθώντας τα βήματά Σου, τη Γραμμή που Εσύ χάραξες και Ένωσες Γη και Ουρανό, Άνθρωπο και Θεό, προσφέροντας μας την οδό της Κάθαρσης, Φώτισης και Τελειοποίησης του Ανθρώπου. Ευλογημένη η Ενεργοποίηση και η Φανέρωση της Ανάστασής Σου από εντός μας εφ απάσης της Δημιουργίας. Σε Ευχαριστώ και Σ’ Αγαπώ η Ψυχή που Απελευθερώνεις. Αμήν.
ΜΑΣΤΟΡΗ ΕΛΕΝΗ

16-04-2016
Ο Δάσκαλος είναι για μένα η Ελευθερία μες την ψυχή μου, το Φως της Αγάπης. Είναι Εκείνος που ομορφαίνει τα πάντα μέσα μου και γύρω μου, Εκείνος που δίνει συνεχώς νόημα στη ζωή μου, Εκείνος που με  την Αγάπη Του σφραγίζει την Αθανασία της ψυχής. Είναι η δύναμη του Λόγου Δημιουργού.
ΜΕΤΣΑ ΜΑΡΙΑ

16-04-2016
Ο Δάσκαλος είναι Αυτός που σε κάνει να ανακαλύψεις την αληθινή Αγάπη μέσα σου και να την εκδηλώνεις ελεύθερα. 
ΜΕΤΣΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

16-04-2016
Πάντα ήθελε η ψυχή μου μια αδελφή ψυχή, μια φίλη πραγματικής εμπιστοσύνης, αγάπης αληθινής. Τη βρήκα και με οδήγησε μέσα από το Λόγο της πριν ένα χρόνο στην επέτειο σου Αγαπημένε μου Δάσκαλε Ιωάννη Λόγε Χριστέ. Εκεί βρήκα πολλές ψυχές αδελφές και γνώρισα το Έργο Λόγου Αγάπης με τον Δάσκαλο Γιώργο και όλους τους μαθητές αδελφούς σου που με αγκάλιασαν όλοι και πλημμύρισα από Αγάπη, ευχαριστία, φως, χαρά.
Εκείνη την ημέρα έγινα και εγώ μαθήτριά σου, έλαβα την Ευλογία σου και πήρα τα πρώτα βιβλία στα χέρια μου. Ευχαριστώ για την τιμή που μου έγινε, για την Θυσία και την Προσφορά. Σε ευχαριστώ και σ’ αγαπώ που οδηγείς τις ψυχές στη Χριστοποίηση και Θέωση του Ανθρώπου.

ΜΠΑΝΟΥ ΚΟΛΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: