Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ


ΜΗΝΥΜΑ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ


10-2-2016

Κυρίες και κύριοι, είμαστε ήδη στον δεύτερο μήνα της μονοετούς παράτασης και παρά την ενεργοποίηση όλων των διεθνών και κρατικών υποδομών για την επιβολή της παγκόσμιας φτωχοποίησης των λαών σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, δεν βλέπω την αναμενόμενη πρόοδο.
Οι νόμοι, παρά το ότι ψηφίζονται, δεν εφαρμόζονται. Οι κατά τόπους υπάλληλοί σας, που εργάζονται ως πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών, δεν έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν τους νόμους και τα σχέδια προώθησης της εξουσίας μας. Από ότι υπολογίσαμε, τόσο στο θέμα του ελέγχου των λαών όσο και της Ρωσίας, που έχει αναλάβει ο αγαπητός Χένρυ, θα χρειαστούν πέντε χρόνια, για να δούμε αποτελέσματα.
Δεν έχετε πέντε χρόνια. Έχετε περίπου οκτώ μήνες. Για το λόγο αυτό, φροντίστε να σταματήσουν οι τοπικοί υπάλληλοί σας να κρατούν τα προσχήματα και σκορπίστε τρόμο στους πληθυσμούς όλων των κρατών. Δώστε ανασφάλεια και βία. Καταργείστε κάθε δικαίωμα, με την δικαιολογία της επιβολής φόρων και της ατομικής και κρατικής ασφάλειας. Φορολογείστε την ίδια τους την ύπαρξη.
Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει να χρωστούν όλοι περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν.
Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει στην χώρα των μισητών Ελλήνων, αλλά και στα ευρωπαϊκά κράτη, να έχει τόσους πολλούς Μουσουλμάνους, που να μην μπορούν να βαδίσουν χωρίς να περνούν ανάμεσά τους.
Μέχρι τέλος Μαΐου, πρέπει η εγκληματικότητα να έχει ανέβει στα ύψη και όλοι να την νοιώσουν στην καθημερινότητά τους.
Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει όλοι να έχουν, ή να είναι στη διαδικασία να πάρουν την ηλεκτρονική ταυτότητα.
Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει να έχει στη Συρία τόσο πολύ στρατό, από τόσα πολλά κράτη, που να αναρωτιέται ο θλιβερός ηγετίσκος της Ρωσίας, αν θα έχει νόημα να μείνει στην περιοχή ή όχι. Αν μείνει, ο στρατός του στην περιοχή θα πρέπει να αφανιστεί.
Μέχρι το τέλος Μαΐου όλα αυτά θα πρέπει να έχουν γίνει, ή να επίκειται, σε ένα το πολύ μήνα, να ολοκληρωθούν. Αν δεν έχουν γίνει, τότε θα έχετε αποτύχει. Σας θυμίζω ότι 2013, ανέθεσα σε εσάς την τιμή της μεγάλης αυτής αποστολής και αποκήρυξα τους αρχαίους θεϊκούς ηγέτες.
Αν ως το τέλος του 2016 δεν έχετε τακτοποιήσει τα θέματά μας, θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένη την αποπομπή σας και την ανάθεση της εξουσίας στους πραγματικούς ηγέτες που έχω κρατήσει ως τώρα στο περιθώριο. Είθε το σκότος να είναι μαζί σας.

to parapanw exei stalei se polla blok alla den xerw posa to dimosiepsan
Dimitris12/03/2016

Ώρα: 23.20

ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ


Ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Έχεις αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής μας. Γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ; Κάτσε να ξαποστάσεις, πιες νερό από την πηγή! Συμμεριζόμαστε όλοι την αγωνία σου και συμπάσχουμε καθώς γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει χρονικές προθεσμίες κλπ. Μόνο εμείς οι μισητοί Έλληνες μπορούμε να καταλάβουμε τον πόνο σου. Θυμάσαι τότε που ο πατέρας σου είχε στείλει τον Ξέρξη στις Θερμοπύλες; Η καθυστέρηση λίγων ωρών ματαίωσε σχέδια ετών. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Θυμάσαι τι έπαθαν οι ορδές των βαρβάρων από τους ακρίτες του Βυζαντίου και εσύ κατέληξες τότε στον πάγκο των αναπληρωματικών για χίλια χρόνια. Μπορώ να καταλάβω γιατί σου προκαλούσε πάντα εκνευρισμό το μάθημα της Ιστορίας.

Σήμερα, όλοι θυμούνται ότι η αντίσταση των Ελλήνων καθυστέρησε τα σχέδια του Χίτλερ κι έτσι ο άξονας έσπασε μέσα στο ρωσικό χειμώνα. Τόσους υπαλλήλους έχεις δεν σου’ πε κανείς ότι το Κοράνι γράφει ρητά ότι θα νικηθεί όποιος τα βάλει με τους  Έλληνες! Μεταξύ μας τώρα, πιστεύεις ότι αυτό που δεν κατάφερε ο πατέρας σου, έπειτα από προσπάθειες δέκα εκατ. ετών, θα το καταφέρεις εσύ μέσα σε δέκα χρόνια; Πώς γίνεται να μην μπορούν να εφαρμοστούν ή να επιβληθούν τόσο καλοδουλεμένα σχέδια σε δέκα εκατ. ταλαιπωρημένους Έλληνες και να έχουν εφαρμοστεί σε πληθυσμούς δισεκατομμυρίων επί της γης; Και θα σε στέλναμε όλοι μετά χαράς στον πατέρα σου, αλλά γνωρίζω ότι δεν έχετε και τόσο καλές σχέσεις. Απ’ όσο γνωρίζω, έχει αποκηρύξει ο ένας τον άλλον. Τι περιμένεις να πετύχεις χωρίς την ευχή του; Πρέπει να φταίει κάτι στο σόι. Προς το παρών μπορείς να φορολογήσεις όσο θέλεις την ύπαρξή μας, αλλά είσαι ανίκανος να κάνεις το ίδιο για το πνεύμα και την ψυχή μας. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις ούτε οκτώ μήνες. Να περιμένεις εκατομμύρια εκπλήξεις κάθε μέρα από δω και πέρα. Κουράγιο λοιπόν! Ειλικρινά σ’ ευχαριστούμε που έγινες η αιτία για να αποκαλυφθούν όχι μόνο οι εχθροί του Ελληνισμού, αλλά και γενικότερα οι δουλέμποροι και οι δυνάστες του ανθρώπινου γένους, που βρίσκονται γυμνοί πλέον ενώπιον του ανθρώπου και της Παγκόσμιας Ιστορίας του. Όσο για τον αγαπητό σου Χένρυ, δεν θα τον αναγνωρίζεις όταν τελειώσει τον χορό του με την κόκκινη αρκούδα.

Πρέπει να παραδεχτείς ότι επαναλαμβάνεσαι πληκτικά όσο και μάταια. Δεν έχω καμία πρόθεση να σε υποτιμήσω, αλλά δεν θα προλάβεις να καταλάβεις τι σου συνέβη μέχρι το τέλος Μαΐου. Οι υπάλληλοί σου θα κλείνουν τα σύνορα κι ο Τηλέμαχος εδώ τις πόρτες για να μη φύγει κανείς. Δεν θα σου πω άλλα γιατί ξέρω πως έχεις πολλές σκοτούρες. Λυπούμαι που σε στεναχωρώ, αλλά το Φως του Χριστού θα είναι πάντα μαζί σου!

Υ.Γ. Οι διαφορές μας ήταν πάντα οι ίδιες. Εμείς υπογράφουμε με το όνομά μας και κρατάμε τις υποσχέσεις μας, ενώ εσύ δεν μπορείς να κάνεις ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Εσύ δεν μπορείς να ξεφύγεις ποτέ από το πρόγραμμά σου, ενώ εμείς θα είμαστε πάντα ο απρόβλεπτος παράγοντας.

Γεώργιος Κλειδαράς


Δεν υπάρχουν σχόλια: