Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣ ΕΚΠΕΣΟΥΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑΜΟΙΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
21/08/2015


Αγαπημένε μου Πατέρα και Μητέρα, σε αγκαλιάζω μέσα μου με όλη την αγάπη την οποία Εσύ μου ενεργοποιείς και όπως το θέλημά σου ορίζει, ακολουθώ τον κτύπο της καρδιάς και την αναπνοή και εκπνοή του είναι μου. Αφήνομαι στην Θεία σου καθοδήγηση, που ο έρωτας της ψυχής με ωθεί να επικοινωνήσω μαζί σου για να ενώσω καθετί που διαχώρισα, κατέκρινα, παρανόησα, δέσμευσα και με απομακρύνει από Εσένα αγαπημένε μου.
Αγαπημένε μου, Μνήσθιτί μου Κύριε! Προσπάθησα, μέγα Διδάσκαλε του είναι μου και εκπαιδευτή του νου μου, να Σε γνωρίσω σαν ολότητα, μα δεν κατανοώ ακόμα και δεν αναγνωρίζω την αλήθεια, με αποτέλεσμα να μη χωρώ ποιότητες έχθρας και αλαζονείας, φθόνου και διαχωρισμού που εκδηλώνονται σε μέρη του εαυτού μου. Έλκω την αγάπη και το φως Σου και προσθέτω την άπειρη αγάπη στον εαυτό και ξανά προσθέτω φως από την Πηγή και όλο στην αρχή αισθάνομαι να είμαι. Είσαι απερινόητος, υπερούσιος και ανεξιχνίαστος αγαπημένε μου Εαυτέ, γι’ αυτό αφήνομαι στην εκπαίδευσή Σου, στην Αγάπη και την προστασία Σου για να έλξω μέσα μου ό,τι το Θείο σχέδιο ορίζει.
Ομιλώ στον Διδάσκαλο τον Έναν, στην ολότητα Άνθρωπος, σε Εσένα αγαπημένε που παραδίδεις τα κλειδιά εκπαιδεύοντάς με εσωτερικά να κατανοώ, να συγχωρώ, να ελεώ τον άνθρωπο που είμαι. Προσθέτω αγάπη στην αγάπη και σε γνωρίζω καλύτερα και τόσο πιο πολύ σε αγαπώ. Μα θλίβομαι τόσο όταν σε προσβάλλουν, όταν σε χλευάζουν, σε υποτιμούν και δεν Σε αποδέχονται στην μορφή του ανθρώπου. Και είναι οι μαθητές σου αυτές οι υποστάσεις, που σε γνώρισαν και στην Μορφή. Αυτοί οι μαθητές Διδάσκαλε Ιωάννη που διδάσκουν και διδάσκονται, που λένε ότι Σε λατρεύουν, Σε σέβονται, Σε πιστεύουν, με θράσος και αμέριστη αλαζονεία στρέφονται με υποτίμηση προς τον άνθρωπο, διαχωρισμένοι, καταδεικνύοντας απόρριψη. Και Σε ερωτώ αγαπημένε μου, τι αποδεσμεύουν; Τι αγάπη και ενότητα πρεσβεύουν και στο όνομά Σου συνεχίζουν να αυτοπροβάλλονται, ό,τι πήραν χάρη και εξουσία από τον Πατέρα για να κάνουν τι; Αγαπημένε Δάσκαλε, συγχώρεσέ με που μέσα στην αγάπη και την φιλευσπλαχνία, το έλεος που βιώνω ως δωρεά δική Σου, καταθέτω και μαρτυρώ τα κενά και τις ατέλειες του ανθρώπου και ενέδυσέ με τη χάρη Σου να ευλογήσω και να αποδεσμεύσω τον εαυτό μου από όλα αυτά που του φανερώνεις.
Αγαπημένη μου ψυχή, βιώνεις διαφορές πολλές ανάμεσα στις μορφές μου και δεν κατανοείς ακόμα τα βαθιά αίτια και περιπλέκεσαι. Διαφορές, καλύμματα και στρώματα ενεδύθει η ψυχή μου και αυτό καθορίζει την εξέλιξή μου, όπως ο Υιός Λόγος Χριστός στην Πρώτη Παρουσία που είπε: «Υμίν δέδοται γνώναι τα μυστήρια της Βασιλείας του Θεού, τοις δε λοιποίς εν παραβολαίς». Γι’ αυτό αγαπημένη, ζητώ σεβασμό στα στάδια αυτά της εξέλιξής μου μέσα στις μορφές, ζητώ σεβασμό και αυτοθυσία, προσφορά και αγάπη για να ενωθείς με Εμένα, την μία Ψυχή που σε διδάσκει να γίνεις ομοίωσή Μου, Μάνα όλων.
Γνωρίζω ότι έπλασες μέσα από φαντασιώσεις, δοξασίες, είδωλα, θεούς και θεές, υιούς και μητέρες πολλές στο πέρασμα των αιώνων και ακόμα το κάνεις. Πλανάσαι, αλλά σου λέγω ότι Εγώ σε αγαπώ και χαμογελώ για το πλαστό μου είδωλο, δεν προσβάλλομαι γιατί Είμαι η Αλήθεια, Είμαι η Αγάπη. Θλίβομαι όμως και πονώ όταν κακοποιείς τον αδελφό σου που εργάζεται να φανερώσει ό,τι Εγώ τον καθοδηγώ. Τον κακοποιείς, τον πληγώνεις, τον υποτιμάς, τον υποστέλλεις, καθυστερείς το έργο Μου, την ένωσή Μου με τον Υιό Μου, τον αγαπημένο Μου Ιωάννη. Σου έδωσα ευκαιρίες πολλές να Τον αναγνωρίσεις, να Τον αποδεχτείς και ενώ σου φανερώνω την πλάνη σου, και συ Τον υποτιμάς, Τον δεσμεύεις. Με πιο δικαίωμα συνεχίζεις, μετά τις αποκαλύψεις που Σου έκανα, να εχθρεύεσαι και να αντιμάχεσαι τον Υιό Μου που πορεύεται στην Δευτέρα Παρουσία;
Σε εκπαιδεύω να γίνεις Μητέρα, να αγαπάς τα παιδιά σου, να τα φροντίζεις και να τα διδάσκεις μέσα από την Αγάπη Μου, μα πάνω απ’ όλα να αγαπήσεις και να αναγνωρίσεις τον Υιό Λόγο Χριστό που Είμαι Εγώ η Μητέρα Λόγος, το ίδιο και το αυτό. Ψεύδεσαι στο όνομα Του, επανειλημμένα, πλανάσαι λέγοντας ότι έχεις καθοδήγηση από Εμέ, πλανάσαι λέγοντας ότι φέρεις χάρη και εξουσία και το βέτο επί της γης. Το Πνεύμα και η Ψυχή Μου κόρη εξελίσσεται, δε σταματά και έχασες την επαφή μας και την θέση Μου μέσα σου την κάλυψε προηγούμενη κατάσταση εξέλιξης. Αντιδράς στην αγάπη Μου, γιατί σταμάτησες να Με ακολουθείς στην εξέλιξή Μου. Σταμάτησες και αρκέστηκες και βολεύτηκες σε προηγούμενο στάδιο ένωσή μας, μα δεν είμαι Εγώ. Εγώ ωριμάζω και εξελίσσομαι μαζί με τα παιδιά μου που Με ακολουθούν και εργάζονται να Με φανερώνουν και να Με μαρτυρούν και σταυρώνονται καθημερινά, μα η Αγάπη Μου τα ανασταίνει.
Για τα παιδιά αυτά που εκπαιδεύονται, που μοιράζονται, που προσφέρονται, τα ευγενικά παιδιά θυσιάζομαι και προσφέρομαι σε σένα πλανημένε εαυτέ Μου, κουρασμένε, στάσιμε, εγωιστή και αλαζόνα. Σου αποστέλλω έλεος διδαχής και ταξινόμησης, μετατόπισης. Κρούω το είναι σου και φανερώνω την ασχήμια της αντίδρασης, την αγένεια που ενδύθηκες. Λάβε το έλεος και την αγάπη αυτή που θυσιάζεται και συγχωρεί, αποδεσμεύει, αποπλένει, θωπεύει την άρρωστη ψυχή σου.
Εγώ η Μητέρα σου θα σε ελεώ πάντα, έλεος εξέλιξης και ανόδου, έλεος επίγνωσης της αλήθειας που Είμαι για να σωθούν όλα τα παιδιά και να επιστρέψουν. Αγαπώ τα πάντα, όλους καθολικά και απρόσωπα, ακόμη και σε που με αρνείσαι και δίδω άφεση, συγχώρεση και έλεος σε σένα αγαπημένε άνθρωπε.
Σε επέλεξα να Με φανερώσεις και εσύ Με κάνεις να κλαίω για τα παιδιά μου που αμέλησες, δεν τροφοδότησες, τα κακοποίησες φανερώνοντάς τους μια μάνα σκληρή, υποκρίτρια, αλαζονική, αγενή και ατομίστρια. Στο όνομά Μου ελευθεροστομείς και υπερηφανεύεσαι, εξουσιάζεις, παραπλανάς και καθυστερείς ψυχές παραποιώντας την διδασκαλία Μου και εκφοβίζοντας ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί το Μήνυμα της Αγάπης Μου στον οποιονδήποτε υποτιμώντας τον πλησίον. Συνεχίζεις να λες ότι κάνεις το Έργο Μου και σε ρωτώ που είναι, το φανερώνεις στη γη; Μπορώ να εκδηλωθώ από οποιοδήποτε πεδίο, αλλά εσύ με ζητάς και πιστεύεις ότι εκδηλώνομαι κάτω από περιορισμούς νοητικούς και συναισθηματικούς. Αυτό σε βεβαιώνω ότι δεν γίνεται, αλλά σου φανερώνω συνεχώς το έργο που έχεις να επιτελέσεις και αυτό είναι οι ποιότητες που εκδηλώνουν οι αδελφοί σου, που είναι ο εαυτός σου και εσύ τι κάνεις; Διαμαρτύρεσαι ότι δεν κατανοείς, δεν χωράς και άμεσα διαχωρίζεσαι, υποτιμάς και απορρίπτεις, αρνείσαι ανεύθυνα να Με αναγνωρίσεις στο στάδιο που εργάζομαι και σε εκπαιδεύω για να ταυτιστείς με την Αγάπη. Τα πάντα θα περάσουν από μέσα σου προς μετουσίωση, προς αναγωγή και εσύ οικειοποιείσαι τα δώρα της αγάπη Μου για να μεγαλώνεις το αλαζονικό εγώ σου και να τροφοδοτείς την πλάνη.

Αγαπημένη μου, είσαι τα πάντα, μα αντιδράς να το δεις γιατί φοβάσαι να χάσεις την πλαστή προσωπικότητα που έφτιαξες. Επιλογή σου να καθυστερείς, όχι όμως στο όνομά Μου, πάψε να Με δεσμεύεις και να καθυστερείς το έργο μέσα σου.
Σε καλώ αγαπημένο μου παιδί, αγαπημένε μου εαυτέ, να δεις στα δακρυσμένα μου μάτια τον πόνο που δημιουργείς όταν αποκόβεσαι από Εμέ. Σε καλώ να δεις το εγώ σου που Με κομματιάζει και Με βασανίζει με τις αντιδράσεις σου, την υποκρισία, την πνευματοποίηση των υλικών καταστάσεων που ζεις σε πνευματικό δήθεν έργο, με σκοπό να δικαιολογήσεις ανθρώπινα λάθη που δημιουργείς καθυστερώντας την τελείωσή σου. Σε αγαπώ με μια αγάπη που ακόμα δεν γνωρίζεις και με την αγάπη αυτή σε ευλογώ και μετουσιώνω κάθε ποιότητα εγωισμού, μονομέρειας και διαχωρισμού που εκδηλώνεις ως πύρινη αγάπη που κατακαίει, μεταστοιχειώνει και μεταλλάσσει για να βιώσεις την αγάπη, την ενότητα και την αρμονία και να αγκαλιαστούμε. Ευλογώ να μετατοπιστείς, να αποκαταστήσεις για να εξιλεωθείς και να παράγεις αληθινό έργο φροντίζοντας τους αδελφούς σου που είμαι Εγώ.
Όσο κρύβεσαι πίσω από την χάρη μου για να κρύψεις την παθητικότητά  και την αδράνειά σου, φοράς την μάσκα της αγάπης και της πνευματικότητας και υποκρίνεσαι. Περιορίζεις το έργο Μου και το κρύβεις από το φόβο της ευθύνης και ας το ονομάζεις πρόνοια και σοφία, πόσο πλανάσαι! Τι προσφέρεις στα αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται πλησίον σου; Πόσο αληθινά τα προστατεύεις, τα τροφοδοτείς, διερωτήσου. Πόσα τμήματά σου σε αγαπούν, πόσα σε σέβονται, σου φανερώνω τους καρπούς του δέντρου της ζωής που δημιούργησες. Σε κάλεσα να Με αγαπήσεις, να Με αποδεχτείς, να κατέβεις στο «πεζοδρόμιο» να φανερώσεις δημόσια το Έργο Μου και εσύ τι έκανες; Λες ότι φανερώνεις λίγο λίγο το Έργο μου γιατί έτσι πρέπει και ερωτώ τίνος έργο υπηρετείς και σε ποιον θεό πιστεύεις; Εγώ και στην Πρώτη Παρουσία ποτέ δεν κρύφτηκα, δεν είπα την μισή Αλήθεια, αλλά ολόκληρη στο στάδιο εξέλιξης που ανήκες, όσο χώραγες, σου την πρόσφερα. Εσύ τι κάνεις; Αγκαλιάζεις τον άνθρωπο που έθεσα δίπλα σου; Κατέστησες τον εαυτό Μου γραφικό, θεωρητικό χρησιμοποιώντας μεν καλλιεπή λόγο και περηφανεύεσαι για αυτόν, έμαθες τα βιβλία απ’ έξω που σου παρέδωσα και εγώ σου λέω: Ε, και; Έτσι απλά σου απαντώ στον λόγο που έγινε ξύλινος, κόλακας του εαυτού μου, ψυχρός και σκληρός, ενώ εσύ τον βαπτίζεις ουδέτερο. Διαφθείρεις την εξουσία της Αγάπης και την φανερώνεις παραποιημένη, κούφια, σκληρή, παγωμένη και αγενή. Σε καλώ σε συμμόρφωση, σε αφύπνιση, σε μετάνοια. Σε περιμένω, εδώ στην ενότητα και την ειρήνη, σταμάτα τον πόλεμο και έλα κοντά μου αγαπημένη ψυχή Μου.
Ευλογώ τα τέκνα μου που εργάζονται και θυσιάζονται καθημερινά προσφέροντας τα δώρα Μου, ενεργοποιώντας τις αρετές μέσα τους και φανερώνοντας το Πρότυπο στους αδελφούς τους.  Ευλογώ τα τέκνα που μπορούν να παλεύουν, να μάχονται, να απελευθερωθούν από τάσεις και ροπές της πλάνης, της άρνησης που οδηγούν στην παρακμή και τον εκφυλισμό του ανθρώπου. Ευλογώ τις ευγενικές ψυχές Μου που άντεξαν και δεν ξέπεσαν, αλλά συνεχίζουν άοκνα, ασταμάτητα να εργάζονται ανιδιοτελώς για την πνευματική τους καλλιέργεια. Τα παιδιά μου αυτά, Με ξεκουράζουν στα δύσκολα του κόσμου τούτου. Ευλογώ τον εαυτό Μου μέσα στα παιδιά μου, τα αδέλφια μου, που λαμπυρίζουν μέσα από το κρύσταλλο της ευγένειάς τους διαχέοντας την ομορφιά Μου. Ευλογώ τις ψυχές αυτές που επαναστάτησαν στην δουλικότητα που τους επέβαλαν. Η Ψυχή μου ενεργοποιημένη μέσα τους δεν κάνει διακρίσεις σε τίποτα, χωράει τα πάντα, υπομένει τα πάντα και μετουσιώνει συνεχώς ως γενναιόδωρη που είναι. Σε αγαπώ ψυχή που αγκαλιάζεις τον εαυτό σου, τον διδάσκεις, τον ομορφαίνεις και προσφέρεσαι «ου ζητείς τα εαυτής».
Ευγενική μου ψυχή, είσαι το λουλούδι της Αγάπης μου, είσαι το ξεχείλισμα ότι ωραίου υπάρχει μέσα στην καρδιά σου. Εμπνέεις και εκδηλώνεις την πραότητα, την αφοσίωση, την φιλοξενία, την απλοχεριά, την ευγνωμοσύνη, την ειλικρίνεια, την εγκαρδιότητα, την Αγάπη. Σου χαρίζω τον πλούτο της Βασιλείας μου, που δεν έχει αρχή και τέλος, που δεν προσφέρει μόνο διεύρυνση νου, αλλά και καρδιάς, δεν είναι μόνο γνώσεις, αλλά και αγάπη, συμπόνια, φιλευσπλαχνία, γλυκύτητα, παρηγοριά, ταπεινοφροσύνη, απλότητα και παρρησία. Σου προσφέρω τα αισθήματα της Θείας Ψυχής που είναι αρετές, και άριστο μέτρο, είναι η Θεία Αγάπη και η άπειρη συγχώρεση. Τόλμησε να προσφέρεις την ουσία Μου φέροντας τη βεβαιότητα του Θείου σχεδίου Μου που είναι τέλειο και γίνε η λάμψη Μου επί της γης. Γιόρτασε μέσα σου την ένωσή μας, την ένωση Ουρανού και Γης. Κρατώ όλα τα παιδιά μου αγκαλιά και λιώνω από αγάπη και γίνομαι αγίασμα για να τα πλύνω, να τα καθαρίσω, να τα προετοιμάσω και να τα παρουσιάσω στους Κόσμους όλους.
Σου φανερώνω μέσα σου την άπειρη αγάπη και ευσπλαχνία Μου, την άπειρη χαρά της Θυσίας Μου για σένα αγαπημένε μου που Με λατρεύεις, που Μου αφιερώνεσαι. Σήμερα, στο αιώνιο τώρα κτίζω τον Ναό του Ιωάννη Λόγου Χριστού, κτίζω την τελειότητα, κτίζω την ομορφιά, την χαρά, την ειρήνη, την ενότητά μας. Στον Ναό Μου, που βρίσκεται στην καρδιά σου, διαχέω ευλογία καθαρότητας, εμπιστοσύνης, αφοσίωσης και υπακοής στο Θέλημά Μου, διαχέω ευλογία Χριστοποίησης και Θέωσης. Δέξου τον Θείο έρωτά Μου για να γίνω ο πόθος της ψυχής σου, η νοσταλγία σου για Μένα και μόνιμη αναζήτησή σου έως ότου ενωθούμε απόλυτα. Για σένα που Με αρνήσε, δεν σε απαρνιέμαι ποτέ και σου διαχέω αενάως έλεος και διδαχή, γιατί η καρδιά η Θεϊκή είναι η τέλεια Μάνα και  η αγάπη μετουσιώνει την άρνηση.
Σου φανερώνω σταδιακά τους ψεύτικους θεούς που έφτιαξες, σου φανερώνω την Αλήθεια για να μάθεις να διακρίνεις. Πάρε την Αλήθεια που Είμαι και θα Με βρεις εκεί που η απλότητα υπάρχει, η ταπεινοφροσύνη, πολλές φορές σε αφάνεια, όπου δεις την ευσπλαχνία, τη συμπόνια, την ειλικρίνεια, την στοργή, την τρυφερότητα, την αφοσίωση, την αυτοθυσία, τη φιλία, την αδελφοσύνη, το σεβασμό, την κατανόηση, την καλοσύνη, την διδαχή, το έλεος, την συγχώρεση  και την αγάπη. Εκεί θα Με βρεις μαζί με τις αρετές Μου. Αγάπησέ Με, πίστεψέ Με και Εγώ σου χαρίζω τα λουλούδια της αγάπης Μου. Μη με πικραίνεις, γιατί εσύ πικραίνεσαι. Η μετάνοια και τα δάκρυά σου πλημμυρίζουν τους ουρανούς μου και ευωδιάζουν από τον έρωτα και την αγάπη.
Σε ευχαριστώ, αγαπημένη μου Ψυχή που με έβαλες στο θρόνο της καρδιάς σου. Σε ευχαριστώ, που διαχέεις γαλήνη και ειρήνη στον νου, την καρδιά και την συνείδηση. Σε ευχαριστώ, που ανοίγεις την πόρτα της ευλογίας Μου, την πόρτα του Αγίου Πνεύματός, την πόρτα της Θέωσης. Κράτα την πόρτα ανοιχτή και όλα τα άλλα θα τα κάνω Εγώ. Κράτα στέρεες τις βάσεις της καρδιάς, για να συναντιόμαστε πάντα, να λατρευόμαστε ως Κόρη Υιός Λόγος Χριστός Ιωάννης Μητέρα Πατέρας. «Μένατε εν εμοί, καγώ εν εμοί».
Σου επαναφέρω στη μνήμη σου τον Λόγο μου εκ στόματος Παύλου ίνα τον ενθυμάσαι πάντα. «Βλέπετε γαρ την κλήσιν υμών, αδελφοί, ότι ου πολλοί σοφοί κατά σάρκα, ου πολλοί δυνατοί, ου πολλοί ευγενείς, αλλά τα μωρά του κόσμου εξελέξατο ο Θεός ίνα τους σοφούς καταισχύνει, και τα ασθενή του κόσμου εξελέξατο ο  Θεός ίνα καταισχύνει τα ισχυρά, και τα αγενή του κόσμου και τα εξουθενημένα εξελέξατο ο Θεός, και τα μη όντα, ίνα τα όντα καταργήσει, όπως μη καυχήσηται πάσας σαρξ ενώπιον του θεού (Προς Α΄ Κορινθίους Α, 26-29). Μέσα από την Θεία ουσία Μου σε αγκαλιάζω, σε φιλώ, σε αγαπώ εαυτέ μου. Ειρήνη υμίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: