Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ



ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. Η ΦΑΝΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ
ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ

Την 28η Απριλίου 2013, Κυριακή των Βαΐων, ο Πατέρας μας τίμησε να εργασθούμε για την Τιμητική Εκδήλωση της Επετείου των 18 χρόνων από την αναχώρηση του Πρωτοπόρου Δασκάλου Ιωάννη Διονύση Δώριζα, από την ύλη. Κι όλοι μας ζήσαμε την Παρουσία Του μέσα μας, διαχεόμενη και διαποτίζουσα ψυχές και υποστάσεις που στο Όνομά Του συγκεντρωθήκαμε. Το Έργο Του και η Αγάπη Του, προσφερόμενη αενάως στον άνθρωπο είναι σήμερα ζώσα πραγματικότητα γι αυτούς που  αναγνωρίζουν την Θεία Ουσία μέσα τους και προστρέχουν με τον ίδιο πόθο να την προσφέρουν, όπως Εκείνος. Η ευχαριστία του ανθρώπου ας γίνει Θεία Ευχαριστία προς τον Πρωτοπόρο μας Δάσκαλο για την προσφορά του σ’ εμάς τον άνθρωπο.
Ευχαριστούμε την αγαπημένη μας Μητέρα Άννα Αποστολούδη, την πρώτη συνεργάτιδα του Δασκάλου, την Πρωτοπόρα Γυναίκα Ψυχή. Η Θεία Ταπεινότητά Της φανερώνει την πραγμάτωση της μαθητείας στην Αγάπη προς τον άνθρωπο. Την ευχαριστούμε για τους λόγους της Αγάπης που επανέλαβε συχνά, για να εγγράψει μέσα μας, τρυφερά και με τη φροντίδα Της, στάση Μαθητείας προς τον Δάσκαλο και  σεβασμού,  Αγάπης προς τον Άνθρωπο,  Ευχαριστούμε για την Ευλογία Της στην Εκδήλωση, τη ζωντανή Της Παρουσία, στις καρδιές μας και παντού γύρω μας.
Ευχαριστούμε κάθε φίλο κι αδελφό και αδελφή μας που μοιραστήκαμε και ανακυκλώσαμε αυτήν την ίδια την Αγάπη, την χιλιοπρόσωπη και χιλιοεκδήλωτη:
Τους νέους μας φίλους κι αδελφούς, τις αγαπημένες μας ψυχές, για κάθε μελίρρυτο λόγο καρδιάς που ανέδυσαν, φανερώνοντας το Φως και την Αγάπη που βιώνουν. Τους ευχαριστούμε γιατί στα πρόσωπά τους βλέπουμε τα πρόσωπά μας και στους λόγους τους ακούμε τα όνειρά μας.  
Τους παλαιότερους φίλους κι αδελφούς γιατί οι λόγοι τους ήταν δώρα θεραπείας, αποκατάστασης, αλήθειας και Αγάπης, ενεργοποιώντας το Έλεος για ολόκληρο τον Άνθρωπο, τιμώντας τον Πρωτοπόρο μας Δάσκαλο.
Ευχαριστούμε την φίλη κι αδελφή μας Λουίζα  και την πνευματική της διάδοχο Άρτεμις για την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε τον αγαπημένο φίλο και αδελφό Δάσκαλο Δημήτρη Μακρίδη και όλες τις πνευματοψυχές που πλαισιώνουν το Έργο του στην Καβάλα για την πνευματική τους υποστήριξη και συμμετοχή στη συνέχιση του Έργου της Δευτέρας Παρουσίας.
Ευχαριστούμε την φίλη κι αδελφή μας Μαρία Κωνσταντοπούλου. Ο αγώνας της ψυχής της, η αληθινός της λόγος και η τόλμη της μας έκανε κοινωνούς στο απαύγασμα του βιώματός της.
Ευχαριστούμε τον φίλο κι αδελφό μας  Νίκο Κακουλίδη γιατί η εκδήλωσή του φανέρωσε την σοφία της Αγάπης και την ταπεινοφροσύνη του που εδραιώνει την Πίστη  για το εφικτό της Χριστοποίησης και της Θέωσης.
Ευχαριστούμε την φίλη κι αδελφή μας Μαρία Κακουλίδη για τον δροσερό της λόγο, γεμάτο από αλήθεια και Αγάπη, φανερώνοντας ότι το κλειδί είναι ο Άνθρωπος.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Δήμητρα και Κική Καρυδά για την μαρτυρία τους που μας τίμησε όλους.
Ευχαριστούμε τον φίλο κι αδελφό μας  Μανώλη Λαχανά. Η εκδήλωσή του μας γέμισε χαρά και συγκίνηση, ενεργοποιώντας αποκατάσταση  και ειρήνη στην καρδιά του ανθρώπου που κατανοεί με Αγάπη τον Εαυτό άνθρωπο.
Ευχαριστούμε τον φίλο και αδελφό Δάσκαλο Φώτη Σαγώνα για την μαρτυρία του στην Παρουσία του Λόγου στην πολιτεία.
Ευχαριστούμε τον πρώτο μαθητή του Πρωτοπόρου Δασκάλου Ιωάννη Διονύση Δώριζα, φίλο κι αδελφό μας  Αργύρη Δημητριάδη, για την εκδήλωσή του, μοιράζοντας σε όλους μας τη σοφία της πορείας και της εμπειρίας του.
Ευχαριστούμε τους φίλους αδελφούς κι αδελφές μας που ενεργοποίησαν την Ουσία κειμένων του Ενός Δασκάλου,  ως καρπός συνεργασίας, ενότητας και Αγάπης.
Ευχαριστούμε την αγαπημένη μας φίλη κι αδελφή Χριστίνα Αλεξανδροπούλου για τον συντονισμό όλης της Εκδήλωσης με φροντίδα και Αγάπη για τον καθέναν.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους κι αδελφούς που εργάσθηκαν ή συμμετείχαν με κάθε τρόπο, με πνεύμα Αγάπης και ανιδιοτελούς προσφοράς, φανερώνοντας την συνεργασία και την ενότητα.
Ευχαριστούμε τον αγαπημένο μας Δάσκαλο Γιώργο Κλειδαρά και την αγαπημένη μας ψυχή Θεώνη Σουπιωνά για την Αγάπη τους προς όλους μας, ως  φίλοι κι αδελφοί μας, ως γονείς μας, ως συνοδοιπόροι μας, μαθαίνοντάς μας τη συνεργασία και την ενότητα. Τους ευχαριστούμε γιατί μας φανερώνουν ότι ο Δάσκαλος είναι ο καλύτερος μαθητής.

ΕΡΓΟ ΛΟΓΟΥ ΑΓΑΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: