Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ ΟΥ ΔΕΔΕΤΑΙ



Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα ακόλουθα εμπορικά σήματα:

1. ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ

2. ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΣ ΚΩΔΙΞ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ - ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ

3. ΡΑΜΑΦΑ - ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ

Τα ως άνω σήματα έχουν κατοχυρωθεί ως εμπορικά σήματα, δια της νομίμου διαδικασίας.
Ως εκ τούτου καλείσθε όπως παύσετε το ταχύτερον να χρησιμοποιείτε την φράσιν "Έλλην Λόγος", αφ' ενός ως όνομα της λίστας αναπαραγωγής των ως άνω δέκα βίντεο και αφ' ετέρου ως μέρος του τίτλου εκάστου από αυτά τα βίντεο, που σήμερα παρανόμως είναι "Διδάσκαλος Έλλην Λόγος".
Σε περίπτωσιν μη συμμορφώσεώς Σας, ο κύριος Θεολόγος Σημαιοφόρος θα αναγκασθεί να καταφύγει στις νόμιμες διαδικασίες εναντίον Σας, ώστε να παύσετε να χρησιμοποιείτε παρανόμως το εμπορικόν του σήμα.
Αναμένουμε να ποιήσετε τα νόμιμα και δέοντα.

Ελπίδα Καμίτση
Δικηγόρος




08/01/2013
«Ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ ΟΥ ΔΕΔΕΤΑΙ»

Αγαπητή κυρία Ε. Καμίτση, έπειτα από την ειδοποίησή σας και χωρίς να γνωρίζουμε ότι ο κος Σημαιοφόρος έχει πατεντάρει τις λέξεις «ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ», κατεβάζουμε τις ταινίες από το διαδίκτυο και συμμορφωνόμαστε με τους νόμους που θέσατε στην γη πράττοντας τα νόμιμα. Όσο για τα δέοντα σάς γράφω λίγα ακόμα. Θα ξανανεβάσουμε τις ταινίες αυτές, μόνο εάν μας το ζητήσετε στο μέλλον. Οι ταινίες αυτές προωθούσαν ιδέες Αγάπης, Δικαιοσύνης, Ελευθερίας, Αλήθειας, των οποίων το κενό στο διαδίκτυο, θα πρέπει να πληρωθεί από τις ιδέες που προωθεί ο πατενταρισμένος πλέον «ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ». Όμως θα ήταν πιο έντιμο να ονομάζεστε «Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ».
Γιατί δεν ζητάτε από την εκκλησία να αποσύρει την λέξη «ΘΕΩΣΗ» από τις αναρτήσεις της, αφού είναι ειπωμένο από τον Πλάτωνα προ Χριστού. Μήπως επειδή έχει καλύτερους δικηγόρους και περισσότερο χρήμα;
Στον απλό Έλληνα πολίτη που δεν έχει χρήματα και δικηγόρους τολμάτε να ασκείτε την εξουσία σας αποκαλύπτοντας την αληθινή σας ποιότητα.
Εκτιμώντας το έργο του κου Σημαιοφόρου, όχι μόνο προς τον Ελληνισμό αλλά σε ολόκληρο τον άνθρωπο, τολμούμε να πούμε πως γνωρίζουμε ότι τα κλειδιά της ελληνικής γλώσσας δεν θα παραδιδόντουσαν σε έναν τυχαίο άνθρωπο, αλλά το λιγότερο, σε έναν Μέγα Μύστη του Ελληνισμού και της καθ΄ εαυτού Ελληνικής Οντότητας. Αυτό από μόνο του έρχεται σε πλήρη αντίφαση με την εφαρμογή απαγορευτικών μέτρων που εντάσσονται σε κώδικες εμπορικών συμφερόντων.
Είναι αξιοσημείωτο ότι συνήθως οι πολυεθνικές, όπως η Μonsando, η οποία παρεμπιπτόντως κυριάρχησε πατεντάροντας μεταλλαγμένους σπόρους. Ο Σπόρος ο Ελληνικός και ο Άρτος της Ζωής, ο Λόγος ο Αιώνιος δεν αποτελεί όμως μονοπώλιο κάποιου περιούσιου λαού, εν αντιθέσει με την ιουδαϊκή θεώρηση, πόσο μάλλον η πνευματική κατοχή των δικαιωμάτων της φράσης ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ από κάποιον ιδιώτη ή εταιρία. Μόνο ένας Ιουδαίος στο σκέπτεσθαι θα είχε τη σκέψη να πατεντάρει τις λέξεις ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ, που αποτελούν πνευματική περιουσία κάθε Έλληνα όπου κι αν βρίσκεται. Για τέτοια σοβαρά ζητήματα κινούνται και επιλαμβάνονται πνευματικοί νόμοι από την συλλογική οντότητα του ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ.
Προσωπικά πιστεύω, ότι ο κος Σημαιοφόρος αγνοεί πού επακριβώς οδήγησαν παρόμοιες τακτικές ιερατείων, τόσο χριστιανικών όσο και ελληνικών.
Με τι έχουμε να κάνουμε λοιπόν. Με ένα Νέο Αρχαιοελληνικό Ιερατείο σε ελληνοαμερικάνικα πολυεθνικά πρότυπα; Μας περιμένει και νέο πνευματικό καπέλωμα. Από μόνο του όμως το «Ένα Νέο Αρχαιοελληνικό» αποτελεί αντίφαση γεωλογικά και οντολογικά και εκεί βρίσκεται και το πρόβλημα ταυτότητας των νεοελλήνων.
Από την άλλη, εγώ προσωπικά τι να πω, μπορεί να κάνω λάθος. Αφού έχετε να κάνετε όμως με τον ΛΟΓΟ, δεν ανησυχώ, είστε σε καλά χέρια. Όλοι θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις των επιλογών μας ή των συμβούλων μας που εμπιστευτήκαμε. Χαιρετίσματα στην Νέα Διαδικτυακή Εξουσία, που νομίζει πως μπορεί να έχει την ιδιοκτησία του Έλληνος Λόγου μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται πολύ μακριά από την αληθινή του Ουσία.
Η κυτταρική μνήμη κάθε αληθινού κατά πνεύμα Έλληνα και όχι κατά σάρκα διαθέτει αδιάρρηκτη σύνδεση με αυτό που οι πρόγονοί μας ονόμαζαν Μνημοσύνη, την μητέρα των Μουσών που δεν αναφέρεται απλώς στην ιστορική μνήμη αλλά στην ίδια την πρόνοια του Λόγου Δημιουργού και προγραμματιστή μιας άπειρης Νομοτέλειας που προσφέρεται πάντα δωρεάν ως Θεία Χάρη στους πάντες, όχι με οικονομικά αλλά με πνευματικά και μόνο κριτήρια. Η υποβίβαση του Έλληνος Λόγου σε εμπορικό προϊόν, που κατοχυρώνεται μάλιστα αντί παραβόλου αποτελεί παράνομο σφετερισμό μιας πνευματικής κληρονομιάς που ενώ ανήκει σε όλους κάποιος την οικειοποιείται θεωρώντας τον εαυτό του ως μοναδικό κληρονόμο, ο οποίος προβαίνει μάλιστα και σε μονοπώλιο. Όταν η γνώση μωραίνει τότε ευθύνεται η διαχείρισή της, δηλαδή ο διαχειριστής και τότε το Φως φεύγει για να φανερωθεί από άξιους διαχειριστές του Φωτός Δίκαιους και Ανιδιοτελείς.

Γ. ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: