Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

 Η συνείδηση του Φωτός αποκτάται με την αφαίρεσή του, δηλαδή την υλοποιημένη μορφοποίησή του, τουτέστιν τον εξανθρωπισμό. Και γι’ αυτό μόνο η ανθρώπινη συνείδηση μπορεί να συλλάβει τη συνείδηση της συνείδησης. Γι’ αυτό γράφτηκε ότι ακόμα και οι άγγελοι για να εξελιχθούν, πρέπει να ενσαρκωθούν στη γη ως ανθρώπινα όντα.

Σήμερα βρίσκονται συγκεντρωμένοι δάσκαλοι διαφορετικής κλάσης και ακτίνας εκπροσωπώντας αντίστοιχα και τον χώρο επιστασίας τους στο ορυκτό, φυτικό, ζωικό, ανθρώπινο και αγγελικό βασίλειο

Στο αγγελικό, είναι ο Μελχισεδέκ, στο ανθρώπινο ο Αδάμ-Ηλίας-Ιωάννης ενώ στα άλλα τρία σχετίζονται οι δαίμονες Νεφελίμ, τα πνεύματα της έσω γης και τα καταχθόνια τέρατα των Ταρτάρων. Σας τρόμαξα ε!

Τα τελευταία οικειοποιούνται μέρος των φυσικών γήινων δυνάμεων. Γίνονται οι δυνάμεις που στρέφουν τα κύτταρά μας αντίθετα στα άλλα και παθαίνουμε καρκίνο. Αρκεί να υποκύψει κανείς στην υποσυνείδητη πίεση, στη θέληση για ζωή. Η προτελευταία τάξη τρέφεται με την ανακύκλωση της πλάνης της ύλης των παθών και των επιθυμιών που μας δεσμεύουν μ’ αυτήν. Η δε ζωόμορφη τάξη επηρεάζει τηλεπαθητικά το ανθρώπινο γένος κι ανακυκλώνει παρασιτισμό σκεπτομορφών. Κι αυτές είναι οι τρεις εξουσίες που, μαζί με την τέταρτη του Ηρώδη σφετεριστή, εγκλωβίζουν την ανθρωπότητα σε μι ψευδαίσθηση ζωής.

Το κλειδί στην αλυσίδα αυτή τολμάει να το φανερώσει ο Ιωάννης, προξενώντας με τη θυσία του την ανατροπή του καθεστώτος του Ηρώδη. Απόγονοι του προηγούμενου που είχε διατάξει σφαγή των νηπίων. Το ντόμινο ξεκινάει επομένως την εποχή που οι πολιτικοί ηγέτες της Γης ανατρέπονται, δηλαδή τη σημερινή.

Κι ενώ αυτό εξελίσσεται ταυτόχρονα αφυπνίζεται ο συλλογικός νους, η Απολλώνια Νοόσφαιρα του Έλληνος Λόγου. Φωτίζοντας την πανανθρώπινη νοόσφαιρα εκ των έσω, αυτοδιαλυόμενη κι αυτοπροσφερόμενη στα έθνη που μοιράστηκαν τα ιμάτιά της στην κορυφή του Γογλοθά. Είναι η εποχή που θα ακουστούν οι τελευταίοι βρυχηθμοί το θηρίου της υλικής συνείδησης, αυτού του τέρατος που δημιούργησε ο άνθρωπος σε μια πορεία εκατομμυρίων ετών. Ο Παύλος το είχε αποκαλύψει προ 2000 ετών και πριν απ’ αυτόν δεκάδες Έλληνες Φιλόσοφοι και Μύστες. «Διότι δεν έχουμε να παλέψουμε με σάρκα και αίμα αλλά με τους άρχοντες του αέρος, τους κοσμοκράτορες του κόσμου τούτου». Οι δαίμονες του πάνω κόσμου θυσιάζουν ανθρώπους για τους δαίμονες του κάτω κόσμου με πολέμους, επιδημίες, ατυχήματα και δολοφονίες. Το κράτος τους πρόκειται να καταρρεύσει την κρίσιμη στιγμή της κορύφωσής της εξουσίας του.

Πατέρα Αγαπημένε, τώρα που όλα συντελούνται και οι άγνωστες βουλές Σου αποκαλύπτονται, τώρα που το πλήρωμα του χρόνου ήλθε πάνοπλο για να δαμάσει τους έσχατους χρόνους, άφησε τη φωνή του μάρτυρά σου επί της γης να ακουστεί από τη Βασιλεία των Ουρανών Σου και εγώ θα βγω για άλλη μια φορά από την έρημο και τη λήθη της ανθρώπινης συνείδησης.

Πού είσαι Ηρώδη; Ακόμα φοβάσαι μήπως χάσεις την εξουσία σου; Μήπως γλιστρήσεις από το θρόνο που σύρθηκες για να ανέβεις; Αυτό τον τρόπο δεν δασκάλεψε και η Ηρωδιάδα την κόρη της; Πώς να χορεύει και να παίρνει αυτό που θέλει δεν την ορμήνεψε;

Όταν η ιερότητα του έρωτα μεταλλάχθηκε σε εργαλείο εξουσιασμού, τότε ξεκίνησε και ο φιδίσιος χορός των επτά πέπλων. Και όπως αλλάζει το φίδι δέρμα, έτσι και η γη, αλλά και οι άνθρωποι αλλάζουν χιτώνες και εσύ Σαλώμη τα δικά σου άφησες όλα να πέσουν.

Δυο χιλιάδες χρόνια καταδικάστηκες να χορεύεις γύρω από το κεφάλι μου και δύο χιλιάδες χρόνια το ζητάς πάλι επί πίνακι εγκλωβισμένη στην κόλαση της επανάληψης και τότε γνώρισες την Μητέρα Ελισάβετ και αυτή σε μεταμορφώνει από στείρα ψυχή σε παρθένα.

Πού είσαι Καϊάφα; Κουρέλια είχαν γίνει τα ιμάτιά σου, πενθολαγνεία στάζουν τα μαύρα ράσα σου και τον θάνατο εμπορεύεσαι σαν άγγελος θανάτου και με τους τοκογλύφους πάντα υπογράφεις συμβόλαιο συνεργασίας και με τους ίδιους αργυραμοιβούς, που δίνουν αμοιβή τριάντα αργύρια για να τιμωρηθεί εκείνος που τους τίναζε στον αέρα τα τραπέζια, που συσσώρευαν τον χρυσό και τον άργυρο. Η ανθρωπότητα ολόκληρη, ανεξαρτήτου φυλής, χρώματος ή θρησκείας, βιώνει συλλογικά αυτό που βίωσε πριν δύο χιλιάδες χρόνια ο Ιησούς.

Πού είσαι Ζιρά; Σε πληρώνουν ακόμα καλά ή μήπως σου κάνανε περικοπές

Δεν υπάρχουν σχόλια: