Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΑΦΙΕΡΩΜΑ FAKE NEWS - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – 5G – ΕΜΒΟΛΙΑ


10-06-2020
                             
Θυμάμαι πολύ καλά πόσο σας αρέσει να χρυσώνετε το χάπι και να λέτε «περασμένα ξεχασμένα», ιδίως όταν σας βαραίνουν προσωπικές ευθύνες. Όμως η άρνηση μνήμης φέρνει μια κατάρα σ’ όλους μας, η θελημένη σας αμνησία μας καταστρέφει κάθε μέρα. Όταν σας ενημέρωνα για όλα αυτά πριν 20 χρόνια, νομίζατε ότι είναι συνωμοσιολογίες. Τώρα, σας ενημερώνω για αυτά που θ’ ακολουθήσουν, εάν δεν αναλάβετε δράση.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ FAKE NEWS - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – 5G – ΕΜΒΟΛΙΑ

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ορισμένα πράγματα, τώρα που ο κλοιός σφίγγει σε όλο τον κόσμο. Έπειτα από 2.000 χρόνια οι λαοί της Ευρώπης δεν κατάφεραν ούτε να εξανθρωπιστούν μέσα από την κληρονομιά του Ελληνικού Πνεύματος που τους προσφέρθηκε, ούτε να εκχριστιανιστούν αποδεχόμενοι την Θυσία του Χριστού. Με γενοκτονίες λαών και δουλεμπόριο, σπέρνοντας τον τρόμο, επέβαλαν φόρους και χρέη για να επικρατήσουν. Το να προσπαθούν οι Έλληνες μετά από όλα αυτά να γίνουν Ευρωπαίοι, αγγίζει τα όρια τόσο του γελοίου όσο και του τραγικού.
Οι σημαίες των Εθνών κυματίζουν σε επιθανάτιο ρόγχο, λασπωμένες και σκισμένες απ’ άκρη σ’ άκρη. Οι λαοί υποταγμένοι στο φόβο και τον τρόμο μιας εξαθλιωμένης επιβίωσης σιωπούν, μουρμουρίζοντας προφητείες σωτηρίας και μάταιες φυγόπονες προσευχές, που γίνονται για άλλοθι ή από απελπισία χωρίς πίστη. Η παθητική αναμονή κορυφώνεται. Εκπαιδευμένοι να είναι ακίνδυνοι στην φυλακή τους, πηγαινοέρχονται από το κελί στο προαύλιο και από εκεί πάλι πίσω στα κάγκελα και στην ένοχη σιωπή της ντροπής. Προτιμούν να μιλάνε μόνο για το πώς θα περνάνε καλά. Άφησαν ληστές και απατεώνες να καθορίσουν τη μοίρα μας, τους διάλεξαν με ψήφο τον ένα μετά τον άλλον πάντα με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον. Οδηγήθηκαν πάντα στο ίδιο αποτέλεσμα και όμως δείχνουν έτοιμοι να το ξανακάνουν με την ίδια ηλιθιότητα που το έκαναν και πριν. Ο βιαστής άρπαγας μπήκε στο σπίτι τους κι αυτοί το κρύβουν να μην μαθευτεί στην υπόλοιπη οικογένεια, ενώ όλη η γειτονιά το γνωρίζει και παρακολουθεί σαν θεατής την εξέλιξη του δράματος όπως σε ένα τηλεοπτικό σήριαλ.
Ο Ερντογάν κάνει συμφωνία με τη Λιβύη, επειδή εμείς αδρανήσαμε. Τα Σκόπια, αφού πήραν το όνομα, συνεχίζουν να διεκδικούν και τώρα άρχισε και η Βουλγαρία να έχει αξιώσεις. Το Καστελόριζο είναι μετέωρο όπως και τα Ίμια, χιλιάδες παραβιάσεις του εναέριου χώρου μένουν ατιμώρητες κι έτσι αποθρασύνονται και φτάνουν ως την Σκύρο. Τουρκικά γεωτρύπανα στην Κύπρο τρυπάνε ανενόχλητα από τους προστάτες τους Διεθνούς Δικαίου. Οι Τούρκοι παίρνουν οικονομική βοήθεια από τον Πατριάρχη της Ορθοδοξίας, ενώ οι Έλληνες που λιμοκτονούν αυξάνουν. Οι μετανάστες περνούν τα σύνορα στον Έβρο με την βοήθεια μισθοφόρων της FRONTEX, που υποτίθεται ήρθαν να αποτρέψουν την εισβολή. Τελικά, όταν αποκαλύπτεται ότι οι Τούρκοι πήραν κάποια στρέμματα στον Έβρο και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, που έλεγε πρώτα ότι κάθε σπιθαμή πάτριου εδάφους είναι ιερή, δηλώνει ότι δεν θα δημιουργήσει θέμα για λίγα μέτρα γης και στην συνέχεια ότι είναι fake news και δεν παραιτείται, ούτε αποπέμπεται. Στην πραγματικότητα τα ΜΜΕ προωθούν τα μεγαλύτερα fake news. Σήμερα όμως γνωρίζουμε την αλήθεια, μας έλεγαν κάθε μέρα ψέματα. Ακολουθούν 90 διαψεύσεις των τελευταίων τριών μηνών, για να κατανοήσετε γιατί οι δημοσιογράφοι δεν έχουν χρόνο να αναλύσουν τα καυτά θέματα , διότι τον αφιερώνουν σε υποθέσεις, όπως το σήριαλ με το βιτριόλι.
Ήταν fake news ότι:
·                  Οι μετανάστες πήραν επίδομα ενώ οι Έλληνες όχι.
·                  Οι μετανάστες κυκλοφορούσαν ομαδικά χωρίς μάσκες, ενώ στους Έλληνες έκοβαν πρόστιμα.
·                  Οι μετανάστες διατήρησαν στο κέντρο τα μαγαζιά τους ανοιχτά, όταν οι Έλληνες αναγκάστηκαν να τα κλείσουν.
·                  Η κυβέρνηση δίνει ιθαγένεια στους μετανάστες και δικαιώματα στον Εθνικό πλούτο, κάνοντας πιο φτωχούς τους αυτόχθονες Έλληνες πολίτες.
·                  Οι μετανάστες στην Μυτιλήνη μέσω ΜΚΟ του G. Soros απαιτούν νέα δικαιώματα παραμονής.
·                  Ο σεβασμός στις μειονότητες αποδείχτηκε ότι μείωσε τον σεβασμό προς όλους τους υπόλοιπους.
·                  Ο ΟΗΕ είναι υπεύθυνος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ιδιαίτερα για το μεταναστευτικό πρόγραμμα. Ενώ οι αφροαμερικανοί ξεσηκώνονται στην Αμερική έπειτα από 300 χρόνια, αποδεικνύοντας ότι μάταια θα περιμένουμε αφομοίωση πληθυσμού στην Ευρώπη παρά τις υποσχέσεις του ΟΗΕ.
·                  Τελικά για να ζήσει κανείς το αμερικάνικο όνειρο πρέπει να κοιμάται πολύ βαθιά.
·                  Καθώς η παγκόσμια σχιζοφρένεια  κορυφώνεται, καθετί αφύσικο προωθείται ως φυσιολογικό.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ξεσκεπάζεται, αλλά τα μέτρα που έχει επιβάλλει παράνομα συνεχίζουν να λειτουργούν. Τα μέσα ενημέρωσης προβάλουν σταθερά πλέον την πραγματικότητα, που έχει προσχεδιαστεί χωρίς κανένα περιθώριο παρέκκλισης. Φανταστείτε μόνο ποια κοινή γνώμη θα διαμορφώνονταν αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο. Όλα καλά, αξιοπρεπή και δικαιολογημένα, θα μας πείθανε ότι είναι τη στιγμή που τίποτα δεν πάει καλά, η εξαθλίωση γιγαντώνεται και οι αδικαιολόγητες «αμέλειες» πληθαίνουν.
Οι πιο προνομιούχοι πνευματικά από αυτούς, που έλαβαν εξουσία να επέμβουν στα δρώμενα, άφησαν επί δεκαετίες να βασιλεύει ανενόχλητο το κράτος της διαφθοράς και της εκμετάλλευσης. Σιωπηρά παρακολουθούσαν να καίγονται τα δάση και να γίνονται βίλες και φιλέτα προς πώληση σε ξένους. Οι ψεκασμοί δεν τους επηρέασαν, τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και το φθοριωμένο νερό δεν τους απασχόλησε, όπως και το σανό που ταΐζουν τα παιδιά τους στα σχολεία.
Όμως μιλούν τα γεγονότα:
·                  Αυτοκτονίες που αποσιωπώνται.
·                  Παραγράφτηκε το σκάνδαλο Lagard.
·                  Η καθιέρωση τουρκικής γλώσσας ως ξένη γλώσσα στα ελληνικά σχολεία.
·                  Οι καταγγελίες του Μελ Γκίμπσον για βρεφοθυσίες στο Χόλυγουντ.
·                  Οι καταγγελίες του Κλωντ Βαντάμ για σατανισμό και παιδοφιλία στο χώρο του κινηματογράφου.
·                  Οι σατανιστικές τελετές στη Μύκονο.
·                  Οι σατανιστικές τελετές Δικαστικών σε όλο τον κόσμο.
·                  Συγκαλέστηκε παγκόσμιο συμβούλιο θρησκειών στην Αστάνα με εκπροσώπηση και ορθοδόξων και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πρωτοστατεί για την πανθρησκεία, ενώ έδωσε 300.000 ευρώ για να ενισχύσει τον Ερντογάν.
·                  Ο Βορίδης ζήτησε να καταργηθεί ο σταυρός από την σημαία και τα δημόσια κτήρια.
·                  15 ετών δεν επιτρέπεται να δεις ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους, ούτε να ψηφίσεις αλλά σου επιτρέπουν να επιλέξεις φύλο.
·                  Τα σχολικά βιβλία προτείνουν ομοφυλοφιλία και εναλλακτικά ζεύγη γονέων.
·                  Οι παιδόφιλοι Καρδινάλιοι του Πάπα αθωώνονται και ο βιασμός αγοριών γίνεται πλημμέλημα.
·                  Το συμβούλιο των υψηλόβαθμων ρασοφόρων ζήτησε από την Ελληνική κυβέρνηση να πληρώνει τους μισθούς των ιερέων, ενώ ξεχειλίζουν οι λογαριασμοί τους στις ελβετικές τράπεζες και το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων βρίσκεται στα όρια της επιβίωσης.
·                  Την ίδια στιγμή 70 εκατ. Κινέζοι έχουν γίνει Χριστιανοί και η τάση αυξάνεται, ενώ οι εκκλησίες ελπίζουν σε εισαγόμενους πιστούς, αφότου έχασαν τους εγχώριους πελάτες τους.
·                  Χρέωσαν πρόστιμα σε Ιερείς που τόλμησαν να ανοίξουν τις εκκλησίες για να κοινωνήσουν οι πιστοί.
Κάποιοι από εμάς όμως, δεν διάλεξαν το βαρύ ζυγό και το δρόμο της δυστυχίας των πλουσίων, αλλά πίστεψαν εκείνον που είπε «ο ζυγός μου είναι ελαφρύς», πριν 2.000 χρόνια. Κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδια και τα όνειρά μας, μάς εμπνέουν καθημερινά σαν ευλογία νοήματος στις μικρές στιγμές της ζωής. Αισθάνομαι ελεύθερος, γιατί χρειάζομαι λίγα και έχω πολλά.
 Ένα προσχεδιασμένο μαζικό έγκλημα, που μπορεί να ματαιωθεί
ή να σταματήσει με τις λιγότερες απώλειες

Επί σειρά ετών έχουμε μια συστηματική μόλυνση του νερού που πίνουμε, αφού συνεχίζεται η φθορίωσή του, παρότι αποδεδειγμένα προκαλεί καρκίνο, γενετικές και νευρολογικές βλάβες ως και την παθολογία των οστών, όπως επίσης και αρνητική επιρροή στο IQ των παιδιών, τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 72% νερό!
Το φθόριο στο νερό χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς και τους Ρώσους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, για την διευκόλυνση της παθητικής υποταγής των αιχμαλώτων. Τώρα, συμβαίνει παγκοσμίως δια νόμου που έχουν υπογράψει τα κράτη, που δέχονται τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως αξιόπιστη Αρχή προστασίας των ανθρώπων. Το φθόριο σε συνδυασμό με τα ΗΜΡ (ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία), επιδρά στην μετάδοση συχνοτήτων μέσω της επίφυσης (έδρα της ψυχής), η οποία συρρικνώνεται και ασβεστοποιείται, ώστε να επέρχεται ένας πνευματικός ευνουχισμός που δεν διακρίνεται εύκολα, όπως στην λοβοτομή της υπόφυσης που σε κάνει φυτό. Η αύξηση των αλογόνων, βρώμιο, χλώριο, φθόριο στο νερό και την τροφή, επιφέρει δυσκαμψία και απονέκρωση της επίφυσης και επηρεάζει την μελατονίνη, δηλαδή τα γονίδια και το σύστημα αυτοεπιδιόρθωσης του DNA, που διαθέτει το ανθρώπινο σώμα.
Οι μελέτες δείχνουν πάντως ότι οι κάμερες ελέγχου και τα συστήματα παρακολούθησης χρησιμοποιούνται εκτεταμένα πλέον, σε βαθμό να μπορούν να γνωρίζουν τι μεταφέρει κανείς στην τσέπη ή την τσάντα του, να ακινητοποιούν «έξυπνα οχήματα» ή να εξοντώνουν κάποιον μέσα στο «έξυπνο σπίτι» του, μέσω μιας «έξυπνης οικιακής συσκευής». Νέα drones σε μέγεθος εντόμου ελέγχουν, κατασκοπεύουν ή ακόμα σκοτώνουν κατ’ εντολή με μικροποσότητα εκρηκτικής ύλης που διαθέτουν. Οι ψεκασμοί επιτυγχάνουν δερματική εμφύτευση χιλιάδων μεταλλικών νανοτσίπ, ώστε το σώμα να γίνεται σταδιακά σαν κεραία συνεχόμενου WI-FI. Οι συχνότητες που εκπέμπονται διαρκώς πάνω από τα επιτρεπτά όρια διεθνή ή τοπικά, είναι ένα θέμα που δεν δείχνει να απασχολεί τους ανθρώπους περισσότερο από τα υπόλοιπα.
Το σοβαρότερο είναι, ότι οι γενετικές μεταλλάξεις περνάνε στα έμβρυα και στις επόμενες γενεές, μεταλλάσσοντας το ανθρώπινο ον σε ανθρωποειδές μιας χρήσης. Και ενώ ο κύκλος του νερού περιλαμβάνει τη βροχή του ουρανού, συνεχίζεται επί σειρά ετών ο συστηματικός ψεκασμός της ατμόσφαιρας με αλουμίνιο, που εκτός αυτού, σχετίζεται βέβαια άμεσα και με τον αέρα που αναπνέουμε. Σας θυμίζω, ότι είχε αποκαλυφθεί ότι μας ψεκάζουν με νανοτσίπ σε μέγεθος σκόνης, που εισχωρεί από τους πόρους του δέρματος στον οργανισμό μας. Ακόμα συνεχίζεται η ρύπανση και η μόλυνση στις λίμνες, τα ποτάμια και τους ωκεανούς με χημικές ουσίες, από το ευρύ φάσμα γεωργικών και βιομηχανικών δραστηριοτήτων, που συνδέονται με αρνητικές βλάβες στην υγεία των ανθρώπων, αλλά και με θανάτους. Στην εποχή μας, τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία γεμίζουν από καταναλωτές καλλυντικών, φαρμάκων και γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, που αποδεδειγμένα προκαλούν πλήθος ασθενειών και καρκινογενέσεων και που προωθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, αφού επιτρέπει να διακινούνται ελεύθερα.
Είναι fake news ότι:
·                  Είναι συνωμοσιολογία το θέμα πατεντάρισμα των σπόρων και μεταλλαγμένα της Μονσάντο;
·                  Ο πρόεδρος της Nestle αγοράζει τις πηγές νερού και επαληθεύεται από τον Μητσοτάκη που παράδωσε το 80% του ελληνικού νερού σε ιδιωτικές εταιρείες; Τώρα αγοράζουμε ένα μικρό μπουκάλι Perier, όσο έκανε ένα μεγάλο ξινό νερό Φλωρίνης, το οποίο εξαφανίζεται πλέον από την αγορά.
·                  Κλείνουν οι τελευταίες πηγές ενέργειας στην Πτολεμαΐδα και αγοράζουμε αέριο από την Τουρκία;
·                  Η φθορίωση του νερού που κρατούν σε καταστολή τους κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης έχει επιβληθεί διεθνώς από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας;
·                  Τα δόλια σχέδια των εταιρειών αυτών, προωθούν εγχειρήσεις και εμβόλια που περιέχουν ιούς που προκαλούν νοητικές και σωματικές βλάβες, έχοντας βέβαια στο πλευρό τους μια στρατιά εκατομμυρίων μισθοφόρων γιατρών, πλασιέ των φαρμακευτικών πολυεθνικών;
Ορισμένοι πίστευαν ότι, η γρίπη των πτηνών θα χρησιμοποιηθεί σκοπίμως για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο συγγραφέας Leonard Horowitz, ειδικός σε θέματα πανδημιών, έχει δηλώσει σχετικά «αν η γρίπη των πτηνών εξελιχθεί πραγματικά σε πανδημία, αυτό θα γίνει βάσει πολιτικού και οικονομικού σχεδίου». Ο Νέος παγκόσμιος ιός που προορίζουν για τον 21ο αιώνα, έχει ήδη δοκιμασθεί στον πόλεμο του Ιράκ κι επιφέρει σπάσιμο των νοητικών αντιστάσεων. Ο Νέος ιός είναι ύπουλος και προξενεί νοητική και βιοχημική κατάρρευση του ενδοκρινικού συστήματος ορμονών.
Η θέση αυτή ενισχύεται από τη διαστρεβλωμένη παρουσίαση του θέματος από τα ΜΜΕ, που κερδοσκοπούν με επικίνδυνα και άχρηστα εμβόλια και αγνοούν επιδεικτικά προηγούμενες περιπτώσεις επιδημιών που έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι, όπως το SARS, AIDS και άλλες. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, η στειρότητα προωθείται ακόμα σε φυσικό επίπεδο. Η τεχνητή γονιμοποίηση και η εργαστηριακή πλήρως ελεγχόμενη διαδικασία αναπαραγωγής, θεωρείται πιο θεμιτή, ενώ η φυσική θεωρείται ανεξέλεγκτη. Το AIDS, μια κατασκευασμένη ασθένεια, ήρθε να πλήξει με έναν όχι θεολογικό, αλλά επιστημονικό τρόπο αυτή τη φορά, το θέμα του έρωτα. Η συνέχιση των γενετικών πειραμάτων σημαίνει ότι, θα δημιουργούνται όλο και περισσότεροι μεταλλαγμένη ιοί της γρίπης.
Υποτίθεται ότι όλα αυτά που ζούμε, γίνονται χάριν της ασφάλειας και της υγείας μας, όμως τα αποτελέσματα των μέτρων στα οποία υπακούσαμε, πιστοποιούν ότι υπεραύξησαν και τα παράπλευρα προβλήματα υγείας και της ψυχολογικής και οικονομικής ανασφάλειας. Νέες αυτοκτονίες, καρκίνοι, εγκεφαλικά, καρδιακά που πασχίζουν να αποκρύψουν. Πόσα εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι αρρώστησαν από τα μέτρα που πάρθηκαν;
Πολλοί «ειδικοί» παραδέχτηκαν ότι οι στρεσογόνοι παράγοντες πολλαπλασιάζουν τα προβλήματα κι ακόμα ότι γάντια και μάσκες είναι απλώς συμπληρωματικές ψευδαισθήσεις στο παραμύθι μιας «πανδημίας», που δεν έφτασε ούτε στα επίπεδα επιδημίας, όσους άσχετους θανάτους κι αν προσπάθησαν μεθοδευμένα να φορτώσουν στον «αποτυχημένο τους ιό». Μέχρι και δωρεάν κηδεία έταζαν σε συγγενείς, αν έπαιρναν συγκατάθεση να αποδώσουν στον ιό τον θάνατο του ανθρώπου τους.
Με συστηματική παραπληροφόρηση, κατάφεραν να πείσουν πολλούς και να τους κάνουν υποχόνδριους, με δικαιολογητικά ιατρού. Από την τρομοκρατία των κοτζαμπάσηδων τσιφλικάδων και των διεφθαρμένων παπάδων, περάσαμε στην επιστημονική τρομοκρατία των γιατρών. Όποιες γνώμες επιστημόνων και αληθινών ιατρών δεν συμφωνούσαν με την γραμμή της υπερκυβέρνησης, θεωρήθηκαν fake news για να κρύψουν ότι το μεγαλύτερο fake news ήταν «η πανδημία του κορωνοϊού».
Αποκαλύπτεται ότι η εταιρεία που κατεβάζει ως fake news όσα δεν συμφωνούν με την κυβερνητική προπαγάνδα της καραντίνας, έχει διαπράξει «πολλά λάθη», ενώ αφήνει ανενόχλητη την κυκλοφορία ειδήσεων που στηρίζουν τα παγκόσμια fake news.

Ήταν fake news ότι:
·                  Ο ιός δημιουργήθηκε με σχέδιο μαζικής εξόντωσης;
·                  Πρόκειται για βιολογικό όπλο σχεδιασμένο να γίνει αιτία μιας παγκόσμιας κατάστασης ελέγχου;
·                  Απόψεις ιατρών για τις υπερβολές των κυβερνητικών μέτρων ότι δεν είναι πανδημία αλλά απλός ιός;
·                  Υπάρχει στατιστική ασυμφωνία για τα θύματα, ακόμα και με βάση τα δεδομένων του  ΠΟΥ, δηλαδή έγινε μαζική εξαπάτηση;
·                  Ο Τράμπ σταμάτησε την χρηματοδότηση του ΠΟΥ;
·                  Απαγορεύτηκε η νεκροψία σε πιστοποιημένο θύμα του κορωνοϊού, για να μην αποδειχθεί το αληθινό αίτιο;
·                  Υπήρξαν αλλοιώσεις βίντεο για την δημιουργία φόβου στους πολίτες;
·                  Συνέβησαν πολλές απόπειρες εξαγοράς και απόδοσης προνομίων, για όσους δήλωναν ότι ο θάνατος του συγγενή τους προέρχεται από τον κορωνοϊό;
·                  Στα σούπερ μάρκετ και τις τράπεζες δεν κολλάς τον ιό;
·                  Οι σκηνές με τα στρατιωτικά οχήματα με τα φέρετρα στην Ιταλία ήταν στημένες;
·                  Υποχρέωσαν υπερήλικες να μάθουν ηλεκτρονικές συνδιαλλαγές για να εισπράττουν την σύνταξη;
·                  Γίνονταν εξετάσεις διάγνωσης χωρίς προδιαγραφές ακριβείας;
·                  Δημιουργήθηκε κλίμα χούντας;
·                  Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία ή μόνο με βεβαίωση για ψώνια ή περίπατο;
·                  Απαγορεύτηκαν συναθροίσεις και κοινωνικές συναντήσεις;
·                  Απαγορεύτηκαν αναρτήσεις που δεν είναι σύμφωνες με τους κυβερνητικούς ειδικούς;
·                  Απαγορεύτηκαν οικογενειακά τραπέζια, αγκαλιές, φιλιά, ασπασμοί;
·                  Απαγορεύτηκαν τα σχολικά μαθήματα, επιβολή αποστάσεων και μάσκας;
·                  Η απαγόρευση μπάνιου στη θάλασσα;
·                  Η απαγόρευση βόλτας στο πάρκο;
·                  Η απαγόρευση ταξιδιών εκτός νομού ή χώρας;
·                  Τα πρόστιμα είναι αντισυνταγματικά;
·                  Τα πρόστιμα για το αρνί του Πάσχα;
·                  Τα πρόστιμα σε εβδομηντάχρονους που δεν είχαν μαζί τους ολοκληρωμένα έντυπα;
·                  Το ξύλο σε Τουρκία, Ινδία, Πακιστάν, Αφρική για παραβιάσεις καραντίνας;
·                  Η φοβισμένη επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους με τη μάσκα;
·                  Ο Πέτσας μοίρασε 20 εκ. ευρώ ακόμα και σε ανύπαρκτες ιστοσελίδες διαδικτύου για την προώθηση του «Μένουμε σπίτι»;
·                  Η αναγκαστική στέρηση εργασίας σε χιλιάδες;
·                  Η ενδοοικογενειακή βία;
·                  Η έξαρση εγκληματικότητας;
·                  Με φτηνά φάρμακα θεραπεύεται ο ιός;
·                  Η εκτελεστική εξουσία δεν υπακούει πλέον στο Σύνταγμα, αλλά στις υπουργικές αποφάσεις, διαπράττοντας επιορκία κατά εξακολούθηση;
·                  Η χρήση drones και παρακολούθησης, ήταν επίδειξη δύναμης ελέγχου;
·                  Προωθούν την επιβολή εμβολιασμού με μεγάλες συνέπειες σε όσους έχουν αντιρρήσεις;
·                  Τα εμβόλια πραγματοποιήθηκαν χωρίς προδιαγραφές ελέγχου;
·                  Το εμβόλιο έχει νανοτσίπ ελέγχου συμπεριφοράς;
·                  Ο ιός κατασκευάστηκε για να μολύνει προκαλώντας μόνιμες βλάβες;
·                  Το εμβόλιο έγινε σε μαθητές στη Θράκη εν αγνοία των γονέων τους;
·                  Χιλιάδες είναι τα θύματα των παρενεργειών από τα εμβόλια που είχε μοιράσει ο Ράμφιλντ, όπως κατήγγειλε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, επειδή θύμα ήταν και ο γιος του;
·                  Ο Ευαγγελάτος ζήτησε ποινική δίωξη και μεγάλα πρόστιμα σε όσους αρνηθούν το εμβόλιο;
·                  Η συνωμοσία του ιατρικού λόμπι και των φαρμακευτικών εταιρειών;
·                  Μπήκε στο συρτάρι η Novartis;
·                  Τα χιλιάδες μαγαζιά που έκλεισαν και η κατακόρυφη αύξηση ανέργων;
·                  Τα εκατοντάδες ξενοδοχεία που πωλούνται σε ξένους;
·                  Τα προβλήματα που προκάλεσαν τα μέτρα ήταν περισσότερα από την προστασία που παρείχαν;
·                  Χτυπήθηκε θανάσιμα η μοναδική βιομηχανία τουρισμού που διαθέτουμε;
·                  Εν μέσω κορωνοϊού ψηφίστηκαν νομοσχέδια που αγνοούμε προωθώντας την ατζέντα του ΟΗΕ για παγκόσμιο έλεγχο;
·                  Ο Τσιόδρας έχει διασυνδέσεις στο Ιερατείο, το οποίο υπάκουσε άμεσα στα μέτρα και ότι ήταν υπάλληλος της “Johnson & Johnson” από το 1971-2003 και ευθύνεται για την παιδική πούδρα με αμίαντο που ενεργοποίησε καρκίνο στις ωοθήκες και τους πνεύμονες, όπως και για την αγορά εκατομμυρίων εμβολίων, τα οποία κατέληξαν στα ιατρικά απόβλητα, διότι στάθηκαν αχρείαστα ή έληξαν χρεώνοντας τους Έλληνες πολίτες με ένα τεράστιο κονδύλι;
·                  Ο Τσιόδρας δήλωσε για δεύτερη φορά ότι η μάσκα δημιουργεί επιπλοκές, ενώ τα μέτρα της κυβέρνησης την επιβάλλουν στους εργαζόμενους;
·                  Οι αντιφάσεις γίνονται καθημερινό βίωμα προκαλώντας νοητική αποδιοργάνωση και στάση εσωτερικής υποταγής;
Στελέχη του Λευκού οίκου εδώ και πολλά χρόνια τόνιζαν συστηματικά ότι βρισκόμαστε εν όψει μιας πανδημίας γρίπης και στελέχη των φαρμακευτικών εταιρειών, όλως τυχαίως, έχουν έτοιμες τεράστιες ποσότητες εμβολίων και ταυτόχρονα διαθέτουν άμεση πρόσβαση σε κάθε σημαντικό μέσο ενημέρωσης, που επιτείνει προς όφελός τους τον πανικό του κοινού.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που οργάνωσαν την αντικαπνιστική καμπάνια, δαπανώντας δισεκατομμύρια ευρώ και που σήμερα μας λένε να φοράμε μάσκες και γάντια για να προφυλαχτούμε από τον ιό, λέγοντάς μας φυσικά ψέματα, αφού στην πραγματικότητα στρώνουν το χαλί για ένα καινούργιο άκρως επικίνδυνο εμβόλιο. Αυτό, σε συνδυασμό με τη μεταλλαγμένη διατροφή και το φθοριωμένο νερό, θα επιφέρει μετάλλαξη του DNA και την απομόνωση του ανθρώπινου οργανισμού από τις Πνευματικές του λειτουργίες.
Σύμμαχος τους σε αυτό η αρνητική χρήση της τεχνολογίας, αφού με τα δίκτυα 4G  και κυρίως το 5G, αποστέλλουν πολλαπλές ακτινοβολίες που αποδιοργανώνουν και υποβαθμίζουν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, σε σημείο να δημιουργούν το σύνδρομο 5g (χρόνια και χωρίς συμπτώματα σταδιακή κατάρρευση του ανοσοποιητικού) και της γρίπης 5g (οξεία φάση με συμπτώματα πνευμονίας)!
Ασφαλιστικές εταιρείες, όπως η Lloyds του Λονδίνου και η Swiss της Ελβετίας ή στις ΗΠΑ, δεν καλύπτουν εδώ και καιρό ασθένειες που οφείλονται σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ενημερώνουν τους μετόχους, ότι θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα αποζημιώσεων και χρηματιστηρίων πολύ σύντομα.
20.000 δορυφόροι υποστηρίζουν την τοποθέτηση 5G παγκοσμίως, την ώρα που η λευχαιμία θερίζει τα παιδιά στα σχολεία που έχουν Wi fi. Γιατί η κυβέρνηση έβαλε 5G στον Πειραιά, Τρίκαλα και Πάτρα, όταν δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν ότι δεν βλάπτει παρά μόνο το αντίθετο; Γιατί δεν ενημερώνονται οι πολίτες και με ποιο δικαίωμα οι Δήμαρχοι επιβάλλουν την αρρωστοκρατία στους συμπολίτες τους; Διότι γνωρίζουν ότι μόνο το 10% της ανθρώπινης πυραμίδας είναι συνειδητό, το 30% λειτουργεί υποσυνείδητα και το 60% ασυνείδητα. Οι ΗΠΑ θέλουν το 5G από το 2015 και έχουν σχεδιάσει ήδη εθνικά προγράμματα για την ανάπτυξη του το 2020.
Η Κομισιόν θέλει ως το 2025 διηπειρωτικά 5G για έξυπνες πόλεις, σπίτια, συγκοινωνίες, αυτοκίνητα, ΤV, ψυγεία, καφετέριες, ακόμα και για βρεφικές πάνες. Οι άνθρωποι θα χάσουν εντελώς την επαφή τους με το σώμα τους, και θα υπακούουν με ευλάβεια τις οδηγίες ενός βιομετρητή συνδεδεμένου με έναν υπερυπολογιστή, που θα συμβουλεύονται σαν γκουρού κοινής χρήσης. Οι WHO, EMF, ICNIRP, SCENIHR, αποτελούν κλειστά κλαμπ που δεν δέχονται επιστήμονες με άλλη άποψη, παρά μόνο αυτήν την οποία χρηματοδοτούν. Κατευθυνόμενες έρευνες, πειράματα και επιστημονικές γνωμοδοτήσεις, που αποσκοπούν στην εφαρμογή προγραμμάτων ελέγχου του νου και της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Ενώ η Ομοσπονδία επιτροπών επικοινωνίας ψεύδεται όταν λέει ότι τα μικροκύματα δεν βλάπτουν, σειρά πειραμάτων από έγκριτους επιστήμονες που δεν χειραγωγούνται από τον σκληρό πυρήνα του επιστημονικού ιερατείου (που κατέχει πλέον την θέση που είχε κάποτε το θρησκευτικό), πιστοποιούν ότι το 5G επηρεάζει φυτά, έντομα, ζώα, τρόφιμα, ανθρώπους με ποικιλία αρνητικών επιπτώσεων. Π.χ. σπερματοζωάρια χωρίς δύναμη ζωής, προβλήματα αυτισμού, δυσλεξία μάθησης, εμβρύων, ακοής, μνήμης, πονοκέφαλο, αϋπνία, κούραση.
Απόδειξη των ψευδών δηλώσεων των ελεγχόμενων παγκόσμιων επιτροπών, είναι οι προτροπές τήρησης απόστασης, κάθε χρήση φούρνου μικροκυμάτων, όπως και στα κινητά ή ασύρματα τηλέφωνα κλπ., ώστε να μειώνεται η καρκινογόνα επίδραση των γλοιοβλαστωμάτων του εγκεφάλου. Μολονότι οι απόψεις επιστημόνων παγκοσμίως διχάζονται 50-50, μας επιβάλουν την πιο επικίνδυνη άποψη που πραγματοποιείται πλέον και από εκατομμύρια ανήλικους χρήστες.
Από την Στρατιωτική Υπηρεσία πληροφοριών ο Dr. Fray Office of Naval Research, απέδειξε την δυνατότητα μεταφοράς μεταλλικών νανοσωματιδίων ή νανοτσίπ στον εγκέφαλο με μια συχνότητα ΗΜΠ κεραίες ραντάρ. Η χρήση 5G στοχοποιεί το οξυγόνο, το νερό και το διοξείδιο του άνθρακα, δηλαδή αποτελεί σιωπηλό και αθόρυβο βιολογικό όπλο, πιο αποτελεσματικό από έναν ιό. Το 5G επηρεάζει δηλαδή τους ηλεκτροχημικούς μηχανισμούς των κυττάρων μας και προβλέπεται να επιβληθεί παγκοσμίως αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις!
Νέα πρωτοπόρα υπηρεσία στην Γαλλία, πιστοποιεί τα ηλεκτροϋπερευαίσθητα άτομα, τα οποία φεύγουν από τις πόλεις διότι δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν οργανικά. Η Νομοθεσία για την ρύπανση των αυτοκινήτων αλλάζει κάθε 3-5 χρόνια, για τις συχνότητες και την ακτινοβολία δεν αλλάζει εδώ και 20 χρόνια. 1.800 μελέτες δείχνουν ότι το 1000 mega watt παραβιάζουν τις κοινοτικές οδηγίες των παγκόσμιων Οργανισμών Υγείας, ΟΗΕ, Ε.Ε. και το Εθνικό Σύνταγμα των κρατών. Αποδεδειγμένα προκαλούν αυχενικό, διέλευση τοξικών ουσιών στον εγκέφαλο, διαβήτη, καρδιά, αυτισμό και παχυσαρκία. Το ερώτημα γιατί δεν εφαρμόζουν την τεχνολογία θετικά, παραμένει αναπάντητο.
Fake news είπαν ότι είναι και οι επιπτώσεις των κεραιών 5G, που έστησαν χωρίς να μας ρωτήσουν.
Fake news ήταν;
·                  Οι  κίνδυνοι των κεραιών 5G σε Τρίκαλα, Πάτρα, Πειραιά;
·                  Ότι στην Ιταλία είχαν βάλει κεραίες 5G πριν ξεκινήσει το χάος του κορωνοϊού;
·                  Ότι οι Ιταλοί, Γάλλοι, Ισπανοί καίνε τις σημαίες του ΟΗΕ;
·                  Ότι οι Κινέζοι, οι Ιταλοί και Αμερικανοί άρχισαν να ξηλώνουν πρώτοι τις κεραίες 5G;
·                  Ότι η κυβέρνηση κωφεύει στις αντιδράσεις των κατοίκων που δεν θέλουν κεραίες 5G, ανεμογεννήτριες ή ψεκασμούς;

ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ «ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ»
Όταν ο Θερβάντες έγραφε τον Δον Κιχώτη, που έβλεπε σαν δράκους τους ανεμόμυλους, δεν φανταζόταν ότι αιώνες αργότερα θα ξεφύτρωναν χιλιάδες Δον Κιχώτες, που θα έκαναν το ίδιο με τις ανεμογεννήτριες.
Τις τελευταίες δύο δεκαετίες είμαστε όλοι μάρτυρες των εξελίξεων, που αφορούν τους πολέμους και τις διαπλοκές για τα περάσματα των αγωγών φυσικού αερίου.
Η Ελλάδα διαθέτει δικές της πηγές φυσικού αερίου και στο Λιβυκό πέλαγος και στο Ιόνιο και άλλες μικρότερες, που μας εξασφαλίζουν δεκαετίες φυσικής ενέργειας. Η κυβέρνηση δήλωσε ότι θέλει να «νοικοκυρέψει» τον τόπο, αλλά αντί να αξιοποιήσει αυτήν την ευκαιρία πηγών φυσικού αερίου, κλείνει την Πτολεμαΐδα και αγοράζει φυσικό αέριο από τους Τούρκους. Δεν γνωρίζω αν αυτό έχει σχέση με την καθιέρωση των Τουρκικών στα σχολεία μας ως ξένη γλώσσα, αλλά σίγουρα οι Τούρκοι έκαναν πρώτοι συμφωνία με την Λιβύη, επειδή εμείς ήμασταν απόντες. Τελευταία ακούμε ότι σύντομα θα διαπραγματευτούμε με τους Τούρκους τον εθνικό μας πλούτο στο Αιγαίο.
Ο ελληνικός λαός έχει θέσει διαχειριστή του Εθνικού του πλούτου μια ακόμα κυβέρνηση, που μόλις πούλησε το 80% του δημοσίου νερού  σε ξένες ιδιωτικές  επιχειρήσεις. Οι Ιταλοί επίσης αξιώνονται μια ζώνη στο Ιόνιο για να συνεχίσουν να ψαρεύουν παράνομα στα χωρικά μας ύδατα και αναρωτιόμαστε μήπως τελικά μας «νοικοκυρέψουν» για τα καλά…
Πάνω από 20.000 εργαζομένων στη ΔΕΗ πάνε για απόλυση, την ώρα που η ανεργία έχει ξεπεράσει το 30% επίσημα και ανεπίσημα το 40%. Τα δισεκατομμύρια της ευρωπαϊκής ενίσχυσης κινδυνεύουν να πάνε σε μια ακόμα απάτη του 21ου αιώνα, την πράσινη ενέργεια. Υπάρχουν σχεδιασμοί και άδειες για χιλιάδες ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα, ενώ οι Γερμανοί χρησιμοποιούν λιγνίτη και φυσικό αέριο, σταματώντας να βάζουν ανεμογεννήτριες, διότι διαπίστωσαν οικολογικά προβλήματα.
Για να δούμε όμως, μιλάμε στ’ αλήθεια για πράσινη ενέργεια;. Δείτε τα στοιχεία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
1.      Μια μονάδα λιγνίτη αντέχει 45 χρόνια και κοστίζει όσο 110 ανεμογεννήτριες, που αντέχουν 20 χρόνια παράγοντας τα ίδια ποσοστά ενέργειας. Δηλαδή, κοστίζουν τα διπλά και βλάπτουν τεράστιες εκτάσεις και πολύ περισσότερες περιοχές απ’ ότι ένα εργοστάσιο.
2.      Μια μόνο ανεμογεννήτρια κοστίζει 1.000.000 ευρώ. Εάν υπολογίσετε τις 20 χιλιάδες ανεμογεννήτριες που θέλει να βάλει η κυβέρνηση, θα μείνουμε και χρεωμένοι, αφού δώσουμε πίσω τα δις ενίσχυσης για την οικονομία που κατέστρεψε ο Κορωνοϊός. Σ’ ένα λαό που είναι φτωχός πλέον, γιατί γίνεται αυτή η πανάκριβη επένδυση, όταν το φυσικό αέριο είναι πάμφθηνο και ο ήλιος για πάνελ είναι όλο το χρόνο ενεργός; Κάποιοι προφανώς, θέλουν να πουλήσουν και οι αγοραστές να καρπωθούν προμήθειες πολλών εκατομμυρίων.
3.      Για μια ανεμογεννήτρια χρειάζονται 1.200 τόνοι τσιμέντο, 335 χάλυβα, μολυβδαίνιο και ψευδάργυρο 4,7 τόνοι χαλκού, 3 τόνοι αλουμινίου, 336 σπάνια γαιώδη και κοβάλτιο, ενώ 85.000 εργαζόμενοι σε Ασία, Αφρική, Αυστραλία και Λ. Αμερική δηλητηριάζονται κάθε μέρα για την εξόρυξη και επεξεργασία τους.
4.      Χρειάζονται επιπλέον ρητίνες, πλαστικό και ψυκτικό αέριο, που θεωρείται πολύ επικίνδυνο, διότι παρουσιάζει διαρροές και μολύνει 23.000 φορές περισσότερο απ’ ότι το διοξείδιο του άνθρακα. Για την επεξεργασία σπάνιων γαιών χρειάζονται συμβατική ενέργεια από λιγνίτη και πετρέλαιο και τόνοι υδροχλωρικού οξέως, που μολύνει τον αέρα με 47.000 κυβικά πόδια όξινα αέρια, 2.000 τοξικά λύματα και άλλα τόσα ραδιενεργά απόβλητα, που καταλήγουν σε λίμνες, ποτάμια και ωκεανούς. Πολλαπλασιάστε αυτά τα νούμερα με τις 20.000 ανεμογεννήτριες, που θέλουν να βάλουν και θα καταλάβετε πόσο μεγάλο είναι το σκάνδαλο της απληστίας ορισμένων και για τα «πράσινα άλογα», που μας πουλάνε.
5.      Όποιος, πιστεύει ακόμα και τώρα ότι οι ανεμογεννήτριες αποτελούν πράσινη ενέργεια, είναι τουλάχιστον ύποπτος, διότι υπάρχουν αποδείξεις ότι συνδέονται και με τις πυρκαγιές που προηγήθηκαν στις περιοχές που είχαν σχεδιάσει να εγκατασταθούν. Η υπηρεσία Πυροσβεστικής και τα Δασαρχεία γνωρίζουν το θέμα πολύ καλά, αλλά δεν δημοσιοποιούν τα στοιχεία, διότι υπάρχουν άλλα σχέδια και «δεν είναι ακόμα η ώρα».
6.      Είναι λοιπόν fake news ότι Γερμανοί κατασκευάζουν τις ανεμογεννήτριες που μας πουλούν ακριβά.
7.      Ότι θα πληρώσουμε Γερμανούς για την συντήρησή τους.
8.      Η ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα από τις ανεμογεννήτριες που σκουριάζουν παρατημένες στις κορυφές.
9.      Ότι η Γερμανία δεν είναι κράτος αλλά εταιρεία που θησαύρισε με το ευρώ.
10.  Ότι η Μέρκελ είναι συγγενής του Χίτλερ και ότι οι Γερμανοί μας χρωστάνε όχι μόνο τις αποζημιώσεις για την γενοκτονία, αλλά και όσα μας λήστεψαν σαν κατοχικό δάνειο.
11.  Ότι η οικογένεια Μητσοτάκη συνδέεται με τους Γερμανούς και με επιχείρηση παραγωγής μασκών.
12.  Ότι η οικογένεια Μητσοτάκη συγκαλύπτει αστυνομική βία κατά δικυκλιστή που διαμαρτυρήθηκε για την παραβίαση κόκκινου από τον ανιψιό του Μητσοτάκη.
13.  Ότι η κυβέρνηση δέχτηκε χιλιάδες μηνύσεις ατομικές και ομαδικές και κυρίως Μητσοτάκης, Χαρδαλιάς, Τσιόρδας.
14.  Ότι οι πρώτοι 300 Έλληνες υπέγραψαν ανάκληση εξουσιοδότησης στους κυβερνώντες της Ελλάδας που θέσαμε διαχειριστές του Εθνικού πλούτου και μας διατηρούν σε χρεοκρατία.
Όλοι μας λένε ότι έχουν ήδη όλα υπογραφτεί, βρισκόμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων και για όσους έχουν αντιρρήσεις υπάρχουν πάντα και τα ΜΑΤ. Πόσα είναι αυτά όμως, εκατοντάδες, χιλιάδες μισθοφόροι εισαγόμενοι, όπως στην Μυτιλήνη; Είμαστε εκατομμύρια, δισεκατομμύρια, μόνο που μετά από συνεχόμενους ψεκασμούς πείσανε πολλούς ότι είμαστε απλώς κατσαρίδες.
Εσείς τι λέτε, είμαστε κατσαρίδες; Πρόβατα που τα ταΐζουν κουτόχορτο στο σχολείο, για να οδηγηθούν τελικά χωρίς φασαρίες στο σφαγείο; Μήπως είμαστε κότες που τις ταΐζουν με τα πτώματα των πιο ασθενών; Μήπως γουρούνια που τα ταΐζουν τις βρωμιές τους ή μήπως βόδια που τα εμβολιάζουν για να μην ψοφήσουν στο μαντρί; Μήπως θα τους παρακαλάτε αύριο να εμβολιάσουν και εσάς, για να εξασφαλίσετε οριστικά έναν βίο αβίωτο;
Fake news και η οικολογική καταστροφή των ανεμογεννητριών που στήνουν και πάλι χωρίς να μας ρωτήσουν, ενώ θα μπορούσαν χωρίς κινδύνους και με το 1/10 του κόστους να χρησιμοποιήσουν ηλιακή ενέργεια. Ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει με καμάρι τα έργα στην Κάρυστο και με χαρά ο υπουργός του, που είχε φάει ξύλο αλλά μυαλό δεν έβαλε, υπογράφει στους Γερμανούς ότι θα πάρουν πίσω τα χρήματα των κονδυλίων, που υποτίθεται θα κάλυπταν την οικονομική καταστροφή, που οι ίδιοι μας προκάλεσαν.
Είναι οι ίδιοι που εκπαίδευσαν τους Τούρκους πώς να μας σφάζουν συστηματικά, οι αυθεντίες στα συστήματα γενοκτονίας. Οι ίδιοι βάρβαροι που μας κάθισαν στο σβέρκο οικειοποιούμενοι τις θυσίες των αγωνιστών του 1821 και αυτοί που βοήθησαν τους Τούρκους το 1922 να μας ξεριζώσουν από την Μικρά Ασία. Οι ίδιοι εισέβαλαν το 1940 ισοπεδώνοντας και λεηλατώντας την Ελλάδα, προκαλώντας μαζικά λιμοκτονία. Οι ίδιοι αρνούνται έως σήμερα να πληρώσουν το «κατοχικό δάνειο» που άρπαξαν, όπως και τις αποζημιώσεις που οφείλουν. Μόνο σε εμάς, διότι τους πείσαμε ότι μπορούν να μας πατάνε διαρκώς ανενόχλητοι, για πάντα, χωρίς κόστος. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια.
Εξαιτίας μας καθυστέρησαν στην Ρωσία και έχασαν τον πόλεμο κι ακόμα μας εκδικούνται. Θέλουν να τους πληρώνουμε σε λίγο για να κάνουμε μπάνιο στις θάλασσές μας, επιτρέποντας το μπάνιο μόνο σε ιδιωτικές παραλίες των ξενοδοχείων. Αυτών, που αγοράζουν με την κρίση εξαναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες να τα σκοτώσουν, όπως έκαναν με την Ολυμπιακή, την Πειραϊκή Πατραϊκή και για όποια βιομηχανία είχαμε πριν και μετά πολέμου. Μας στερούν σήμερα ακόμα και το δικαίωμα της εργασίας και μας δίνουν ένα επίδομα για να μην βγούμε στους δρόμους. Μας υποχρεώνουν να «Μένουμε σπίτι» για να μην πάει χαμένη η εκπαίδευση που μας επέβαλαν. Τι λέτε να τους δώσουμε τα διπλά για να μείνουν αυτοί στο σπίτι τους! Έτσι για αρχή και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε!
Η τελευταία φάση αυτής της φρίκης για να ολοκληρωθεί, χρειάζεται την συγκατάθεση της κοινής γνώμης. Υποταγή στα μέτρα για μια κατασκευασμένη απειλή, όπως ο κορωνοϊός. Αλλαγή τρόπου ζωής σε μια αποδοχή συμβατικών σχέσεων με αποστάσεις ασφαλείας, που θα επισφραγιστεί με ένα εμβόλιο με βιοτσίπ ελέγχου της προσωπικής ζωής και θα αλλοιώνει το DNA, δημιουργώντας φοβισμένα ανθρωπάκια που θα αισθάνονται ότι κινδυνεύουν, από ό,τι ήταν πριν από λίγα χρόνια φυσιολογικό και θα είναι βιοφυσικά εκφυλισμένοι, μόνιμα άρρωστοι και ασθενικοί.
Προσέξτε, διότι το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός Σοφού». Αν πάψει να ακούγεται η φωνή των ελεύθερων ανθρώπων και δεν υπάρξει άμεση δράση από την κοινή γνώμη, η επόμενη γενιά θα γεννιέται κλειδωμένη νοητικά και ψυχικά, με μικρή μνήμη και κριτική αντίληψη, ψυχική αναισθησία και εκφυλισμένες τάσεις και ροπές!
Η ανθρώπινη συλλογική συνείδηση ξυπνάει μέσα σε ένα όνειρο που εξελίσσεται σε εφιάλτη, προσπαθώντας να βρει έδαφος να πατήσει. Επειδή γνωρίζουμε ότι «όποιος συλλογάται ελεύθερα συλλογάται καλά», είμαστε πεπεισμένοι, ότι ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να ζει ως άνθρωπος αληθινός και όχι ένα υποκατάστατο ζωής, το οποίο επιβάλλεται με χιλιάδες τρόπους.
Το κοινό πρέπει να αντισταθεί σε αυτή τη μαζική δολοφονία που σχεδιάζεται, με τη βοήθεια ιατρών και άλλων επιστημόνων. Αυτό το σχέδιο γενοκτονίας υπηρετεί βασικά οικονομικές και πολιτικές σκοπιμότητες, που επιδιώκουν τη μείωση του Παγκόσμιου πληθυσμού.
Τα πιο πολλά άτομα ακολουθούν το πλήθος, είτε γιατί πιστεύουν πως οι διαφορετικές, αν υπάρχουν, προσωπικές απόψεις τους έχουν ανάγκη αναθεώρησης, είτε γιατί νιώθουν αδύναμοι, να εκφράσουν την αντίθεσή τους προς τους πολλούς. Διαπιστώνουμε λοιπόν κάθε μέρα γύρω μας τη φανερή προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι, να μιμηθούν τις συνήθειες και τις ενέργειες της ομάδας και να κρύψουν με επιμέλεια τις προσωπικές τους διαφορές με το σύνολο. Είναι έντονη η προσπάθεια αυτή, που εκφράζεται με τη μόδα σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας, που δημιουργεί άτομα στερημένης βούλησης και που απομονώνει τις δημιουργικές και ελεύθερες προσωπικότητες. Και έτσι, επιβάλλεται η ομάδα σε κάθε άτομο.
Το παλιό «Εμείς» λοιπόν σε περιόδους πολέμων, επαναστάσεων, εξάπλωσης θρησκειών, ήταν ένα διευρυνόμενο «Εγώ», χανόταν και ισοπεδωνόταν. Το άτομο παραδινόταν χωρίς όρους στους κόλπους της ομάδας και το «Εγώ» θεωρήθηκε πηγή του κακού, που έπρεπε να «θυσιαστεί» για το κοινό καλό. Το νέο «Εμείς» σέβεται την ιδιαιτερότητα και την ανεξαρτησία κάθε «Εγώ», χωράει και το ένα και το άλλο. Υπάρχει ελεύθερη βούληση και αυτονομία, που γίνεται η ίδια βάση της Νέας αλληλεγγύης. Το «Εγώ» αντί να συγχωνεύεται στη σούπα του «Εμείς», παραμένει ακέραιο και αντλεί από τη συλλογικότητα, την έμπνευση και την δύναμη που χρειάζεται, για την περαιτέρω ανάπτυξή του. Αντί για κανόνες, λειτουργεί αυτοδιαχείριση, αντί για αξιώματα και δόγματα έχουμε αυτορρύθμιση και αντί για ιεραρχία έχουμε αυτονομία. Οτιδήποτε ζούμε γύρω μας, αντανακλά και καθρεπτίζει αυτό που συμβαίνει μέσα μας!
Αυτή η μαζικοποίηση, η ομογενοποίηση μπορεί να επιβληθεί και να διατηρηθεί, αλλά μόνο στα άτομα που δεν έχουν γνωρίσει την προσωπικότητά τους. Η επίτευξη της αυτογνωσίας θα μπορούσε να ενισχύσει την πίστη στη δύναμη της ανθρώπινης ύπαρξης, να δημιουργήσει τη γνώση του ορθού και του δικαίου και να απελευθερώσει τον άνθρωπο από κάθε εξάρτηση και από κάθε προσκόλληση στη μάζα. Χρειάζεται στη συνέχεια να καταστήσουμε την προσωπικότητά μας ισχυρή και ελεύθερη. Επομένως, η ισχύς της προσωπικότητας είναι δυνατόν να αυξάνεται, όσο η πείρα του ατόμου διευρύνεται, όσο απλώνεται όλο και σε πιο μεγάλο κύκλο πραγμάτων ή φαινομένων και πλουτίζεται με τη λεπτομερέστερη δυνατή παρατήρηση.
Γιατί είναι πολύ πιο εύκολος ο έλεγχος και η καθοδήγηση μιας μονοδιάστατης ομάδας ατόμων, με τη μορφή μαζικής συνείδησης, από ό,τι ο χειρισμός των ατόμων, όταν αποτελούν ανεξάρτητες και ελεύθερες προσωπικότητες που γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και απαιτούν την ικανοποίησή τους. Και ασφαλώς θυμάστε τον προσωπικό αγώνα του Σωκράτη, για να ανεξαρτητοποιήσει το άτομο από την γνώμη των πολλών!
Για όλα τα παραπάνω, τι λένε οι πνευματικοί Δάσκαλοι στους μαθητές τους; Οφείλουν να έχουν και να λάβουν θέση ή μήπως η πνευματική αναζήτηση έχει καταντήσει απλώς ένα άλλοθι, για να μην φαίνεται η παθητικότητα και η ευθυνοφοβία; Τι κάνουν όλοι αυτοί οι πνευματικοί καθοδηγητές τόσα χρόνια; Έχουν ή δεν έχουν ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν; Αυτός ο πνευματικός στρουθοκαμηλισμός είναι παράνομος για τους Θείους Νόμους και επισύρει σοβαρές κυρώσεις στην προσωπική ζωή τόσο των Δασκάλων όσο και των μαθητών που ακολουθούν το παράδειγμά τους. Ένας πνευματικός άνθρωπος οφείλει πρώτα από όλα να είναι ενεργός πολίτης, να νοιάζεται, να συμμετέχει και να αγωνίζεται για τα κοινά, διαφορετικά δεν είναι παρά μια κάλπικη δεκάρα. Είμαστε μάρτυρες αυτής της ψευτοπνευματικότητας που κυριαρχεί και έχει το θράσος να ισχυρίζεται πως έχει και άποψη, τη στιγμή που είναι ξεκάθαρο ότι ο αγώνας επιβίωσης  που επιβάλλεται στην ανθρωπότητα, δεν αφήνει τα περιθώρια για πνευματική αναζήτηση και εξέλιξη. Ο καθένας είναι υπεύθυνος να πάρει τη ζωή του στα χέρια του και να αποφασίσει τι αξία και νόημα θα δώσει στη ζωή του.

Ένας μαθητής

Δεν υπάρχουν σχόλια: