Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΑΝΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
09-06-2020


Τα πνεύματα των ανθρώπων επί χιλιάδες έτη εγκλωβίστηκαν με δεσμεύσεις εξάρτησης σε αιματηρά τελεστικά θυσιών σε διάφορες θεότητες ιερατείων χειραγωγούμενων από το πνεύμα της πλάνης και της οικειοποίησης του Φωτός.
Κατά την Προφητική Περίοδο, το Θείο Θέλημα φανερώθηκε στους ανθρώπους μέσω του στόματος των προφητών και των φωτισμένων πνευματικών Δασκάλων. Οι κοσμικές δυνάμεις των επικυρίαρχων άλλους εξεδίωξαν,  άλλους εβασάνισαν και άλλους τους φόνευσαν. Το μήνυμα ότι θα έλθει ο Μεσσίας ώστε η ανθρωπότητα να προετοιμαστεί και να καθαρθεί αλλοιώθηκε στην ιδέα του μεσσιανισμού και των διάφορων τυπικών εξαγνισμού, ώστε οι άνθρωποι να παραμένουν σε νηπιακή πνευματική κατάσταση ανευθυνότητας περιμένοντας κάποιον άλλο Σωτήρα.
Κατά την Πρώτη Παρουσία του ενανθρωπισθέντος Λόγου, τα θύματα όχι μόνο πολλαπλασιάστηκαν, αλλά μπήκε επίσης σε εφαρμογή ένα δόλιο σχέδιο αποπροσανατολισμού και παρέκκλισης από το Θείο Πρότυπο που φανέρωσε ο Χριστός. Εμπνευσμένα εκ του Λόγου κείμενα κάηκαν ή παραχαράχτηκαν αλλοιώνοντας ή αποκρύπτοντας την Αλήθεια, με αποτέλεσμα έπειτα από μια Κοσμική Περίοδο να υπάρχουν άνθρωποι που αμφιβάλουν ακόμα και για την ιστορική Παρουσία του Χριστού ή να πιστεύουν ότι ο Χριστός δεν διδάχτηκε από τον Πατέρα εντός Του, αλλά από την ιεραρχία των Δασκάλων κάποιου ιερατείου όπως του Ινδικού, του Αιγυπτιακού ή του Εσσαϊκού.
Ο προορισμός των θρησκειών όμως είχε λήξει, όπως και η αναγκαιότητα τεχνικών και μυήσεων που απευθύνονταν μόνο σε ολίγους προνομιούχους. Το Θείο Θέλημα ήταν η Ανθρωπότητα να λάβει το Μήνυμα της Αγάπης του Χριστού που Αναστήθηκε και «σκήνωσε εν ημίν» για να εκπληρωθεί ο Θείος Προορισμός της Χριστοποίησης και Θέωσης του Ανθρώπου. Η Θεία Βουλή, όρισε την εφαρμογή του «Αγαπάτε Αλλήλους» και το Πρότυπο του Χριστού ως Δρόμο για την επίτευξη του σκοπού αυτού. Η μίμηση του Χριστού, η εφαρμογή των Θείων Νόμων ή αλλιώς η υπακοή στο Θέλημα του Πατέρα για την φανέρωση της Αγάπης μεταξύ των ανθρώπων, είναι η Οδός, το Φως, η Ζωή και η Αλήθεια. Κάθε άνθρωπος που η ελεύθερη βούλησή του συντονίστηκε με το Θείο Θέλημα, συντονίστηκε με τον Χριστό και την Αγάπη, ανεξαρτήτως φυλής ή θρησκείας.
Το κατεστημένο της πλάνης αντέδρασε βίαια αρχικά, προς τους Αποστόλους και Μαθητές του Χριστού αλλά αυτό αντί να ανακόψει, αύξησε το πανίσχυρο πνευματικό ρεύμα που είχε δημιουργηθεί με σκοπό την πιστοποίηση της Θείας καταγωγής «Θεοί εστέ» και την έμπρακτη φανέρωση του Θείου προορισμού «Έσεσθε ουν υμείς τέλειοι ώσπερ ο Πατήρ μου ο εν τοις Ουρανοίς τέλειος εστίν». Δηλαδή, την εκπλήρωση του «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν» από εν δυνάμει δυνατότητα στην εν λειτουργία πραγμάτωση.
Τότε, οι γήινοι εκπρόσωποι της εξουσίας των ιερατείων έλαβαν εντολή να ενεργοποιήσουν το σχέδιο της δημιουργίας, μιας ακόμα θρησκείας, ενός νέου ιερατείου με Χριστιανικό προσωπείο. Εκείνοι που θέλησαν να ασπαστούν την Διδασκαλία του Χριστού εγκλωβίστηκαν σε κανόνες και νόμους, που θέσπισε το τυπολατρικό κατεστημένο μιας ακόμα θρησκείας, ενός χριστιανικού πλέον ιερατείου, ενεργοποιώντας σχέσεις εξάρτησης ή αντιπαράθεσης. Δημιουργήθηκαν χιλιάδες αντιμαχόμενες εκκλησίες, που η κάθε μια διαμόρφωσε στα μέτρα της το δικό της πρότυπο Χριστού. Η απόσταση από το αληθινό Πρότυπο αδυνάτησε το ρεύμα της πνευματικής αναγωγής. Εκατομμύρια αποπροσανατολίστηκαν πνευματικά, έχασαν τον αληθινό δρόμο κι έγιναν συνειδητά ή ασυνείδητα όργανα της πλάνης. Συκοφαντίες, διωγμοί, βασανισμοί, πόλεμοι, μαζικές δολοφονίες, σταυροφορίες, Ιερά εξέταση, τρόμος, φόβος και πνεύμα σκοταδισμού και υποταγής, αφορισμοί, συγχωροχάρτια, κερδοθηρία, παιδοφιλία, λαγνεία, ομοφυλοφιλία και διαφθορά σύμφωνα με τα πρότυπα του κατεστημένου των ιερατείων κυριάρχησαν μαζί με δογματισμό, φανατισμό και μισαλλοδοξία.
Τα κλειδιά της επίτευξης της Χριστοποίησης και Θέωσης του Ανθρώπου ήρθε να προσφέρει στην Ανθρωπότητα ο κατά Νόμον Παράκλητος της Δευτέρας Παρουσίας, το Πνεύμα του μη εκπεσόντος Αδάμ, του Πρώτου Ελοχίμ που εκπορεύτηκε κάποτε από τους Πατρικούς κόλπους ως Θεία Ανθρωποϊδέα, το Αρχέτυπο του Ανθρώπου Λόγου, ο Δάσκαλος Ιωάννης που αποτελεί τον Κορμό του Πνεύματος Μελχισεδέκ Ηλία Ιωάννη. Κατά την Πρώτη Του Παρουσία ο Χριστός αποκάλυψε στους μαθητές Του ότι ο Ιωάννης ο Βαπτιστής ήταν ο Ηλίας, αλλά οι άνθρωποι δεν τον αναγνώρισαν και γι’ αυτό του έκαναν ότι του έκαναν.
Στην Δευτέρα Παρουσία του Λόγου, οι εντεταλμένοι να Τον αναγνωρίσουν και να υποστηρίζουν το Έργο Του, Τον αγνόησαν και πάλι τυφλωμένοι από περιορισμούς και εμμονές στους τύπους και το γράμμα των νόμων, ανίκανοι να δράσουν σύμφωνα με το Πνεύμα του Ύψιστου Νόμου της Αγάπης, δηλαδή καταδικασμένοι να υπηρετούν όχι το Πνεύμα της Σοφίας και της Αλήθειας, αλλά της πλάνης και του ψεύδους.
Η ανθρωπότητα από την δεκαετία του 1960 ως το 2000, διένυσε 40 έτη Κατάστασης Ιωάννη, δηλαδή Προδρομικού Έργου προετοιμασίας, μετάνοιας και κάθαρσης. Το 2001, ο Πρωτοπόρος Δάσκαλος είχε ανακοινώσει ότι εκκινείται το Έργο της Νέας Κοσμικής Περιόδου της Χριστοποίησης και Θέωσης του Ανθρώπου.

Η Θυσία και η Ανάσταση του Πρωτοπόρου Δασκάλου της Δευτέρας Παρουσίας ολοκληρώθηκε, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των μαθητών και ακολούθων Του δεν στάθηκε ικανό και άξιο να συνεχίσει το Έργο της φανέρωσής Του στον Άνθρωπο. Άλλοι παρανόησαν, άλλοι παρέκκλιναν και άλλοι φοβήθηκαν να πληρώσουν το τίμημα της δημόσιας έκθεσής. Η προαναγγελθείσα από Αγίους όπως ο Αγ. Νεκτάριος και ο Αγ. Διονύσιος, πνευματική Αναγέννηση «εκ της Ελλάδος το Νέο Φως», υπονομεύτηκε εκ των έσω και η προδοσία εδραιώθηκε με αλαζονεία. Τώρα εκκινείται πλέον η εκπλήρωση του Νόμου, που επέλεξε η ελεύθερη βούληση του Ανθρώπου και που διατύπωσε ο Δάσκαλος Ιωάννης «Θα σας κρίνω με το μέτρο που με κρίνατε».
Η Κρίση και ο Έλεγχος της Δευτέρας Παρουσίας, περνάει κατά νόμον πρώτα στις πνευματικές τάξεις των εντεταλμένων πνευμάτων, που με διάφορες δικαιολογίες ματαίωσαν την αποστολή τους και προτίμησαν να επικεντρωθούν ιδιοτελώς στην προσωπική τους ασφάλεια, αναγνώριση ή πρωτοκαθεδρία σε ένα πάρεργο με λάθος προτεραιότητες.
Ο Παράκλητος της Δευτέρας Παρουσίας αναγγέλλει στην Ανθρωπότητα την ουσιαστική διάλυση σχολών-εταιριών και στοών που παρασιτούν στα αόρατα πεδία εδώ και αιώνες καθοδηγώντας εκατομμύρια οπαδών όχι στο Δρόμο του Χριστού, αλλά του εωσφορισμού, συντηρώντας λειτουργίες, σύμβολα, μυστήρια, και τυπικά τεχνικών και μυήσεων που λειτουργούν ως τροχοπέδη για την ανθρώπινη εξέλιξη. Εκείνοι που δεν έγιναν μάρτυρες της Παρουσίας Του, θα γνωρίσουν την έκπτωση της Χάρης που έλαβαν και θα καταστούν οι μάρτυρες της ματαιότητας, της θλίψης ένεκα της απουσίας Του από εντός τους. Όλοι θα λάβουν πλέον το αντιμίσθιο που αξίζουν και όχι αυτό που νομίζουν.
Πρώτα θα ελεγχθούν όσοι χρησιμοποίησαν το Όνομά Του επί ματαίω, είτε ως Λόγος ή Χριστός ή Ιωάννης Λόγος ο Έλλην ή Μελχισεδέκ χωρίς να τους έχει εξουσιοδοτήσει, κάνοντας κατάχρηση.
Οι πνευματικοί Δάσκαλοι που συνδέονται με το Ελληνικό Πνεύμα και τον Χριστό, καλούνται να το υπερασπιστούν δημοσίως και να ματαιώσουν τα σχέδια κάθε αρνητικής επιβολής από όποιο κέντρο κι αν προέρχονται. Ο ίδιος ο Λόγος Χριστός είναι μαζί τους και δεν έχουν πλέον καμία δικαιολογία να μην πράττουν το ιερό τους καθήκον, διαφορετικά θα αναστέλλουν όχι μόνο τα Θεία, αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Η προστασία και η κάλυψη που υπήρχε στους ηγέτες από το Πνεύμα της μακροθυμίας της Θείας πρόνοιας αφαιρείται σε κάθε παραβάτη των Θείων Νόμων προς παραδειγματισμό όλων.
Οι οπαδοί αναλαμβάνουν πλέον τις ευθύνες τους, διότι ο Λόγος δεν ζήτησε ποτέ οπαδούς με τυφλή πίστη, αλλά ενσυνείδητους μαθητές και ερευνητές της Αλήθειας. Σε κανέναν δεν ζήτησε να οικοδομήσει μέγαρα και ναούς εξωτερικούς, αλλά τον αχειροποίητο Ναό της ψυχής του. Κάθε προηγούμενη δικαιολογία παύει να έχει οποιαδήποτε ισχύ. Το παγκόσμιο δίκτυο πλάνης και οι υπηρέτες του, θα διαλύονται κάθε ημέρα βαθύτερα και εκτενέστερα, έως ότου όλη η Ανθρωπότητα να απελευθερωθεί από το Πνεύμα του Παρακλήτου, που την οδηγεί εις πάσαν την Αλήθεια.
−Ουαί! στους ψευδομυητές δάσκαλους που έσπειραν την πεποίθηση ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για να δικαιολογήσουν τις προσωπικές τους αδυναμίες και τις υλόφρονες φιλοδοξίες τους.
−Ουαί! στους Γραμματείς που στοιχειοθέτησαν θεσμούς, τύπους και νόμους για να στηρίξουν τις κοσμικές εξουσίες που φέρουν προσωπείο δικαιοσύνης.
−Ουαί! στους Φαρισαίους των απανταχού Ιερατείων που απέκρυψαν το κλειδιά της Βασιλείας των Ουρανών επειδή απέτυχαν να τα αξιοποιήσουν και οι ίδιοι ένεκα της ιδιοτέλειάς τους.
−Ουαί! στους αργυραμοιβούς, τοκογλύφους, φιλάργυρους και χρυσολάγνους  τραπεζίτες που εξίσωσαν τις ηθικές με τις οικονομικές αξίες. Εκείνους που καταδίκασαν επί σειρά αιώνων εκατομμύρια ανθρώπους σε δυστυχία, πείνα, εξαθλίωση, αρρώστια και θάνατο, συσσωρεύοντας πλούτη όπως ο άφρων ή ο αμετανόητος πλούσιος νέος. Ο ίδιος ο Χριστός αναποδογύρισε τα τραπέζια τους και πήρε το φραγγέλειο δύο χιλιάδες χρόνια πριν. Ούτε στους Ρωμαίους κατακτητές, ούτε στους υποκριτές φαρισαίους κινήθηκε με τέτοιο τρόπο.
−Ουαί! στους πολιτικούς που δεν υπηρέτησαν ανιδιοτελώς όσους τους εμπιστεύτηκαν αλλά τους καταδυνάστευσαν ως τύραννοι διαπράττοντας κατάχρηση εξουσίας, αποσιωπώντας ένα συνεχόμενο έγκλημα αδικίας και αισχρής εκμετάλλευσης  της Ανθρωπότητας.
−Ουαί! στους επιστήμονες που αντί να απελευθερώσουν την ανθρωπότητα από την δουλεία των βιοποριστικών αναγκών, την εγκλωβίζουν ολοένα και περισσότερο σε μια τεχνολογική ψευδαίσθηση άθεης αλαζονείας. Εκείνους που έπεισαν τους ανθρώπους ότι η αγάπη είναι απλώς ορμονικές εκκρίσεις βιοχημείας, όπως και η πίστη στο Θεό μια ψευδαίσθηση του εγκεφάλου.
−Ουαί! στους καλλιτέχνες που αντί να εξυψώνουν τον Άνθρωπο στην Αρμονία του Κάλους των Θείων Προτύπων, εξέπεσαν κατά χιλιάδες ως είδωλα ματαιοδοξίας και ναρκισσισμού δημιουργώντας ασχήμιες και εκτρώματα.
Καλώ άπαντες σε πλήρη αναθεώρηση ιδεών, πεποιθήσεων και επιλογών. Πολλάκις εις το παρελθόν σας προειδοποίησα για τις μέλλουσες εξελίξεις των σχεδίων της πλάνης, αλλά εθελοτυφλώντας εκωφεύσατε θεωρώντας τα «συνωμοσιολογίες». Η αληθής αιτία της αδράνειάς σας, ήταν οι εξαρτήσεις και οι δεσμοί που είχατε συνάψει με το πολυκέφαλο δίκτυο της πλάνης, το θηρίο επί γης και ιδιαίτερα με τις διάφορες οργανώσεις και στοές που το υπηρετούν.
Τραπεζίτες, εφοπλιστές, πολιτικοί, νομικοί, δικαστές, εισαγγελείς, υψηλόβαθμοι ρασοφόροι, κρατικοί λειτουργοί, επιχειρηματίες και διπλωματούχοι όχι μόνο δεν είναι άμοιροι ευθυνών, αλλά οι κατεξοχήν υπεύθυνοι σε όλο τον κόσμο για πάμπολλα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και θυσίες σε βρώμικο βωμό. Κατασπαταλούν τον καθημερινό μόχθο δισεκατομμυρίων ανθρώπων και είναι υπαίτιοι μιας απερίγραπτης οδύνης βασισμένη σε μια συνεχή εξαπάτηση. Όλοι τώρα θα αρχίσουν να γεύονται τους αληθινούς καρπούς των έργων τους. Αμορφωσιά, εξαθλίωση, θεοκρατικά ή φεουδαρχικά απολυταρχικά καθεστώτα, βιασμοί, δουλεμπόριο, εκπόρνευση, παραπληροφόρηση, λογοκρισία, χειραγώγηση, χρεοκρατία, οικολογική καταστροφή, επιδημίες, εκβιασμοί, ξεριζωμοί, βασανιστήρια, διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονίες, εμφυλίους, προδοσίες, τρομοκρατία, πόλεμοι, γενοκτονίες.
Όλοι θα κριθούν τώρα με τα μέτρα που έκριναν εμέ τον Άνθρωπο!
Πριν από πολλά χρόνια, σας είπα ότι κάναμε την Ελλάδα  σπίτι και οικογένειά μας, για να την αγκαλιάσετε και να την προστατέψετε με την Χάρη ευλογίας Λόγου που λάβατε αφειδώς από Εμέ προσωπικά. Σας τόνισα επίσης ότι «πολλοί θέλουν να μας βγάλουν το μάτι και δεν πρέπει να τους αφήσουμε». Είστε ικανοποιημένοι σήμερα από τον εαυτό σας, κάνατε ότι μπορούσατε ή είστε μόνιμα απόντες από τη μάχη; Λιπόψυχοι ή παραιτημένοι, τυπολάτρες ή επαναστάτες της δεκάρας συμβάλατε και συνεχίζετε να συμβάλετε στα σχέδια της πλάνης. Ξυπνήστε και δείτε την άνομη εισβολή που δέχεται το σπίτι σας, οπλιστείτε με πίστη στη Χάρη που λάβατε, δεν την χάσατε ακόμα όχι μόνο για να μπορέσετε να εξιλεωθείτε, αλλά γιατί μόνο εσείς μπορείτε να ακυρώσετε την καταδίκη του μέλλοντός σας και των παιδιών σας. Έλξτε το Έλεός Μου με την μετάνοιά σας, γιατί όχι μόνο καταχραστήκατε το Έλεός Μου, αλλά παρανοήσατε επιπλέον ότι οι τοποθετήσεις και οι επιλογές σας ήσαν σύμφωνες με τους Θείους Νόμους. Αδελφοί συμμορφωθείτε γιατί θα σας αναλάβει ο σκληρός Δάσκαλος της Ζωής.
Σας είχα προειδοποιήσει ότι η πνευματική συντονίστρια εξέπεσε και τα αποτελέσματα τα είδατε όλοι σας. Ποια ήταν η υπευθυνότητά σας, τι κάνατε γι’ αυτό, για την αδελφή σας που τα δικά της κείμενα μηρυκάζετε; Εξακολουθείτε να σωπαίνετε και αποφεύγετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας παίρνοντας έστω θέση για όσα συμβαίνουν στη χώρα που ο Λόγος θέλησε να φανερωθεί το Έργο Του.
Επί σειρά ετών οι ελάχιστοι αληθινοί μαθητές και Δάσκαλοι του Έργου μου αγωνίζονται, χωρίς την δική σας υποστήριξη. Εσείς όχι μόνο τους υποτιμήσατε, αλλά και τους πολεμήσατε. Πιστεύετε ακόμα ότι εξακολουθείτε να είστε μαθητές μου ή μήπως έχετε αρχίσει να μην πείθετε ούτε τον εαυτό σας. Μόνο η αγάπη μεταξύ σας έχει νόημα, το να φοβάστε ο ένας τον άλλο είναι το αντίθετο κι αυτό σημαίνει ότι υπακούτε την άρνηση και όχι Εμένα.
Οι αληθινοί Μαθητές και Δάσκαλοι του Έργου, όπου κι αν βρίσκονται υπεραυξάνουν τις δυνατότητες επέμβασής τους στα δρώμενα της Γης και του Ουρανού και εντέλλονται να πρωτοστατήσουν στις ραγδαίες εξελίξεις. Οι διαλογισμοί και οι προσευχές εκ του ασφαλούς, δεν θα καλύπτουν πλέον την ευθυνοφοβία της προσωπικής δράσης μέσα στον κόσμο κι ανάμεσα στους ανθρώπους, όπως κατέδειξε έμπρακτα το Θείο Πρότυπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: