Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΒΙΒΑΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ


(21-03-2020)

(Από τις παρακαταθήκες του Δασκάλου Ιωάννη 15-3-1982, 22-1-1988)
Πατέρα Άπειρε, Άπειρε Εαυτέ, Συ που καθοδηγείς στην Ενότητα τα πάντα, διοχέτευσε Σε παρακαλώ πολύ τη Ροή του Λόγου του Ενός και Μοναδικού να κατακλύσει την υπόστασή μου και να φανερώσει τη Θεία Σου Βουλή, τη Θεία Σου διδασκαλία της Αγάπης. Έλκυσε τα πνεύματα όλων Σε παρακαλώ προς το Φως και την Αλήθεια, την Αγάπη και τη Μετουσίωση της ανθρώπινης υπόστασης στα ανώτερα Θεία ιδεώδη τα οποία εξεπορεύθησαν και εκπορεύονται εξακολουθητικώς από τη διδασκαλία του Λόγου.
Ειρηνεύω την καρδιά σου Άνθρωπε, ειρηνεύω το νου σου Άνθρωπε. Απορροφώ οποιαδήποτε δυσαρμονία εκδηλώνεις και οποιαδήποτε δυσαρμονία εκπορεύεις και από την οποία διακατέχεσαι λίγο ή πολύ, την ανάγω στο Φως της Θεότητας που Είμαι, τη Μετουσιώνω σε Φως και Αγάπη και την εκπορεύω εκ νέου να κατακλύσει την ψυχή σου, το πνεύμα σου, την υπόστασή σου, το νου σου, την καρδιά σου, το σώμα σου. Στα σώματά σου όλα διοχετεύω την Απόλυτη Αγάπη, το Θείο Ανέσπερο Φως μέσα στις υποστάσεις των παρευρισκομένων και μέσα στο χώρο της κατοικίας αυτής που με ευγένεια και αγάπη προσφέρεται από την οικοδέσποινα. Παρίστανται Άγγελοί Μου διαφόρων ταγμάτων, ως και εκπρόσωποι του πνευματικού χώρου, πνευματικές υποστάσεις ανθρώπινες, εξελιγμένες και μη, οι οποίες υπό την εποπτεία οδηγών και δασκάλων ήρθαν για να λάβουν γνώση της διδαχής του Θείου Λόγου, για να λάβουν γνώση των ανακοινώσεων που ο Θεός Πατέρας διοχετεύει στη γη δια μέσω του απεσταλμένου Του Πνεύματος, του οδηγού της Νέας Κοσμικής Εποχής.
Αναδύω από εντός του κάθε αδελφού και αδελφής που παρίστανται την ώρα αυτή, την Ευλογία, την Αγάπη, την Ενότητα και τη Χριστική Χάρη. Διανοίγω το κατεστημένο του νου σας και της καρδιάς σας που υφίσταται περιορισμούς, όπου υπάρχουν μέτρα και σταθμά, όπου υπάρχει περιορισμός του χρόνου και του τόπου, στον οποίον έχετε συνηθίσει οι άνθρωποι να αποδίδετε ιδιάζουσα σημασία. Εισχωρώ μέσα στον καθένα εαυτό που παρίσταται στο χώρο αυτό, σαν Ενότητα, σαν Αγάπη, σαν Φως αυθύπαρκτον, σαν Μακροθυμία, σαν Ειρήνη, σαν Θεία Συγκατάβαση. Ενοποιώ τις υποστάσεις που παρίστανται στο χώρο αυτό με την ουσία που διοχετεύω την ώρα αυτή, με τη συμπαντική Θεία Καθολική Απρόσωπη Αγάπη, την οποία ο Θεός ο Ένας και Μοναδικός διοχετεύει και ζωογονεί τα σύμπαντα. Αναδύομαι μέσα από τον καθένα από σας ως Λόγος Χριστός.
Είναι προφανές, αδελφοί αγαπημένοι, ότι εφόσον μέσα στον κάθε ένα από σας ευρίσκεται η ίδια Θεία Ουσία, η ίδια Αγάπη, το ίδιο Φως, είστε αδελφοί γεννημένοι από τον Ένα Θεό Πατέρα, του οποίου είστε εικόνες που περιπατούν στη γη και αναμένουν την εκδήλωση της Χριστικής Χάρης του Λόγου Χριστού, από την έσω υπόστασή σας. Ο Λόγος Χριστός, ο Ενυπάρχων μέσα στην υπόσταση Άνθρωπος, προορίζεται να αναπτυχθεί, να λάβει διαδοχικώς τις πνευματικές εξελίξεις και ηλικίες, τις οποίες έλαβε όταν είχε σκήνωμα και περιπάτη επί της γης. Η ανάπτυξη του εντός υμών υπάρχοντος Χριστού Λόγου, εξαρτάται από τη Βουλή του Πατέρα, ο οποίος κρίνει πότε ο καθένας από σας είναι έτοιμος για να εκδηλώσει τον Υιό Λόγο Μητέρα και δίδει την ανάλογη εντολή και ώθηση για την πραγματοποίηση αυτής της εμφάνισης, αυτής της εκδήλωσης από το εσωτερικό σας.
Είναι γεγονός λοιπόν αναμφισβήτητο, ότι εφόσον έχουμε φτάσει σε μια περίοδο κατά την οποία αρχίζει να εκδηλώνεται με πολλούς και διάφορους τρόπους η Χριστική Χάρη, η οποία υπάρχει μέσα στον κάθε άνθρωπο, βρισκόμαστε στα πρόθυρα της Δευτέρας Παρουσίας. Η Δευτέρα Παρουσία παρά τις υπάρχουσες ερμηνείες ή επεξηγήσεις των Γραφών ή διδασκαλίες διάφορες, διαφόρων κηρύκων και ιθυνόντων, είναι εκδήλωσις του Υιού Μητέρα, που αποτελούν τα Θεία Πρότυπα του ενυπάρχοντος μέσα στον κάθε άνθρωπο. Ανακεφαλαιώνω ότι η Δευτέρα Παρουσία δε θα πραγματοποιηθεί με άλλο τρόπο, παρά μόνο θα εκδηλωθεί μέσα από το κατάλληλα διασκευασμένο σώμα και μέσα από την υπόσταση εκείνη, η οποία ενεδύθη τη Χριστότητα του Λόγου και πραγματοποιεί την εκδήλωση αυτή στο υλικό πεδίον, ώστε να μπορέσει ο εντός του ανθρώπου ενυπάρχων Λόγος να αυξηθεί, να ανδρωθεί, ώστε να γίνει ο Τέλειος Διδάσκαλος προκειμένου να εκδηλωθεί Δημόσια.

Οι Διδασκαλίες οι οποίες υπάρχουν, περί της εμφανίσεως του Χριστού στα σύννεφα ή σε διάφορα μέρη σε τοποθεσίες της γης, είναι λανθασμένες. Ο Λόγος Χριστός εγεννήθη το πρώτον σε σάρκα, προ 2.000 ετών όπως γνωρίζετε. Η Νέα Παρουσία του Λόγου Χριστού δεν είναι υλική τη φορά αυτή, αλλά είναι καθαρά πνευματική εκδήλωση μέσα από τον κάθε άνθρωπο, προκειμένου ο άνθρωπος να καθοδηγηθεί και να επανέλθει στην πηγή της εκπόρευσής του. Ο Λόγος Διδάσκαλος Χριστός, κατά την παρουσία Του στη γη, δίδαξε ότι «Εγώ είμαι η οδός και δι’ εμού εις τον Πατέρα». Είναι προφανές λοιπόν ότι ο Δρόμος τον οποίον πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε άνθρωπος, είναι σαν τον δρόμο που ακολούθησε ο Χριστός επί της γης. Και τότε μόνο ο Άνθρωπος μπορεί να επιστρέψει στο γεννήτορά του, εάν φτάσει να εκδηλώσει το Λόγο. Να φτάσει να εκδηλώσει το Λόγο όχι μερικώς, όχι σε μερικότητα, διότι αυτό δεν είναι η ολότητα του Λόγου, αλλά να εκδηλώσει το Λόγο Ολότητα, το Λόγο Ουδετερότητα ο Οποίος περιέχει τα πάντα σε τάξη και Αρμονία.
Θέλω λοιπόν αγαπημένοι αδελφοί, να κατανοήσετε ότι το κύριο μέλημα της ζωής σας είναι η ανάδειξη του εαυτού σας, διότι ο πραγματικός εαυτός του κάθε ανθρώπου είναι ο Λόγος Χριστός, ο Πραγματικός, ο Αληθινός, ο Ανώτερος Θείος Εαυτός κάθε ανθρώπου είναι ο Λόγος, ο Λόγος Χριστός. Χριστός είναι ο Λόγος όπως γνωρίζετε. Εξεπροσώπησε στο υλικό σκήνωμα το οποίον έφερε τον Άμορφο Θεό, τον Άμορφο Λόγο. Οι άνθρωποι λοιπόν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, τον ίδιο τρόπο ζωής, και να αναβιβάσουν την εντός αυτών υπάρχουσα υπόσταση του Λόγου, μέχρι όχι μόνο την ενηλικίωσή της (δηλαδή το Λόγο εις ηλικία γήινη τριάκοντα ετών), αλλά το Λόγο Διδάσκαλο, το Λόγο που διδάσκει, που θεραπεύει, που θαυματοποιεί, που καθοδηγεί. Τότε η ανθρώπινη υπόσταση φθάνει στην Τελείωσή της και στην επαναφορά ως Θεού μέσα στη Θεότητα. Είναι το πρώτο μέρος το οποίον διδάσκεται. Πέραν όμως από αυτό, όπως γνωρίζετε, ο Λόγος είναι Ένας και Μοναδικός, όλοι οι ανιστάμενοι εκ της γης Λόγοι θα ενοποιηθούν μέσα στον Ένα Πατρικό Αυθύπαρκτο Λόγο τον απ' Αρχής Τέλειο. Εντός του Λόγου ως Λόγοι Χριστοί και αυτοί πιθανόν να συμπληρώσουν ορισμένα στοιχεία, τα οποία δεν ήταν δυνατόν να συμπληρωθούν στη γη και μετά αφομοιούμενοι με τον Ένα Λόγο θα αποικήσουν τα Σύμπαντα, προκειμένου να μεταφέρουν το Φως, τη Διδασκαλία του Θεού, τη Χάρη, την Αγάπη και το Έλεος του Θεού στα Σύμπαντα.
Επομένως αγαπημένοι μου, η Δευτέρα Παρουσία έχει ένα ασύλληπτο μεγαλείο: τη Θέωση του Ανθρώπου, την Ενοποίησή του με τον Ένα Θεό, ως Ένα, ως Ολότητα Άνθρωπος Θεός και την αποίκησή του ως Τετελειωμένος Λόγος στις διάφορες Ουράνιες σφαίρες, όπου οι Ανθρώπινοι Λόγοι θα γεννηθούν κατά ζεύγη ως Μητέρα και Υιός.
Αυτό είναι το σημερινό μάθημα, όσο μπορούσα πιο απλά να σας το παρουσιάσω για να το κατανοήσετε. Είναι ανάγκη αδελφοί αγαπημένοι, να κατανοήσετε το θέμα της Χριστοποίησης του Ανθρώπου, για να αρχίσετε να κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας αυτό το στόχο και φερόμενοι, εκδηλούμενοι ανάλογα στις καθημερινές σας σχέσεις με τους συνανθρώπους σας και με το Θεό. Η Θεία Χάρη ενυπάρχει στους πάντας. Απομένει στον Άνθρωπο να την εκδηλώσει, σταδιακά βέβαια. Να περάσει τα διάφορα στάδια, όπως σας είπα, της άνδρωσης του Λόγου, μέχρι να φθάσει στην πληρότητα του Λόγου και να έχει τη δημόσια εμφάνισή του. Είναι το Θείο Σχέδιο για τη Νέα Κοσμική Περίοδο. Είναι η καθοδηγητική γραμμή του Δασκάλου σας στην οποία σας καλώ να συμμετάσχετε, στην οποία σας καλώ να συνειδητοποιήσετε όλες τις επιμέρους διδασκαλίες που κατά καιρούς εδόθησαν και οι οποίες αναγράφονται στα διάφορα βιβλία που κυκλοφορούν και τα οποία ο καθένας σας μπορεί να προμηθευτεί ώστε να λάβει γνώσιν των διδασκαλιών εκείνων που προορίζονται για τη Θέωση του Ανθρώπου και την επαναφορά του μέσα στη Θεότητα από την οποία απεμακρύνθη, προκειμένου να εκπαιδευτεί ως Συνειδητός Θεός και να επανέλθει μέσα στη Θεότητα συμμετέχων στη Δημιουργία, στην κίνηση των Ουρανίων σφαιρών, στην ανάπτυξη, στην καλλιέργεια και στην τελείωση των όντων που ενυπάρχουν στις διάφορες πνευματικές και υλικές σφαίρες. Ευλογώ τον κάθε έναν από σας που παρευρίσκεστε κοντά μου. Διαχέω σε όλους σας Αγάπη Απεριόριστη, Φως Άπειρο, Κυματισμούς Γαλήνης, Ισορροπίας και Ειρήνης. Διαχέω Ενεργειακή Ισχύ Απείρου Δυνάμεως εκ της Πηγής του Φωτός.
Πέρα από τη διδασκαλία μου, παρέχω πρακτικές οδηγίες, διότι το Έργο της Νέας Κοσμικής Περιόδου είναι έμπρακτο, δεν είναι μόνον θεωρία αλλά σας καλεί να σας εκπαιδεύσει και στη χρήση του Λόγου σας και στη χρήση Χάριτος και Ευλογίας η οποία δίδεται σε σας, προκειμένου να έχετε εμπράγματη εφαρμογή των διδασκαλιών σας και ανάλογη συμμετοχή μέσα στην αναδιάρθρωση, αναδιοργάνωση, τελειοποίηση και Ανάσταση του Ανθρώπου.
Στο Όνομα Μου, στο Όνομα του Ενός Θεού Λόγου Ανθρώπου, αφαιρώ κάθε πλάνη από την υπόστασή σου, κάθε ημιμάθεια, κάθε άγνοια. Τα ανάγω, τα μετουσιώνω και τα μεταστοιχειώνω μέσα στην Άπειρη Πηγή του Φωτός, σε Αλήθεια και Αγάπη. Απορροφώ από το νου σου ιδέες λανθασμένες, ιδέες περιοριστικές, παλαιές διδασκαλίες που δεν είναι σωστές και κατάλληλες για την περαιτέρω εξέλιξή σου. Αφαιρώ τα λάθη της ζωής σου, τα εν γνώσει σου και τα εν αγνοία σου, όσα ενθυμήσαι και όσα δεν ενθυμήσαι. Αφαιρώ και τις παραλείψεις των καθηκόντων σου. Εισπορεύω εντός μου τις εκδηλώσεις της ζωής σου, όλων των ποιοτήτων, εκδηλώσεις που δεν περιείχαν Αγάπη, που δεν περιείχαν Αρμονία, που δεν προήρχοντο από την Αλήθεια του Λόγου, εκδηλώσεις περιορισμών. Τις ανάγω, τις μεταστοιχειώνω και μετουσιώνω αυτές σε Αγάπη και Φως.
Σε αποδεσμεύω από οποιαδήποτε δέσμευση διακατέχεσαι, θραύω οποιαδήποτε δεσμά σε περιβάλλουν, τα κονιορτοποιώ, τα καθιστώ στοιχεία του Λόγου, τα ενδύομαι να μην ανασυντίθενται ποτέ πλέον, τα ανάγω, τα μετουσιώνω σε Αγάπη και μόνο Αγάπη και τα διαχέω γύρω σου. Αλλάζω το ένδυμά σου το πνευματικό και σε ενδύω με Λευκό ποδήρη χιτώνα διακοσμημένο με ένα Σταυρό στο στήθος σου και ένα Σταυρό στην πλάτη σου. Ο χιτώνας σου είναι ποδήρης με μακριά μανίκια. Σου θέτω πέδιλα στα πόδια. Σε ανάγω στην κλίμακα του Φωτός και της Αγάπης, πλησιέστερα στο Θεό 20 βαθμίδες, 3 βαθμίδες καθ' εκάστην ημέρα, αρχής γενομένης από σήμερα. Θέτω τα κέντρα σου σε Αρμονία με το Λόγο, τα κέντρα της ύπαρξης.
Ενεργοποιώ τη Θεία Πνοή μέσα σου, τους πυρήνες Ζωής σου, την κίνηση των ηλεκτρονίων και πρωτονίων, νετρονίων και ουδετερονίων γύρω από τους πυρήνες Ζωής που ενυπάρχουν στην υπόστασή σου. Θέτω την υπόστασή σου σε πλήρη εγρήγορση και λειτουργία. Εμφυσώ στο νου σου ιδέες Αγάπης και Ενότητας. Ανοίγω την καρδιά σου, το κέντρο της Αγάπης, να εισπορευτεί ο Λόγος Χριστός εντός σου ως Άπειρη Αγάπη και Φως. Ευλογώ το κέντρο του Λόγου στο λαιμό σου και το ανοίγω διάπλατα να εισπορευτεί η Θεία Φωνή του Λόγου μέσα στην υπόστασή σου, να σε διδάσκει και να σε κατευθύνει. Διευρύνω τους αγωγούς Ροής του Φωτός μέσα στην υπόστασή σου. Ενώνω τα πνευματικά σου σώματα σε ένα και τα ενώνω με την Πηγή της τροφοδοσίας του παντός και με το σαρκικό σου περίβλημα, ώστε να διοχετεύονται σε αυτό κραδασμοί Ενότητας, κραδασμοί Αγάπης και Φωτός. Διαλύω οποιαδήποτε πράξη μαγείας ή μαγγανείας ή κατάκρισης ή καταλαλιάς ή βασκανίας ή βλασφημίας ή αράς, κατάρας είτε αυτά συνέβησαν στο παρελθόν σου είτε σε αυτή τη ζωή, σε αυτήν την κατάβασή σου και σε ελευθερώνω πλήρως. Σε καθιστώ ελεύθερη υπόσταση δονούμενη στην Αγάπη και το Φως, στους αναπαλμούς της Θείας Ενότητας του Παντός. Ευλογώ τα ανώτερα εγκεφαλικά σου κέντρα και τα θέτω σε λειτουργία και σε ισορροπία με το Λόγο.
Ελεώ και ευλογώ την υπόστασή σου. Σφραγίζω τα δύο σου χέρια με ένα Πύρινο Σταυρό που τον αποτυπώνω και στο αριστερό και στο δεξιό σου χέρι. Σου δίνω την Άδεια και τη Χάρη να ευλογείς τους ανθρώπους της γης. Τα σπίτια των ανθρώπων, τα δένδρα και τα φυτά, τους καρπούς της γης, τα ζώα, τα πετινά του ουρανού, τις θάλασσες και τις λίμνες και τους ποταμούς, τις καιρικές μεταβολές και τη ζωή που υπάρχει μέσα στη γη και μέσα στις θάλασσες. Σε εξαγνίζω από παλαιά σου κατάβαση πλήρως, ελεώ και συγχωρώ την τότε υπόστασή σου και σβήνω από το πνευματικό μητρώο της υπόστασής σου, ποινή την οποίαν έφερες και όφειλες να εκπληρώσεις σε αυτή την κατάβαση. Θέτω μια χρυσή ταινία στο μέτωπό σου και επάνω σε αυτήν αναγράφω: «Άνθρωπος Λόγος Ασκούμενος».
Σε ενώνω με το Άπειρο, με τον Άμορφο Θεό, με την Πηγή της Τροφοδοσίας των όντων, με το Διδάσκαλο Λόγο Χριστό και Μαρία Θεοτόκο, με το Δάσκαλο Λόγο Ιωάννη. Σε ενώνω με τους ανθρώπους όλων των φυλών, όλων των κατηγοριών, όλων των θρησκειών. Σε ενώνω με τους Αγγέλους. Σε καθιστώ ελεύθερη, ακέραια, πλήρη. Αναβαθμίζω τις δονήσεις σου και τις μετουσιώνω, όσες υπάρχουν και εκδηλώνονται την ώρα αυτή να αρχίσουν να εκδηλώνονται, διαφοροποιώντας τις ποιότητες του νου και της καρδιάς και της σάρκας σου, ως εκδηλώσεις Αγάπης από το τέταρτο κέντρο σου και άνω. Σε ελεώ και σε συγχωρώ. Ευλογώ το δρόμο σου, την πορεία σου και την εξέλιξή σου. Ευλογώ την Ανάστασή σου, την Ολοκλήρωσή σου, ως ανθρώπινη υπόσταση. Θέτω έναν Άγγελο πλησίον σου, φρουρό φύλακα και προστασία σου.
Ευλογώ την πνευματική σου Μονάδα. Ευλογώ το γάμο σου με το σύντροφό σου και τον στερεοποιώ, αφαιρώ οποιαδήποτε αμαρτήματα περιβάλλουν το σύζυγό σου. Τον ενώνω μαζί σου. Ευλογώ το σπίτι σου, τα ενδιαφέροντά σου, τη σκέψη σου, τους λογισμούς σου, τα συναισθήματά σου, να παράγουν τα πάντα Αρμονία. Ευλογώ τους λόγους σου, που εκπορεύονται από τα χείλη σου. Σφραγίζω και αποκαθαίρω τα χείλη σου και ευλογώ τα χείλη σου να μην εκπορεύουν λόγο πικρό, λόγο μη αγάπης, λόγο που περιέχει αρνητική δόνηση, λόγο που πονάει, που τραυματίζει, που θανατώνει καμιά φορά, λόγο περιέχοντα κατάρα. Ευλογώ τα μάτια σου να διακρίνουν το Φως, να βλέπουν την ομορφιά και την Αρμονία παντού. Αποκαθαίρω την πνευματική σου όραση, τον τρίτο οφθαλμό σου, από οποιοδήποτε αμάρτημα της ζωής σου ή παρελθούσης κατάβασής σου, που επέδρασε δυσμενώς στην εξέλιξή σου. Σε ελευθερώνω εκ νέου, σαν νου, σαν καρδιά, σαν κέντρο του Λόγου. Ευλογώ τη συνείδησή σου, να εκτυλιχθεί και να αναπτυχθεί σε συνείδηση Θεού. Διαχέω λάμψη στα μάτια σου, στο πρόσωπό σου. Διαχέω αγάπη μέσα στους πόρους της ύπαρξής σου, παντού, θέτω γύρω σου προστατευτική ασπίδα Φωτός και Αγάπης, να σε προστατεύει, να σε διαθερμαίνει, να σε καθοδηγεί. Αμήν.
Ο Δάσκαλος καλεί όλους τους μαθητές του να γονατίσουν μαζί του, προσφερόμενοι στον Άνθρωπο.

Με συγκίνηση μεγάλη Κύριε, θέλω να Σε παρακαλέσω εγώ και οι αδελφοί μου που επιθυμούν και αυτοί να δεχθούν και να συντελέσουν με την αύξηση και την αγάπη της ψυχής τους, στην ανακούφιση και αποκατάσταση ψυχών.
Πολλοί από αυτούς πέθαναν από το κρύο, άλλοι από την πείνα, άλλοι από κακουχίες, άλλοι από βασανιστήρια και με άλλους τρόπους που ίσως ποτέ η ανθρωπότης δε θα μάθει, γιατί το θέμα συγκαλύφθηκε από πολλά μέρη.
Γι' αυτούς όλους Κύριε, που πέθαναν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως και εξετελέσθησαν καθ' οιονδήποτε τρόπον, ή πειραματιζόμενοι τους εθανάτωσαν Γερμανοί, Άγγλοι, Αμερικάνοι, Εβραίοι, Ρώσοι, Κινέζοι, Ιάπωνες, ιατροί ή όποιοι άλλοι.
Ευλογώ τα θύματα των φαρμακευτικών εταιρειών, των τεχνητών ιών, των εμβολίων των νοσοκομείων και των γιατρών, που τους κατέλαβε η ιδιοτέλεια και η απληστία.
Ευλογώ τους δουλεμπόρους των εθνών και τους εργαζόμενους στους διάφορους Παγκόσμιους Οργανισμούς, Εταιρείες και Ομίλους, για την αύξηση των αστέγων και απόρων.
Ευλογώ τα θύματα των ψεκασμών, των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, των μικροκυμάτων, καθώς και όλων των σιωπηλών όπλων καταστολής, τρομοκρατίας, απομόνωσης και μαζικής εξαπάτησης και εκμετάλλευσης.
Ευλογώ τους ιθύνοντες που συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος και την εκφυλιστική του μετάλλαξη, να αποκαταστήσουν μέσα στον Οργανισμό της Ανθρωπότητας, όσα διετάραξαν και να αποδώσουν όσα στέρησαν στον Άνθρωπο.
Ευλογώ τα εκατομμύρια θύματα του μολυσμένου νερού, της τοξικής τροφής και του δηλητηριασμένου αέρα.
Κύριε, Σε παρακαλούμεν, η ανθρωπότητα γονατίζει μπροστά Σου με δέος και δέεται και Σε παρακαλούμε: Ανάσυρε Κύριε τα εκατομμύρια αυτά των πνευμάτων, από όπου και αν βρίσκονται. Μυριάδες Αγγέλων Σου Κύριε με 12 Αρχαγγέλους και υπό έναν Αρχιστράτηγο συντονιστή συμμετεχόντων κατά τη βούλησή των και κατά την έγκρισή Σου Αγίων και Οσίων και Δικαίων και Πατέρων της Εκκλησίας Σου και Επισκόπων και Οσιομαρτύρων και Μεγαλομαρτύρων και όλων εκείνων των πνευμάτων άτινα Σε υπηρέτησαν επί της γης. Πάντες ας λάβουν μέρος ίνα συνάξουν τα πνεύματα αυτά, από όπου και αν βρίσκονται εγκαταλελειμμένα ή δεσμευμένα ή καθηλωμένα ή παραπαίοντα ή άνευ ζωής ή εθελοτυφλούντα ή μη αναγνωρίζοντά Σε.
Ας συνάξουν πάντα ταύτα εις μέρος φωτεινόν όπου θα διαχέεται η θαλπωρή της Αγάπης Σου, όπου θα υπάρχει η Ακτινοβολία του Θείου Σου Φωτός. Παρακαλώ Κύριε, επίτρεψέ μου τα πνεύματα αυτά να κατανείμω εις χιλιάδας, με αρχηγούς εκάστης χιλιάδος έναν Άγιόν Σου επικεφαλής, εις ολόκληρον το σμήνος τούτων των πνευμάτων.
Κύριε παραδίδω εις Σε την προσφοράν αυτήν εκ μέρους του ανθρώπου της γης, ίνα καταστή άρτος και οίνος, Σώμα και Αίμα Ιησού Χριστού εκχυθέντος επί του Τιμίου Σταυρού Αυτού, δια την σωτηρίαν του ανθρώπου της γης και δι' αυτού, Πάτερ Ουράνιε, επίτρεψε να λάβουν εκάστη χιλιάς πνευμάτων μέρος εις την πνευματικήν ταύτην τροφοδοσίαν και ζωογόνησιν και απολύτρωσιν πάντων τούτων των πνευμάτων. Προσφέρω την προσφοράν αυτήν δια πάντα τα άρρενα πνεύματα, εις το Όνομα της Τριαδικής Θεότητος του Απαστράπτοντος Τρισηλίου Θεού. Ευλογώ και βαπτίζω πάντα τα άρρενα πνεύματα τα συναθροισθέντα και εκχέω την χάριν του Θεού επ' αυτών και σημειώ επί του μετώπου ενός εκάστου το σημείον του Σταυρού και ονομάζω πάντας Χριστόφορον, έναν έκαστον εκ των πνευμάτων αυτών, ονομάζω την στιγμήν ταύτην Χριστόφορον ίνα παραμείνη εντυπωμένον εν τη μνήμη αυτού και εν τη ψυχή αυτού. Αμήν. Αμήν. Αμήν.
Δια πάσας τας γυναίκας βασανισθείσας ή εκτελεσθείσας καθ' οιονδήποτε τρόπον, και δια πάντα τα μικρά παιδία ορφανά ή μη, η ανθρωπότης Κύριε, κλίνουσα γόνυ και φρικιώσα ω Κύριε, ελέησε και συγχώρεσε τον άνθρωπο, προσφέρει την προσφοράν αυτήν ίνα μετουσιωθή υπό Εσού εις Τίμιον και Πανάχραντον Σώμα και Αίμα Σου, ίνα μεταλάβουν εξ' αυτού πάντα τα πνεύματα και τα τέκνα τα μικρά ίνα ανατείλη εντός αυτών η Θεότης και το Φως και η παλιγγενεσία.
Εις το Όνομα του Θεού του ζώντος, του Πατρός και του Υιού και του Παναγίου Πνεύματος, βαπτίζω απάσας τας ψυχάς αυτάς και δίδω εις εκάστην ψυχήν γυναικός το όνομα Μαριάμ. Εις το Όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, θέτω επί του μετώπου εκάστης ψυχής το σημείον του Σταυρού και ενδύω πάσας τας ψυχάς, αφαιρών από άνδρας και γυναίκας κουρέλια και οτιδήποτε ενδύματα με τα οποία είναι ενδεδυμένες, και χάριτι Θεία, ο Θεός ο Αιώνιος και Άπειρος δι' Αγγέλων Αυτού ενδύει τας υπάρξεις αυτάς δια χιτώνων λευκού χρώματος, φερόντων απάντων κεντημένων εις το στήθος αυτών το σημείον του Σταυρού, εις δε την πλάτην χρυσοκέντητον μιαν συμβολικήν Εικόνα του ενανθρωπισθέντος Θεού Λόγου επί της γης.
Τα μικρά τέκνα βαπτίζω εις το Όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος και δίδω εις αυτά πτέρυγας, ίνα ανέλθουν στο Θρόνο της Μητρός. Αμήν. Αμήν. Αμήν.
Πάντα συντελέσαντα εις το Έργον τούτο της αποκαταστάσεως ανθρωπίνων ψυχών, εν Θεώ ευλογώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: