Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ


07/03/2020
Άπειρε Λόγε Ιωάννη Χριστέ, άπειρη Θεία Μητέρα, μέσα από τον συντονισμό και συνταυτισμό μου μαζί Σου, καταθέτω τους λόγους μου και ενεργώ επί του καινούργιου εργαστηριακού κατασκευάσματος υπό την καθοδήγηση του εωσφορικού πεδίου, του κορονοϊού, που μαστίζει την ανθρωπότητα. Την στιγμή αυτή έλκω από την ακένωτη Πηγή της Θείας Χάριτος κυματισμούς Θείου Φωτός, Θείας Αγάπης και Θείας Ενέργειας και τους διαχέω στο Θείο Είναι κάθε ασθενούντος φορέα, στον πυρήνα της ύπαρξής τους και αποσυνθέτω, διαλύω και κατακαίω κάθε εκδήλωση του ιού μέσα τους.
Φωτίζω με Θείο Φως το κέντρο του ιού, τον ανάγω και τον μετουσιώνω σε Φως, αποκαθιστώντας την αρμονία και την ισορροπία στα σώματα, τα κέντρα και τις λειτουργίες τους. Ευλογώ αυτά στο Όνομα του Αγίου Πνεύματος και παρέχω ζώσα τροφοδοσία εξ’ Αυτού, αποσυμφορίζοντας κάθε διακοπή τροφοδοσίας της Θείας Ουσίας στα κέντρα και τα σώματα ενισχύοντας αυτά.
Ματαιώνω τα σχέδια των κύκλων που δρουν ως οικειοποιητές της Θείας Ουσίας της ολότητας Άνθρωπος για ιδία οφέλη και ενεργώ επί των υποστάσεών τους να αρχίσουν να βιώνουν τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών στον πυρήνα της ύπαρξής τους, έως ότου μετανοήσουν και αποκαταστήσουν σε ισορροπία και αρμονία τις πράξεις τους.
Ευλογώ μετά της Θείας Χάριτος όλες τις ομάδες που μοχθούν για την ανακάλυψη θεραπείας του κορονοϊού, το Ιατρικό προσωπικό, Μικροβιολόγους, Μοριακούς Βιολόγους και Γενετιστές, καθώς επίσης τα εργαστήρια και τα νοσοκομεία που εργάζονται ώστε να έχουν γρήγορα και θετικά αποτελέσματα στην παρασκευή του εμβολίου για τον κορονοϊό, να τους αποκαλυφθεί όλη η Αλήθεια για την αποκωδικοποίηση του γονιδιώματος του ιού, που δρα ως Λερναία Ύδρα με ποικίλες κλινικές εικόνες.
Ευλογώ την ανάπτυξη ψυχοπνευματικών ασπίδων στους ασθενούντες και φορείς του ιού, ώστε να μην ενεργοποιείται πλέον ο παρασιτισμός και η απορρόφησή τους από αυτόν.
Ευλογώ την ολότητα Άνθρωπος να κατανοήσει τα σχέδια των κύκλων που τη λυμαίνονται και να αντιταχθεί  πιο ενσυνείδητα και ενεργά σε αυτούς, αναγνωρίζοντας όλη την Αλήθεια της χειραγώγησης και υποδούλωσής της που επιχειρείται.
Τάδε τα ρήματά μου Πατέρα επισφραγίζω μετά του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού Σου, Τον οποίο φέρω εις την δεξιά μου κατόπιν εντολής Σου και παρακαλώ Σε Κύριε να τα ολοκληρώσεις όπως ορίζει το Θείο Σου Θέλημα. Ας γίνουν όλα όπως Εσύ ορίζεις Πατέρα. Αμήν.

ΜΑΝΤΖΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: