Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ «KATRINA» ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ «BRAZIL»


Από τον τυφώνα «Katrinα» και μετά έγινε της μόδας να βαφτίζουν με συμβολικά ονόματα διάφορα θανατηφόρα καιρικά φαινόμενα. Κάποιοι αντέδρασαν δικαίως, αλλά υπερίσχυσαν οι γνώμες των «ειδικών» που χειραγωγούν ολοφάνερα τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες μετεωρολογίας. Κάποια στιγμή φυσικά θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στους πολίτες με ποια αιτιολογία και για ποια σκοπιμότητα αυτοχρίστηκαν «Νονοί» των ακραίων καιρικών φαινομένων. Με ποιο δικαίωμα π.χ. σύνδεσαν την Αντιγόνη του λαμπρού ελληνικού θεατρικού έργου με μια καταστροφή. Μας ρώτησαν;;;  Γιατί μας επιβάλλουν μια αρνητική μνήμη και την συνδέουν με ένα όνομα που δεν μας προκαλούσε δυσάρεστα συναισθήματα;;; Το υπουργείο πολιτισμού είναι κωφάλαλο και τυφλό ή μήπως είναι συνυπεύθυνοι γι’ αυτήν την κακόγουστη βλαβερή ιστορία;;;
Κάψανε την Σιβηρία και την Αλάσκα, τον ένα πνεύμονα της Γης και ταχύτατα η Ανθρωπότητα το πληροφορήθηκε, αλλά δεν το κατάλαβε. Τώρα κάψανε και τον άλλον πνεύμονα στον Αμαζόνιο. Ένοπλες
Ομάδες από ΜΚΟ που ελέγχουν ή συντονίζουν πράκτορες, αποψιλώνουν τεράστιες εκτάσεις , σπρώχνοντας
τις φυλές ακόμα πιο βαθιά στον Αμαζόνιο, για να πετύχουν τον σκοπό τους. Έχουν δολοφονήσει ήδη 65 φύλαρχους. Η γενοκτονία των Ινδιάνων συνεχίζεται μέσω ΜΚΟ αυτήν την φορά. Οι διεθνείς οργανισμοί
δείχνουν ανίκανοι να λύσουν κάποια από αυτά τα προβλήματα ή να σταματήσουν αυτά τα εγκλήματα.
 Μια νέα επιδημία έχει ξεσπάσει στην Βραζιλία, δίνοντας και το όνομά της σε αυτήν. Αυτό και μόνο, το ότι ονόμασαν μια ασθένεια με το όνομα της χώρας, είναι πολύ ύποπτο και θα έπρεπε να προβληματίσει πολύ σοβαρά τους Bραζιλιάνους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Bραζιλιάνος θα ονόμαζε μια ασθένεια με το όνομα της αγαπημένης του. Φορτίζοντας το όνομα με αρνητικότητα, φορτίζονται και οι Βραζιλιάνοι με νοσηρότητα, με μια αρρωστημένη κατάσταση. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι κάποιοι θέλησαν να χτυπήσουν το πνεύμα, την ψυχή, τον νου και το σώμα τους. Τους εμβολίασαν με έναν νοητικό ιό στο σημείο που είναι ευαίσθητοι.
Για να δούμε όμως τα συμπτώματα της επιδημίας, ποια είναι: 1) Ταχυκαρδία, 2) Εξάντληση, 3) Κατάθλιψη, 4) Κρίση πανικού, 5) Φόβος. Αυτά τα αποτελέσματα ακριβώς θα παρατηρήσουμε στα τελευταία επεισόδια που συνέβησαν στην Νέα Υόρκη, έχοντας θύματα μαζικής κρίσης φόβου και πανικού. Κάτω από το προσωπείο και την μάσκα της καθημερινότητας των αξιοπρεπών πολιτών της Νέας Υόρκης, κρύβεται ο φόβος και ο τρόμος. Οι δίδυμοι πύργοι ήταν το εμβόλιο του νοητικού ιού για τους Αμερικάνους.
Εκατομμύρια άνθρωποι σήμερα γνωρίζουν ότι βρισκόμαστε στην ανατολή μιας νέας εποχής που άλλοι ονομάζουν «Υδροχοϊκή» και άλλοι της Δευτέρας Παρουσίας και της φωτοχυσίας του Αγίου πνεύματος. Η έντονη αυτή εκπομπή ενέργειας, αφυπνίζει συνειδήσεις και τις επανασυντονίζει από την υλικότητα στην πνευματικότητα, οδηγώντας σε μία νέα Οικουμενική Κοινωνία Αλήθειας, Ελεύθερης Αγάπης, Ειρήνης, Ενότητας, Συνεργασίας και Εξέλιξης. Οι κοσμοκράτορες και οι εξουσιαστές των εθνών, οικονομικοί οργανισμοί, τράπεζες και πολυεθνικές δεν θέλουν φυσικά να συμβεί κάτι τέτοιο. Τα συμπτώματα του ιού όμως είναι η κακή απομίμηση αυτού που συμβαίνει, όταν ένας άνθρωπος φωτίζεται από το Άγιο πνεύμα. Διότι  και εκεί υπάρχει ταχυκαρδία, και εκεί υπάρχουν εξαντλήσεις και εκεί θα δούμε θλίψη, έλεγχο, κρίση ταυτότητας, με αποτέλεσμα όμως μια κάθαρση που φέρνει φωτισμό και τελειοποίηση, αναγωγή και αναγέννηση.
Για να συμβούν όλα αυτά όμως, πρέπει η υπόσταση να έχει κάνει ενσυνείδητη επιλογή να εξελιχθεί πνευματικά και να αξιοποιήσει την θεία δωρεά φωτός, λαμβάνοντας κατάλληλη εσωτερική τοποθέτηση. Εάν είναι παθητική όμως, δηλαδή αφημένη στην υλική συνείδηση, τότε εύκολα πέφτει θύμα αυτού του νοητικού ιού. Έτσι εκείνος που φωτίζεται, αντί να προσευχηθεί και να ωφεληθεί, παίρνει φάρμακα καταστολής και ματαιώνει την πιθανότητα κάθε αναγωγής, ώστε αντί για εξέλιξη βιώνει καθήλωση.
Όποιος έχει μελετήσει αληθινά τα Ευαγγέλια γνωρίζει ότι η μοναδική αμαρτία που δεν συγχωρείται είναι η βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος. Δηλαδή το να αποδίδεις τα έργα του φωτός στο σκότος και τον διάβολο, όπως έκαναν οι Φαρισαίοι που κατηγορούσαν τον Χριστό ότι έκανε τις θαυματουργικές θεραπείες με τη βοήθεια του Βελζεβούλ. Εκείνοι λοιπόν που διαστρέφουν την σημασία και το νόημα της σύγχρονης παγκόσμιας έντασης ενεργειών, εξωθούν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι πρόκειται για κάτι κακό με αποτέλεσμα ένα βραχυκύκλωμα φόβων, που δημιουργεί αληθινούς κινδύνους, καταστροφές και απώλειες. Ταυτόχρονα καθιστούν τους ανθρώπους συνεργούς και συνυπεύθυνους για βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος, που διαχέει την Θεία Χάρη σε όλη την Γη.
Όμως έχει προφητευθεί σε όλους τους λαούς, ότι οι μέρες της κυριαρχίας του κακού είναι  μετρημένες και η εξουσία του έχει ημερομηνία λήξης, το πνεύμα που νικάει τον φόβο ανδρώνεται και γνωρίζει ποια θα είναι η τελική έκβαση και ο αγώνας του μετατρέπει την τυφλή πίστη σε ενσυνείδητη. Όσοι θελήσουν να παραμείνουν δούλοι θα γίνουν υπόδουλοι, ενώ εκείνοι που θα αποφασίσουν πως είναι ελεύθεροι, θα μπουν σε νέες κλίμακες εξέλιξης, αφήνοντας στην νέα γενιά το όραμα που πραγματοποιήθηκε.
Ευλογημένοι είναι όσοι εργάζονται και συντονίζουν την προσευχή τους, ώστε το Θείο Θέλημα να πραγματωθεί στην γη. Ο Δάσκαλος Ιωάννης ευλογεί τους Βραζιλιάνους να αφυπνιστούν και να δράσουν ως ενωμένο έθνος, ματαιώνοντας τα σχέδια εκείνων που τους εκμεταλλεύονται, αφήνοντας τους φτωχούς σε μια πλούσια χώρα.
Ευλογώ την Βραζιλία και την  απελευθέρωση των Βραζιλιάνων αδελφών μου από κάθε πνευματική-ψυχική-νοητική και υλική υποδούλωση. Ευλογώ την ωρίμανση και την συσπείρωσή τους σε κοινότητες Αγάπης που μέσα από την ενότητά τους έχουν θεία προδιαγραφή να φανερώσουν μια νέα κοινωνία πρότυπο για όλη την οικουμένη, μια κοινωνία βγαλμένη από την καρδιά.
 Να είστε όλοι ευλογημένοι.
Αμήν. Αμήν. Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: