Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Παρουσίαση Βιβλίου "Αποκάλυψη Μελχισεδέκ"

Το βιβλίο Αποκάλυψη Μελχισεδέκ Γραφή Πρώτη συγκεντρώνει και ενώνει τα κομμάτια της Ιστορίας του Ελληνοχριστιανικού Πνεύματος μέσα στο Φως της Αληθείας αποκαθιστώντας τη μία και αδιαίρετη Γραμμή του Λόγου στην εξέλιξη του ανθρώπου της Γης.
Εκεί που το Ελληνικό Πνεύμα συναντά την Χριστιανική Ψυχή, εκεί που τα νέα Μυστήρια του Λόγου αποκαλύπτουν την συνέχεια της Ουράνιας Παράδοσης των Μυστηρίων. Αυτή η Ουράνια Κληρονομιά προορίζεται για τον άνθρωπο που θα θυμηθεί αυτήν την καταγωγή και θα καταδείξει την ουδέποτε διασπασθείσα ένωση μαζί Του. Αποτυπώνεται στις σελίδες αυτού του βιβλίου μα αποκαλύπτεται μέσα μας ενεργοποιώντας αυτήν την Θεία μνήμη, την Μνημοσύνη των Ελλήνων, Μητέρα κάθε Τέχνης και κάθε Επιστήμης.
Η φανέρωση των νέων Ανθρώπων Λόγων Υιών και Μητέρων σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης θα φέρει την Ουσία της Άνοιξης στις Κοινωνίες των ανθρώπων.
Η Χριστοποίηση και Θέωση του Ανθρώπου έχει ξεκινήσει ήδη, όπως είχε ορισθεί από τον Χριστό 2.000 χρόνια πριν κι όποιος θέλει, θα κατανοήσει γιατί «εκ της Ελλάδος το Νέο Φως». 



Δεν υπάρχουν σχόλια: