Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ

8-12-2016

Αγαπημένη μου ψυχή σε αγαπώ.
Σε ευχαριστώ για τα Θεία Δώρα της Μητρότητας που μας δώρισες και δωρίζεις άοκνα, αφανή προς την Γυναίκα Ψυχή. 
Η απλότητα, η καλοσύνη, η γλυκιά αυστηρότητα και η ταπεινοφροσύνη, η Αγάπη Σου μεγαλείο που κοσμούν την υπόστασή Σου αγαπημένη μου ψυχή Μητέρα Άννα.
Διαβάζοντας το βιβλίο "ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ" κατανοείς το έργο της και πως επάξια ονομάσθηκε η πρώτη συνεργάτης του Δασκάλου που κυοφορούσε τον Λόγο και τον παρέδωσε στον Υιό.
Γνωρίζουμε ότι στην ενεργοποίηση της ένωσηής Του με τον Λόγο, ο Δάσκαλος Διονύσιος Δώριζας στη Μητέρα απευθύνθηκε ζητώντας να του εξηγήσει τι του συμβαίνει.
Η Αγάπη Σου Φως Μητέρα, το χαμόγελό Σου θεραπεία, η αγκαλιά Σου παράδεισος επί της γης.
Μόνο αυτοί που είχαν αγάπη, μάτια να δουν και αυτιά να ακούσουν σε είδαν και σε άκουσαν.
Όπως στην Πρώτη Παρουσία του Χριστού επί της γης, η Μητέρα υποτιμάται και αντί να δούμε ότι τον Λόγο που εκδηλώνουμε, κάποιοι άνοιξαν δρόμο πριν και ήταν ζεύγος πνευματικό, όπως αναφέρεται στο βιβλίο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ κεφ.12 "Ο Δάσκαλος Μητέρα Ιωάννης" εξηγεί, ποια υπόσταση εκδηλώνει την Μητέρα που διαχέεται για να γεννήσει Μητέρες που θα εκδηλώσουν τον Λόγο.
Η Μητέρα μιλούσε για τη μεταξύ μας αγάπη, ενότητα πως αν είχε λειτουργηθεί, τα πάντα θα είχαν γίνει Φως, Αγάπη, Ζωή και Ανάσταση. Ουδέποτε μίλησαν για συνεργασία με ιεραρχίες του Φωτός και δασκάλους παρελθοντικής κατάστασης, που μέσω τεχνικών και μυήσεων ενήργησαν. Μίλησαν για συνεργασία των Δασκάλων και των Μητέρων που έχρισαν κατά τη διάρκεια της πνευματικής τους πορείας, ώστε το Έργο να φανερωθεί και να καταστεί ζώσα πραγματικότητα, η απελευθέρωση και η Ανάσταση του Ανθρώπου. Απλοί ψαράδες αγράμματοι ήταν οι μαθητές και οι απόστολοι της Πρώτης Παρουσίας του Χριστού, απλοί και κατανοητοί, χωρίς πλουμίδια κοσμικών ονομάτων χρειάζεται να είναι και οι μαθητές της  Δευτέρας Παρουσίας, για να αγγίξουν τις ψυχές και τα πνεύματα, φανερώνοντας το εφικτό της Χριστοποίησης και Θέωσης του Ανθρώπου.
ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΙΤΣΕΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: