Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ο Λόγος είναι η Αλήθεια που απελευθερώνει



Ο Λόγος είναι η Αγάπη, η Προσφορά, η Ευλογία, η Στοργή ,το Έλεος, η Ίαση και η Θεραπεία. Ο Λόγος είναι η Αλήθεια που απελευθερώνει, η Δύναμη που σπάει τα δεσμά με τα οποία ο Άνθρωπος της Πτώσης εγκλώβισε τον εαυτό του καθιστώντας τον υποχείριο της πλάνης, περιπλανώμενος μέσα στον κόσμο της Άρνησης και της διττότητας και στην αιώνια διαμάχη αρνητικού και θετικού, μη δυνάμενος να ελεήσει τον ίδιο του τον εαυτό και θέτοντάς τον σε μια αιώνια τιμωρία. Με τον τρόπο αυτό αρνείται το Έλεος του Λόγου Χριστού. Γίνεται για ακόμη μια φορά ο όχλος που φωνάζει «Άρον άρον σταύρωσον αυτόν». Γίνεται ο ίδιος Ιούδας προδίδοντας για ακόμη μια φορά τον Δάσκαλο.
Την Νέα Κοσμική Περίοδο ο Πατέρας καλεί κάθε Υιό και Θυγατέρα Του να αγκαλιάσει τον Ιούδα και μέσα από το Άπειρο Έλεος Του να τον ελεήσει και να μετουσιώσει κάθε ποιότητα και προσωπείο του Ιούδα είτε το αντικρίζει εντός του είτε σε κάθε αδελφό του. Κάθε Μαθητής Του Λόγου και Ακόλουθος του Έργου της Δευτέρας Παρουσίας Του Λόγου Χριστού εντός του Ανθρώπου εκπαιδεύεται από τον ίδιο Τον Λόγο, δηλαδή την ίδια την Αγάπη, για να καταστεί ο ίδιος Αγάπη, ο ίδιος Έλεος, ο ίδιος Προσφορά για να γίνει ο ίδιος Ιωάννης.
Ο Ιωάννης κατέδειξε το εφικτό της Χριστοποίησης και της Θέωσης του Ανθρώπου, την Ένωση των αντιθέσεων, την πλήρη μετάλλαξη της ύλης σε Φώς και Ζωή. Ως Εκπαιδευόμενος Λόγος, ως Μαθητής του  Ιωάννη καλείσαι να καταδείξεις το εφικτό, όπως ο Δάσκαλος σου, ενοποιώντας τα πάντα εντός σου και γύρω σου διαχέοντας την Αγάπη σου, την Ευλογία σου  και το Έλεος σου παντού και στα πάντα. Βρισκόμενος μέσα στην Ροή Του Λόγου μέσα στην Ροή Της Αγάπης σε κάθε σου πέρασμα Μαθητή Μου κάθε σκοτάδι θα γίνεται Φώς, γκρεμίζοντας καθετί σαθρό και οικοδομώντας Ναούς στο Όνομα Μου. Θα γίνεις εσύ αγαπημένε Μου το Μήνυμα Μου.

ΚΑΡΑΒΑ ΧΡΥΣΑ
21/6/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: