Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Η προσευχή σου είναι το κλειδί της επικοινωνίας σου με τον Πατέρα

Σου λέγω άνθρωπε, μην αναβάλλεις τη συνάντησή σου ουδέποτε με τον Πατέρα σου, τον  Θεό Δημιουργό των πάντων. Η προσευχή σου, όλες τις στιγμές του γήινου χωρόχρονου, είναι το κλειδί της επικοινωνίας σου με Εκείνον, τον Άπειρο, τον Αστάθμητο δίχως αρχή και τέλος.
Στην εξελικτική πορεία της ανόδου και ένωσής σου, από την στιγμή της αφύπνισης του πνευματοψυχής σου, θα σε πολεμήσουν εκείνα τα στοιχεία που επέλεξες να ζήσεις και να λειτουργήσεις με τον ανθρώπινο πλασματικό σου εαυτό, το ανθρώπινο εγώ και έχεις στο νου τώρα ως παρελθόν, για να ανακόψουν την επιστροφή σου ΣΕ ΕΜΕΝΑ, που σε αναμένω αιώνες, από τότε που επέλεξες το δέντρο της γνώσης στη διτόττητα του καλού-κακού και εξέπεσες.
Έχε ως οδηγό την Αγάπη, την Πίστη σου ακλόνητη, σταθερή στο στόχο και σκοπό της ζωής σου, της ένωσής σου με τον Λόγο Χριστό. Γίνε μαχητής του Φωτός της Αγάπης και σαν άλλος Λεωνίδας ενεργοποίησε το μηχανισμό της άμυνάς σου. Βάλε να εργαστούν συντονισμένα οι δυνάμεις ικανότητες, συντονισμένες με τον Λόγο Χριστό, απέναντι στις ορδές των βαρβάρων που θέλουν να καταπνίξουν την επανάσταση των ιδεών στο νου σου. Όλα στην εξελικτική σου πορεία συμπυκνώνονται στο κάθε τώρα της γήινης ζωής να λάβουν την αποκατάσταση. Για να θυμηθείς όσους αγώνες και θυσίες ζωής πραγμάτωσες υπέρ των πολλών. Ως αγωνιστής και ήρωας, ως όσιος, μάρτυρας, Άγιος για να ελεήσεις την προδοσία κάθε εφιάλτη στον εσωτερικό σου κόσμο μα και έξω από αυτόν και γύρω σου. Καλείσαι να γίνεις Χριστός και Μαρία, το Θείο Πρότυπο που κατέβηκε στη γη από τα Ουράνια πεδία για να σου δείξει το δρόμο της Χριστοποίησης και Θέωσής σου.
«Αγαπάτε Αλλήλους και τα πάντα προστεθήσονται» εγγράφω στο μέτωπό σου άνθρωπε με πύρινα γράμματα ανεξίτηλα και τον Σταυρό της Θυσίας Μου τυπώνω στην καρδιά σου, την Ανάστασή Μου γράφω στους ουρανούς σου. «Εγώ Ειμί» το Φως σου, το Φως του Κόσμου. Σε αξιώνω εαυτέ μου και σε ελεώ, σε περιβάλλω με την Αγάπη Μου, την στοργή της Μάνας στο βρέφος, των τυφλών το φως, των άλογων ο Λόγος. Ενδύσου ταπεινότητα και προχώρα. Εγώ, έτσι περπάτησα ανάμεσά σου, ταπεινός, στα σκοτεινά σου σοκάκια, στους βάλτους της ψυχής σου για να σε ανασύρω. Μη ζητάς αξιώματα, τιμές από τους ανθρώπους. Ντύθηκα το σάρκινο φορέα σου και το Θυσίασα για εσένα. Ανέβηκα στους ουρανούς ως Φως, γιατί Φως καλείσαι να καταστείς, για να σου δείξω πως δεν περιορίζομαι, δε κάνω διακρίσεις. Σε καταδέχομαι όπως είσαι αγαπημένε μου, σε καλώ Εαυτέ Μου, Είμαι πρόθυμος για σένα και σου παρέχω ότι χρειάζεσαι για την επιστροφή σου.
Σε αναμένω στην Αγκαλιά μου Υιέ και Θυγατέρα Μου και σε Ευλογώ με την Ευλογία της Μητέρας των Κόσμων. Κοσμώ την υπόστασή σου, σε λούω με έλεος από την κορυφή ως τα νύχια των ποδιών και σε ενδύω λευκό χιτώνα της Αγάπης Μου. Στεφάνι φέρω στην κεφαλή σου με δάφνες χρυσές. Ακτίνες ηλίου Φως τα μαλλιά σου, σανδάλια φτερωτά του Έρωτά Μου και ζώνη της Αγνότητάς Μου στη μέση σου φορώ, για να θωρείς το Φως Μου. Ευλογημένος ο Υιός ο Ερχόμενος μετά Δόξης και Τιμής, ο Αναγγέλων την Παρουσία Του εν το μέσω των ανθρώπων, ίνα φανερώσει δείγματα της Αυτού Θεότητος. Αμήν.


ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
07/06/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: