Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΗΤΕΡΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΣΟΥ


23/12/2015
Ώρα 23:40

 Αγαπημένε Πατέρα, Μήτρα των Πάντων, Γεννήτορα μας, Γεννήτορα της αιώνιας ζωής, της αιώνιας εξέλιξης, των συμπάντων όλων. Πατέρα έλεος, Ουσία αγαπημένη, Πανταχού Παρούσα και τα πάντα πληρούσα, όπου τα ελλείποντα πληρείς και τα ασθενούντα θεραπεύεις, επισκίασε και ενεργοποιήσου μέσα από το είναι μου και δώσε μου επιφοίτηση εμπνέοντας με να εκδηλωθώ για τον άνθρωπο τον Έναν που εμπεριέχω και με εμπεριέχει. Βοήθησέ με να προσευχηθώ για την Αλήθεια σου, νν ενεργήσω μέσα στα βάθη του είναι μου, όπου τα πάντα ενωμένα είναι με σένα, όπου κάθε τείχος και πρόσκομμα και εμπόδιο που ο άνθρωπος έθεσε για να αποκοπεί από εσένα καταλύεται με την δύναμή σου, την δύναμη της Απειρότητας, την δύναμη της Επίγνωσης ότι τα πάντα Εν εσμέν. Όπου ζεις Χριστέ μου, σε οποιοδήποτε σημείο του εαυτού μου σε ευλογώ και σε καλώ σε ενεργοποίηση εντός μου, ίνα καταστεί ο φορέας μου συνεργάτης σου,  μετουσιωτής και μεταλλάκτης όλων αυτών των ενεργειών που επέλεξε ο άνθρωπος λόγω της άγνοιας και της ημιμάθειας του να φανερώσει.
Προς τούτοις αγαπημένε Δάσκαλε εαυτέ μου, Ουσία αγαπημένη, σου παραδίδω κάθε στοιχείο μονομέρειας, κάθε στοιχείο που με διαχωρίζει και με αποκόβει από την Ενότητά μας το παραδίδω σε Εσέ, άπειρε Θείε Εαυτέ,  για να καταλυθεί την ώρα αυτή αφομοιωμένο μέσα στην απειρότητα της Αγάπης και φανερωθείς Εσύ μετά δόξης και τιμής μέσα στον άνθρωπο που είμαι, να Βασιλέψεις τα Βασίλεια και να Μυσταγωγήσεις μέσα στο είναι μου ως Μέγας Αρχιερέας του ανθρώπου.
Σε καλωσορίζω εαυτέ μου αγαπημένε, Αλήθεια του είναι μου και σε ευχαριστώ που τιμάς τον ατελή άνθρωπο ακόμα, τον σε λανθάνουσα κατάσταση ευρισκόμενο να συνομιλεί μαζί σου. Απεριόριστε εαυτέ μου, Παντελεήμονα εαυτέ μου που δεν διακρίνεις και δεν διαχωρίζεις τίποτα, αλλά αγκαλιάζεις κάθε ρυπαρότητα για να την καθαρίσεις και κάθε ασθένεια της ψυχής για να την ελεήσεις θεραπεύοντάς την. Σε αγκαλιάζω σφιχτά μέσα στο είναι μου Κύριε, σε προσκυνώ, σε τιμώ και σε σέβομαι ως αληθινό Εαυτό μου και αναδύω Εσέ για να ενεργήσεις μέσα στο είναι μου και να φανερωθείς και στο πεδίο της ύλης ως ενέργεια που μορφοποιεί και αποκαθιστά κάθε ατέλεια που εγώ ο άνθρωπος δημιούργησα.
Ο  άνθρωπος της γης, ο έχων τάση εξουσιασμού, πολεμικής , ανταγωνισμού, ζήλιας, ηττοπάθειας, υποτίμησης, ο μονίμως κατακρίνων, προσβάλλων την ουσία του, ο βολεμένος στην άγνοια και την ημιμάθεια, ο εμμένων στις ψευδαισθήσεις και φαντασιώσεις του προσκυνώντας είδωλα θεών πλαστών, είδωλα θεών Πατέρα,  που μέσα από διανοιακές, διαχωριστικές και εγωιστικές σκέψεις δημιούργησε, ο ενδεδυμένος τον φόβο, ο αιώνες τώρα αμυνόμενος στην επαφή με την Αλήθεια εμβαπτίζεται μέσα στο Θείο Είναι την ώρα αυτήν, εμβαπτίζεται στο Θείο Πυρ, ίνα η Θεία Περιστερά και η Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος ενεργήσει μετουσιώνοντας και ανάγοντας όλες αυτές τις ποιότητες, τις λειτουργίες και ενέργειες που εκδήλωσε.
Στο όνομα το Άγιο του Πατέρα Υιού Μητρός και Αγίου Πνεύματος σε ευλογώ εαυτέ μου εμβαπτίζοντάς σε μέσα στο καθαρτήριο Πυρ της μετουσίωσης και ανάγω κάθετί εαυτέ μου αγαπημένε, που σε καθήλωσε και σε καθιστά υποχείριο της πλάνης, υποχείριο παρελθούσης χρήσεως λειτουργιών και εκδηλώσεων, τάσεων και ροπών.  Μετουσιώνω όλα αυτά σε Αλήθεια Θεία, σε Αγάπη Τέλεια, Ισορροπίας και Αρμονίας, σε Ενότητα μαζί μου. Μετουσιώνω όλα αυτά σε ειρήνη, απλότητα, ταπεινοφροσύνη και πραότητα, Θεία αφοβία και αταραξία, ωραιότητα και κάλλος. Ενδύω τον εαυτό μου και διανοίγω τους ουρανούς σου αγαπημένε άνθρωπε και φανερώνομαι. Εγώ  Ειμί  το Φως, η Οδός, η Αγάπη, η Ζωή και σου προσφέρομαι ως Έλεος, Αναγωγή, Εξέλιξη και Μετουσίωση εντός σου.
Ενεργοποιώ τους αγωγούς σύνδεσης μαζί Μου διευρύνοντας και διανοίγοντας αυτούς, αφαιρώντας κάθε εμπόδιο, κάθε τοίχο που έθεσες στην Φανέρωσή μου, στην Ενότητά μας. Καταρρίπτω τους τοίχους  κρούοντας με την Ρομφαία μου και ρέω εντός σου εαυτέ μου ως η Θεία ροή της Θείας ουδετερότητας που μεταλλάσσει τον άνθρωπο και τον μεταμορφώνει. Ενεργοποιώ την ψυχή σου εαυτέ μου αγαπημένε άνθρωπε που μέσα Μου είσαι και μέσα σου Είμαι, εσένα που Με ξέχασες, εσένα που Με απέρριψες, Με εγκατέλειψες και σου φανερώνω την θλίψη της απουσίας Μου, της τρυφερότητάς Μου, της στοργής Μου, της θυσίας Μου ίνα θέσω σε λειτουργία την συνείδησή σου, ίνα σε θέσω σε κρίση εαυτού για να Με καλέσεις.
Προς τούτοις σου διαχέω το Έλεός Μου, το έλεος που θεραπεύει, που αποκαθιστά, που πληροί τον αδύναμο άνθρωπο, τον δεσμευμένο ακόμα και ενώπιον του Ενός Εαυτού ίσταμαι και καθιστώ αυτά Εν με την αγάπη Μου, αποδεσμεύοντάς σε από οποιαδήποτε δέσμευση δημιουργήθηκε και σε απομόνωσε από Εμέ και Συγχωρώ τον εαυτό μου ως η άπειρη Συγχώρεση, ως η αγάπη η Αδιαχώριστη, η Παντοδύναμη που αγκαλιάζει όλες τις λειτουργίες και τις ενέργειες που λανθασμένα ενεργοποίησες. Αγκαλιάζω κάθε κομμάτι του εαυτού Μου που ενυπάρχει πλησίον Μου και ζητά συγχώρεση και έλεος και προσφέρω εντός του το έλεος αυτό, που ελευθερώνει την ψυχή και την τροφοδοτεί  αφαιρώντας βάρη και ιαίνοντας πληγές και πόνους. Καταλύω σκεπτομορφές πλαστές που δημιουργούν εμπόδια, ίνα επέλθει ισορροπία, αρμονία και  απελευθέρωση από κάθε συναισθηματισμό, φόβο ή ντροπή που ανά τους αιώνες ενδύθηκες εαυτέ μου από την υποτίμηση του εαυτού σου.

Ευλογώ τον εαυτό μου Πάτερ την ώρα αυτήν, όπως Εσύ ευλογείς τους ανθρώπους όλους και απορροφώ από τον εαυτό μου Πατέρα κάθε τι που τον δηλητηριάζει, τον υποστέλλει, τον καθηλώνει, κάθε κατάλοιπο εγωισμού, υπερηφάνειας, ανασφάλειας, ενοχής, ηττοπάθειας, υποτίμησης ή απόρριψης, κάθε ψευδαίσθηση ή εμμονή, κάθε εξουσιαστικότητα, κυριαρχικότητα, απολυτότητα, σκληρότητα, βαναυσότητα ή οποιαδήποτε εξαθλίωση. Απορροφώ Πατέρα μου κάθε λανθασμένη εκπαίδευσή, πεποιθήσεις, συναισθηματισμούς και είδωλα που ενυπάρχουν μέσα στο νου μου. Απορροφώ αγαπημένε μου Πατέρα κάθε τι που με εξαθλιώνει, με φοβίζει, κάθε ανάγκη που έφτιαξα στην ύλη και φανέρωσα αυτήν μορφοποιημένη ως πραγματικότητα. Κάθε ανάγκη Πατέρα και έλλειψη, κάθε πείνα και δίψα, φόβο, αντιδικία, πόλεμο, κάθε καταδίκη μου, κάθε τι αγαπημένε μου Πατέρα που δημιούργησα ως εχθρό, κάθε φόβο για τα δικαστήρια, για το κράτος που ζω, κάθε δέσμευση που προκάλεσα και με την χώρα μου ακόμα, κάθε προδοσία που δημιούργησα, κάθε αρνητική μου συμπεριφορά, πανικό, υστερία και μανία, κάθε τι Πατέρα που καθήλωσε τον άνθρωπο και ζει μέσα μου, όλα τα απορροφώ με την Θεία δύναμη και ισχύ, τα εισπορεύω μέσα στο Θείο Πυρ της μετουσίωσης, τα  πάλλω και τα δονώ και τα καθιστώ αγνότητα, αγάπη, Θεία ανιδιοτέλεια, ισορροπία, αρμονία, απλότητα και ταπεινοφροσύνη, θεία αφοβία και αταραξία, ενότητα, γαλήνη, ειρήνη και αποκατάσταση. Προσφέρω στον εαυτό μου την ώρα αυτήν τροφοδοσία, δύναμη και ισχύ εκ του Αγίου Σου Πνεύματος. Προσφέρω ευλογία μετουσίωσης, απόλυτης γαλήνης, ειρήνης, ισορροπίας και αρμονίας, δημιουργικότητας και ενεργητικότητας σε συντονισμό μαζί σου Κύριε και Θεέ μου. Ευλογώ τον εαυτό μου και αποκαθιστώ κάθε αταξία σε ευταξία, κάθε ασχήμια σε ομορφιά και επικράτηση της ωραιότητας εντός μου. Έλκω Φως αποκατάστασης, τροφοδοσίας, αναγέννησης και διαχέω αυτό μέσα σε κάθε μόριο, κύτταρο και πόρο του εαυτού μου, διαλύοντας κάθε σκοταδισμό προερχόμενο από οποιαδήποτε πηγή για να μην εκπέμπει άλλο πλάνη και σκοτάδι.
Οποιαδήποτε ιδέα ανικανότητας ή αναξιότητας σε κάλυψε, σε αφομοίωσε, σε δέσμευσε ανακυκλούμενη, εισπορευόμενη ή εκπορευόμενη από εντός σου, οποιαδήποτε συνήθεια, τάση ή ροπή άμυνας, μοναξιάς και απομόνωσης, οποιοδήποτε σκοτάδι συνήθισες τα καταλύω την ώρα αυτήν προσφέροντάς σου την Παρουσία μου. Οποιαδήποτε συγχώρεση δεν λειτουργήθηκε, οποιαδήποτε τιμωρία σε πόνεσε, οτιδήποτε  μέσα από άγνοια και ημιμάθεια παρανόησες, οπουδήποτε προσκύνησες και λειτούργησες αρρά, μαγεία ή μαγγανεία, συκοφαντία, εκδίκηση ή πολεμική που κατέστρεψε τμήματα του εαυτού σου και ενδύθηκες απάθεια, αδιαφορία και σκληρότητα, αποδεσμεύω διαχρονικά μέσα στο Είναι Μου.  Εσένα εαυτέ που κατέστρεψες κλέβοντας, αρπάζοντας, ταπεινώνοντας, υποτιμώντας και φυλακίζοντας, εσένα που θρήνησες και έκλαψες, αγανάκτησες, οργίστηκες και θύμωσες, αδίκησες και αδικήθηκες, πρόσβαλλες  βιάζοντας και κακοποιώντας, δολοφόνησες εξουσιάζοντας και χλευάζοντας γινόμενος υποχείριο της άρνησης απορροφώ στην Αγάπη μου και απαλείφω αυτά.
 Λάτρεψες τον Θεό του χρήματος, της εξουσίας και της δόξας, της φιληδονίας, της λαγνείας, της φιλαρέσκειας, και δηλητηριάζεσαι αιώνες τώρα αγαπημένε γευόμενος  τον πόνο σε όλο του το μεγαλείο, την μοναξιά και την θλίψη πολεμώντας μονίμως τον εαυτό σου.  Κάθεσαι και θρηνείς στα συντρίμμια του εαυτού σου, ταραγμένη η ψυχή σου βιώνει τα συντρίμμια αυτά, το φόβο της ζωής της πλαστής. Διαχέομαι ως Μητέρα Λόγος την ώρα αυτήν και σε περιλούω με το έλεός μου μέσα σου Πύρινη Φλόγα καθάρσεως και καυτηριάζω κάθε υποδοχή που σε κρατά ακόμη καθηλωμένη διαλύοντας τα δεσμά της κολάσεως και σε ενθαρρύνω δείχνοντάς σου τον Δρόμο του Φωτός της νέας Ζωής και σε ανασηκώνω, σε αποφυλακίζω και εγγράφω τη συγχώρεση εντός σου, τον σεβασμό  και σε τιμώ γιατί είσαι ο εαυτός μου. Ανασταίνομαι την ώρα αυτήν για σε και διαλαλώ στα σύμπαντα του εαυτού μου σε ευχαριστώ εαυτέ μου, έλα κοντά μου για να ενωθώ εγώ και να θεραπευτώ εγώ, το Ένα εγώ, που είσαι κομμάτι μου, που είσαι το παιδί μου, που είσαι η ζωή μου.
Τα δάκρυά μου χύνω για σένα άνθρωπε, αγαπημένε μου εαυτέ και σε αποδεσμεύω από πάσα δρώσα αρνητική ενέργεια οιανδήποτε ισχύς ή έντασης ή μορφής εκδήλωσης ενέχει, από οποιαδήποτε τάση ή ροπή ή συνήθεια που προέρχεται από προβιωτές σου, σε απελευθερώνω αποδεσμεύοντάς σε από κάθε τι που σε δέσμευσε και προέρχεται από ιερατεία οιασδήποτε μορφή εκδήλωσης κι αν είχαν από οτιδήποτε η φαντασία σου κι η ελευθέρα βούληση της μονομέρειας σε ώθησε εαυτέ μου αιώνες τώρα να απαρνηθείς την Αλήθεια που είσαι για να εκπαιδευτείς στην πλάνη. Διαλύω κάθε τέτοιο δεσμό, καταθρυμματίζω κάθε τέτοια ενέργεια που προήλθε από μαγεία, την διαλύω στα εξ ων συνετέθη ίνα μην δύναται να ανασυντεθεί εκ νέου. Σε αποπλένω από κάθε ρύπο, κατακαίω κάθε μικρόβιο ή βακτήριο δύναται να δημιουργήσει ξανά λοιμώξεις, ασθένεια ή καθήλωση. Ευλογώ την θεραπεία της ψυχής σου, σε αναγάγω και σε ενδύω εκ νέου και σε μυρώνω με το μύρο της ψυχής μου και σε ενδύω με φως και σε πληρώνω εντός μου με την Αγάπη. Διαχέω έρωτα και ζωή δημιουργική, σε τροφοδοτώ εντός σου εαυτέ μου με πραότητα, γαλήνη, ασφάλεια και πραότητα και βεβαιότητα και ενσυνείδητη πίστη. Σε αποδεσμεύω πλήρως δίνοντας Ουσία εκ της Ουσίας μου, Αλήθεια εκ της Αλήθειας μου και ανασηκώνω τον Εαυτό μου, που λαμβάνει την ώρα αυτήν και τροφοδοτώ αυτόν όπου πεινά, ξεδιψώ αυτόν όπου διψά και ανοίγω τα χέρια μου και φωτίζω τον δρόμο σου εαυτέ μου. Κατέρχομαι για σε στη γη και σε ανασηκώνω και σε φροντίζω και σε τρέφω και σε ξεδιψώ και σε κρατώ από το χέρι σου για να ανεβούμε στους Ουρανούς και σου φανερώνω τη νέα ζωή, το φως της Αγάπης μου που κατήλθε στη γη και αγκαλιάζει, φωτίζει και ελευθερώνει αυτήν σταδιακά για να επέλθει η απόλυτη ενότητα, Γης και Ουρανού. Σε καλώ και σου διανοίγω την Πύλη αυτήν που θα επιτρέψει σε σένα εαυτέ μου να βγεις στο φως, να βγεις στην αγάπη και την ειρήνη. 

ΜΟΙΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

1 σχόλιο:

Pigi-Konstantara είπε...

Ευχαριστώ τη γυναίκα ψυχή για την εκδήλωσή της, για τη φανέρωση της αλήθειας και της αποκατάστασης.