Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Το παραμύθι, ο μύθος και η αλήθεια


1/12/2015

       Το πιο παλιό παραμύθι που φέρνει συναισθηματική μνήμη λουλουδιών, αναδύεται μέσα απ’ την ανάσα μας στο Φως. Είναι βγαλμένο απ’ την ιδανική ανάμνηση ζωής που έχουμε. Καθώς κυλά στις φλέβες μας ο παλμός της αρχέγονης ζωντανής ιδέας, όλα είναι δυνατά!
       Διαλέγουμε να ζούμε αδιαπραγμάτευτα παρόντες στην ροή των κόσμων. Πνεύμα ντυμένο ψυχή και Ψυχή ντυμένη σάρκα. Το στόμα πηγή θεραπείας, μας καλεί να ιστορήσουμε τον Θείο Μύθο όταν το Όλον Άνθρωπος Αγάπη, χωρίστηκε και έγινε δύο ζωές για να βλέπει η μία Αγάπη στα μάτια της άλλης Αγάπης, το ίδιο Φως. Την λατρεία του ωραίου κόσμου της ψυχής. Κάθε λόγος μας, βγαίνει απ’ το χρυσό στόμα φωτεινός παλμός, απ’ την αγγελική γλώσσα ζωντανή δημιουργία Θείας Αγάπης.
       Σε αυτό τον πλανήτη τον μαυρισμένο από την φωτιά του πολέμου και τον καπνό του μίσους, διαμοιρασμένοι γύρω απ’ τις πύρινες εστίες φωτός, ξυπνάμε τις μελλοντικές μνήμες σε κάθε άνθρωπο που πλησιάζει στην εστία πυρός.
       Σε καλούμε να καταθέσεις την ιδέα που έχεις για τον Θεό, για τον εαυτό σου και για τον άνθρωπο μέσα στην Αγάπη του Θείου εαυτού σου. Ζήσε την ελεύθερη ροή. Όλο το Άπειρο είσαι εσύ. Όλα τα Άπειρα είμαστε εμείς. Συμπαντικός παλμός Αγάπης.
       Καλώ όσους αγαπούν την δημιουργική φαντασία, να ενωθούμε με την κύρια πηγή του Θείου Όντος. Να διασπάσουμε τα πελώρια όρια μας που κάποτε ορίσαμε, ως πεδίο εσωτερικής ζωής για τον εαυτό μας. Να καταθέσουμε το πιο ασήμαντο μέχρι και το πιο σημαντικό δημιούργημα που οραματιστήκαμε. Το πέτρινο παλάτι που οικοδομήσαμε για να ζει η ψυχή μας μόνη, δίχως Πνευματική τροφοδοσία.
       Ελεύθεροι από κανόνες ορίων και διαστάσεων, με τον φύλακα των διαμερισμάτων του νου μας να ανοίγει διάπλατα όλες τις θύρες κατανόησης. Βάλτε τα δυνατά σας για να αντέχουμε όλο και περισσότερη Ελευθερία, όλο και περισσότερη Αγάπη, όλο και περισσότερη Αλήθεια. Ορίστε την κάθε στιγμή ως εκκίνηση Θείας Δημιουργίας.
       Συνταξιδιώτες στο υπερκόσμιο ταξίδι διείσδυσης, του Ατόμου Σώμα Δημιουργός στο σύμπαν χάος.
Γιάννης Λάσκαρης

1 σχόλιο:

Πηγή Κωνσταντάρα είπε...

Και η Άπειρη Αγάπη που μας ενώνει, ας γίνει η αιτία, ο δρόμος και το αποτέλεσμα της ύπαρξής μας.