Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΑΣ



Αγαπημένοι αδελφοί εν Χριστώ.
Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που ο κάθε ένας από εμάς κλήθηκε να σταθεί ολοκληρωτικά στα πόδια του και να ενεργοποιήσει την Θεία Κληρονομιά που μας άφησε ο Πρωτοπόρος Δάσκαλός μας, συνεχίζοντας στη Γραμμή του Έργου της Δευτέρας Παρουσίας, όπως Εκείνος μας δίδαξε.
Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που ο κάθε ένας από εμάς δοκιμάστηκε σκληρά, έκανε λάθη, έκρινε, κατέκρινε, πικράθηκε, λυπήθηκε, απογοητεύτηκε, μα συνέχισε να εργάζεται πνευματικά μέσα σε αυτό το Έργο της Αγάπης.
Πέρασαν 20 χρόνια αδελφοί μου από τότε που ο καθένας από εμάς πήρε το δρόμο του, όπως μέσα του είχε καθοδήγηση να πράξει και κατέγραψε μια πνευματική πορεία, βοηθώντας ψυχές να αφυπνιστούν και να αναγνωρίσουν τον Θείο τους Εαυτό εντός τους.
Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που ο κάθε ένας από εμάς, τιμά την Παρουσία του Δασκάλου μέσα του κάθε μέρα, μα ιδιαίτερα τιμά, με τον δικό του τρόπο, την ημέρα της γήινης αποχώρησής του, αποδίδοντας φόρο τιμής για την προσφορά και την παρουσία του Δασκάλου μας ως άνθρωπο στη γη.
Η ημέρα αυτή αγαπημένοι μου, δεν είναι ημέρα λύπης ή μνημόσυνου. Είναι ημέρα υπενθύμισης αυτής της Θείας Κληρονομιάς που μας άφησε, είναι ημέρα υπενθύμισης της Θείας μας Καταγωγής και του Προορισμού μας, είναι ημέρα Ενότητας, Αδελφοσύνης και Χαράς, είναι ημέρα ενεργοποίησης όλων εκείνων των στοιχείων που ο καθείς φέρει εντός του και τα φανερώνει.
 «Παρεχώρησα τα βιβλία μου, όχι στους κληρονόμους Μου, αλλά στο Έργο Μου, στους Αδελφούς Μου, σ’ εσάς, για την διατήρησή τους, την επέκτασή τους, την ανανέωσή τους, γιατί πιστεύω ότι σ’ εσάς ανήκουν. Δεν ανήκουν στους οποιουσδήποτε κληρονόμους Μου, τυχόν ήθελαν τα διεκδικήσει. Ανήκουν στο Έργο. Γι’ αυτό, επειδή εκπροσωπούν κι εσάς, φροντίστε τη διάδοσή τους. Φροντίστε με κάθε τρόπο τη διάδοσή τους». Γενική Συνέλευση ΕΛ.Κ.Ε.Χ. 1991.Αυτό ακριβώς αδελφοί καλούμαστε να κάνουμε. Να φανούμε αντάξιοι αυτής της κληρονομιάς και ενωμένοι να την αξιοποιήσουμε.
Σας καλούμε αδελφοί μου στις 5 Απριλίου 2015, ώρα 12:00, στο Ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos, Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα, στην Αίθουσα Ολυμπία, σας καλούμε να ενεργοποιήσουμε ξανά όλα εκείνα που μας ενώνουν και μας καθιστούν αδελφούς ενώπιον του Δασκάλου που φέρουμε εντός μας. Σας καλούμε να γνωριστούμε ξανά, καλύπτοντας το κενό της επαφής και της συνεργασίας μας, μέσα από την παρουσία και την εκδήλωσή μας. Σας καλούμε να προσέλθετε για να ανακυκλώσουμε τις εμπειρίες και τα βιώματά μας, καλύπτοντας όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μακριά. Σας καλούμε να δώσετε την μαρτυρία σας για τον Έναν Δάσκαλο που όλοι γνωρίσαμε και να αποκαταστήσουμε το κενό της έλλειψης επικοινωνίας μας με την παρουσίαση της πορείας μας στους αδελφούς μας.
Γιατί ό,τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί, κανείς δεν μπορεί να το κάνει μόνος του.

Με Αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: