Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ

Προβολή:    Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Το Ε.Λ.Α. (Έργο Λόγου Αγάπης) σας προσκαλεί από σήμερα και για κάθε Πέμπτη (μέχρι να ολοκληρωθεί το αφιέρωμα μας αυτό), να παρακολουθήσετε μαζί μας αυτή τη σειρά των επιμορφωτικών ντοκιμαντέρ αφύπνισης, ενημέρωσης και διαλόγου.
Μετά το πέρας της προβολής, ακολουθεί συζήτηση με την συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων θεατών.

 ΘΕΜΑ: "ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ"

Αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί η εισαγωγή αυτού του αφιερώματος μας στον Άγνωστο Πόλεμο που δέχεται το ανθρώπινο είδος, από αυτούς που θέλουν να παραμείνει για πάντα υποταγμένο και απόλυτα ελεγχόμενο, έρμαιο στις ορέξεις και στη θέληση των δυναστών του.
Στο αφιέρωμα αυτό θα παρουσιαστούν όλα τα όπλα, οι τεχνικές και οι μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούνται διαχρονικά από τους "εχθρούς" της ανθρωπότητος αλλα και απ' τα όργανα τους επι γής, προκειμένου να κρατήσουν τον άνθρωπο διαμέσου του φόβου και όχι μόνον, για πάντα δέσμιο στην ύλη και στο κυνήγι μιας ουτοπικής ευτυχίας μέσω των κατασκευασμένων αναγκών που τον έχουν πείσει πως του είναι απαραίτητες προκειμένου να ζει και να ευτυχεί. Βομβαρδίζοντας τον καθημερινά με τα κατάλληλα λανθασμένα πρότυπα επιτυχίας και καταξίωσης, τον ωθούν στο να ζήσει μια ζωή δίχως νόημα, αξίες και πνευματικότητα.που θα τον εγκλωβίσουν σε μια αέναη επανακύκλιση και δοκιμασία στο υλικό πεδίο.
Ελάτε να κουβεντιάσουμε όλοι μαζί και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις και τα βιώματα μας πάνω σε μια πραγματικότητα που δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει κανέναν μας αδιάφορο ή παθητικό.  
 
Οι προβολές μας πραγματοποιούνται στο καφέ "Πατινάζ"
Μυκηνών & Εδέσσης, Άλσος Μπαρουτάδικο Αιγάλεω (δίπλα στο 2ο Γυμνάσιο & το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω)
Τηλ. Επικ.: 6974058158

Έναρξη προβολών 21:00 μ.μ.
Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Εκδήλωση στο Facebook προς κοινοποίηση

Πως έρχεστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: