Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ23/02/2014
Αγαπημένοι μου αδελφοί, το Έργο της Δευτέρας Παρουσίας στο οποίο όλοι μαθητεύετε, μεταβαίνει σε ένα νέο στάδιο εκπαίδευσης και εξάπλωσης αυτού. Η προετοιμασία σας, αλλά και η εκπαίδευσή σας αναβιβάζεται σε ανώτερες βαθμίδες εξέλιξης, μεταφέροντάς σας επίγνωση, διεύρυνση συνείδησης και υπευθυνότητα. Σας δίνεται το δικαίωμα, αλλά και η δυνατότητα να εισέρχεστε σε επίπεδα και πεδία εκδήλωσης πνευματικά, ταυτόχρονα με το υλικό.
Τις αλλαγές, αλλά και τη διεύρυνση στο νου, την καρδιά και τη συνείδησή σας, θα τα βιώνετε σταδιακά, και ήδη έχει ξεκινήσει η αλλαγή αυτή μέσα σας. Ήδη βιώνετε να χάνετε τον εαυτό σας στις εκδηλώσεις σας, μα ταυτόχρονα να νιώθετε πιο ολοκληρωμένοι και ενωμένοι μαζί Μου. Ήδη βιώνετε με αγάπη τον άνθρωπο της ύλης μέσα σας με όλα τα κενά, τις ατέλειές του και τον αγκαλιάζετε και τον οδηγείτε στη Χριστοποίηση και Θέωσή του.
Οι Ουρανοί σας έχουν ανοίξει, αγαπημένοι μου και ήδη την άπλετη Θεία Φωτοχυσία την ζείτε σε όλο της το Μεγαλείο μα και την Απλότητά της. Οι Ουρανοί αγάλλονται από τη διάχυση της Θείας Ουσίας μέσα στα πάντα και την ανταπόκριση της Ανθρωπότητας στην Αγάπη.
Αγαπημένε μου Μαθητή, είσαι ο Ένας Άνθρωπος και η εκδήλωσή σου φανερώνει την κοινή συνισταμένη της Ανθρωπότητας που εκπροσωπείς. Είσαι εκείνος που έχεις αναλάβει την ευθύνη του διευρυμένου εαυτού σου και τον οδηγείς στον Έναν Δρόμο της Αγάπης. Είσαι εκείνος που μέσα από την ατέλειά σου εκδηλώνεις την ένωσή σου μαζί Μου, γιατί αφήνεσαι με εμπιστοσύνη σε Μένα. Και είσαι εκείνος ο άνθρωπος που ζεις στη γη όπως όλοι, μα που εισέρχεσαι και σε άλλα πεδία εκδήλωσης, επιτελώντας πνευματικό έργο.
Αδελφοί μου, αγαπημένες μου ψυχές, ακόμα δεν γνωρίζεστε μεταξύ σας σε πνευματικό επίπεδο, γι’ αυτό και δεν εμπιστεύεστε βαθιά ο ένας τον άλλον. Εκείνο που διδάσκεστε στα πρώτα σας βήματα είναι να μην κρίνετε ποτέ κανέναν, διότι δεν γνωρίζετε τον προορισμό του. Αυτό σας υπενθυμίζω και τώρα, γιατί ιδιαίτερα την περίοδο αυτή, χρειάζεται να καταδείξετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον συνεργάτη σας και να καταδείξετε πρότυπο συνεργασίας και ενότητας σε τέτοιο βαθμό που δεν χωρά κενό αμφισβήτησης.
Η μαρτυρία του ενός προς το άλλον είναι η κάλυψη και η προστασία που ο ένας αδελφός προσφέρει στον άλλον, ως τον εαυτό του. Η ενότητα αυτή δημιουργεί αέναη και άρρηκτη σύνδεση με τον Δάσκαλο, επιτρέποντας σε όλους να λειτουργούν μαζί Του ως Θείοι Συνεργάτες, επιτελώντας πνευματικό Έργο, όπου καλούνται να παραστούν και να εργαστούν.
Όταν επιτευχθεί η ενότητα αυτή, Μαθητές και Δάσκαλος γίνονται Ένα μέσα στην Άπειρη Θεία Ουσία του Παντός. Αυτός είναι ένας από τους στόχους της προετοιμασίας σου και της εκπαίδευσής σου, διότι μέσω αυτής της ενότητας χάνεις τον εαυτό σου, χάνεις την ατομικότητά σου, χάνει τη δύναμη ο εγωισμός σου, και δεν έχεις πλέον ανάγκη να λες εγώ ή εμείς, αλλά ΕΓΩ ΕΙΜΙ.
Όλα όσα βιώνεις στη μαθητεία σου ως στάδια εκπαίδευσης, σε προορίζουν στο να απαρνηθείς καθετί φθαρτό και υλικό και να ζήσεις στη Βασιλεία των Ουρανών, ζώντας ταυτόχρονα και στο πεδίο της ύλης. Μην μένεις, αγαπημένε μου, στην απλή ερμηνεία των λόγων αυτών, αλλά εμβάθυνε στην Ουσία τους, έχοντας ως Πρότυπο τον Δάσκαλο Ιησού Ιωάννη Χριστό.
Εισχωρώ αγαπημένε μου, στα κύτταρα του οργανισμού σου και αναπλάθω αυτά, τα αναδομώ, εμποτίζοντάς τα με πνοή ζώσα, ευλογία Αγάπης. Θέτω σε νέα ροή κίνησης το αίμα στον οργανισμό σου, ενισχύοντας εκείνα τα σημεία και εκείνα τα όργανά σου που χρήζουν ιδιαίτερης ενδυνάμωσης και θεραπείας. Θέτω σε νέα κίνηση τις ιδέες μέσα στο νου σου, διευρύνοντας αυτόν μέσα στην απειρότητα της εκπαίδευσης που ο Ιωάννης του παρέχει. Διαχέομαι μέσα στην καρδιά σου ως άπειρη Θεία Ενέργεια Φωτός, περιστρεφόμενη αενάως, θέτοντας σε νέα κίνηση την ανακύκλωση της Αγάπης μέσα σου, αλλά και ισορροπώ τη λειτουργία των παλμών της καρδιάς σου ως όργανο του σώματός σου, δονώντας το στην Απειρότητα του Νόμου της Ισορροπίας.
Αγκαλιάζω την ύπαρξή σου την ψυχοπνευματική, και κάθε σώμα που σε περιβάλλει ως ολότητα άνθρωπο, αποκαθιστώντας καθετί που έχει διαταραχθεί στην ομαλή λειτουργία τους, κάθε ρήγμα που έχει δημιουργηθεί στην ένωσή τους, προκαλώντας διαρροή ενέργειας. Αποκαθιστώ τα ρήγματα αυτά με την Αγάπη μου, σε καθιστώ Νέο Άνθρωπο, ολοκληρωμένο, όπου η ροή του Φωτός και της Αγάπης πραγματώνεται ολοκληρωμένα και άρτια σε όλα σου τα κέντρα και τα σώματα, με ισορροπία και ευρυθμία.
Σε αναβιβάζω και σε παρουσιάζω στους Δασκάλους και τις Μητέρες των πνευματικών πεδίων ως Άνθρωπο Λόγο, εκπαιδευόμενο, παλμοδονούμενο στην Άναρχη Ουσία του Παντός. Εγκαινιάζω τη συνεργασία σας πιο επισταμένα και διευρυμένα την περίοδο αυτή, να επιτελείται και να φανερώνεται, δίνοντας πρότυπα δείγματα πνευματικών καρπών Θείων Συνεργατών. Τα ως άνω και κάτω ενώνω μέσα στην παντόχρονη παρουσία Μου και καλώ όχι μόνο τη δική σας συμμετοχή στα πνευματικά πεδία και τις εργασίες που πραγματώνονται εκεί, αλλά και την συχνότερη προσέλευση των Δασκάλων και των Μητέρων στις πνευματικές εργασίες που επιτελούνται στο πεδίο της γης.
Οι Ουρανοί άνοιξαν για όλους αγαπημένε μου, και καθώς ο Θεός γίνεται Άνθρωπος και ο Άνθρωπος Θεός, σε μία απερινόητη απλότητα, έτσι και η συνεργασία πνευματικών και υλικών πεδίων ξεκινά να φανερώνεται και να δρα άμεσα την περίοδο αυτή.

Καλώ όλους τους πνευματικά εργαζόμενους ανθρώπους, μα και όλους τους Δασκάλους και τις Μητέρες από τα πεδία του Λόγου, σε μία ενότητα Συνεργασίας και φανέρωσης, σπάζοντας το φράγμα του απρόσιτου ή του ακατόρθωτου, καταδεικνύοντας το εφικτό της πραγμάτωσης της Απόλυτης Ενότητας και Διάχυσης, το εφικτό της Χριστοποίησης και Θέωσης, το εφικτό της Ενιαίας Εκδήλωσης του Θείου, δια στόματος Ανθρώπου.
Αμήν. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: