Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Ε.Λ.Α. ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η ταινία αυτή είναι μια συλλογική δουλειά πάνω στο θέμα της διατροφής μας.
Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε υλικό που κυκλοφορεί ελεύθερο στο διαδίκτυο αλλά και σε ομιλίες και εκδηλώσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα με αυτό το θέμα. Πρωτεργάτης και κύριος συντελεστής στην δημιουργία της ταινίας είναι ο κ. Γ. Κλειδαράς, πτυχιούχος καθηγητής μαγειρικής τέχνης, ο οποίος ερευνά και μελετά συστηματικά το συγκεκριμένο θέμα εδώ και δεκαετίες, έχοντας κάνει δεκάδες ομιλίες και διαλέξεις με στόχο την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού, για τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από το θέμα "Διατροφή".
Σήμερα ευτυχώς είναι ξεκάθαρο σε ακόμα περισσότερο κόσμο παγκοσμίως, ότι κάποια "κέντρα εξουσίας" έχοντας μπροστάρηδες μεγάλες πολυεθνικές φαρμάκων, τροφίμων κ.λπ, μέχρι και παγκόσμιους οργανισμούς, ελέγχουν σχεδόν απόλυτα το τι θα φάμε, θα πιούμε κλπ.
Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος και σαφής.
1. Απόλυτος έλεγχος στο τι βάζουμε στο πιάτο μας μέσω της υποχρεωτικής αύξησης καταναλώσεως των μεταλλαγμένων τροφίμων, που παράγουν.
2. Μετάλλαξη πολλών απλών ασθενειών όπως γρίπη, κρυώμα κλπ, μέσω της εργαστηριακής επεξεργασίας τους και διασπορά νέων ιών ικανών να εξασθένησουν ή ακόμα και να διαλύσουν πλήρως το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
3. Παθητικοποίηση έως και πλήρης αδρανοποίηση της ανθρώπινης κριτικής αντίληψης ώστε να μην υπάρχει καμμία δυνατότητα αντίδρασης στην εφαρμογή των σχεδίων τους.
4. Μείωση του παγκόσμιου πλυθυσμού κατά το δοκούν σε βαθμό που να είναι απόλυτα ελεγχόμενος και χειραγωγούμενος από αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: