Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

Αγαπημένοι μας αδελφοί, είναι αναγκαίο πλέον να συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο με ενότητα και συντονισμό συντεταγμένων κινήσεων είναι δυνατόν να αποδεσμευτούμε από όλες αυτές τις καταστάσεις που παρακωλύουν το πνευματικό μας έργο.

Σας καλούμε σε ενεργή συμμετοχή στο βραδινό δίκτυο προσευχής που έχουμε ενεργοποιήσει, για την αποκατάσταση των εθνικών, κοινωνικών, οικονομικών, ηθικών, υγειονομικών προβλημάτων στην Ελλάδα, καθώς και την άρση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Το δίκτυο προσευχής θα συνεχίζεται, μέχρι να φανερωθεί κάθαρση και αποκατάσταση εις βάθος στα παγκόσμια και ελληνικά προβλήματα.

Έχουμε την Ευλογία του Πατέρα μας να ασκήσουμε βέτο στα δρώμενα και να σταματήσουμε αυτήν την πολυεπίπεδη καταστροφή, απελευθερώνοντας την ανθρώπινη συνείδηση από κάθε κατάσταση παθητικότητας, απραξίας και συντήρησης του κατεστημένου της πλάνης. Έχουμε την Ευλογία του Πατέρα να ολοκληρωθούμε ως φορείς Αληθείας, τολμώντας να Την φανερώνουμε κάθε στιγμή ως ο Ένας Άνθρωπος Εαυτός Αγάπη.

Ο Αδελφός σας

Γ. Κλειδαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: