Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Μήνυμα της Δευτέρας Παρουσίας


28/09/2019

Το Μήνυμα της Αγάπης φανερώνω σε εσένα Άνθρωπε, της επικράτησης της αγάπης και της ενότητάς σου μαζί Μου.
Το Νέο Μήνυμα της επιστροφής του Ανθρώπου στον Πατέρα, επιστροφή στην Θεία Βασιλεία. «Θεοί Εστέ» έχει φανερωθεί σε εσένα εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την αληθινή σου ταυτότητα. Αυτό καλείσαι να εκδηλώσεις, την Θεία Δημιουργία που μέσα σου υπάρχει και είσαι.
Μία σκέψη Αγάπης είστε Άνθρωπε Γυναίκα, Άνθρωπε Άνδρα που ένα είσαστε! Έχετε εκπαιδευθεί πολλούς αιώνες για την ώρα αυτήν της διάχυσης του Αγίου Πνεύματος και την εκπλήρωση του Θείου Σχεδίου σε όλη την Οικουμένη. Ήρθε η ώρα να Δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου, ο Χριστός που είναι μέσα σου.
Σας Αγαπάω όλους, η Αγάπη της Μάνας είναι πάντα δίπλα Σας. Ευλογώ την υγεία σας, την πνευματική, την ψυχική, την σωματική. Διαχέω Αγάπη σε όλο το είναι σας ώστε να αποκαταστήσει το εγώ σας σε Θείο Εγώ, Μελέτη, Προσευχή καθημερινή, Συνειδητή Συμμετοχή. Ενωθείτε με την Μητέρα Λόγο θα είμαι πάντα μαζί σας, σας αγαπώ όλους.
Αμήν.

ΑΜΗΝ , ΑΜΗΝ ΛΕΩ ΕΝ ΥΜΗΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Με την Χάρη του Θεού, Με τη Δόξα της Μητέρας, Ευλογώ όλους. Θεραπεύω το είναι σου και αποδεσμεύω ό,τι δημιουργήθηκε στο είναι σου, με σκέψεις και συναισθήματα. Σε απελευθερώνω από όλα αυτά σε μία Νέα πορεία μέσα σου, θα διακρίνεις αυτή μέσα στους αδερφούς σου, αφού αναγνωρίσεις ότι το Θείο Μέτρο είναι Αγάπη.

ΑΝΤΡΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: