Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Ομιλίες εκδήλωσης Α.Π.ΠΑΝ. 28/5/17 "Άνδρας - Γυναίκα - Παιδί"

Oμιλία του κ. Αλέξανδρου Τσοπανάκη στην εκδήλωση του Α.Π.ΠΑΝ. με θέμα "Άνδρας - Γυναίκα - Παιδί" στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ένωσης στις 28/5/17.


Oμιλία της κας Βαρβάρας Πιτσελά στην εκδήλωση του Α.Π.ΠΑΝ. με θέμα "Άνδρας - Γυναίκα - Παιδί" στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ένωσης στις 28/5/17.


Oμιλία του κ. Χρήστου Τσουρδίνη στην εκδήλωση του Α.Π.ΠΑΝ. με θέμα "Άνδρας - Γυναίκα - Παιδί" στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ένωσης στις 28/5/17.



Oμιλία της κας Έλλης Καραπιπέρη στην εκδήλωση του Α.Π.ΠΑΝ. με θέμα "Άνδρας - Γυναίκα - Παιδί" στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ένωσης στις 28/5/17.



Oμιλία της κας Ειρήνης Βρύνιου στην εκδήλωση του Α.Π.ΠΑΝ. με θέμα "Άνδρας - Γυναίκα - Παιδί" στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ένωσης στις 28/5/17.



Oμιλία της κας Χαριτίνης Σέφα στην εκδήλωση του Α.Π.ΠΑΝ. με θέμα "Άνδρας - Γυναίκα - Παιδί" στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ένωσης στις 28/5/17.


Oμιλία του κ. Αλέξανδρου Σέφα στην εκδήλωση του Α.Π.ΠΑΝ. με θέμα "Άνδρας - Γυναίκα - Παιδί" στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ένωσης στις 28/5/17.


Oμιλία της κας Πηγής Κωνσταντάρα στην εκδήλωση του Α.Π.ΠΑΝ. με θέμα "Άνδρας - Γυναίκα - Παιδί" στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ένωσης στις 28/5/17.



Απαγγελία ποιήματος από τον ποιητή κ. Παν. Καπνιστή στην εκδήλωση του Α.Π.ΠΑΝ. με θέμα "Άνδρας - Γυναίκα - Παιδί" στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ένωσης στις 28/5/17.



Η ομιλία του υπευθύνου και συντονιστή του " Έργου Λόγου Αγάπης" κ. Γιώργου Κλειδαρά στην εκδήλωση του Ανοιχτού Πνευματικού Πανεπιστημίου στην Παναρκαδική Ένωση στις 28/5/17 με θέμα " Άνδρας - Γυναίκα - Παιδί".


Δεν υπάρχουν σχόλια: