Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ "TA ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕΡΟΣ Α"

 ΠΡΟΒΟΛΗ


Προβολή:    Πέμπτη 22 Μαίου 2014

Το Ε.Λ.Α. (Έργο Λόγου Αγάπης) σας προσκαλεί κάθε Πέμπτη (μέχρι να ολοκληρωθεί το αφιέρωμα μας αυτό) σε ένα νέο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, να παρακολουθήσετε μαζί μας τη συνέχεια αυτής της σειράς επιμορφωτικών ντοκιμαντέρ αφύπνισης, ενημέρωσης και διαλόγου με τίτλο "ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ".
Μετά το πέρας της προβολής, ακολουθεί συζήτηση με την συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων θεατών.

ENOTHTA: "TA ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕΡΟΣ Α"

Στο αφιέρωμα μας αυτό παρουσιάζονται όλα τα όπλα, οι τεχνικές και οι μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούνται διαχρονικά από τους "εχθρούς" της ανθρωπότητος αλλα και απ' τα όργανα τους επί γής, προκειμένου να κρατήσουν τον άνθρωπο διαμέσου του φόβου και όχι μόνον, για πάντα δέσμιο στην ύλη και στο κυνήγι μιας ουτοπικής ευτυχίας μέσω των κατασκευασμένων αναγκών που τον έχουν πείσει πως του είναι απαραίτητες προκειμένου να ζει και να ευτυχεί. Βομβαρδίζοντας τον καθημερινά με τα κατάλληλα λανθασμένα πρότυπα επιτυχίας και καταξίωσης, τον ωθούν στο να ζήσει μια ζωή δίχως νόημα, αξίες και πνευματικότητα.που θα τον εγκλωβίσουν σε μια αέναη επανακύκλιση και δοκιμασία στο υλικό πεδίο.
Ελάτε να κουβεντιάσουμε όλοι μαζί και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις και τα βιώματα μας πάνω σε μια πραγματικότητα που δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει κανέναν μας αδιάφορο ή παθητικό.
  
 
Οι προβολές μας πραγματοποιούνται στην διεύθυνση
Αχαρνών 61 και Φερρών (είσοδος από την Φερρών)
Αθήνατηλ. Επικ.: 6974058158
Ώρα έναρξης 20.30 μ.μ.
Είσοδος ελέυθερη

Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!
Εκδήλωση στο Facebook προς κοινοποίηση

Χάρτης για να ρθείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: