Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΙΩΑΝΝΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

 
Ενεργοποιώντας στις καρδιές μας, αδελφοί μου, καθετί που μας ενώνει, καθετί που μας τροφοδοτεί ως ψυχοπνευματικές υποστάσεις, καθετί που μας υπενθυμίζει την Θεία μας Καταγωγή, καθετί που συγκινεί το είναι μας όταν σκεφτόμαστε τον Πρωτοπόρο Δάσκαλό μας Διονύση Δώριζα, αποτείνουμε κάλεσμα αγάπης, άνοιξης στις καρδιές μας και ενότητας για τον εορτασμό της επετείου Του.
Όλοι εμείς που λάβαμε την Ευλογία Του, όλοι εμείς που βιώσαμε την Αγάπη Του, όλοι εμείς που ακούσαμε τη Φωνή Του και μέσα μας, οφείλουμε να μαρτυρήσουμε στον άνθρωπο για την Παρουσία Του στη γη και ως Άνθρωπο, για τη ζωή και το Έργο Του. Γιατί πέρα και πάνω από  καθετί, έχουμε υποχρέωση απέναντι στον Άνθρωπο εαυτό μας, να μεταφέρουμε το ζωντανό βίωμα της Αγάπης και της Ευλογίας, το ζωντανό βίωμα που όλοι μοιραστήκαμε μέσα στο Έργο της Δευτέρας Παρουσίας.
Το Έργο αδελφοί μου, συνεχίζεται με ή χωρίς εμάς, γιατί είναι Θείο, Παγκόσμιο και Πανανθρώπινο. Ο Πατέρας δεν περιμένει πότε εμείς θα αποφασίσουμε να εργαστούμε πνευματικά, επιστρατεύει νέα πνεύματα κατάλληλα για να εργαστούν και να παράγουν έργο για τον άνθρωπο.
Όμως, ιδιαίτερα τις εποχές που ζούμε, μεγαλώνει η αναγκαιότητα για ενότητα, ομόνοια, αγάπη, συνεργασία, αλληλεγγύη και ευλογία, ιδιαίτερα μεταξύ των ανθρώπων που εκπαιδεύονται από το Λόγο. Γιατί όταν λαμβάνουμε Θείο Κάλεσμα και ανταποκρινόμαστε ειλικρινά σε αυτό, οι Ουρανοί Αγάλλονται και η πόρτα της Βασιλείας των Ουρανών ανοίγει διάπλατα καλωσορίζοντας τον άνθρωπο.

Η επέτειος του Δασκάλου μας φανερώνει κάθε φορά με νέους τρόπους, πως είναι το Χαρμόσυνο Μήνυμα της διάχυσης της Αναστημένης Ουσίας Του μέσα σε όλον τον Άνθρωπο, είναι η υπενθύμιση του Θεοί Εστέ για όλους, είναι το Αγαπάτε Αλλήλους στην πράξη, μεταξύ όλων όσων αφήνονται στην Αληθινή Αγάπη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

11:30-12:00   Προσέλευση αδελφών
12:00-12:15   Έναρξη-Χαιρετισμός
12:15-13:00   Προβολή ταινίας για τον Δάσκαλο
13:00-14:30   Εισαγωγή Δασκάλου Έργου Λόγου Αγάπης
                      Μαρτυρίες αδελφών που γνώρισαν τον Δάσκαλο
14:30-15:00   Διάλειμμα
                      Έκθεση αρχειακού υλικού της πορείας του Έργου της Δευτέρας Παρουσίας
15:00-16:00   Ομιλίες-Μαρτυρίες προσκεκλημένων αδελφών
                      Ανοιχτό βήμα διαλόγου
16:00-16:30   Διάλειμμα
16:30-17:00   Ομαδική Προσευχή από τον Δάσκαλο
                      Λήξη εκδήλωσης


Χάρτης για να ρθείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: